Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Ha, Vávro, vidíš?! Černý jako káva od žida.
    • ringmancz
      tipuju, že spousta lidí se tímhle začne ohánět, ale už si nepřečtou, v jaké době to bylo
      • WhySoSad
        Vždyť je to totálně nepodstatný, jaký ohánění ?
        • ringmancz
          http://medievalpoc.tumblr.com/post/75252294049/hi-ive-been-looking-at-a-kickstarter-for-a

Když k tomu může posloužit obrázek Egypťana ze 3. století nebo biblická postava, tak proč ne černoch 10 tisíc let př n l?
          • jamar28
            Já to nechápu. Jak mohou být ti lidé tak hloupí, že si myslí, že když nějaký malíř z Čech namaloval černou královnu ze Sáby, tak to asi znamená, že tu v jeho době pobíhali černoši? Je sice moc hezké, že si dal tak záležet a našel tolik obrázků, ale řekl mu někdo, že to jsou vesměs biblické výjevy, které se odehrávají na úplně jiném místě? Co to je za argumentaci? Jak se někdo tak zjevně hloupý mohl vůbec naučit psát? Nebo je to prostě fanatická ideologická zaslepenost? Honba za lajky? Sofistikovaný trolling?
            • Pokud se někdo dokáže šťourat v tom, jestli je ve videohře dostatečné zastoupení všech ras, pohlaví a menšin, tak nemá v hlavě všechno v pořádku. Smutný je, že je takových čím dál víc, nebo jsou alespoň v poslední době víc vidět a slyšet.
  • Lukáš Grygar

Copak se stalo s tím nejlepším redaktorem na tomhle webu? Velice zřídka od něj vyjde krátká videorecenze a tím to hasne. Proč už pan Grygar nepíše žádné články? Games poslední dobou nějak chybí duše. *9*
    • montatatana
      Na líbánkách.
    • V posledních dvou levelech měl vždycky aspoň 2-3 články pokud se nepletu
    • A když už jsme u těch lidí, kam se poděl Ondra Malý? :(
    • Asi si vzdycky precte diskuzi a prejde ho chut...
  • sadas

https://www.youtube.com/watch?v=mMTSobSXhiY
  • vlastik.plaminek
    Kdo chce klíč na season pass do Arkham Knighta? Když někdo něco nabídne na oplátku, na škodu to nebude.
    • Lukyz
      Já bych si to klidně vzal, jelikož mě zajímá gameplay za Nightwinga, ale prachy bych za to nedal *1*
      Mám tady pár klíčů na: GRAV, Knight Squad, Chivalry: Medieval Warfare a Ultimate General Gettysburg. Žádná hitparáda *1*
      • vlastik.plaminek
        Prachy ani nechci, přehlídnul jsem , že kupuju kompletko a přihodil i season pass. Spíš jsem si říkal, kdyby se někdo chtěl zbavit něčeho, co by se mi líbilo tak vyměním. Z toho výpisu mě nic neláká, takže to kdyžtak věnuj někomu jinému. Jelikož jsi byl první tak sem hoď mail, během dneška ti to pošlu.
        • Lukyz
          Tak super, díky Vlastíku a zkus ještě prosím to štěně *1*
    • Meow
      Bys musel ještě zaplatit ty někomu, aby si tohle vzal.
  • Black_Hand

Jedna ze zahraničních TV se chytila příběhu rodičů, které rozčílil adoptivní dialog v Portal...

asi to, ze na zacatku oznaci chell za "brain-damaged" tedy s poskozenym mozkem necitlive neni.
  • Video ze zajímavě vypadajícího, prozatím nevydaného, modu GTA London 1969 pro Grand Theft Auto IV.

typek ma hodne modu do GTA IV :) najlepsi je asi vice city rage
  • Vývoj Halo 4 je u konce. Fanoušci tak mohou fixou v kalendáří označit datum 6. listopadu.

Jooo!!!!!
  • Drom

Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...

No u mě to byly nejprve logické hry jako sokoban nebo atomix a tetris. Pak přišel wolfenschtein 3D a na dlouhou dobu ovládl mou 486 :)
  • V pokračování filmu Wrack-It Ralph (Raubíř Ralf) se možná objeví Mario.

Pokračování ? Po deseti minutách lehkého šimrání podbřišku i díky badass kroužku se ukazuje hloupoučký kindersofa děj s minimální gradací, který běží v zaběhnutých kolejích dětských bijáků . Film jsem dokoukal ale junior od půlky zkoumal sedadlo v kině :/ .
  • Plná hra Sleeping dogs ze Score

Ahoj pokud někdo chce plnou hru ze score 256 sleeping dogs napište mi na e-mail glaud@seznam.cz první získá steam kód mám jeden navíc.
    • Nemáš náhodou prosím spíš Just Cause 1/2? Nevím, jaký díl se tam dává. Na stránkách je tam napsané jen JC CZ.
      • just cause

Ahoj to bohužel nemám. jinak je tam just cause 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit