-
Vyšel nový PC update pro Deus Ex: Human Revolution, který zkracuje nahrávací časy až o polovinu.
Hele mam na ceste krabicovou verzi. Nevite jeslti se mi taky sama updatne pres steam ? (kdyz uz se pres nej musi aktivovat) dik -
-
samozrejme
-
-
dik
-
-
-
269. číslo časopisu LEVEL vyjde oproti původnímu plánu až v pondělí 21. listopadu. Na jeho obálku a největší lákadla se můžete podívat na Facebooku.
No to už vydržím - doufám že bude nařacháno k prasknutí! ( hehe asi ne no) -
První pohled na Jeep Wrangler Unlimited z edice Call of Duty Modern Warfare 3.
A to dostanem ke které edici? Hardnered nebo Prestige? *3* *4* -
Video: Hraný virální trailer ke hře The Order: 1886.
Ještě není úplně jisté kdy, a jestli vůbec hra vyjde. Sony se s blížícím datem vydání obává masivních hackerských útoků. Opozice, tvořená lykany a s nimi sympatizujícími hackerskými skupinami, má prý už teď k dispozici například přepisy emailové korespondence, ve které se šéf vývoje Dana Jan přiznává, že v soukromí preferuje hry přes celou obrazovku v co nejvyšším rozlišení a frameratu. V případě hrozícího provalení podobných informací Sony nevylučuje, že by distribuci The Order 1886 přenechalo třetím stranám s dostatečně rozvinutými kanály (Microsoft, Nintendo), které by hru šířily elektronicky pouze digitálně zakódovanou nebo fyzicky formou neoznačených balíčků bez zpáteční adresy. Tyhle komplikace by pak ve finále mohly posunout datum vydání o několik měsíců až let. -
-
https://www.youtube.com/watch?v=6zXDo4dL7SU
opraven odkaz -
-
odkaz nefunguje, zkus to ješte jednou a lépe
-
-
-
Games obchod
Tyjo, nějak to tu nemůžu najít.. Oni si ten svůj Games eshop zrušili ? -
-
zkus se zeptat ve Fight clubu
-
-
Rozhodněte svým hlasováním, který z boxerů bude na obalu hry UFC Undisputed 3.
To nie je box ale MMA. -
DLC k Alien Isolation
stojí za to? je lepší koupit season pass nebo jsou lepší ty co jsou samostatně? -
Pomoc / Twitch
Zdar, zapnu twitch a na jakémkoliv streamu který zapnu, se mi zobrazí černá obrazovka s hláškou ''Authorization error''. Do dnešního dne mi to šlapalo uplně normálně,nechápu co se stalo..a ani jak to napravit.Vyměnil jsem prohlížeč, založil nový učet a pořád nic..
Nějáké rady? *4* -
-
Zkusils tohle? Vypnuls Adblock?
-
http://lmgtfy.com/?q=%27%27Authorization+error%27%27+twitch
-
-
Díky za super trefnou odpověď.Samozřejmě že jsem si to googlil,ale nic relevantního k mé otázce jsem nenašel
-
-
-
co je sakra s tou grafikou. To video se Ciri vypadá jak první díl *15*
-
-
optimalizují pro konzole
-
-
pro Xbox 360???
-
-
ne potrebují vymáčknout alespon 30 fps pro ps4
-
-
takže to optimalizují pro PS3 a pak portují na PS4 nebo proč to vypadá jako old-gen? Když to srovnám s Infamous *15*
-
-
Infamous Second Son má perfektní grafiku. Podle mě nejlépe vypadající hra na PS4 a kdo si pořád stěžuje, že nové konzole brzdí vývoj, měl by se na tuto hru mrknout. Ale u Zaklínače mi grafika stačí, uvidíme ve finále (PS4), ale nepochybuju, že to bude povedená záležitost bez ohledu na grafiku.
-
-
-
-
-
-
aloha lidi :)
velice dobrý český kanál na TW serii
https://www.youtube.com/channel/UCM8FCQyrRFyLYzB_zhq_Kjg