Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Researchers use role-playing fantasy video game to treat teen depression

http://www.rawstory.com/rs/2012/07/31/researchers-use-role-playing-fantasy-video-game-to-treat-teen-depression/

Nebylo to tu už?
  • SalemCZ

Už nebudete mít volní do LA?

• Draken69CZ

?

Žádám LV426 aby my vysvětlil kde soudruzi udělali chybu.
    http://www.svethardware.cz/recenze-3dmark-testujeme-vykon-directx-12/40352-9
  • Zaklínač bez loadingu

Tak to by byl mazec, akorát nechápu jak to bude fungovat, to se jako bude nonstop všechno přednačítat ?
    • hráls třeba Morrowind? tam sis taky mohl chodit všude kolem bez loadingů... samozřejmě čas od času bylo potřeba vlízt do nějakýho domu nebo někam, kde loading byl, ale to už zas takovej rozdíl není, v Zaklínačoj to klidně může bejt bez loadingu celý (jen musej v editoru vychytat, aby vnitřek budov nebyl větší, než ta budova ve skutečnosti je :o)
  • alladjex

micro ve FC

Netušíte jak kluci ve FC / gamesplay řeší nahrávání zvuku? Dřív měli na hlavách mikrofony, ale teď už je podle mě nemají. Řeším teď nahrávání zvuku od dvou třech lidí kolem stolu a nechce se mi pořizovat nějaké hypersuper vybavení.
    • ringmancz
      mikrofony mají pořád. na to co chceš ty je ideální jeden mikrofon, kterej umí zabírat větší plochu. třeba jak to mají na hrej
      • alladjex
        díky. nějak sem si toho nevšim. mno zkusim ještě pátrat než začnu vyhazovat peníze ;] stejně mě čeká i obstarání nějaký kamery. přemejšlel jsem jestli by byla vhodná nějaká GoPro (nebo ala GoPro). Tu bych případně i využil na lyžích. Osobně nemám žádné video ambice, ale na některé věci a informace, které potřebuje je video nejlepší. Zkoušel jsem nějakou bráchovo starší kameru (720x576) a vestavěné mikrofony, ale to je tak zoufalý, že bych si to netrouf někomu ukázát. A zas profi kvalitu taky nepotřebuju.
  • Europa Universalis III Chronicles Collection

http://www.indiegala.com/
  • Veskoslav

Dumb Ways to Die - DayZ Standalone Edition

https://www.youtube.com/watch?v=6tRkUpHXPSM#t=158
  • Kdo nechodíte spát a rádi byste si před zítřejším podcastem dali vydatný předkrm, Lukáš bude dnes v rádiu od půlnoci do šesti pouštět výběr z herní muziky!

Hm, tak jste okopírovali už i hrejáckej mPod. Velmi dobře klucí, jen tak dále..
    • ringmancz
      to nemá s podcastem nic společnýho, Lukáš akorát má svůj pořad v rádiu kde teď bude pouštět hudbu z her, tak o tom sem napsali...
      • A kde se asi Lukáš inspiroval?
        • Thorleif_cz
          To je ale po všech stranách pěkně pitomej přístup... Kdybych to bral tvojí logikou, tak čím se inspirovali pánové z hrej.cz? Nebo si myslíš, že tyhle formáty (podcast, lets play, mpod) vynalezli? A ani s nima nepřišli jako první. Vychází z toho, co na hrej.cz přebrali a zdárně to rozvinuli, v žádným případě jim nic nevytýkám - občas na jejich videa koukám a jejich práce se mi taky dost líbí.
        • A nedělal to třeba už několikrát předtím.... *7*
        • janchor
          Na rádiu vysíláme už přes rok, herní hudbu tam pouštím průběžne od prvních dílů. Plus jsem v hPodu léta spravoval rubriku Jukebox.
        • Píše na herní web, hraje hry a má rád hry. Myslím si že přeci jen muzika z her je zajímavější téma na poslech než Lukášovy oblíbené hity.... Žádná inspirace, použij hlavu.
  • Jack1947

Next-gen verze Watch Dogs poběží v 30 FPS.

30 zly neni, ale cekal bych teda vic (ne ze by mi to urcite nak citelne vadilo tedy kdybych tu next gen konzoli vlastnil.) *3*
    • Vypadni a už se nikdy nevracej! Nebo se tam někde nauč číst a psát, pak se vrať a začni znova. Ne u všeho. To je jako kdybych přišel do krámu že ten rohlík má málo máku, jako ne že by mi to vadilo, já sem na mák alergickej. A jen tak uplně mimochodem ten rohlík si nekoupim. Ende. Zlatý ty Býbři, doktoři, konzolisti, hcpcčkáři. Ty seš to nejhorší co tenhle server zatim potkalo!
      • Jack1947
        Trochu silna slova ne, cist umim se psanim si nikterak nepomuzu nevedel jsem ze kdyz mam poruchu s kterou nic neudelam (nevymlouvam se) tak vlastne nemuzu psat na webu o hrach.
        To jsou teda veci a to tady ani nic moc nedelam a tim ze mam vypadnout a nevracet se mi moc nepomuze se lepsit ubral jsem na carkach aspon myslim, konzolista pro tvoji informaci mimochodem jsem.
        • holec89
          nic moc nedelas? okomentues kazdou bleskovku a kdyz se pak clovek koukne do diskuze, no ty vole...
          • Jack1947
            Kritika je dobra ale jen v pripade kdyz ma navrhy, tipy atp. Zatim si tu jen ctu a moc hezke to neni a hlavne mi to nijak nepomaha ba naopak, snazim se snazim jen nevim kde delam chybu treba to nechapu nevim muze mi to nekdo bez uziti "neceho" proste slusne vysvetlit a v (diskuzich si myslim ze pisu jak kdy a o cem a vestinou k tematu.) Poradte ja jsem zoufaly *9* .
            • holec89
              ted najednou pises normalne, az na tu zavorku :)
  • Obrazem: Grafické porovnání PS4 a PC verze hry Project Cars.

Tomu říkám nážez. Teď pominu, že to vypadá na obou platformách výborně, ale porovnám poměr cena/ kvalita. Na PS4 za 10K to vypadá jen nepatrně hůže než na PC, kde jen grafická karta, která to zvládne na detaily na screenech(spekuluje se o 770GTX -780Ti) stojí více než celá PS4. Tomu říkám síla optimalizace.
    • Jak napsal kolega nademnou. Konzole jako HW jsou levne, ale clovek do toho behem jejiho zivota na oplatku nacpe mnohem vice penez za hry, ktere jsou vyrazne drazsi.
      Samozrejme zalezi na tom, kolik her na tu konzoli behem jejiho cyklu poridis a jestli budes kupovat hry v dobe vydani, nebo jestli sahnes po bazaru a hry budes dale preprodavat apod.
      V konecnem dusledku te to muze prijit i draz, nez to PC.
      Clovek taky musi pocitat s tim, ze uz v pulce zivotniho cyklu budou hry na PC vypadat opravdu znatelne lepe (uz ted tam jsou rozdily), nez na konzolich.
      Cele je to o prioritach a kompromisech.
      *3*
    • C-BEAM
      tak záleží ako tú konzolu používaš, ak si na ňu kúpiš hru za plnú cenu len zriedkavo tak pomer cena/kvalita je špičkový, ak ju však používaš ako jediné herné zariadenie a hry za plnú na ňu kupuješ často tak za dobu jej životnosti môžeš mať pomer cena/kvalita horší ako u PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit