Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Life is strange

Zdravím. chtěl jsme se zeptat zda-li někdo nemá info, jestli bude další série Life is strange a nebo 5 epizoda byla konečná. Předem díki za odpověd.
    • Doplňující otázka. Neví někdo jak je to s češtinou na 4. a 5. Epizodu?
      • Nějaký poslední update jim rozhodil fonty, tak to ještě nějak řeší, mělo to být už 22. ledna. Pak to bude mít exkluzivně Xzone (takže hledej na warezu) a asi po měsíci bude volně ke stažení.
        • "Obchod Xzone zaplatil profesionální jazykové korektorce za opravy překladu a proto kompletní překlad všech 5 epizod bude do konce února dostupný pouze ze stránek Xzone, ale pro všechny bez nutnosti si hru u Xzone koupit."

http://cestinybeta.rpgcitadela.cz/portfolio/life-is-strange/
        • "exkluzivně Xzone" = 10 minut poté to bude všude.
    • Mám pocit že life is strange 2 sezona byla oznamena ;)
      • PreidaQ
        Pokud já vím, tak ne. Autoři řekli, že by se pokračování úplně nebránili, ale s jinými postavami. Tohle nemá s potvrzením pokračování nic společného.
        • http://www.gamespot.com/articles/life-is-strange-season-2-confirmed-by-developer/1100-6432101/ jsi na tahu :)
          • PreidaQ
            Čti prosím dále než za zavádějící nadpis. V tom článku je přesně to, co jsem řekl. Naznačili, že by pokračování mohlo být, v tom případě s jinými postavami, ale oficiálně nepotvrdili. Zdá se to být pravděpodobné, ale pořád je to jenom spekulace. Už věříš?

Z diskuze pod článkem: "How did you post this misinformation? Yesterday when a different site posted the same news it became clear very quickly that there was a translating mistake. He said that IF there's a season 2 he will work on it, the original French source has already been edited to say that it isn't confirmed"

Plus ještě přidávám: http://pc.hrej.cz/novinky/2015/11/09/pozor-life-is-strange-2-zatim-nevznika-37778/
      • opravdu ? vtom případě paráda :3 děkuji :)
        • Radkaa
          Další řada nebude, autoři pracují na jiné hře.
  • Morraw

Ubishop 30% off

Jestli jste obdrželi od Ubi kod s 30% slevou na cokoliv z jejich nabídky (včetně předobjednávek), tak dnes je poslední den ho využít. Tak mrkněte do mailu jestli ho tam taky nemáte :)

Já jsem vzal sběratelku For Honor za lidových 2700,- Exkluzivní Appolyon edice od GS vypadá luxusně http://www.figures.com/2017/01/05/for-honor-apollyon-edition-includes-triforce-statue/ Poslední dobou to Ubi šidí. Ani steelbook nedají. Člověk aby si to pak dokupoval zvlášť.
  • Pohoda :-) To už mam taky za sebou těch 8 hodin hraní každý den dneska sem rád když si zahraju na 2-3 hodky právě proto se bojim že až budu mít novej compjůůůtr :-D že to nebudu hrát nebo že bude až moc :-D konzole to není moje silná stránka nikdy sem to nechtěl protože si musíš kupovat hry,horší grafika (bejvávalo) a ty páčky na joysticku... :-D než stihnu zamířit tak je po mě :-D Jen díky roku 2010 co se zakázalo NHL tak sem musel koupit Playstation abych moch hrát ( ten nej. sport a to NHL nic víc než cca 200 filmu a fotek tam nemam( 2 měsíce na stavbě nelituju), a tak si dovolim říc (pro fan club) že NHL13 je lepší než 14 už jen ty bitky zkazily :-D jo a ted sem tam stáhnul s toho Pluska to Saints Row 3 jak psal Tilwaen a větší šílenost sem nehrál :-D :-D a ted by tam mělo bejt Sleeping Dogs což je slušná hra ale bez češtiny nehraju vůbec, a krom NHL a možná nějaký NFS tam neumim ovládat vůbec nic :-D Pučený CoD sem tam hrál 5 minut ovladač sem hodil na zeď :-D tak mam jen jeden :-D Cheaty sem dával jenom u GTA3,Vice city, a San Andreas a IV pěkně den co vyšla na Ruský stránky instalace 5 hodin plus stáhnutý servis pack 3 a ono se to sekalo a nizký detaily hrůza :-D tak sem skončil u toho gay v parku :-D a hry co prožívám klasika RPG všude lezu a z každym kecám :-D nejlepší je určitě Fallout 3, Assasin a Skyrim pro mě teda Oblivion zatim :-D a CoD s MoH (plus Batlfield) od tý doby co přestali dělat 2.svě. válku je to o ničem a když to vidim tak mi to příde stejný :-( no a o Mafii 2 a NFS nemluvim vubec na to máji všichni stejný názor
    • Rofl.. James Joyce 2: Electric boogaloo
    • GlaDOS
      Kamaráde, tohle není diskuzní fórum vhodné k vykecávání. Tohle tu nikoho nezajímá. Buď měj nějaký informačně hodnotný komentář k bleskovce či nějaké hře obecně, nebo sem takové zdi textu ani nepiš (když už musíš, používej alespoň odstavce - takto se to nedá číst).
    • Jack1947
      Hezke pocteni, mrzi mne ze beres konzoly jen jako "nutnost". Navic tvuj cas je zjevne drahy , tak ani si bys moc nezahral... Si asi vice pcckar je mi to jasne. Kazdopadne si mohl reagovat, aby tady nebyl zbytecne vetsi chaos.
      • :-D :-D jo to máš pravdu sem tu po 1 a strácim se tak pardnon :-) Neberu konzoly jako nutnost ale to NHL :-D a bez PC si to nedokážu představit takže je to nutnost jako pro tebe konzole asi :-D
      • MickeyMutant
        Uniká mi něco, nebo se dneska vesmír začal překlápět do singularity?
        • luke.skywalker

Need for Speed: Rivals nabídne mapu o rozloze 16x16 km.

To se snad překlápí celou dobu ne?
          • Momentalne je to podle vseho spis naopak ne?
            • luke.skywalker
              chápu singularitu jako bod, kdy se vesmír zase začne vracet do jednoho bodu.. ale je možné že se mýlím..
  • Minimální, doporučené a vysokovýkonové požadavky pro PC verzi Crysis 3.

Maji to tam trochu spatne napsane. U doporucene sestavy maji napsane "Quadcore GPU" misto CPU a kdyz se pak kouknu na Example, tak jsou tam uvadena dvoujadra.

Celkove to ale vypada, ze je hra spravne skalovana od pomalych procesoru a low-endovych grafik, po high-end. A pozadavky jsou celkove vetsi na grafiku nez na procesor a tak by to melo presne na PC byt.
  • lipkozzi

20. narozeniny neslavil včera jenom Wolfenstein 3D, slaví je také společnost Epic. Jako dárek vám...

Pocuval uz niekto tie songy? Pri tom uplne prvom "UT3 - unreleased theme" by som bol prisahal, ze som ten motiv uz pocul v C&C:Generals. Konkretne pri jednej z USA battle themes, i ked teraz neviem dohladat v ktorom z tych 11-tich trackov co tam USA ma.
  • Co jiného může být na obalu PS3 titulu Twisted Metal, než na*raný klaun s výrazem maniaka. Libí?

ano, libi
  • Veskoslav

Dnes patch 1.05 Zaklínač 3

The Witcher 3’s PC Patch 1.05 and PS4/Xbox One Patch 1.04: Release Estimates and Details Revealed

The saga of the patching of The Witcher 3: Wild Hunt continues, and today we get more information about the upcoming patch 1.05 for PC and 1.04 for consoles.

Yesterday Community Coordinator Marcin Momot mentioned that a hotfix on Monday would have solved the issue that causes XP not to be assigned for certain quests, but today he disclosed in the official forums that the fix might actually come in the full patch 1.05 for PC, which will be released on Tuesday or Wednesday.

“That’s correct. It’s getting fixed next week. We were trying to release a hotfix on Monday but since the 1.05 on PC is coming right after that, we might just release 1.05 and include the XP fix in there as well. That will happen most likely Tuesday/Wednesday.

We do not stop working. We are trying to fix everything. Thank you for your understanding.”
    • Kozy
      No super, větší velikost písma byla třeba.

Na Witcherovi je toho hodně k opravování, technická stránka hry je fakt bída. Zrovna dneska jsem bojoval proti elfům a jejich velitelka si zabila tři vlastní a to že projektily lítaj skrz objekty taky zrovna nepotěší.
      • Veskoslav
        No já mnohdy využívám toho, že se zabíjí navzájem. Ve skupině třeba uskočím a ten místo toho, aby zasáhl mě, zasáhne protivníka. Spíše to prolétání texturou mi vadí, ale ten skupinový boj ne.
        • Kozy
          Tak v boji na blízko by mi to až tak nevadilo, ale ona byla vzadu a jednoho po druhym je postřílela :) , už jsem doufal že mám spojence a ono ne.
          • jakubc
            Na jednu stranu je to blbý, na druhou po tobě aspoň střílej a můžou ti způsobit dost velký potíže, když se naráz trefí hned několik střelců, takže je to podle mě taková menší daň za jinak povedený prvek soubojového systému.
    • Lukyz
      No já tam čtu úterý / středa *3*
      • Veskoslav
        Máš pravdu, ono mělo to být dneska, ale není, takže špatný nadpis. Děkuji za upozornění.
  • DOTAZ?

Kde je recenze na Carrier Command Gaea Mission ??Od čtvrtak je k dostání,tak počítam že to někdo hrál už předem??
    • nechápu zač tolik minusů??za dotaz??
      • No ode mě za používání otazníků ve větách oznamovacích a otázkách nepřímých. Ale hlavně si nemyslím, že podobně laděné otázky (jak to, že to ještě není, už to dávno mělo být) recenzování neuspíší. Oh, a taky je to špatná sekce diskuze.
        • Možná špatná sekce diskuze i tak jsem nedostal odpověď .Jen kritiku na to jak píšu.
          • Se taky koukni jak píšeš, si to zrecenzuj sám.
            • mne to neva
          • třeba nikomu ani nestojíš za odpověď.
      • Protože netrpělivce nemá nikdo rád. Stačí si počkat, však jednou se objeví, carrier commandu se tady dost věnovali.
        • zajimavé je že na jiné hry je týden dopředu.no asi to bude jen o tom jak a kdo platí
          • Reklama , o to tu jde ....

*15* Nebo o tom kdo dodá dřív novinářskou verzi a o tom kdo si ji troufne zrenenzovat jako plnou verzi ....
    • Recenze chvílu po vydání - vždyť si to ani recenzet nezahrál, polovičatá recenze a neobjektivní
      Recenze dlouho po vydání - trvá vám to, konkurence už to dávno má, se*ete na lidi...
      Co s váma je? :D
    • ODPOVĚĎ?

Třeba je dotyčný nemocný?? Nebo si to chce pořádně zahrát??? Není snad třeba tak spěchat ???? ?? Přeji hezký den???,
  • Kravicka

PC- The Last of Us [Comfirmed]

https://cdn.discordapp.com/attachments/272875751773306881/429829260774080512/unknown.png
    • Lukyz
      K čemu je to dobré? Je fakt, že v tuhle chvíli je lepší pořídit si bazarovou PS3 za pár stovek, ALE rád si sem tam zahraju Star Wars: Rogue Squadron 2 a MGS: Twin Snakes z GameCube, MGS3: Snake Eater z PS2 a Mario Kart 8 z WiiU - to všechno bez toho aniž bych musel prolézat sklep, hledat a zapojovat starý konzole a navíc vše ve vyšším rozlišení, někde i lepšími texturami a frameratem. Takže se neuvěřitelné těším, až si budu moct v budoucnu takhle zahrát MGS4!
      Emulátory jsou vždycky vývojově pozadu, ale ve finále je to záslužná práce, jelikož tak zůstávají při životě i staré pecky nebo snad někdo z vás dnes nadává např. na DosBox? *1*
      • já myslím, že je nejlepší koupit si PS4, zahrát si Last of Us ve vyleštěné grafice v 60FPS a další klenoty jako Journey, Bloodborne a x dalších a pořád na něčím nespekulovat. Ale asi jsem jinde, asi jste ještě děti.
        • Lukyz
          Děti, jasně *1* Já s tím co píšeš souhlasím, jen říkám, že za 10 let bude skvělé mít možnost si tyhle pecky zahrát aniž bych musel někde lovit starou konzoli, toť vše. *2*
          • Jack1947
            To se dá souhlasit ale čí to je vina ? jednoznačně tvůrců a Sony protože chtěj trhnout prachy na remastrech a některé hry se ani neremastrují a co potom.
          • já nechápu, jak můžeš spekulovat, co bude za 10 let, já jsem se svým harmonogramem rád, že dohraji jednu hru za měsíc. Tolik her nestíhám hrát, ještě abych spekuloval nad tím, že budu hrát x let staré hry. Vždyť já jsem ještě nehrál ani Nioh, Personu, Yakuzu, na God of War taky nebudu mít čas. Jako strašně rád bych všechno a všechny poslal do háje, zaplatil si nějaké mmorpg a mezitím dohrával resty, ale znáte to...

MGS4 jsem hrál, dohrál jsem ho dvakrát, už nemám potřebu se tam vracet. Naopak vývoj jde dopředu, spíše bych uvítal ,kdyby tu byl remake MGS ve stylu Shadow of the Collosus, nevím, jestli jsi hrál ten remake, ale ta grafika je uchvátná, nejlepší grafika na PS4Pro, kdyby ti borci udělali remake MGS 2 či trojky, tak skáču radostí.
    • Mně připadá strašně dementní čekat na emulátor a ještě původní verze, když si můžu koupit x ps do měsíce. Stojí to opravdu pár korun. Navíc tahle si přiznáváš, že budeš krást. Ostuda *7*
    • Jack1947
      2:31 fps ? :D nebylo by lepší PS4 :P jo já to ještě před 2 nebo 3 lety dopařil na PS3 supr hra až bude LOU2 kupím PS4.
      • Kravicka
        proc bych mel kupovat PS
        • Já teda nevím, ale i kdybych ještě hrával jenom na kompu, jako dřív, tak kdybych si chtěl něco na konzolích zahrát, bych teda spíš obětoval ty 2 litry za použitou PS3 anebo 4 litry za použitu PS4.

Fakt by se mi nechtělo čekat X let, než bude emulátor funkční, odladěný a pojede i na horších PC, abych nemusel mít i7 a 1080.
          • Kravicka
            Ja na te bedne nechci hrat.
  • Schválně - kde si myslíte, že podle ruských médií teroristé nacvičovali teroristický útok na moskevské letiště? Ano, správnou odpovědí je CoD: Modern Warfare 2.

V MW2 jde odpálit v letištní misi bombu? Kdy si už ti lidí uvědomí, že to je politicky mířená akce separatistů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit