Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PS4 offscreen gamepaly Project CARS

http://www.gamersyde.com/hqstream_project_cars_ps4_gameplay-32314_en.html

.... ted uz opravdu PS4 ... intermediate driving model settings
  • CS:Go revolver

jestli tu je někdo kdo hraje CS, co říkate na revolver přijde mi trochu jako OP gun
  • Kompletní kolekce Batmana za 9,79€ na Bundle Stars.Pokud má někdo zájem... *4*
    • shefield2
      Jasně, kup mi to.
  • Jack1947

Xbox One neumožní ripování CD na pevný disk.

Toto, je TRAGéédie opravdu velka. *13* *8*
    • Taky to neusmaží lívance, nevyluxuje koberec, nevypere záclony, nenakoupí, nenatře zábradlí, neodveze vás na letiště a spoustu dalších věcí to neumí. Ale o tom se samozřejmě zarytě mlčí.. *3*
      • Jack1947
        Ja od konzole nepotrebuji takovehle "Nadbytecne veci" me staci ze si zaparim, na vse ostatni je naopak PC. *3*
        • Takže na Xboxu si zahraješ a PC tě tedy doveze na letiště?
          • Jack1947
            Mohlo to tak vyznit, klidne by mi to v budoucnu nevadilo. *3*
  • jindra.veliky

Allah zase řádí - jeho jméno se objevilo na podlaze jednoho bojiště v Tekken Tag Tournament 2....

proste muslimove = zaostalci... *5*
    • na tvým místě bych o zaostalcích mlčel...
  • Dohrát hlavní kampaň Assassin's Creed III zabere cca 20 hodin, stejně dlouhou dobu si užijete i...

Doufam ze to je pravda, ne jako 22 hodin v Dishonored *3*
    • Já mám na Steamu u Dishonored 24 hodin, záleží prostě na herním stylu....
    • Dohrát hlavní kampaň Assassin's Creed III zabere cca 20 hodin, stejně dlouhou dobu si užijete i...

No já jsem AC2 hrál nějakých 65 hodin. Jestli je AC3 podobně rozsáhlá (má být, pokud vím), tak bych tyhle odhady nebral moc vážně.
      • Snad jo, je pravda že v AC2 jsem spousta casu jen behal po meste a zabijel nepratele :) Zitra uvidime :)
  • iSpirit

Dotaz:

Your browser sent a request that this server could not understand.Size of a request header field exceeds server limit.

Dělá to někomu?  Dělá mi to jen Games.cz  a pouze na Safari, Firefox pak ok. Používám jen Ghostery lite. Začlo to o Vanocích z ničeho nic. Cache, i Ghostery jsem zkoušel vymazal/ vypnout a nic.

• radim.zaty

Stáhnout Wireshark a podívat se, co Safari posílá v request hlavičce :)

Ale předtím zkus vymazat všechny cookies z games.cz a *.tiscali.cz, to by teoreticky mohlo pomoct :)

• iSpirit

kouknu na to sharka, jinak cookies z games.cz jsem mazal několikrát...

• vlastik.plaminek
    Vyměním HL2 a poukaz se 75% slevou na Portal 2 nejlépe za HL1, popř. nějakou jinou starší hru. Poukaz platí do konce srpna.
    • Ten poukaz jsem dostal taky, stejně tak všichni v mým friendlistu... neví někdo důvod?.. Je to odměna za Summer sale achievementy?
      • Aha, tak už jsem zjistil že to dali všem co už Portal 2 mají aby to dali někomu s kým budou hrát k příležitosti uvedení možnosti tvořit Coop mapy v tom jednoduchým in-game editůrku
        • ucho
          Portal 2 mám a poukaz na slevu jsem nedostal :)
  • Prodeje Medal of Honor: Warfighter jsou slabší, než EA očekávalo.

no nekecejte :D Kdo by to byl řekl :S

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit