-
Kingdom Come: Deliverance - Bohemian Symphony
https://www.youtube.com/watch?v=Lhr1ulxd_og -
Steam rozjel službu Greenlight. Dejte hlas projektům, které se Vám líbí a chtěli byste si je...
ještě jsem to nezkoušel - ono jde z toho steamu rovnou zahrát třeba nějaký demo, nebo si to člověk musí sám někde vyhledat, případně spoléhat na trailer/screenshoty? -
-
Takové ty úplně nejamatérštější projekty (resp. často i jen nápady na hry) mají maximálně pár screenshotů, ale většinou je obrázků dost i včetně jednoho dvou videí.
No a občas se v popisu objeví i odkaz na stažení dema nebo beta klienta na webu autora.
Co mne zatím nejvíc překvapilo je, že se tam hrne hafec takových těch německých simulátorů všech možných i nemožných profesí á la zemědělec či bagrista - u těchto bych čekal, že se budou na Steamu objevovat tak nějak automaticky, přece jenom své publikum myslím mají...
-
-
Server Joystiq zjistil, co se stane s jednotlivými Games for Windows Live tituly po ukončení služby.
No speciálně Dark souls by mě zajímaly, pořád jsem se ještě nedohrabal konce a nerad bych, aby to najednou kleklo. -
-
mně zas Gears of War, mám je na DVD ze Score a za boha se mi to nedaří spustit...
-
-
Na FB stránce Score psali, že to je ošetřená verze, tak jim zkus napsat.
-
-
už se mi to povedlo, chtělo to nainstalovat ještě jinej klient GFWL, než kterej přikládají na tom DVD... ovšem hrát to stejně nemůžu, páč nejde zapnout VSync (na nastavení ve hře ani forcenutí v Catalyst Centru to nereaguje) a naopak vypnout motion blur, takže se mi z hraní dělá zle :D
-
-
Nevím jak je na tom verze ze Score, ale u normální retail verze byl problém s časovým omezením licence a dalo se to řešit buď crackem nebo přenastavením data ve widlích, ale už si nepamatuju, kolikátého to bylo. Strejda Google kdyžtak poradí.
-
-
-
Reklama
Jů, pěkný!
Reklamička už i v komentech, děkujem! -
-
Když si lidi dají do prohlížečů sr*čky jako adblock tak se nediv, že bude více reklamy.
-
-
Sratchky...
Velmi užitečné věci, si chtěl říct, že ?
-
-
-
-
No to nevím, já ju viděl teprv teď.
-
-
-
Peter Moore prorokuje, že za 5 až 10 let budou mikrotransakce v každé hře, přičemž základní...
A co takhle se vrátit ke kořenům a vytvářet originální hry které od sebe nebudou tolik opisovat ? Nebo oživit staré žánry ? Nebo produkovat méně her ale kvalitnějších s delší hrací dobou ? Kdepak...zruinujem herní trh a ještě budem dojit kdysi kvalitní tituly formou mikro transakcí a DLC. Je to jako ta reklama na Banku. " Otvřete menu= 10 kč, -
-
Kvalitnější hry s delší hrací dobou a s neznámými (čili riskantními) prvky se jim dělat nevyplatí, když mohou házet na trh ... no to co tam hází. Jen doufám, že GTA5 to bude mít s hrací dobou aspoň tak, jako to má GTA4.
-
-
Sluchátka AKG K240 Studio
Tak překvapivě dorazily už dnes, tak jsem je malinko otestoval. Na hlavě sedí v pohodě, tedy základní požadavek na nějaké to pohodlí splňují. Ale ještě jsem je neměl na hlavě moc hodin v kuse. Z kvality zvuku jsem se na zadek moc neposadil. Určitě je to o dost lepší než moje současné Senny HD 201, ale ty už mají za sebou 6 let a přijde mi, že z těch jsem měl po koupi ohledně zvuku trochu lepší pocit. Testováno na skladbách, které mi tehdy zněly suprově. Teď mě z nich v zádech nemrazí ani na těch nových sluchátkách (na ohraných HD 201 samozřejmě taky ne). Přijde mi, že nehrají čistě a vše tam hučí, jako by tam bylo příliš mnoho zvuků a připomíná to hluk. To je možná i důvod, proč mě z nich bolí hlava, tedy mám pocit, že způsobují nevolnost.
Trochu jsem se bál, že kvůli těm 55 ohmům budou hrát tišeji než HD 201 s 24 ohmy, ale ve skutečnosti mi přijdou hlasitější. To se týká hlavně PS4. Tam je tedy hlasitost tak akorát. Být to tišší, tak už by se mi to asi moc nelíbilo.
Sluchátka jako takový vypadají fajnově, ale jestli mi budou i po týdnu používání způsobovat nevolnost, tak pouvažuji o vrácení. -
-
Zkus se mrknout sem (jestlis to už teda nečetl):
http://www.head-fi.org/t/630058/akg-k240-studio-owners-please-share-your-experience -
-
něco už jsem četl. jako někdo říká, že je potřeba je pár hodin zajet, ale nevím. čekal jsem od nich zřejmě něco víc. v týdnu si skočím do jednoho obchodu snad poslechnout i jiný sluchátka, ať mám srovnání podle toho, jak to slyším já. zatím mám z toho pocit, že bych za ty peníze mohl získat něco, co mi bude zvukově vyhovovat víc.
-
-
Nejsem elektroexpert, ale když je někde šum v repro, tak se mluví o zemní smyčce a špatným uzemnění (zdroj, disky, základní deska, tv karty...). Zkus připojit sluchátka do jinýho zařízení, jestli i tam bude šum (pokud možno nezkoušej notebooky/netbooky, tam bývá šum častej jev). Pokud budou hrát ok, problém bude u PC. Jestli máš externí zvukovku, zkus ji taky použít... stejně tak pokud používáš prodlužovací kabel, tak ho vynech.
-
-
o šumu jsem nikde nic nepsal...
-
Dit píše že to má i na PS4 a pochybuji že by šum byl i součástí PS4 - vadná zvukovka i u něj jo.
Tedy já to tak pochopil že ten šum, hučení má nezávisle na čem to má zapojené.
-
-
zkusil jsi snížit hlasitost?
-
To by chtělo píchnou do kvalitního zdroje a ne PS4 anebo PC a znova to zkusit. Koupil jsi (pro mě nepochopitelně) studiová sluchátka pro profíky s velkou Impedancí 55 ohmů :D a strkáš to do integrovaných zvukovek.. U levných spotřebních produktů.
Moje AKG K 512 MKII nehučí a hlavně jsou pro běžný provoz. Já, tedy nechápu jaký odborník poradil profi sluchátka i když nestojí majland, pro používání s PS4 a PC. U takových modelů, je znát kvalitní zdroj. Stejně jako u Westone 3 které mám. Taky je nestrkám do telefonu *3*
Citace z oficiální stránky AKG "The K240 Studio professional over-ear, semi-open studio headphones are designed for professional applications such as mixing, mastering and playbac"
Ano, tohle jsou ideální sluchátka na hraní a nějakou tu hudbu na běžným hardwaru. -
-
Mimochodem na krabici stojí i: "High efficiency and wide dynamic range, idealy suited for mobile use, too." Toliko k těm běžným zařízením :) Na obrázku je tam nějaký snad mp3 přehrávač a diskman... Jo to s předchozí verzí K240 Monitor, která měla 600 ohmů, to už by si asi ty mobily a přehrávače bez zesilovče neškrtly.
-
-
Na webu to vedou v sekci profi :) Podle toho jsme se řídil. Jinak většinou mají sluchátka kolem těch 30 ohmů. Ty běžná, jen podle čísel i těch 55 není běžné. Navíc zesilovače lidi používají stejně s přenosnými přehrávači, kde mají nějaké sluchátka do uší. I drahé Shure 535 mají kolem 30. Ten zesilovač pouze nezesiluje zvuk aby to více řvalo.
Ale to je fuk. Hlavně, že to u tebe funguje a PC, Konzole to zvládá jak má. *3*
-
-
Pc-hráč řikál že se prý vyzná...asi to už je promázlé njn profík no. *3*
Mikrofonem to asic nebude no, (hloupá otázka ale co kdyby?) hučení by taky mohla způsobovat co vím , dosluhujicí zvuukovka což je taky blbost no minimálně z pohledu PS4 - že by nezvládala? pak jedině koupit drazší externí? nevím nejsem odborník plácám nápady.
Hučí mi taky když mám své na max *15* , ty jo ale kolem a kolem bych hučení asi nesnesl... to je fakt na nevolnost no. Pravda. -
jak jsem psal, i s 55 ohmy hrají hlasitěji než ty Senny HD 201 s 24 ohmy (ty jsem dnes zkusil poprvé na PS4 a jsou tam mnohem tišší, pro mě už nepoužitelné), tedy nebude takový problém je používat i na přenosných zařízeních (což zrovna nehodlám) a potvrzuje to i řada diskuzních fór. přeci jen jsem pročetl o těch sluchátkách před koupí dost. a jsou i lidé, kteří je používají ke hraní... rozhodně nehrají hůře, než ty moje současné Senny... samozřejmě počítám i s tím, že můj dojem ovlivňuje 6 let používání jedněch sluchátek.
edit: nejhorší asi je, že to nemám teď s čím rozumným srovnat. celkem by mě zajímalo, co bych řekl na nové Senny HD 201... -
-
Nejlepší bude když zajdeš někam do obchodu, kde máš možnost sluchátka prakticky vyzkoušet. U těch velkých to jde dobře, protože nehrozí takové zadělání jako u těch co se strkají do uší.
Jinak to nezjistíš :(
Takto jsem to dělal a pak si to nějak pamatuješ. Jinak kupuješ vždy naslepo. Já sice ty AKG co mám také nezkoušel, ale problém tam nebyl. Měl jsem kliku :)
Jinak STEELSeries Siberia jsou také super. Pohodlné V2 stojí do 2000 Kč.
A jestli chceš něco extra co jen tak někdo nemá, tak ber Speed Link MEDUSA. Jsou to 5.1 a opravu mají malé repráčky. U her, které tohle podporují to je opravu super a velký rozdíl. Jen to musíš nastavit. Jde tam nastavit hlasitost jednotlivých repráčků a to je důležité, protože nejsou všechny stejně velké. Ale pak slyšíš přesně co kde letí a takový výbuch granátu, za zády je něco neskutečného, jak máji ten bass :) Anebo když okolo letí nějaká raketa.
Navíc je to německý výrobek. Kvalitní zpracování.
Sice jsem je vracel, protože jsem to v to v dané době nevyužil (ten prostorový zvuk) ale kdyby ano, tak je beru. -
-
Speed link znám od nich mám gamepad, není zlá firma. Tyhle sluchátka nevypadaj zle asi budou i dobrá... navíc cena celkem ujde.
Někdo ti možná poděkuje i za tip. *3* -
Já to ještě s těmi AKG K240 Studio nevzdávám, opravdu jsou všude hodnoceny jako jedny z nejlepších v dané cenové kategorii. Týden je budu používat a uvidí se. Špatně nehrají, jediný problém je ta nevolnost, která doufám odezní. Jinak některá uzavřená sluchátka motion sickness vyvolávají, ale to by zrovna tyto neměly. Možná jsem citlivej na nějakou nízkou frekvenci.
-
-
Na to co si přečteš o tom, jak jsou sluchátka super, se moc nevaž. Každý má vnímání zvuků jiné. Věř svým uším. Kdysi dávno jsem si koupil Senny (HD 580), protože jsem o nich všude četl samou chválu a každý prodavač je vychvaloval. A za pár měsíců jsem je prodal, kvůli tomu, že mi nesedl jejich zvuk. Místo nich jsem pak pořídil AKG K 501 a nedám na něm dopustit. Také bych tomu předtím nevěřil.
-
Určitě jsou super, také je to dobrá firma a jsou to sluchátka pro profíky :)
Jo, zkus a uvidíš. Lepší jak to ihned vracet a pak hledat znova alternativu. Jinak výběr sluchátek je celkem komedie.
-
-
-
-
-
Ty jo nevolnost ze sluchátek? *8* to jsem myslel že mají jen lidi s tovární verzí oculusu ... no inu jak se zdá není tomu jenom tak.
-
-
ucho prave objevil sonictozu *5*
-
-
To neexistuje. *7*
-
-
ted uz prave jo *5*
-
-
-
-
-
Video: Záběry ze zrušené PSP verze hry The Elder Scrolls IV: Oblivion.
Hmm tak to je docela škoda. To bych si na své loni zakoupené PSP určitě zahrál. To už asi nevyjde, co? *1* -
-
na EG píšou, že to demo by se mělo objevit na internetu
-
-
GDS 2018
Možná se to řešilo někdy v podcastu, ale ten nestíhám sledovat, tak se ptám: GDS letos nebude? Facebook i web od loňska mrtvej.
-
-
No, no, ale hlavně.. videa z loňska byla zveřejněna teprve před 2 dny!
-
Povídá se o datu 7. a 8. prosince 2018. To je prý oficiální datum.
-
-
Zaklínač 3 SweetFX
Tak mi to nedalo a narychlo jsem to zkusil.
EDIT. Přidávám obrázek pro srovnání
http://img13.rajce.idnes.cz/d1302/5/5595/5595860_8b1b57b77abfa36c427e9c3bf6af7193/images/w3.jpg?ver=0
http://www.gamersyde.com/thqstream_the_witcher_3_sweetfx_color_correction-w2lhE7zSLYYyrBCs_en.html
Ještě trochu poladit, ale rozdíl tam vidět je a barvy jsou reálnější. Doporučuju vyzkoušet. -
-
jakym stylem se to instaluje? pochopil sem ze je treba stahnout:
SweetFX 1.5u Boulotaur2024's Injector with CeeJayDK's 1.5.1 shaders and more. 19 Sep 18:31 CEST
ale netusim kam to mam rozbalit. dik -
-
Následuj tohle video, je velmi polopatické, akorát ve vhodných případech nahrazuj Watch Dogs Zaklínačem *3* https://www.youtube.com/watch?v=wYbYdkYOWJ4
-
-
jo uz sem nato dosel pres jinou verzi kde to bylo v textaku. jinak mi to crashovalo kvuli frapsu coz me dost zmatlo. a rikam rovnou je to hezci a jsem rad ze aspon nejaky takovy maly siditko je k dispozici. diky ale za odkaz- urcite ted aspon muze pomoct nekomu jinymu
-
-
-
Jo tohle sem taky zkusil a vypada to hned lip, pravda k nejakymu dnesnimu lepsimu prumeru to ma furt daleko, ale pro zacatek prvni slusna vec co trochu funguje.
Proc to neni schopne udelat uz CD Projekt v zakladu to je zahada.
Libi se ti vegetace, pobrezi a plaze ve hre? -
-
Nejsem nadšenej ani z HW náročnosti, ani z toho downgradu, ale ty, LV a vaše banda už byste se mohli zbalit a vypadnout s těma svýma ulhanýma komentářema někam jinam. Sice to nedostálo slibům, ale prohlásit, že to má daleko k lepšímu průměru? Co to kecáš ty exote? V rámci RPG a navíc open-world je to naprostá špička.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=am3p9BRSDUw
Takhle podle me vypada ve sve dobe spicka ty noumo, a to je hra stara 5 let, a ted to srovnej se Zaklinacem. -
-
Sorry, tohle není ani vtipný... Kdybys sem dal aspoň DAI, nebo omódovaný Skyrim, ale tohle?
-
Zaklinac vypada o dost lepe...
-
-
No jo taky vysel vcera a ne pred 5 rokama :-DDD Pokud muj prispevek a co sem chtel rict nechapes, pak nevim proc vubec reagujes. *6*
-
-
-
-
-
Navíc conifg soubory se dají editovat.
Ten název "color correction" *15* - prostě původně to je na h*vno, tak to zase někdo musel opravit.
Nicméně mě to chytlo jako všechny díly. Je to neskutečně velké oproti W2 a podle volby obtížnosti i rychleji chcípnu / neregeneruji. Snad tam budou místa jako bažiny z W1. Ty se mi líbili nejvíce. -
-
Já nevím, ale třeba k té změně palety měli důvod. Třeba si dělali průzkum u amíků a ti to chtěli barevnější. Zas bych z toho nedělal něco, je to stejně subjektivní dojem.
Mě se to líbilo, ale když jsem viděl ty upravené, tak se mi líbily více. Jsem rád, že to můžu změnit a víc neřeším. -
-
Poté na*rat na průzkum a dát to tam jako volitelnou možnost. Některé barvy jsou velice ostré a divné. Tady drží pořádek, jako to byli Němci v Německu
-
-
To by nebylo vůbec od věci a tuším, že ve třetím Gothicu (?) tahle volba dokonce byla.
Něco ve smyslu American (barvičky) a European, ale možná to tam přibylo až s CP.
Každopádně by to pro autory asi zase tolik práce nebylo, přidat do nastavení pár filtrů.
EDIT: Tak to nakonec byl Gothic 4: Arcania viz screen. -
-
Keyz: V levelu byl rozhovor s Vinckem a ten sám říkal, jaké měli odezvy na grafiku D:OS z různých zemí. Rusáci to chtěli tmavější, amíkům se to líbilo barevné atd. Třeba v CDP viděli jaký úspěch má barevné Dragon Age a chtěli na to navázat.
-
Jo, práce to moc není.
No, mod zde je a tak to lze řešit. Možná to bude časem v EE verzi. Jinak se divím, že amíci chtějí barvičky (jestli to je pravda). Čekal bych to spíše od Japonců
Morraw: To máš pravdu s tím článkem v Levelu. Připomněl jsi mi to. Poté je opravdu škoda, že hra nevyužívá možnosti toho, že lze měnit. Poté by to lehce dali do nastavení PC verze a snad i do konzolové verze. Není složité to udělat.
-
-
-
-
-
-
Sledgehammer Games se připravuje na vývoj nového Call of Duty. Objevit by se mělo ještě na současné...
Tak doufám, že si vezmou příklad z BO2 a udělají to pořádně. Můj čas nahraný v MP MW3: 20 hodin/1rok vs můj čas nahraný v BO2: 20 hodin/2 týdny... -
-
Moje nahrané Hodiny u Ultima Online. 9146 hodin za 9 let.
-
-
Sledgehammer Games se připravuje na vývoj nového Call of Duty. Objevit by se mělo ještě na současné...
To není zrovna něco, čím by jsi se měl chlubit. Více jak jeden rok (doslova) z devíti jsi strávil u té hry... Nic se nemá přehánět. -
-
hrál sem to asi od 11ti do dvaceti no. Ale pak přišla práce, pak žena a tak už na to nemam čas a řeknu ti že po takový době už mě to ani nebaví, protože to už nepřináší nic novýho...
-
-
-