-
Videoherní kanál Machinimabyl (když pomineme kanály hudebních labelů) nejsledovanějším na...
Což je s podivem, když se přihlédne k tomu, jaké srágory poslední dobou Machinima servíruje. -
Série Legacy of Kain míří na STEAM, v jeho registrech byly nalezeny i záznamy o Planescape: Torment.
GOG by měl pohnout, první (nejlepší) díl Kaina jim furt ještě chybí... -
-
První díl Legacy of Kain je super.
Je to vlastně v podstatě A Link to the Past s temnou atmosférou. A funguje to sakra dobře. Taky je to jedna z mých oblíbených her.
-
-
Minecraft na X360 nebude přímým portem. O vývoj se navíc postará jiné (nejmenované) studio,...
Bez kompatibility se servery na PC je to polomrtvý projekt... -
Vývoj hry Pillars of Eternity II: Deadfire byl během několika hodin úspěšně zasponzorován fanoušky.
sice se to dalo čekat, ale ještě před chvilkou peníze vybraný neměli -
Bioware lehce poupravilo a obarvilo sošku Liary z Mass Effect.
Trochu lepší, než předtim... Ale mohli by udělat alespoň nějakej badass postoj, ne tohle... -
Jak se tak koukám, Adamovi chudákovi dala nejspíše redakce na starosti články a všichni ostatní hádám paří Doshonored, akorát Fredy Cruger převlečený za Lukáše to semo tamo střídá DarkSouls ;o) Samozřejmě nic proti. Pokud jsem se čistonáhodou trefil a mám pravdu, tak paráda. Akorát pak chudák Adam.
-
Některé levely ve hrách jsou prostě k sežrání.
Chybi bonus level z prehistoric 2 takze bych rekl ze celej ten zebrice je fail - http://www.youtube.com/watch?v=J4IQ26Y2Zhs -
Jak velký rozdíl je mezi Fallout: New Vegas Ultimate Edition a klasickou verzí Falloutu: New Vegas?
-
-
Na druhou stranu, když tě to nebude bavit, ušetříš peníze. Já koupil GOTY a stejně jsem to vzdal v půlce hry.
-
Vsecky 4 pribehove DLC, ktere jsou dost dobre + Gun Runner's Arsenal (zbrane, mody na zbrane) a Courier's Stash (zase zbrane, hadry a nejake drobnosti na doplneni HP atd.). Alespon tak to mam ja v knihovne na Steamu
-
Ultimate Edition obsahuje všechny datadisky které docela rozšiřují příběh, prostě je to GOTY edice pod jiným názvem ;)
-
-
spíš mě zajímá jestli se to vyplatí když teď na steamu základní verze 2,5 a tahle "goty" stojí 6,8
-
-
Určitě vyplatí, protože ty datáče jsou hodně dobrý. Mrkni se na ně a uvidíš jestli ti za to stojí. Za mě určitě jo.
-
-
-
Není to to že to obsahuje všechny DLC?
-
-
Důvody proč Kingdom Come Deliverance je bomba pro každého
Aby jste si nemysleli, že jsem škarohlíd, tak i já dokáži uznat kvalit této hry.
Hra má skvělou grafiku - Tak jest!
Hra má rozmanitou mapu, která je úžasná, plná detailů, ty modely cest jsou úplně svůdné! Lesy jsou skrz naskrz vyplněné tábory, řekami a mýtinami. Modely pevností jsou skvělé. Jsou tam docela pěkná zákoutí. Paradoxně svět KCD je mnohem zajímavější než svět Skyrimu, který nabízel na mapě ledovcové doupě, dračí doupě a samé ty epické věci, ze kterých vám má padat huba, ale mě huba padal víc u KCD právě kvůli obrovskému množství detailů na mapě.
Hra je historická, to tomu přidává hodnotu. Jen mě mrzí, že hra nemá český dabing, protože se vytrácí pocit atmosféry českých zemí, když nějaký Jaroslav začne mluvit na vás britskou angličtinou.
Henry je vcelku sympaťák. Je pravdou, že mě příběh na začátku hry vzal za srdce a pohltil mě. Je hrůza, že tu Skalici opravdu někdo někdy takto "navštívil".
Bylo zajímavý na Googlu hledat obrázky Rataji nebo Sázavy a vidět, že ta mapa měla předlohu. Autoři se snažili a bylo by hodně nefér tento fakt neuznat, protože ve hře je pár bugů. Jsem rád, že tato česká hra odehrávající se v českém prostředí je velmi populární i v zahraničí a je vtipné sledovat, jak třeba afroameričan se seznamuje s českou kulturou prostřednictvím hry. A je hezké, že snad už celý svět bude vědět, co to znamená do p*dele, k*rva apod. -
-
Proč má tenhle člověk pořád potřebu ventilovat takový hory textu, který nemají absolutně žádnej smysl, hlavu nebo patu ?
-
-
To je docenění kladů hry, takže to smysl má, aby si věděl, že nejsi jediný, kdo má onen názor.
-
Moc volnýho času a přístup k počítači.
-
-
Je to pravda.
-
-
-
Už se na to fakt vykvákni.
-
No nevím když tam je Doprdele a kurvaa prokládáno slovy fuuck, shiit tak spíš z toho budou mít jinak slušnej maglajz ale souhlas první hra kterou vymodelovali asi podle českých zemí a fakt si na tom dali záležet za to určitě makjí jedno obrovské významné plus.
-
-
PS4 verze Kingdom Under Fire II bude mít mnohem lepší grafiku než PC verze.
Takže vlastně je to s tím bržděním grafiky naopak...PC už hodně dlohou dobu brzdí konzole (vtip)
Ale vážně...dovolit si nas*at armádu PCčkářů, která nesnese, aby měly konzole něco lepšího...to chce pořádný koule.I když si říkám, jestli to nebyl jen marketingový tah.O té hře jsem doteď neslyšel a hle, i na velkých serverech se o tom mluví a hlavně flamuje, což je zdroj mého nejednoho pobavení... -
-
Nasranou armadu PCckaru si posledni dobou predstavuju spis jako tridu vztekajicich se predskolnich deti a tenhle prispevek me v tom jen utvrzuje a to jsem sam PCckar :D
-
-
A jak si představuješ konzolisty?:)
-
-
Takhle - https://www.youtube.com/watch?v=sXasCjUTNpE
-
-
A co tohle??? To je lepší https://www.youtube.com/watch?v=YbxRp6Dg_VQ *1*
-
-
Sam jsem musel uronit nejednu chlapskou slzu!
-
-
-
To je jako se zeptat jak si představuješ řidiče *1* Ti nejhorší (dědulové s čepici na palici a puberťáci... kšiltovkou na palici - nesmíme zapomenout na kravaťáky kterým patří svět) jsou nejvíce vidět/slyšet a stovky normálních řidičů ignoruješ
-
-
No a žádnou ženu jsi nezmínil! Hanba Tobě:-D
-
-
Tak to neni většinou řidič *1* Jen nějaký náhodný prvek občas ovlivňující směr jízdy a stav makeupu... Já s ženskýma nemam na silnici nikdy žádnej problém, to až na parkovištích a v postraních uličkách ve městě
-
Žena za volantem, auto bez řidiče :D
-
-
-
-
-
Geniální tah. Napíšou, že bude lepší na PS4 (nemusí to být ani pravda) a mají reklamu na většině servrů zadarmo. Co na tom, že takhle hra je naprostou neznámou. Stačí napsat něco, co nemůže být reálné (vysvětli mi, jak může PS4 porazit v grafice současnou high třídu pc) a reklama je na světě.
-