Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Red Faction: Armageddon

Dnes za 5 eur na http://www.gamersgate.com/ (steam verze)
    • Ringwraith
      Prostě bych postnul toto:
      http://www.steamgamesales.com/

Ale bacha, jsou tam i US only dealy, jako DAO Ultimate -70% na GamersGate.
      • ucho
        u DAO Ultimate nemám k dispozici tlačítko BUY
        • Ringwraith
          No šak píšu - US only, takže se musíš prohrabat k něm, co jsou i pro EU.
          • Ellendway
            Stačí nahoře přepnout :)
  • Steam Summer Sale

Je AC:Unity + Rogue za 1550 dobry kup? Pojede to uz na GTX 770 OC bez problemu?

Nebo radeji Dying Light za 1000? Nedokazu nic nekoupit *1*
    • Veskoslav
      Tak na netu je Unity okolo 450 a Rogue okolo 600. Takže zkus hádat:)
      • Vim ze to je jinde levnejsi, ale to jsou uPlay klice, na Steam je hra od Ubi vzdy o dost drazsi... a prihlasovat se na uPlay nechci, to ja radsi pres Steam, ktery me pak na nej automaticky prihlasi *1*
        • Veskoslav
          Řeknu ti malé tajemství. Přes uPlay se budeš přihlašovat i kdyby sis to koupil u obchodníka v Dotě;) Takže stejně tu hru budeš mít na uPlay i Steamu a na tom Steamu ti bude k ničemu. To je jenom spouštěcí soubor:) Kupovat si tedy dražší hru jenom proto, aby jsi ušetřil 20 sekund přihlašování mi přijde dost na palici.
          • Ale to neni zadne tajemstvi, vzdyt jsem psal ze vim ze me to i tak prihlasi na uPlay, tak nejdriv cti vole :D... mam proste rad vse pohromade a moznost vystavit hru na Steam profilu, snadny pristup do komunity apod., ale to bys zas nepochopil beztak, tohle totiz neni vubec to, o cem jsem se chtel bavit.
            • Chtěl ses bavit o tom, jestli to je dobrý kup....
              V podstatě ti odpověděl, že ne. Tak co řešíš? Co se týče toho jestli to rozjedeš, koukni se na youtubu na nějaký testovací videa.
  • Dragon Age II bude oproti svému předchůdci o 20hodin kratší a 2,5x více filmovější.

Nic nečekaného. Hra, která vznikne za rok nemá ani náhodou šanci bejt tak dlouhá a kvalitní jako DA jednička :-)
  • jindra.veliky
    Jak je na tom teď ac unity? Dá se to už dohrát bez bugu nebo to zůstalo neopraveny, konkrétně ps4 verze
    • Vogon
      Tu máš rok staré video, které je recenze hry po všech patchích.A konzolové verze hry nebyly tak domrvené jako PC verze. https://www.youtube.com/watch?v=84Kmh9RKsMw
    • Morraw
      Nemůžu mluvit za PS4 ale na PC nic moc opraveno nebylo. Párkrát jsem propadnul zemí, lidi levitovali, doskakování textur, dohlednost textur... bugy to má furt stejné. Ono po nějaké době už na těch opravách Ubi přestane pracovat. Takže nelze očekávat, že za rok to bude hratelné.
      V prvních možná třech měsících se opraví největší bugy a pak už jen menší crashe. Ale že by se pak pracovalo na optimalizaci a jiných, větších problémech, to ne.
      Syndicate je po technické stránce lepší hra a hratelná hra. Ty chyby tam taky jsou, ale už je jich mnohem méně a méně častěji si jich všimneš.
      I tak je jejich engine celkem katastrofální od dob AC3.
    • deathfish
      Nechápu ty mínusy. Mě by to taky docela zajímalo (u mě teda PC verze). Na Steamu lidi v recenzích píšou, že bugy byly z velké části už odstraněny. Takže bych řekl, že to tak bude pro všechny verze hry, tedy i PS4.

Tady jsou části některých nejaktuálnějších recenzí, týkající se bugů ve hře:
      "The game is actually pretty good and most of the major bugs have been fixed. Worth it when on sale."
      "98% of bugs are fixed. game is really worth a play through if youre a die hard assassin's creed fan "
      "Given the problems that turned me off the game when it first came out, I was pleasantly surprised when I came back a year later and was able to play it with no problems" *4* *4* *3*
  • Důrazně redakci prosím o akci proti té lidské špíně, která komolí můj nick a jen nadává. Dělal to už před více něž půl rokem, když jsem s radostí postoval 10/10 recenze na Skyward Sword. Stejně nadával každému, kdo sdílel zálibu v japosnkých hrách. Dělá to ustavičně. Je přesně to, proti čemu Aleš Smutný v jedné diskuzi vystupoval. A je tady už dlouho. A nikdy nenapsal nic než urážky proti mě a komukoliv, komu se líbí japonské hry.

Je to lidská troska. Je to odpad. Přeju mu jen to nejhorší. Je to špinavý zmetek. Nemám pro něho dobrého slova. Je to hnůj. Bral jsem to s nadhledem. Ignoroval jsem to. Ale to už je pryč. Ten člověk je skvrna, co si nezaslouží existovat. Tak ho prosím zamáčkněte. Nebo necháte někoho, aby tady více než půl roku soustavně urážel lidi?

Slyšíš mě ty zmetku? Vím, že ti to dělá radost, když se naštvu. A naštvanej jsem. Tak se tou svou radostí udav, ty hnoju.

qwer - Haha, to se ti fakt povedlo. Dobrý vtip. *1*
    • MickeyMutant
      Ty nejsi skutečný Ringwraith! Ringwraith má koně, černou kápi, meč a mahjongovou kostičku v profilovém obrázku.
    • Vazne nepochopim,jak muze nekoho takhle vytocit nejakej pisalek na internetu *1* .
      • Tak když by si ty dostal ban a věděl si, že takováhle anomálie se tu furt bez problému
        vyjadřuje tak bys taky určitě vybouch :D
        Jen ho zkus nákou dobu sledovat a uvidíš, že kapituluješ na samotnou matičku zem co, že to zase dovolila :D
    • Teda hezky se popisuješ jen co je pravda. Ještě kousek, poď! Máš na to aby ti rupla cévka. A když ne tak autobus je vždy poblíž! *15*
      • Wow takhle solidně zaostalýho dementa jako si ty sem ještě nepotkal, ty si vážně unikát :D
        Měli by tě zastřelit a pověsit v muzeu aby se lidi mohli kochat pohledem na prototyp lidskýho odpadu páč fakt někdo tak trapnej a hloupej jako si ty se vidí jednou za 1000 let :O .
        Hmmm nechceš se ukázat prezidentovi? Třeba by vyhlasil datum tvojeho narození jako svátek idiotů.
        • Našel si na půdě zrcadlo jo? *8*
          • Jojo našel, ale nák nechápu co to má společnýho s touhle diskuzí!
            Máš opravdu zvláštní proud myšlenek, zkus narazit hlavou do zdi a třeba se to trochu srovná. :)
            • sakra jaktože to nejdou editovat komenty ?:D Mám tam slovo navíc!
            • No ták to se na víc fakt nezmužeš?:(
              To umíš papouškovat jen papouškovat jak chovanec nákýho ustavu?
              Je mi tě tak líto bejt takhle tupej musí bejt hodně těžký vid ?:(
            • Promiň no. Mělo mě napadnout hned, že ty nemáš pro jistotu žádný tok a vysvětlování tedy dále nemá cenu. *15*
    • Vrook
      Místama to zní jako nějakej extremistickej manifest. Když to vytrhneš z kontextu.
    • Navrhuji abychom šli tvrdě a bez prodlení zaútočili skutečně masovou letákovou kampaní.
      • Divotvurce
        A budeme si říkat Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti. Zkratku radši nebudu psát *1*
      • To by byl uz torchu extrem,nemyslis? *1*
  • Jack1947

Rozbité diskuse, nefunkcni... link

Ty diskuze odkazujici na prazdnou stranku, smichane diskuze z tiscali zprav to se asi nedeje jenom mne ( + mam zpatky svou starou ikonku , mozna bych se ji mel drzet *3* ) Pisu to sem pac jsem nenasel pripominky namety a bugy... *4* Pokud se to tam resi tak se omlouvam, ze to rozebiram tady.
    • blixa
      Uz je to opravene, nasazovala se nova verze a "neco se podelalo"...
      • Jack1947
        Jo, dik za info a super prace. Uz je to temer ve starych kolejich. Zas. *4*
  • ucho

Dotaz

jak moc je legitimní obchod g2a.com? je to obyčejný přeprodejce klíčů? mezi partnery tam má uvedeny i několik herních studií... trochu mě překvapilo, že mají teď o víkendu předprodej South Park: The Stick of Truth za 20 eur. nikde jinde to levnější pokud vím nemají...
    • frag.ment

Daylight vyjde 8. dubna. Cena hry je stanovena na 14,99€.

A Ucho furt jen nakupuje a nakupje a hrát to nestíhá... ;-D
      • ucho
        náhodou hraju skoro každý den, takže to, co chci, většinou stíhám. problém jsou u mě jen hry, které mají dlouhý gameplay. ideální je kolem 10 hodin.
      • MrSanta
        Dělá zásoby na důchod. Tam bude času habaděj.
        • frag.ment
          No to by mu muselo být aspoň padesát, ti mají zatím celkem jistotu, že je důchod čeká. Nás třicátníky už asi žádný důchod nepotká, takže se raději do 60ti uchlastám :-D
          • MrSanta
            Do 60 nee. Vždyť do sedmdesátky budeme muset pracovat, jinak je celá ekonomie v řiti*1*. A pak už bude tak skvělé zdravotnictví, že si krásně užijem důchod od 70 do 100 let. A to bude času na hraní. Už se těším *2*
        • ucho
          ale prdlačka, v důchodu budou jiný starosti :) hry je potřeba hrát co nejdřív (u většiny mám tak 4 roky zpoždění, ale výjimky hraju dřív po vydání a South Park je pro mě srdcovka, kterou bych slupnul klidně po tom vydání hned :) )
    • Kozy
      Jo ta by mě taky zajímalo, jsem koukal že tam mají Thiefa za 20.
      • ucho
        ten thief je celkem "normální" cena. ten už je nabízenej za 22 eur na brazilským nuuvemu dlouho (http://www.nuuvem.com.br/produto/1444-thief a to je legitimní obchod), takže tam mě cena tolik nepřekvapila. ale třeba ten south park je na nuuvemu v přepočtu za 50 dolarů a všude jinde po 40 eurech...

edit:
        ale jinak třeba zajímavost, ta castlevania za 13 eur je předražená. ta šla sehnat už za 5,5 eura.
    • Pilgrim66
      Někdo tu psal velice pozitivní zprávy o prodeji klíčů tam. Co se týče legitimnosti, řekl bych že je to asi jako zbytek těhle obchodů, g2play.net apod. Podle mne je to legální a Steam s tím do teď nic nedělal až na odkazování na tyhle obchody na forech (ale to se týkalo i GMG).

Navíc g2a.com je jeden z těch větších,
      • ucho
        no legální to víceméně je, ale je logické, že s tím Steam nesouhlasí. většinou tyhle obchody zneužívají té hloupé regionální cenové politiky, kdy se dají klíče sehnat jinde levněji, ale fungují i v dalších regionech (tedy něco jako ochcávka cen na GMG v eurech). popravdě s tím Steam moc dělat nemůže, protože nemá většinou šanci poznat, jak hráč k tomu klíči přišel. riziko existuje pouze jedno a to takové, že ten přeprodejce nezískal ty klíče legálně. mohl je někde nakoupit za kradené kreditní karty a podobně (v podstatě jde o praní špinavých peněz), kdy pak může dojít k deaktivaci takových klíčů. ale legitimní velký obchod na tohle udělá refund a většinou by dlouho existovat nemohl, kdyby se to rozneslo a byl z toho průšvih. každopádně to riziko pochybně získaných klíčů tu je, tedy podpora nelegální činnosti. i když pro hráče to moc věcí nemění.

jen právě působí podezřele, když se najdou klíče, které na první pohled jinde levněji získat nejdou. viz ten south park za 20 eur... no třeba si to dotují jako promo akci k nalákání nových zákazníků.
        • To o G2A.com jsem psal já. Osobně jsem tam zatím koupil pouze 1x a to oněch 20 dolarů za 10 euro - vše v pořádku, ihned a bez problémů. Stejně tak i prodej klíčů - do dvou pracovních dní od požádání o vyplacení jsem měl peníze na účtě. Já jim věřím, zatím mě nezklamali.
  • Call of Duty: Ghosts Copy & Paste Modern Warfare 2 Ending

http://youtu.be/5E82ZkHTiVU

Pochopitelně spoiler (pro ty, které zajímá příběh).
    • Sice jsem Ghosts ještě nehrál, ale tvůj dost nešťastně zvolený nadpis mi už teď část zážitku (ať už bude jakýkoliv) zkazil. Varování spoiler se má psát před jakoukoliv spoileroidní informací! Člověk si navíc nejvíce pamatuje blbosti, které chce zapomenout, takže tohle určitě z hlavy jen tak nedostanu. Tak dík.
      • Sorry, jen jsem kopíroval titulek toho videa, příště se polepším ;)
      • ringmancz
        ending v nadpisu bylo malý varování? i tak, jakej bys čekal konec? že zemřeš?
        • ucho
          to je ending MW2, ne COD Ghost...
          • OK, díky.
    • Miserius
      Tohle fakt nepobírám... "Makaj" na tom takovou dobu, vyleze z toho 4 hodinovej singl kterej má některý části jen copy-paste z jiných dílů a multiplayer kterej má par novych zbrani a par novych modu... Co tam ty 2 roky dělaj? Tam musí být leháro
      • Dělali supr-dupr nový engine, copak jsi si nevšiml těch úžasných next-gen požadavků? A těch grafických orgií, které se míhají na monitoru? Dříve jsem hodně nadával na TreyArch a vyzdvihoval práci IW, ale ve srovnání BO vs MW3 a BO2 vs Ghosts jasně vítězí TreyArch. Už jsem dostal příležitost si Ghost osahat a tak jediné, co ode mě IW s Activisionem v dohledné době uvidí, bude zdvižený prostředníček.
      • ringmancz
        rybičky dělali! a psa
    • Už to tu je v diskuzi pod článkem.
      • Jo, tak to pardon. Ale aspoň se pobaví i ti, kteří nelezou do COD diskuzí.

Edit: Hm, ono to je koukám i tady...
        • Však se stalo prd *1*
  • Obrazem: S pomocí kombinace módů dokáže Fallout 3 nabídnout fotorealistickou grafiku.

nova doba

co na tom, ze trojka bola maximalny sheet, hlavne ze to pekne vyzera
  • Malleth

Vývojáří hry Yakuza Ishin se pokusí z PS3 dostat maximum a co možná nejvíce využít potenciálu PS4.

Nevim no ty Yakuza hry vypadaj většinou dost nedopečeně. Postavy maj pěkný s hodně detailníma obličejema, ale prostředí vypadá jak z průměrný PS2 hry. Plný krabicoidních baráků a neviditelných stěn.
    Bylo by ale fajn, kdyby tenhle díl vymakali

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit