-
7 sekund z gameplay traileru na BioShock: Infinite, jehož plná verze bude odhalena na VGA 2012.
Já se jen modlím, ať to nepodělají. Z toho protahovaného vývoje mám trochu obavu, co z toho nakonec vyleze. -
-
Mě spíš straší že od toho odstoupilo plno klíčových vývojářů. Opravdu mi přijde divné, že vyjde pár videí ze hry, vypadá to, že hra je skoro hotová, vývojářské deníčky plné nadšených slov a potom odchod klíčově důležitých lidí a ticho po pěšině. A pak comeback s novým trailerem?
-
-
Neznámí hackeři se nabourali na nemocniční server (s citlivými údaji pacientů) a vytvořili na něm vlastní multiplayer server pro CoD4.
Nebylo to spíš kvůli Black Ops?:
http://www.zing.cz/novinky/2692/lekarske-servery-hacknuty-kvuli-black-ops -
Ministerstvo obrany ve Spojených státech využívá superpočítač, jehož srdce pohání 1700 PS3...
Amíci a jejich láska ke konzolím nezná mezí :D -
-
Nejdřív si najdi něco o výpočetním výkonu Cell procesoru, který pohání PS3 a pak si klidně mel tyhle pitomosti. Z toho jak si tak čtu tvoje různé příspěvky, si myslím, že když jsi byla malá tak tě nějaká konzole musela pokousat.
-
-
:P
-
-
-
Chtěli byste hru s takhle pokročilou destrukcí?
Destrukce nebo ne, ty zvuky rozpadajícího se domu a kouřové efekty uvnitř jsou něco neuvěřitelného.
-
-
Fracture podle mě mělo nejlepší destrukci staveb a úlomků.
-
nj, a k tomu dostanes dalsi battlefield alebo pugb. co tak nejaky skyrim bez ukazovatiek, bez konzoloveho inventara a ovladania, kde sa dungeony a domy nenacitavaju zvlast, bez AI ktora riesi zastreleneho companiona tak 20 sekund..?
atd? :)
-
-
když už tu padl ten návrh: jakou odzkoušenou proxy na online nákupy využíváte? Popravdě přemýšlím do čeho jít abych se nemusel bát o osobní údaje atd. Fakt mě nebaví se dívat jak si s náma všichni vytíraj? Děkuji
-
-
Tak u GMG zatím stačí použít proxy pouze jednou a to na založení nového účtu. Podle všeho se region ukládá při registraci a dál se nemění, proto můžeš pak ke svému účtu přistupovat bez proxy, ceny zůstávají v dolarech a nemusíš se bát zcizení platebních dat.
-
-
což je pěkně stupidní systém. stejně tím GMG jen nahrává resellerům klíčů, kteří si na tom založili vlastní "obchody"...
-
-
Možná ano, ale já jsem rád, že nám nechali nějaký způsob, jak to obejít, ať už úmyslně či nikoliv.
-
-
Díky za tip, zatím to zkusíme řešit takhle!
-
-
-
Ha. Dík za tip.
-
-
Hele, kreditku bych nepoužíval přes jakýkoliv proxy. To samý s jakejkoliv dalšíma citlivejma údajema.
-
-
Je to risk no.. Je fakt že je mnohem lepší si udělat kreditku jen na tyhle nákupy a dost přemýšlím že to tak skončí. Ale rozhodně nehodlám platit v eurech za hry prostě, teď fakt ne-e a Amazon má strašně málo lákavejch akcí, jen sezónní.. Zbývá Nuuvem a u toho fakt nechápu proč si neudělá jakž tak použitelnou stránku v angličtině. Mně se nechce řešit to přes chrome translate. Je to nějak čím dál horší..
-
-
-
Battleborn končí :/
Po podzimním updatu ztrácí podporu a i když servery ještě poběží, nic nového se neplánuje... Což je celkem škoda potenciál byl. Jenže sami si naházeli hodně větví pod nohy tak se dalo čekat že zakopnou a hle *7* -
Mafia 2 na PS3
Nema o to nejakej prazak zajem? Bylo by to za odvoz. -
-
Čau, jak jako za odvoz? Já bych to bral i když mám Mafii na PC, ale nikdy sem ji nedohrál, páč mě už nebaví vysedávat před monitorem, když u toho lapím celej den v práci..
-
-
Jako ze mi napises na drasta@tiscali.cz nejakej svuj kontakt at se domluvime a prijedes si pro ni a ja ti ji dam.
-
-
OK, už ti píšu na e-mail.. přemýšlím, že bych ti taky něco za to přivezl.. Piješ červené nebo bíle? ;-) Když už jen tak rozdáváš hry... :-)
-
-
To opravdu neni nutne ja moc nepiju a Mafia 2 je navic uz dneska letitou hrou. Ja to uz dohral davno na PC a PS3 jsem dostal s tim tak si rikam ze by treba nekomu udelala radost :D
-
-
-
-
-
HOTS
Vím že to mnozí moc nemusí ale tohle se OVerwatchovy líbit nebude aa ani já bych tomu nedal tak nízké hodnoceníhttp://www.ign.com/articles/2015/06/02/heroes-of-the-storm-review -
-
Ma pravdu, presne stejne vytky k te hre mam i ja. Vysledek nekterych map vzasade zalezi na vysledku jednoho team fightu a muze to byt i hned ten prvni na lvl 2. Navic to sklada samo team podle toho kdo si vybral jakeho championa, coz obcas dava dohromady dost spatne kombinace proti dost povedenym.
Myslim si, ze by tomu hrozne prospela lobby, kde by se dalo vybrat mapu a vytvorit pro ni setup. -
-
Ovšem takhle nefungují MOBA hry to bys věděl kdybys je býval hrál, vlastně už takhle nefunguje nic no... stále ale mám více zábavy než ve SMITE kde to zprznily tím že máš nějaké hidden elo odvijené od roho jak moc máš looserate, takže bud kamarády/clan nebo sám budeš jen s nooby, idioty e.llitisty a jinak zlými lidmi tady mi nikdo nic neřiká a kdyby chtěl urážet prostě mu blocknu konevrzaci vyhrávám tak 50:50 mám zábavu i když prohraju, občas si tukám na čelo jak může mít někdo level40 a nevedět co dělat jindy je mi líto soupeře. Který jen bezhlavě skáče a feeduje... ale nejlepší je že cítím radost a bavi mně to možná i kvůli těm magickým 15minutám max 30 když se fakt přetahuje, např u SMITE to může být i opřes hodinu, a když je to team fakt zatvrzelý odmítajicí se vzdát je to bolest. Doufám že otevřená beta to nezkazí, vím že jak jednou přičuchnu k lize bude mé nadšení menší doté doby si užívám vyzkouším si v rotaci hrdiny nikdy nehraju jen s jedním + kvůli daily questům.
-
-
Snad kazda moba co jsem hral ma nejake lobby, kde vidim jake postavy si voli spoluhraci a i kdyz je to nejaky random, tak se da udelat setup. Vyber modu je uplne vsude, dokonce v tom tebou zminovanem smite.
-
-
Jo takhle, tjn no mohli by ale proč ti to tak vadí? jinak co se týče SMITE po přestávce jsem k němu zas usedl a byl jsem znovu zklamaný...
-
-
Nechceš někdy zahrát třeba si potrpíme spolu? *3*
Já tam fakt zas toik netrpím nemám čas za těch 15minut nebo kolik trpět, hlavně já se snažím hrát svou roli, je mi líto že ostatní nehrají. -
Vadi mi to proto, ze nektery mody stoji za starou backoru a muzes je prohrat hend v prvnich 2 min a pak se jen trapit do konce. To same je se setupem, obcas to dava uplne spatne setupy a nic s tim neudelas. Vsechno tohle jsem ale psal uz vyse.
-
-
-
-
-
Nízké? 6,5 je ještě dobrý.
-
-
Ani ne, ne nato že se čekalo podstatně více... aspon 8.
-
-
Čekalo? Kdo čekal 8? Lidi, co nemají tušení o konkurenci?
-
-
-
-
Studio Ghost Light (Shadow Hearts: From The New World) chystá na čtvrtek nějaké PSP oznámení.
Ghostlight je pouze mizerný lokalizátor (např. tragický Agarest) a distributor. S vaším pojetím krátké zprávy by někdo snad i uvěřil, že mají na starosti skvostný Shadow Hearts. -
-
Tak snad už teď nikdo neuvěří... *3*
-
-
Ma smysl kupovat Witcher 3, kdyz jsem nehral ani jeden predchozi dil a neznam ani jednu postavu?
-
-
Ma to docela dobre udelany popisy jednotlivejch postav jestli se chces nejak vyznavat v postavach ale myslim ze to ani neni potreba.
-