Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyšly nové beta ovladače GeForce Forceware (v285.27), které přidávají podporu OpenGL 4.2.

Skvele ovladace, po nepovedenych 280.xx jsou tyto konecne na urovni, plynulost se zvysila snad vsude, teplota klesla (hluk), zadne BSOD, dokonce mi prijdou plynulejsi i windows a prohlizec:D
  • Kozy
    Zahrál bych si nějakej fotbal. FIFA nebo PES? PS4 verze.
    • jakubc
      Na PS4 není co řešit, tam jednoznačně PES. Pro toho bych hlasoval i na PC, ale už ne tak jednoznačně. (V loňské Fifě mám ve FUT nahráno myslím kolem 200h)
      • Kozy
        Díky, já v tomhle totálně plavu, naposled jsem hrál asi Fifu 13. Chci to hlavně jako party hru.
    • Koupil jsem FIFU, chvíli mi to připadalo, že prošla velkou změnou. Nakonec jsem zjistil, že to tak pouze ze začátku vypadá. Až na pár nových featurek je to úplně stejné jako 15.
    • nastve, ze mas na vyber 2
      http://games.gamepressure.com/games_encyclopedia.asp?PLA=1&KAT=12&TEM=60
      na pc by si mal 158 *1*
      • Kozy
        Když nemáš čim přispět tak radši nereaguj, díky.
        • ako to ze nemam, listol som ti 158 futbalovych hier
          ludom sa nezavdacis
  • Skyrim Online

Asi se to nemělo dostat ven, ale tady je kamerou zachycená ukázka gameplaye ze Skyrimu Online, co proběhla na PAX EAST. Ukazuje to základní prvky ovládání atd.. Pokud vím, tak je to poprvé, co např. můžete vidět UI hry. Tak čučte než to z YouTube zmizí.
    https://www.youtube.com/watch?v=QSC-FQY7oUo
    • Viktor_H
      Tohle začíná vpadat čím dál tím lépe (rozuměj stále méně a méně jako klasické MMO).
      • Jo, super nápad pro hru s měsíčními poplatky. No, už to vyšlo Bioware se SWtOR, že jo? Oh, wait...

A popravdě, vypadá to jako nic moc akční hra. Zvláště když boj je takovej přelétavej a jednotlivý útoky se nepřátel ani pořádně nedotknou.
        • Viktor_H
          Klasickými MMO nemyslím ořezanej online prvek, ale změnu v designu, v první řadě v boji. Tedy ne wow-like bojovej systém, menší zaměření na gear v pvp (principiálně se mi hnusí veškeré pvp, v němž equip hraje větší roli než skill).

Ono už se ví, že to bude mít subscription model? Pokud jo, tak do toho rozhodně nejdu.
          • Co jsem pozoroval, tak se vždycky mluvilo o P2P. Značka Skyrimu (a jde vidět, že by to nejraději marketovali jako Skyrim Online) pořád ještě přinese prodeje krabice i subsriptionu, takže pochybuju, že půjdou od začátku do F2P.
    • Vrook
      Skyrim Online? *7*
      • *8*

Ty žiješ?
        • Vrook
          cobyne? vocode? *8*
          • Sem tě dlouho neviděl, né? *8*
            • Vrook
              Stejně bych je zliskal, klauni.
            • Tak za kydy víceméně o ničem jsou mínuska právem, ne? *3*
            • Vrook
              Tvuj nick mi momentálně nic neřiká, ale asi začínám mít tušení. *15*
              Btw nějakej vocas nám naházel mínuska.
  • prudislav

Lara údajně může mít (kvůli chybce) v Tomb Raider téměř průsvitné tílko. Jestli nejde o podvrch se ovšem...

mě to spíš příjde jako pokus o nude mód
  • Slevy na Xbox Live i PSN

Na Xboxu a Playstationu teď také začaly slevy. Xbox teďka navíc má akci na Gold a Game Pass za 20 kč na první měsíc (nezapomenout pak zrušit obnovení pokud dále nechcete).

https://majornelson.com/2017/12/21/2017-xbox-countdown-sale/
    https://store.playstation.com/en-cz/grid/STORE-MSF75508-JANSALE18/1

Samozřejmě kupujte jen ale to, co chcete opravdu hrát. *14*
  • Life is strange - episode 4

Abych trochu odlehčil současnou tíživou atmosféru, rád bych se svěřil se svými dojmy, po dohrání čtvrté epizody LiS.
    jakkoliv mi závěř třetího dílu připadal prvoplánový a spíš jen na efekt, což se víceméně následně potvrdilo, tak u konce čtvrté části jsem byl dokonale paf. Samozřejmě že je nutné počítat s elementem vracení času, který nás nejspíš dostane i z této šlamastyky, nicméně tíživá atmosféra doléhá čím dál tím víc, a z té "indie folkové" adventury zahalené do roucha tajemna, se postupně stává děsivý horor.
    Za mě si tato epizoda, která byla taky subjektivně velmi dlouhá, mistrně napravila pověst po předchozím dílu.
    • MidnighT91
      Jednoznačně nejlepší adventura jakou jsem kdy hrál. Perfektní atmosféra, hudba i příběh. Smekám každému z Dontnodu a kdybych někoho z nich potkal tak ho obejmu za to že mě nechali zahrát takovej klenot...
    • Radkaa
      Mě se moc líbila, ten konec jsem takový vůbec nečekala. Teda najít takovou místnost, tak se asi zamknu doma a nic už nehledám. *3*
    • Nevím na co tam máš spoiler tag když tam žádný spoiler nemáš. To je asi jako když někomu vyspoiluješ, že ho další díl posadí na zadek. *1*
      • Nehlede na to ze na mobilni verzi spoiler tag nefunguje :)
      • Chápu že to v tomto případě bylo možná až zbytečné, avšak někteří lidé jsou na to tak hákliví, že by je oznámení o jakékoliv změně mohlo vyvést z míry *15*.
        • Ale jo chápu, někteří kolem toho dokážou být dobří fašouni *1*
  • oin.odin
    zaujímala by ma reakcia redakcie a čitateľnou na tento príspevok ktorý som náhodou zahliadol včera na ČT http://bit.ly/ee5CtX
    • Ani nemám sílu to číst, natož abych se obtěžoval s reakcí. Je přeci nad slunce jasný, že hraním counterstrike se ze mě stane brutální vrah. To přeci ví každý malý dítě. I ministr školství to ví, a to je hoooooooooodně chytrej... *3*
  • Jack1947

Mirage:Arcane warfare zadara

http://store.steampowered.com/app/368420/Mirage_Arcane_Warfare/

Jen do čtvrtka do sedmí tak hurá na to, po přidání už vám ta hra zůstane *4*

Musím říczt že přes všechen hate jsem to ze srandy zapnul a utopil v tom 3hodiny (!!) a bavíé mě to možná i proto že to má vlastní server browser fakt nádhera. Tedy nejde si stěžovat na matchmaking ale to mě zas tak nemrzí. Prostě když už mě nebaví pořád prohrávat a nikoho nezabíjet tak prostě leavnu hru *3* Kéž by tuhle možnost jak hrát mp hry mělo více dnešních her a ne jen ty co vyjdou v Valve prostě si vyberu server kde chci hrát a ne že se mi vytvoří "Skill" Based hra *7*

Kéž by něco podobného mělo i COD WW2 ale to zas nebude takže host bude mít internet v angole a bude zase ping 1000ms :/

Prostě je to legrace, takové odlehčenější Chivalry. I ty mody trochu jak OW dotlačit nějakou lampu či co do nepřítelovy základny ale předtím zabrat body. Dokonce se mi líbí i ta brutalita to je pak legrace je čtvrtit nebo být masakrován. Nechápu tu kritiku na steamu a to že to dali zdarma ? rozhodně jsem hrál i mnohem horší hry.
    Jinak za hraní se získávají kosmetické věci ale taky třídy boje a zbraně. Jedna hra má okolo 14minut ale jsou tu i 3v3 areny a ty jsou celkem rychlé.
  • Jak si vede hraní na PC v porovnání s hraním konzolovým?!

Eh podival jsem na to srovnani, videl par naprostych kravin a zas to zavrel. Jako srovnavat NCAA fotbal se SC2 to skutecne chce odvahu. *1* Pak me to nedalo a podival se, kdo ten obrazek udelal a dal nemelo smysl o tom premyslet. *1*

Az se na PC proda aspon polovina toho, co na xbox ci ps3, tak smeknu a reknu si fajn, mozna se snad hrani vraci na PC. Do te doby vite co ... :)
  • Která konzole měla podle IGN v uplynulém roce kvalitnější hry? Vítězem se stává...Xbox360.

Tam se započítaly i multiplatformovky, takže nejde o kvalitnější hry, ale o techničtěji lepších multiplatformovkách, kde vyniká X-360. Přesto je to neobjektivní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit