-
?
Asi invite do skupiny nehrozi ze? -
-
zkus tam napsat do chatu
-
-
už jsem si to koupil a už jsem vše rozdal takže asi není už třeba :) HAFe di do p.r.d.3.l.3 ;)
-
-
Nějak mi uniká smysl toho si to kupovat a celý to rozdat nějakejm fakanům.
-
-
tak dostanes klice na steam i origin u vetsiny her a malokdo je takovy osel, ze to chce mit tam i tam ;)
-
-
-
-
tos uhod, kup si to sám nebo popros tátu
-
-
PS Vita
Sony oznámilo 2 nové edice PS Vita: bílou a speciální edici s Miku Hatsune. Jestli to tu už bylo tak se omlouvám. -
http://tinyurl.com/bq9xj8d *1*
-
-
Hráči Diablo III na Metacritic vyjadřují nespokojenost se hrou udílením nízkých uživatelských...
Dost dobrý video, konečně sem se po dlouhé době pobavil a ty efekty jsou opravdu povedené. -
Parádní video, hlavně ty efekty. Ale zklamal mě ten borec na konci, řekl to jak kdyby měl být konec světa :(
-
-
Alex Holowka, jeden z tvůrců Night in the Woods, zemřel jen pár dní poté, co byl obviněn ze sexuálního obtěžování.
Holowka died on August 31, 2019. According to his sister, who posted to
Twitter about his death, Holowka had been "battling mood and personality
disorders" through his life but "was a victim of abuse".[13]
She explained he had been trying to correct his own disorders in recent
years through therapy and medication. She also stated that Holowka
"said he wished the best for Zoë and everyone else".Hmm... Možná nebyl až tak vyrovnaný.
-
Heroes of the Storm
Takže vím že plno lidí už hrálo dávno ale já měl šanci až ted díky - moc za klíč ještě jednou.
Na začátku jsem zvolil střední možnost že už jsem ve hrách zběhlý... (tohoto typu) Tréning (tutoríál) jsem prostřílel 28/2 a připadalo mi to až dětinsky snadné - no čelist mi nespadla ani u druhé hry proti živým hráčům akorát to už bylo těžší a za Raynora jsem dal jen 12/3 ale i tak super jen mi vadí že to dost laguje , hra si nastavila na max všechno Ultra sama ale ty lagy jsou nepřijemné trochu to trhá oči...
Nicméně mám vyděláno 2k za 3zápasy a jeden byl proti AI = výhra těch 10 zlata + levelup 1000 tedy se dá za den nahrát na jednoho hrdinu kterého si koupíte. 7k za hrdinu není zas tolik a za peníze se koupí jen Skiny, tedy to že to je P2w nebo P2p je zcestné. Ranked hrát nemůžu nýbrž nemám 30lvl a 10hrdinů... co jsem četl nestojí to za moc (nehraji ho ani ve SMITE).
Co závěrem říct líbí se mi že jsou tam body za všechno jak už psali jiný neznamená že někdo vysteauje všechny killxy a vám zbyde jen assistence jak je tomu u jiných her... prostě pohoda ale zabíjet se dá taky hezky, každým levelem nová svhopnost a co že tam není items beztak by jen stěžovali ostatní že je kařdý noob že si zvolil nahovno settings atp... no Surrender ani není potřeba a protože to trvá 15minut.
Takhle hra to je super pro lidi co si potřebují zarelaxovat a nehoní se za nějakými extra killy a tím býr nej atp... prostě mne to baví každý den si dát pár her a zase vypnout. Doufám že komunita bude bezproblémové ně jak u SMITE kde se rozlejzá, hraje se jen na killy a každý je reportován. Snad budetaková stále i když vím že děti rádi toxikují... tady snad nebudou mít ani čas. -
-
Já jsem dostal přístup do bety asi dva dny zpět. Žádný email nebo oznámení, zjistil jsem to náhodou, když jsem si pouštěl Hearthstone a v klientu jsem si přelikl na HotS, že se mrknu, jestli tam není něco novýho. No bylo :-)... svítilo tam tlačítko Install.
Co jsem chtěl říct. MOBA hru jsem nikdy žádnou nehrál, tohle byla moje první zkušenost a je fakt dost příjemný to, že hra odsejpá. Zhruba 10-15 minut jedna hra je tak akorát. Hraje se to celkem dobře. Malé mapy, rychlé přesuny, jednoduchý mechaniky... Akorát mi vadí to, že některé skiny nejdou koupit za herní měnu ale jen za peníze (sic jde jen o kosmetické záležitosti) a k tomu, že sis vydělal na novou postavu během dne je pěkný, ale to je jen na prvních levelech. Za levelování postavy dostaneš jen 500 goldů. Další goldy za postup na další úroveň dostaneš jen na konkrétních levelech a s každým levelem potřebuješ víc zkušeností. Takže jakmile se dostaneš na vyšší level, nedostaneš denně skoro žádný goldy, kromě plnění denních questu (zhruba 200). Někde jsem četl, že zhruba po 6-8 měsících bys měl míst dost goldu na nějakých snad deset postav (snad tak nějak to bylo)? To mi přijde strašně HC.
Na jednu stranu fajn F2P, ale jestli nechcete strávit 5 let hraním, abyste měli většinu postav odemknutých, tak se nevyvarujete nákupům. Jasně, příležitostně si v tom člověk zablbne dobře, ale jak jsem psal, pokud člověk rád sbírá co hra nabízí, tak mít přístup k postavám (s skinům), je bez nákupů nereálný.
V tomhle mi přijde HS nastavený mnohem lépe. Za questy si člověk může koupit balíček každý druhý/třetí den (pokud hraje arenu a vede se mu, tak je to jiná). V HotS ale šetřit na postavu celý měsíc? A odemknout master skin za další měsíc? To je trochu úlet. -
-
Njn, to jsem neveděl já myslel že ten Levelup = 1000golds nevadí aspon déle vydrží, to trochu zamrzí když nějaké postavy stojí 10k to bude měsíc a půl... na vyšším levelu si neškrtnu to je blbé kor když se se svou postavou ssžiju a najednou bude další jiná *7* ... tak pak vyzkoušet všechny v rámci free rotation. Daily Objectives sem si ani nevšiml.
-
-
Hrajeme s jackem1947. Něco jako hrajeme s Alim. *3*
Také máš pravidelné vstupy atd. -
-
Ale myslím, že i Jack má víc rozumu než ta banda pubertálních nedomrdků.
-
-
To potěší že si aonym myslí že mám víc rozumu než...
-
-
-
Nikoho nezajímá jak se to nejakymu Jackovi hraje... Kor když píšeš jako prase a nedává text smysl
-
-
Přepsal jsem se kolikrát, tak si to uprav v hlavě odtedka se budu přepisovat, a nechám to needitované *14* aby si ty a jiný pěnily... ps když si budeš chtít zahrát můj nick je Kruger... třeba spolu - nemám tam zatím žádné kamrády *9* ty bys byl první *4*
-
-
Jacku, co je to s tebou? Copak nechápeš, že na tvoje vyprávění neni nikdo zvědavej? Dyť ty máš těžkou duševní chorobu, která tě tak oblbuje, že nudíš lidi k smrti. Jak to, že to necejtíš!? Nikoho nezajímá tvoje pitomá historka o tom, jak jsi to nekomu nandal v HoTS. Nechápeš, že tahle historka jde úplně mimo mě? Ona sama je totiž totálně mimo. Do kosmu! Ty seš naprosto jetej mimoň! Drž už sakra hubu! *5*
-
-
Myslím, že ta historka byla o partičce kostek na kadetce. *15*
-
Další blb, tím sem chtěl říct že to je celkerm přívětivé k nováčkům, nečekal jsem že to bude tak ok... ale zdá se že si to zahraje každý tím líp člověk mobou nepozmenaný. Ty duševní výpare.
-
-
Jo ten na to vypadá že bude tvůj kamarád :D
-
-
-
-
Srdce konzole Wii U budou pohánět mikroprocesory od společnosti IBM.
A GPU bude od AMD. http://mwne.ws/lq5ug8 -
Kaz Hirai (Sony) prohlásil, že kybernetické útoky jsou hrozbou pro nás všechny a je potřeba celosvětově...
A má pravdu, viz úspěšný útok na data Citigroup bank z minulého měsíce (zveřejnilo se to někdy tento týden)... -
Dnes ve 13.25 si na Primě Cool odbude svou premiéru herní pořad Re-Play. Spolupracuje na něm i...
Pořad hodné dobrý. Ale recenze GT5, to bylo opakování PR keců, které ve skutečnosti vypadají trošku jinak. Říkat, že i těch zbylých 800 aut je dechberoucích, je blbost. U Dead Space 2 je zase vychvalováno všechno to, co je kritizováno v podcastu a vůbec není zmíněno nic o atmosféře a o tom, že hra se z hororu mění v akční střílečku. Prostě opět PR kecy. Škoda toho, jinak byl pořad fajn. -
-
Jj, porad dobry... az na ty recenze. Ty jsou ale bohuzel zaklad. Zevrubnou recenzi GT5 si vazne predstavuju jinak. Nejen ze jsme se mnoho o hre nedozvedeli, ale zminene PR jeste podbarvovaly smesne zabery amaterske jizdy od svodidla ke svodidlu. DS2 mi uz prisel lepsi, ac ne zevrubny ;) recenze nabidla alespon hutne info a hodne ukazala. Pro udelani obrazku/nazoru to staci.
-
-
Modern Warfare 3 se bude dějově odehrávat pár hodin po událostech dvojky.
Ještě aby ne. -
-
"Modern Warfare 3 se bude odehrávat jen pár hodin" takhle měla bejt správně ta věta, ne?
-
-
To je nějaká nová ochrana, že když chci kliknout na mínus, tak místo toho se mi otevře nové okno? *1*
-
-
Divný jinde na tiscali to funguje, asi už jim s tím klikačem tady došla trpělivost a killnuli to jen na games.
Horší zpráva je že nefungují smajlíci :( -
-
Beztak ty jejich omezení smajlíci za moc nestáli.
-
Jo. Toho jsem si ani nevšiml...No nic, pojedeme na klasice :), :-O, :-D, ;) :-(
-
-
Souhlasím
-
-
-
Tak doufám. že to takhle rozbité zůstane už na furt.
-
Kašli už na to :) Tohle už vypadá, že máš OCD, co se týká místního systému hodnocení. Žbrblej o tom, o čem se točí místní web a neřeš kraviny.
-
-
Zrovna tohle jsem jenom bral jako upozornění pro ostatní/redakci, že se jim něco rozbilo:) Nechtěl jsem nějak řešit nefunkční systém +-:)
-
-
a ja uz myslel, ze to budu muset najak resit a ona to nova ficurka *5*
-