Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt bych se chtěl jednou seznámit s tím cenzorem, co to má tady na starost. Jacka, tady by člověk měl mazat automaticky, protože v 98% případů se jedná o spam, nesmysly a naprosto mimo téma. Když jsem se včera rozepsal pro zdejšího "konzolistu" haha ohledně prodejů na pc Z3, tak mi to taky bylo smazáno. Fakt by mě zajímalo, proč haha, který záměrně snaží vyvolat flame a ani neumí počítat, protože by si pak spočítal prodeje na pc platformu, tady zůstává. Jo cenzor, to je takový tvor, co má IQ Jacka a pravomoc boha. Strašná kombinace. Hlavně že tu nechává ty dva zmíněné. Jeden zahlcuje tunami příspěvků diskuze, druhý nahlašuje z x IP adres své oponenty. Ale jak se zdá, externí cenzor zapracoval na své pověsti, že bych poupravil jednu hlášku z Červeného trpaslíka. "Jsem Holly, lodní počítač s IQ 6000. To je jako 12 000 cenzorů na internetu."
    • kennyB
      Tak ti byl smazán příspěvek, no a co??? Bereš si to moc osobně, buď to vem jako chlap, nebo můžeš ukazovat prstem na jiné a křičet... Ale ty jsi si už vybral *7*
      • Jack1947
        Spíš bych to viděl na ban *15* , kvůli smazanému příspěvku by přece nepsal esej. *7*
    • ales.smutny
      To máš jednoduché, dokud budeš ve svých příspěvcích někoho urážet, říkat mu ať drží klapačku apod, prostě ti to někdo smaže. Pokud chceš na něco reagovat, jde to i slušně a bez invektiv.
      • Keyz
        To je teda zajímavé.

Přitom reakce typ: urážka -> poučení -> urážka. Jsou zde běžné a zůstávají zde celou dobu. Dokonce zde byly i více ostré komentáře a dotyčný nebyl poučen výmazem a banem, ale reakce vedle ano. Někteří to snad používají automaticky. Když se tedy již maže " ať drží klapačku apod"....

Již se těším na ten "džentlmenský klub", který zde určitě vznikne po pečlivém, pravidelném a vybraném výmazu.
    • braveman
      Znění příspěvků a uživatelských přezdívek nesmí porušovat zákony České republiky, obsahovat vulgarity, rasistické projevy nebo jiné projevy podněcování nenávisti nebo násilí k určitým skupinám obyvatel, nebo k ostatním uživatelům.
      • taky prispevok ze: "vsetci goblini do plynu" je uz za hranicou?
        • Keyz
          *15* Na polygonu určitě....Ale jestli tohle někdo bere jako problém, takt to je skutečně zajímavé. Chtěl bych vidět tu metodickou příručku "Jak mazat". Protože podle toho co vidím to je různé a u různých osob.
          • ved prave, cenzorovanie je stale len subjektivne, a casom dava cenzorovi zvlastny pocit, moci.. *3*
            • tomu sa hovori autocenzura :)
              ja uz som dost stary rocnik na to, ze ma tie novodobe poucky len rozosmeju
              si v demokracii, a nesmies nic povedat, lebo nahodou niekoho urazis...ked sa niekto dokaze urazit z nejakych reci, znamena to len jedno, je detinsky usmrkanec
            • Keyz
              Raději již o tom nedebatovat nebo skončíme špatně. *3*
    • To tu dlouho nevydrží :D
      • A jaký má vůbec smysl dohadovat se o prodejích?
  • Radkaa

Filmové epizody z Quantum Break si můžete stáhnout na disk, abyste je při hře nemuseli streamovat, zaberou 75,61 GB.

To je víc film než hra ?
    • Jack1947
      Kdyby si četla články na Games nebo aspon pozorovala dění okolo, došlo by ti že to bude propojené s hraným seriálem... což si já osobně nemyslím jako nejšikovnější řešení... *7*
  • Video: Povedené animace Lary Croft ve hře Rise of the Tomb Raider.

To jsou spíš Assmazing animations :)
    • aspon ta prdelka je vo vysokom rozliseni, nie ako tie rozmazane rite v F4 :)
  • Vyšlo Borderlands 2 VR, na PC ho ale provází technické problémy.

Mam normalní htc vive , gtx1080ti ryzen 2700x hra běží bez menších problemu 90 fps stabilně , podobně i na klasickem oculusu (normalně se mi děla spatne po naké době  VRKu ovšem tady sem vydržel hned 2 hodiny)

Problém nastáva u novych headseatu které hra nativně ani nepodporuje  je to zmíněné na steamu že podpora jen  HTC VIVE / OCULUS RIFT  , 2k budou vydávat updaty na podporu vive cosmos /pro  / rift s / index  

toto bych za technícký problem určite nenazval ;)  na Htc vive a klasickem oculusu hra běží naprosto jak má  že si 80% steameru neumí přečist info  není chyba 2k ...

• Plná verze Crysis 2 zpočátku nebude podporovat DirectX 11, do hry bude přidáno až později přes...

a co DX10? :) btw rád bych vyzkoušel to MP demo, neboť mně beta vůbec nezajímala a od včera večera jsem to ještě nespustil. Stránka je neustále mimo provoz, takže jsem se ještě nedostalani do menu hry, jen mně zlákal MP trailer na začátku, pěkně to rozjeli no :D
    • Plná verze Crysis 2 zpočátku nebude podporovat DirectX 11, do hry bude přidáno až později přes...

To demo byl obrovskej fail. Myslim ze po nem si dost lidi rozmysli si koupit plnou. Vubec jsem to nepochopil.
      • je to tak no. Stále nic. Když už stránka najede, tak to v lepším případě napíše: Server overloaded. Try again later. Na druhou stranu to teď asi hraje víc lidí, než sám Crytek očekával. Otázkou je, jestli ta hláška o přetížení serveru jen nekryje zprasený server sám :D
        • Tak jsem se dorefreshoval do fóra a jediný krok jak se do hry dostat je zřídit účet přímo ze hry. Jak trefíte použitý nickname je to v háji, já si dal rovnou divný a jiný email než při té první registraci (přece se nakonec ten tiscali email hodil) :) a jsem tam :)
    • no s tím jak to poslední týdny Crytek nedává (nebudu ro rozebírat) už asi vím, co vyškrtnu ze seznamu plánovaných her jako první. Asi si i vystačím s tím demem na pár chvil, pokud to vůbec spustím :D
      • a ještě dodatek (já se musím někam vyřvat) :D jestli to ne-pojede takto i při vydání (kdybych si to s tou koupí po zahrání MP dema třeba rozmyslel) tak bych fakt asi poprvý chtěl natvrdo a okatě prachy zpátky. Jako čekat den na skončení problémů se serverem (a to je jen demo) Stačilo mi jak jsem tehdá spouštěl Bioshock celých 6 hodin, nadutých mailováním se supportem, protože na Securomu zapomněli aktivovat várku SN. Pěkně to na nás platící zákazníky valí. Já se stále jen divím, že ty hromady marketingových prdelí a protipiráckých společností, nemluvě o supportu samotné protivné ochrany stále platíme (je to v ceně hry) Tím nemyslím dát se na pirátství (to by jen přitvrdilo na ochranách a dalších žroutských prdelích), ale spíše naopak, začít hry kupovat (ti co nekupují) hehe sci-fi, ale hlavně my co platíme bychom se měli začít nějak razatněji ozývat. Ve výsledku jsou hry dražší (myslím z hlediska kolik by stát mohly, aby se vydavatel nažral stejně), ochrany stupidnější a piráti jsou spokojení za posledních 10 le stále stejně, akorát to mají teď místo za den za hodku a s ničím se nes***... UFF Tomu se říká frustrace hehe
        • Otázka peněz je vždy o prioritách, btw v téhle souvislosti nechápu fňukání studentů o tom, že nemají love - proč si nezajdou třeba na odběr krve, pumpnou je o půl litru či kolik, a dostanou za to 400 Kč. A chodit můžou 1 týdně = 1600 za měsíc, počítáme-li měsíc jako default 4 týdny.
          • Cosi
            Blbečku doporučený je chodit jednou za měsic plus den, aby se stačili doplnit krvinky, když se chodí vícekrát začínáš vypadat bíle a je velká pravděpodobnost že to s tebou šlehne. A s cenou to taky neni tak horký. *10*
  • Miserius

Uncharted 3 oslavuje druhé narozeniny novým patchem a zpřístupněním všech dosavadních DLC map (+ jedné...

13 map zdarma? Už vim co budu večer dělat *2*
    Mínusaři, kolik map zdarma vám dalo CoD, Battlefield nebo něco podobnýho? *15*
    • God-of-War
      Mínusáři sou hrozný chudáci, s tim nic neuděláš. Jen tiše závidí.
      • Zrovna v tvem pripade to ma spis, podle meho nazoru, co docineni s tvym fanatismem. *3*
        • Ne, všichni mu akorát zavidí. *2*
          • Že má dvě hlavy ale žádnej mozek? Záviděníhodné! *2*
    • Já je zdarma nemám. Kruci, kde je chyba tentokrát. Nechce zase Sony moje údaje z kreditky, abych si mohl stáhnout něco, co je zadara, ne?
      EDIT: Aha, tak nic. Stačilo jen hru vypnout a zas zapnout. WTF.
    • Wow to je paráda, že si se s námi podělil! Všichni toužíme vědět co dělá mizerauz po večerech když nás zrovna neobšťastňuje svýma nepřehnaně častýma a vůbec né od věci komentama! Prostě wow!
      • to je ten zivot konzolisty, obcas vyhodis 60 babek za nakou tu exkluzivne predrazenou overhyped znacku, a mezitim cekas, jestli uvolni aspon naky to dlc zdarma *5*
        • Jack1947
          AA Hater, tak ja zase Hatuju mizerny zivot pcckare, zadne poradne exkluzivity a bez indii her by si ani neskrtl. *15* Burn, Burn burn baby. Pro n.
        • Na PC to je jinak?
          • Miserius
            Samozrejme... na pc jen brečíš v diskuzích protože nemáš co hrát *3*
            • Miserius
              Na Steamu mam tak 120 her co jsme ani nezapnul... Ten muj argument byl stejne pravdivej jako toho jelimánka nademnou *3*
            • Mám na PC přes 250 her, drtivá většina velké hry a tak polovinu z nich jsem nehrál (ale postupně se prokousávám) a do toho nepočítám asi 10 MMO, které bych všechny hrál, kdyby to bylo fyzicky možné. A co ty?
    • ucho
      to je jen pro multiplayer, že? je ten multiplayer něčím zajímavej? zrovna hraju dvojku a nějak si ten multiplayer nedovedu představit, ani bych ho asi vyloženě nevyhledával.
      • Miserius
        Jojo jen na multiplayer, v základu je fakt málo map, 13 je obrovský čislo oproti základu... Dvojka má multak hodne podobnej trojce jen par ptakovin navic ve trojce... Jsou to klasicky Third person strilecky/hopsacky v multaku... nic vic nic min... par zajimavych modu (jeden hrac nese truhlu a zbytek teamu ho chrání pred druhym teamem, kdo to donese do zakladny vyhral... nezdá se ale je to zábavný)... Celkově to ale neni nic zazracnyho, zahraju si to kdyz mam dlouhou chvilku, ale ze bych se na to tesil domu to ne *1*
  • rancor1223

Majitelé X360 verze Battlefield 3 se dočkají nového patche (v1.04) v průběhu tohoto týdne.

Šťastlivci, co já bych za to dal kdybych ten patch neměl tak dlouho...
    • A co ten patch že dělá? Nechce se mi špinit browser stránkami EA.
      • Neopravili MAV výtah, rakety vzduch-vzduch jsou vůči stíháčkám k ničemu, protože nedávají žádné poškození. A úpravy snad všech zbraní a příslušenství ve hře, polofunkční SOFLAM a ještě podivněji se chovající Javelin než dřív... Patch dělal několik set úprav, z čehož velká část patří spíš do bugů než oprav *13*
        • No, to je hezké. Zvláštní, jak patch 1.2 Skyrimu udělal povyk přímo pekelný, ale BF3 bugfest už nikoho nezajímá nebo ne dost na to, aby se hlasitě ozýval.
          A sice nevím, co to je MAV výtah, ale zní to důležitě *1*
          • pokud hraješ za recon třídu, měl jsi, resp. máš možnost si sednout na svůj vlastní lMicro Air Vehicle, který je ale určen k průzkumu, ne transportu, a pomocí něho vyletíš tam, kam by ses normálně nedostal. a nejvíc skvělý je, že mi javelin fungoval i při vystřelení proti zdem, prostě je proletěl, vystoupal a zasáhl cíl. na stíhačkách asi testují energetické štíty do 2143 bo co, protože aa střely explodují hned za stíhačkou *1* z tanků udělali obytný přívěs, teď sundat tank není výzva, ale 1-3 killy zdarma. dřív člověk obíhal tank s rpg, aby střílel do zadního pancíře. teď stačí 1-2 javels
            • Nehraji za nic, zůstal jsem u BC2.

Rakety létající skrz baráky? Hezké. I to, že se dá na ten létající šmejd vylézt.
        • Spousta slibu a z tech zasadnich veci fakt nic nezlepsili jen to vic po... no pokazili... dokonce i ta pitoma TV raketa porad obcas znici vrtulnik.
    • Kdy se majitele PC prosim dockaji patche co opravuje chyby posledniho patche?
      • *1* *1* *1* *1* Já doufám, že do podzimního balíčku ano, po posledním jsem to odinstaloval a rozjedu to zase až bude hnusně
        • Ani se nedivim... nesmrtelny soflamy a stihacky jsou peknej oser (rizene rakety davaji stihackam rovnych 0 dmg). 1 hit 1 kill TV raketa mi taky prijde trochu zbytecna.
  • Rychlorecenze - Rayman Legends

Jedna z nejlepších plošinovek vůbec. Maximálně zábavná, návyková a vizuálně nádherá. Stylizace příjemná, jednotlivé světy (i ten nápad s obrazy) se povedly, chytlavá hudba a stylový hudební levely. Takhle dobrý plošinovky se rojí jen jednou za uherskej rok. Sebráno úplně vše. PS: potěšily levely z předešlého Origins. Kéž by takhle zábavný hry měli Ubi všechny. *5*
  • Jelikož moje akce neuspěla hodlám odejít z těchto stránek a nykdy sem už nic nenapíšu pokud nezakročíte!!
    • Tak čau!
    • běž už konečně *15*
    • Ok
    • Ataker

Společnost SEGA odhalila tituly, které ukáže na letošní E3.

A při odchodu si nezapomeň vzít i trola diskuzního
      • Mam takovej pocit,ze toho tu jeste uvidime *1*
    • Hairy_Ass
      "Tatínek vám vyhlásí válku!" *15*

PS: Nepřeháníš to už trochu? *4*
      • victor

;)

Luke ?
      • Podobne chovani je pro nej typicke.
        Sam vynakladal spousty casu na rejpani do her,ktere ho nebavi a pak kdyz naopak nekdo kritizoval nejakou jeho oblibenou hru,tak se div nesesypal. *3*
        • Což tady dělá většina uživatelů :D
          • BTW podle mě to není ring ale to idividum ze včerejška který tak děsně promyšleně mění nicky ostatních :D
            Styl psaní by tomu odpovídal .
            • Vrook
              Stejně si tadytou akcí Ringwraith dělá jenom promo a celý si to vymyslel. *1*
            • Na to aby člověk poznal styl takovýho dem*enta nemusí bejt nikdo detektiv *3*
            • Prosímtě, Ringu, nejseš ty detektiv na oddělení stylu psaní? Něco tak blbýho by nevymyslel "nykdy" ani troll.diskuzní.
            • Tak vzhledem k tomu jak douho se tu do nás a do ostatních naváží to nejspíš lidskej odpad je (ani ignorace nepomohla) :D
              Dokonce i Jindra píše duchaplnější příspěvky než on :D
            • Ano, asi to bud on.

Co se dá dělat, Trolla taky lidi napodobovali, když byl banned. Já už se na svůj účet přihlásit nemůžu, což si může každý ověřit. Někteří se v tom prostě vyžívají. A ten člověk je pro mě pořád odpad.

Jak jsem psal výše. Je mi to fuk. Nick "Ringwraith" si tu klidně může zůstat jako "past". Nějakej šašek prostě přiběhne a zařve "Jsem Ringwraith". A vy ostatní ho klidně můžete seřvat a vylít si své emoce.
    • dobra,,,,odejdi
  • Terapeut Steve Pope připomněl pro BBC Radio 5Live, že dvě hodiny hraní gamesek má stejná účinky...

LOL "My se tomu jenom smějeme!" pak tedy přiznává svou míru zavislosti a zabedněnosti...
    looosers
    • A ty jsi si co za debila?
      • Terapeut Steve Pope připomněl pro BBC Radio 5Live, že dvě hodiny hraní gamesek má stejná účinky...

No otipoval bych to o hodně řad výš než tebe. Nemám nutnost druhé nepadat, když si to přímo svou imbecilitou nezaslouží. Navíc ti děkuji že mě řadíš v dostupnosti lidské demence za toho "nejchytřejšího" ty idiote/pako. *2*
        • Opravdu nemáš na práci nic lepšího, než se tu navážet do ostatních lidí??? A jak to vypadá, tak nutnost napadat druhé máš. V obou komentářích si použil nějakou urážku. Zkus si aspoň nejdřív přečíst co píšeš, protože tohle chování opravdu vypovídá o určitém stupni mentální opožděnosti.

ach další "patriot" *2* . Pro tebe už nemám slov, běž si dát lajnu dvou hodin...
            Jinak jsem rád, že mám tak přesnej profil -> od debila po určitej stupeň mentální opožděnosti.
            Jedem se tu opravdu neplýtvá a to by člověk myslel, že se tu schází "inteligentní lidé" a né banda nakypřenej dětí/náctiletejch... *8*
            • Patriot? O.o
            • Jeden z kandidátů na guvernéra Tokia slibuje, že bude-li zvolen, postará se o vymýcení násilných...

no hlavne,ze ty jedem neplytvas ze *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit