-
Pěkný pouták na Portal 2.
co to je za dementni slovo ? -
PC verze BioShock 2 za necelou stovku na Green Man Gaming. Ale jen do zítřejší 13 hodiny, tak si...
Na GoG se dají hry aktivovat na Steamu nebo jen v té jejich "kapsli"? -
-
Pokud je jako DRM uvedeno Steam, pak je lze aktivovat (resp. je nutné je aktivovat). Bioshock 2 není Steam(works) hra - nelze aktivovat. Bioshock 2 využívá Games for Windows Live. Kapsli potřebuješ jen pro stažení hry a instalaci.
Neplést GMG a GOG! GOG hry nemají žádnou DRM! -
-
Díky
V GMG a GOG jsem se přepsal, samozřejmě jsem myslel GMG. :) Ale děkuji za informaci.
-
-
-
JoWood je v insolvenčním řízení, management doufá, že do 90 dnů vyřeší své dluhy a najde...
JoWood taky podal žalobu na Koch Media o 2,36 €melounů + úroky. -
Watch dogs video z hraní PC verze
http://www.youtube.com/watch?v=3zWQmY5xKx8
*11* -
-
a?
-
-
"Na Half-Life 3 se pracuje", říká autor Counter Striku
Minh "Gooseman" Le: "Nemyslím si, že o tom smím mluvit, abych byl upřímný, ale myslím si, že he takovým, veřejným tajemstvím, že na Half-Life 3 se pracuje. Domnívám se, že bych mohl říct, že jsem viděl něco, co vypadalo velice jako Half-Life univerzum. Ani by to nikoho nepřekvapilo, kdybych řekl, že na něm dělají, pracují na něm. Takže, abych si to ještě víc přitížil, řekl bych, že jsem viděl concept art Half-Life 3."
Le taky promluvil o chystaném Left 4 Dead 3: "Viděl jsem to, vypadá to skvěle. Byl jsem velmi nadšený"
Doufá prý, že se kvůli tomuhle nedostane do problémů - že bychom se ukončení příběhu skutečně dočkali? Pro mě za mě to nemusí být ani revoluční hra, chci si jen parádně (ne bezmyšlenkovitě) zastřílet a důstojně zakončit Gordonův příběh.
http://m.ign.com/articles/2014/05/23/half-life-3-being-worked-on-says-counter-strike-creator -
-
Gordonův příběh už ukončili chlapci z How It Should Have Ended, ne?
https://www.youtube.com/watch?v=NR_8HmdfjDs
-
-
EA: Koncem roku 2015 našlo svého majitele již 55 milionů konzolí PS4 a Xbox One - toto číslo by odpovídalo sumě cca 36 milionů PS4 a 19 milionů Xbox One.
Heh, je dobrý vidět, jak se prorokování konce konzolí naštěstí nesplnilo a daří se jim tak ještě lépe než té generaci předchozí. -
-
PS4 je super věc, nejlepší doplněk k pracovnímu PC.
-
-
A co pak k hernímu PC to je teprve super doplněk.
-
-
To je každého věc. Já makám celý den u kompu, takže mi docela vyhovuje přesunout se odreagovat k PS4, místo toho, abych na monitoru jen vypnul pracovní nástroj a zapnul hru.
-
Taky fajn, ale tak nějak jsem došel k názoru, že alespoň pro mě nemá smysl mít k velké konzoli herní PC, když zatím všechny hry, které mě zajímají, rozjedu buď na konzoli anebo pokud neexistuje konzolová verze(takže tak 5 her), tak se ještě nestalo, že bych něco nerozjel na tý mojí 4 roky starý PC šunce.
-
-
Proč ne každému vyhovuje něco jiného, já mám konzole pouze na exkluzivní hry.
-
-
-
-
lip? ps3 se udajne prodalo 80 milionu, ps4 uz je u konce s dechem a nema jeste ani pulku a pritom je zrala leda tak do srotu *5*
-
-
PS4 se prodává na úrovni PS2, pokud vydrží tempo, tak to bude kolem 120 mega...
Jinak z tebe ty mindráčky jenom stříkají :) -
-
A neni ten pocet zpusobeny taky tim, ze se to prodavalo prez desetileti a tak spousta tech konzoli mezitim odesla a hraci si ji museli koupit zas ?
-
pravda je, ze ps4 by si koupil jen pitomec. zadna vyhoda.
-
-
sakra. jedna vyhoda tam je. Bloodborne. tak pardon
-
-
120? ja myslel, ze aspon pocitat umis
to by se muselo prodavat dalsich 5 let prakticky stejnym tempem -
-
PS2 se prodalo 155 a měla dost podobný nástup, navíc to tempo určitě vydrží, spíše naopak bude zrychlovat díky Uncharted 4, očekávám velký růst v tomto roce.
-
-
Ach bože. Tak najednou jsme u životního cyklu. Jak příhodné najednou vzpomenout životní cyklus, i když o tom debata nebyla. Tak dobře zahrajeme si tvoji hru. Tak životní cyklus podle tebe končí kdy? I kdyby končil koncem roku 2006(což samozřejmě nekončí), tak se tu hádáš kvůli pěti milionům. Normální asi nejsi, co? PC ti leze na mozek. Zkus jít dál od obrazovky, už z toho magoříš....
-
mluvilo se o zivotnim cyklu, kterej konci nastupem dalsi generace, to nemelo ani 120
pokud bude dalsi generace schopna provozovat hry z ty soucasny, soucasnou uz si koupi jenom blazen
a tenhle cyklus nebude trvat 7 let, neni k tomu duvod, kdyz upgrade nebude znamenat vsechno predelat -
to je dosti marné spíše od tebe. 2012 je poslední součet na wiki, v roce 2008 už bylo hrubě přes 120 mega, takže dost té fabulace, střílíš do vlastních řád...
-
155 za 12 let, dalsi marnej pokus
-
-
-
-
-
-
Streif
http://store.steampowered.com/app/442780/STRAFE/
Hodnocení kladné... *3* -
-
STRAFE. mají to tam velkými písmeny. a už jenom smíšené hodnocení
-
-
Neviděl jsem nějakou indie retro střílečku která by dopadla dobře... *12*
-
-
-
Obrazem: Dva nové screeny Seattlu z inFamous: Second Son.
To je aspoň next-gen (ale Photoshop určitě trošku zaúřadoval..). -
-
Vypadá to hodně pěkne. Infamous vychází den po MGS.. Peněženka bude krvácet. *1*
-
-
Steambox
Čau, nejsou nějaký novinky o SteamBox? Naposled si pamatuji ten přehled modelů a jejich cen a od tý doby snad ani ťuk. Víte někdo v jaký je projekt fázi? Dělá se na tom vůbec ještě? Ne, že bych si to chtěl snad koupit, ale dřív se o tom psalo na každém kroku. *4* -
-
Třeba si uvědomili že se snaží vytvořit místo na trhu pro produkt, pro který už místo asi ani není. Třeba to nechávají vyprchat do neznáma. Nebo usilovně pracují na tom aby nabídli něco co to místo na trhu vytvoří
-
Prej to pojede na Windows
-
-
A:CM
demo vs final :O
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6lGXDM3LGnk -
-
http://www.youtube.com/watch?v=6lGXDM3LGnk
drsný no... mám takový podezření, že to prostě kvůli konzolím osekali... jinak si to logicky vysvětlit nedokážu, jestli je to skutečně tak. -
-
Je to mozny ze to osekali (nechapu proc, konzole zvladnou mnohem vic) ale spousta zdrojů teď uvádí, že to nebyl žádnej gameplay demo ale normální video který tak mělo vypadat...
-
-
to mě taky napadlo, ale moc se mi to nezdá, protože ten rozdíl v prostředí moc velký není. změna je jen v pár vizuálních detailech (samozřejmě celkem velkých). ono ta finální verze nevypadá špatně, problém je, že to předtím vypadá mnohem lépe. třeba ty dynamické stíny v té místnosti. to není nic, co by tam být nemohlo.
-
-
Taky si říkám že atmosférou sou ty původní mnohem lepší.
-
-
-
ups s tim linkem sem se nejak seknul :) dik za napraveni.
Ten rozdil je silenej. -
Jsem si říkal, že původně na mě ta hra působila mnohem líp. Jako kdyby přišli o několik posledních buildů a postavili to na nějakém starém.
-
-