Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Připravovaný bundle konzole PlayStation 4 nabídne 1TB disk včetně her The Last of Us, God of War 3 a Uncharted: The Nathan Drake Collection. V tuto chvíli není známo, zda se dostane i do Evropy.

Skvela zprava pro nekoho, kdo planuje koupi PS4, ale chci ji v bilem provedeni, tak snad bude k dispozici. *13*
  • ringmancz

GMG kupón na Civ IV complete

za 7,5$, vyplatí se to nebo bývá za míň?
    • Mám dojem, že za tuhle cenu bývá CivV. Čtyřka bývá na Steamu v akcích i za míň.
      • nekromant33
        Krom toho, že šla teď Civ 5 získat zadarmo za hlasování na CVG a poté zaregistrování na GMG (velké díky tomu kdo to tady zmínil v bleskovkách) bývá 5ka gold edice na steamu za 10€. Ale pokud ti jde přímo o 4ku, myslím že za míň jak 5€ ji neseženeš a to už takový rozdíl není.
        • ringmancz
          To jsem právě dostal za hlasování, odkud mám pětku. Ta mě baví, ale jsou v ní věci, co mi vadí a podle recenzí je kompletní čtverka lepší.
          • nekromant33
            Tak na steamu bývá ve slevě 75%, takže vyjde na 6,25euro, takže s těma dolaram tě to možná vyjde levnějc, jestli teda chceš 4ku tak do toho asi jdi.
  • Draken69CZ

Space Engineers

Víkend zdarma *3* http://store.steampowered.com/app/244850/
  • Video z hratelné verze The Legend of Zelda: Links Awakening v MineCraft. Sám Notch nevěří, že...

To bude fake.
  • davidBray

Pokud se vám zdá, že vaše PC v poslední době ztratilo na výkonu a jako defaultní prohlížeč máte nastaven...

cože?

nepoužívám skype
  • Zase nějaká předělávka skyrim songu, ale zajímavá..třeba už to tu bylo, ale tak..
    http://www.youtube.com/watch?v=BSLPH9d-jsI&feature=g-vrec
    • braveman
      Ano, už se to bylo v bleskovkách zveřejněno 8. dubna 2012 v 15:00:00.
      Přesto díky *3*
  • kennyB

Prosincové PS+ hry

PS4 - Gauntlet: Slayer Edition, King’s Quest — Chapter 1: A Knight to Remember
    PS3 - Far Cry 3: Blood Dragon, SSX
    Vita - Freedom Wars, Rocketbirds: Hardboiled Chicken
    • to ps+ se fakt vyplati, hlavne na ps4 *1*
    • ucho
      no na prosinec jsem čekal trochu větší nášup, ale třeba dají něco zajímavého do akce tento pátek v rámci black friday.
  • Malleth

Spekulace: V brzké době získají členové služby PS Plus tituly Bioshock Infinite a Persona 4: Golden.

Doufám že je to pravda. Na tu Personu sem čekal
    • No uvidíme , na Bordelands na rozdíl od amíků zatím čekám ...
  • Proto taky neexistuje MPMP (multiplatformnímultiplayer), PCčkáři by nehráli s konzolistama (nulová výzva) a naopak (2hard2furious) *2*
    • ucho
      existuje.
      • Nejaka fps hra? Pokud vim, tak s tim par vyvojaru uz koketovala, ale nakonec od toho vzdycky upustili.
        • Ronox
          Ono to je hlavně tím, že current-gen měl samostatný servery .. vždycky to slibovali, ale pak nic nebylo a najednou vyšlo vyjádření, že PS3 má vlastní servery, X360 taky a proto nejde cross play. Teď už to snad bude možný.
      • to musí být rozhodně kvalitní gaming
        • Miserius
          Některý jo, War Thunder bude mít PC x PS4
  • mimochodem pokud by to nekoho zajimalo tak Baldur's Gate Enhanced Edition se zas prodava nevim jestli to uz nekdo psal :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit