-
Připravovaný bundle konzole PlayStation 4 nabídne 1TB disk včetně her The Last of Us, God of War 3 a Uncharted: The Nathan Drake Collection. V tuto chvíli není známo, zda se dostane i do Evropy.
Skvela zprava pro nekoho, kdo planuje koupi PS4, ale chci ji v bilem provedeni, tak snad bude k dispozici. *13* -
GMG kupón na Civ IV complete
za 7,5$, vyplatí se to nebo bývá za míň? -
-
Mám dojem, že za tuhle cenu bývá CivV. Čtyřka bývá na Steamu v akcích i za míň.
-
-
Krom toho, že šla teď Civ 5 získat zadarmo za hlasování na CVG a poté zaregistrování na GMG (velké díky tomu kdo to tady zmínil v bleskovkách) bývá 5ka gold edice na steamu za 10€. Ale pokud ti jde přímo o 4ku, myslím že za míň jak 5€ ji neseženeš a to už takový rozdíl není.
-
-
To jsem právě dostal za hlasování, odkud mám pětku. Ta mě baví, ale jsou v ní věci, co mi vadí a podle recenzí je kompletní čtverka lepší.
-
-
Tak na steamu bývá ve slevě 75%, takže vyjde na 6,25euro, takže s těma dolaram tě to možná vyjde levnějc, jestli teda chceš 4ku tak do toho asi jdi.
-
-
-
-
-
Space Engineers
Víkend zdarma *3* http://store.steampowered.com/app/244850/ -
Video z hratelné verze The Legend of Zelda: Links Awakening v MineCraft. Sám Notch nevěří, že...
To bude fake. -
Pokud se vám zdá, že vaše PC v poslední době ztratilo na výkonu a jako defaultní prohlížeč máte nastaven...
cože?
nepoužívám skype -
-
Zase nějaká předělávka skyrim songu, ale zajímavá..třeba už to tu bylo, ale tak..
http://www.youtube.com/watch?v=BSLPH9d-jsI&feature=g-vrec -
-
Ano, už se to bylo v bleskovkách zveřejněno 8. dubna 2012 v 15:00:00.
Přesto díky *3*
-
-
Prosincové PS+ hry
PS4 - Gauntlet: Slayer Edition, King’s Quest — Chapter 1: A Knight to Remember
PS3 - Far Cry 3: Blood Dragon, SSX
Vita - Freedom Wars, Rocketbirds: Hardboiled Chicken -
-
to ps+ se fakt vyplati, hlavne na ps4 *1*
-
no na prosinec jsem čekal trochu větší nášup, ale třeba dají něco zajímavého do akce tento pátek v rámci black friday.
-
-
Spekulace: V brzké době získají členové služby PS Plus tituly Bioshock Infinite a Persona 4: Golden.
Doufám že je to pravda. Na tu Personu sem čekal -
-
No uvidíme , na Bordelands na rozdíl od amíků zatím čekám ...
-
-
Proto taky neexistuje MPMP (multiplatformnímultiplayer), PCčkáři by nehráli s konzolistama (nulová výzva) a naopak (2hard2furious) *2*
-
-
existuje.
-
-
Nejaka fps hra? Pokud vim, tak s tim par vyvojaru uz koketovala, ale nakonec od toho vzdycky upustili.
-
-
Ono to je hlavně tím, že current-gen měl samostatný servery .. vždycky to slibovali, ale pak nic nebylo a najednou vyšlo vyjádření, že PS3 má vlastní servery, X360 taky a proto nejde cross play. Teď už to snad bude možný.
-
-
to musí být rozhodně kvalitní gaming
-
-
Některý jo, War Thunder bude mít PC x PS4
-
-
-
-
mimochodem pokud by to nekoho zajimalo tak Baldur's Gate Enhanced Edition se zas prodava nevim jestli to uz nekdo psal :)