-
Steam odstranil úspěchy z náhledů na stránce
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3222406 -
FPS ve hre.
Co se tyka sledovani FPS pri hrani tak sleduju pocet snimku u kazde hry. A kdyz zapnete na Steamu betu ukazuje vam snimky primo Steam a nemusite tak vyuzivat zadne program. -
-
tohle už je dávno i mimo betu, akorát Big Picture to z nějakýho důvodu neumí, což je otravný, když hraju se steam gamepadem
-
-
Microsoft si zaregistrovalo ochrannou známku Iron Bridge. Podle názvu to vypadá na strategii...
Je tam Iron Brigade -
-
snad zaregistroval ne:)
-
-
Pillars of Eternity patch 1.03
Vyšel slíbený patch! -
-
Poté zjistili, že tam je chyba pak vydali zase hotfix :)
-
-
No hlavně, že už opravili ty zásadní chyby, hromadu dalších a ještě do týdne. Ale stejně začnu hrát odznova.
-
-
to už maš jako odehrané? Nebo prostě v půlce na to sereeš a hraješ od znova? V tom případě ti závidím(spíše nezávidím) ty mraky volného času???
-
-
Nemám, jsem asi v 1/3 (50h). Takže ano, začnu znova. Chci prostě udělat některé věci jinak a víc se do hry ponořit. S tím časem..když máš v práci 12tku a nemáš co dělat ;)
-
-
-
-
hej, na steam :(
-
-
novy screeny z x-comu
http://imgur.com/a/dnmh5 -
Video: Když se Vám z konzole Xbox One nečekaně zakouří...
Hezke no, konecne neco co je zcela inovativni a vyjimecne originalni... Kdyz nekdo koupi Xbox mu jeste ukaze jak pekne umi zakourit.
Pripomelo mi to jednu udalost pred lety kdyz nam "zakourila" tv , nasledovalo vypojeni ze site a odneseni na dvur... pak uz vychladla ale vypadalo to celkem obdobne. Kour jako kour. *4* -
Od pátku, pravého poledne, až do pondělí stejného času se budou všechny zkušenosti získané...
Tohle platí i pro Xbox verzi prosím ? -
-
jj, mělo by to být na všech platformách
-
-
Van Helsing
Nechápu, proč na tuhle hru tolik lidí nadávalo. Podle mě jedna z nejhezčích Diablovek, co jsem poslední době hrál. A bavila mě. Na druhou stranu už si to asi znova nedám. Ale předměty padají pěkné, ze začátku mírně obtížnější, člověk bude často umírat a bez DLC na postavy chápu, že lezlo někomu krkem ten malý výběr. Ale za sebe můžu doporučit. -
-
já tedy na tu hru zatím četl jen pozitivní ohlasy :)
-
-
PC většiny uživatelů STEAMu jsou výkonem daleko za Xbox One či PS4.
A co takhle nějaký článek osvětlující, že takové srovnávání je totální hovadina? Není? Nechtěl by ho třeba Rybka napsat? Když už na PCTuningu napsali takový velmi odborný článek, kterému PC gaming master race v komentech ráda sekunduje... -
První screeny odhalující vizáž hry DotA 2.
Wow tak to s prominutím pos****li. A to pořádně. Vypadá to nechutně. Až někdo bude nadávat na grafiku diabla, odkážu ho na tohle. Dotu hraju každodenně 7 let, ale teď nevím, co si myslet. Snad si zvyknu *7* -
-
No hrůza, je to samá barvička. Skoro mi to připomíná svět Warcraftu, hmm. Neměl ten něco společného s Dotou? A kde že jsou ty temné odstíny z Diabla a moc hezké 2D animace?
-
PC verze hry RAGE bude využívat Steamworks, což znamená nejen STEAM ochranu, ale např. i achievementy...
Budu upřímnej, nechápu tě. Vždyť DOTA má úplně stejnou grafiku (co se stylu týče), tohle je jen zabaleno do většího rozlišení s novejma efektama a podle mě to vypadá, jak by asi mělo. A ohledně Diabla, to je mimo. Třeba já proti grafice D3 nemám nic, je sice pěkná, problém je, že do Diabla mi prostě nesedne, tam prostě chci temnou a trochu víc "realističtější" grafiku. Tam je ten kámen úrazu.
Btw, porovnání... http://i.imgur.com/2wppw.jpg
-