-
Dnes od 13.20 můžete na kanále Prima Cool sledovat další díl herního pořadu Re-Play, tentokrát...
Recenze na "Baletstorm" byla top stejně jako změna komentátora těch recenzí.Genialní tah.Teď už se jen zbývá zeptat čí syn vedení Primy to je.
:] -
-
Dnes od 13.20 můžete na kanále Prima Cool sledovat další díl herního pořadu Re-Play, tentokrát...
da se to nekde najit na netu? TV nemam a kvuli tem 2 poradum za mesic ji kupovat nebudu. -
-
1. Video-archív.
2- Prima-Cool se nekupuje, pokud ji naladíš v DVB-T vysílání.
-
-
Ta "baletni hra" mimo jina zaujala i tim, ze se docela trhala. Bud nema pan Novak dostatecne zelezo, nebo Unreal engine 3 neni zas tak nenarocny, jak se vseobecne rika. ;)
Novy komentator je ale plus, o neco malo to posunul. Ted jeste zrusit studio s komentatory a mit vic recenzi (snad pulka poradu byla kino promitacka starych traileru) a bude to OK. -
-
Jasně dostatežné železo když je fight night jen na konzole, klobouku koukněte se jestli máte něco pod čepicí.
-
-
Ted marne premyslim, jestli ma Grommit nejakou cepici, potazmo muze-li pod ni neco mit. Rec byla o trhajici se "baletni hre" Bulletstorm. Konzolovy Fight Night samozrejme bezel v ramci moznosti plynule. ;)
-
-
Tak to se omlouvám pane klobouk. I když jen tak mezi námi, ty pohyby boxerů v zápase, mi plynulé nepřipadali (y).
-
-
-
-
Mě se to takhle líbilo, líbilo, líbilo a taky ten hlas budí dojem že hry hrají i lidé starší 15 - 25 let.
-
-
Atlus Japan spustilo novou teaser stránku. Jaký titul asi chystá?
Ty barvy a font.....člověk by musel bejt úplně mimo aby si neřekl že to bude něco s Persona 4, teď jen co to Atlus chystá. Podle mě to bude P4 pro PSP nebo Vita -
BTW Deaths Gambit je venku a na PS4 je to velice slušná hra. Zatím 4 bossové dole, obtížnost do 3. bosse slabota, teď už začíná přiostřovat.
Na PC mají problémy lidi, co maj monitory s vyšší frekvencí, ale vývojáři na steamu reagují a budou vydávat updaty. Jinak na PC to jede bez problému na notebooku s i5-6500U s HD520 a je to bez problému hratelné i na kb+myš.
-
-
Prostě hnus port, co dodat navíc u indie hry to jsme to dopracovali 😐
-
-
Dungeons of Dredmor pridany do Humble Introversion Bundle
Yup yup, je to tak. Takze kdo doted otalel s nakupem, ma dalsi duvod! -
-
Nádhera.
Jdu to instalovat na Steamu. *3*
-
-
Několik pěkných fanouškovských koncept artů ke hře Mass Effect 3.
hezčí je spíš obrázek o několik řádků níže s Mirandou -
premyšlím že bych si koupil Act of aggression nebo wargame. Co byste mi doporučili?
-
-
order 1886
-
-
trapné se pořád trefovat do této hry. Celkově hře obrovsky ublížil ten negativní hype. Ta hra slibovala přesně to, co jsme dostali. Je to někde mezi Heavy Rain a Gears of War. Grafika je famozní, příběhově klasické béčko ale zabaví. U TPS mě velice rychle přestanou bavit přestřelky viz Mass Effect, Gears of War, Binary Domain, tady to bylo velice fajn dávkováno, takže se člověk nestihl u toho nudit. Hra mění často tempo, takže se člověk u hry nenudí. Celkově prostě souhlas s perfektní recenzí od Honzy Olejníka...
-
-
Ta hra je mezi Heavy Rainem a GoWem? Ale vždyť sám tvrdíš že to má béčkový příběh a přesně PŘÍBĚH utvořil z Heavy Rainu to co mě u něj drželo, gameplay to určitě nebyl. Říkáš že tě přestávaj rychle bavit přestřelky jako v Gearu, ale zase dodáváš že to je podobné. Něják se to vylučuje tady.
-
-
to se samozřejmě nevylučuje, jen jsem to buď špatně napsal nebo jsi to špatně pochopil. Hratelnost je mezi GoW a Heavy Rain. Čili hybrid mezi filmovou hru s QTE a čistou TPS. Do této doby se o kvalitě příběhu nebavím a ani ho nesrovnávám s Heavy Rain. Bavím se pouze o žánru hry. Příběhově je Order béčko a samozřejmě se nechatá na Heavy Rain. To je věc druhá.
Teď k přestřelkám. Order je klasická TPS, kde se hráč kryje, jenže toho střílení tam prostě není moc, je to vyplněno cutscénami, občasným stealthem, takže hráč se toho nezají narozdíl od Gears of War, kde pořád střílíš, kryješ se a zase střílíš.
-
-
Jo jo, co bylo slíbeno, bylo dodrženo. Závěr: 10/10
Komunisti taky slibovali, taky to dodrželi. Závěr: 10/10
To má logiku. -
-
tak zrovna komunismus nedodrzel krome znarodnenik snad zadnej slib...
ono uz to samotny oznaceni vychazejici ze slova komuna ma znacit, ze vlada ma bejt decentralizovana a vladnou si maji predevsim lidi lokalne, v komunach (coz je mimochodem dobra myslenka, i na eu je jasne videt, ze cim je vlada vzdalenejsi mistu dopadu rozhodnuti, tim vic je pri rozhodovani mimo)
kdezto vyslednej komunismus byl temer absolutni centralizmus -
-
to jenom na připomenutí jak stupidní, nelogické děláš příměry. Buď jsi neinteligentní, mladý nebo prostě neumíš dělát příměry...
-
ještě teď si pamatuji ten tvůj trapnej dotaz při gamesplay s Olejníkem. Tak dlouho jsem se za někoho nestyděl....
-
-
-
-
Mas radsi RTS nebo pseudo-realistickou taktickou hru?
-
-
podival jsem se na nejake gameplaye na YT a tohle opravdu ne
https://www.youtube.com/watch?v=qdOrLmJ7CG0 -
-
Takhle se RTS hrajou odjakziva :D
-
-
Souhlas, tak se prostě RTS hrají *1*
-
-
Tak tohle je fakt síla *1* "Kirov reporting" *1*
-
otazka je jestli to je dobre nebo špatne
-
-
v supreme commanderu byly formace a animace založene na realne fyzice, to samy v company of heroes - tam formace ale nebyly protože hra neumožnila spamovat takove množstvi jednotek; navyše ta hra ani nemá poradny zoom. nj navrat ke korenum zanru *7*
-
-
-
-
-
Doom beta
Hrál to někdo? Jsem si v sobotu ráno zahrál asi půl hodinky a od té doby mě to k nikomu nepřipojí. -
-
Většina kámošů (quakerů) říkala, že to nemá s Doomem nic společného, tak jsem neztrácel čas nějakým zkoušením. Vykrádá to snad všechny moderní hry a s "klasickým" doomem to nemá nic společného, tedy kromě názvu.
-
-
Jak jsem psal hrál jsem to chvilku a ani nejsem moc MP hráč, každopádně i za tu chvilku jsem zjistil že kvůli MP to pořizovat nebudu tak snad SP bude trochu old school podobně jako Wolf.
-
-
V pátek jsem hrál asi 2 hodiny. Dnes jsem si chtěl dát ještě pár her a taky se mi nepřipojí. Přitom tu akci protáhli až do zítřka.
-
-
You've been DOOMED!
-
-
-
Fumito Ueda (ICO) opouští společnost Sony, The Last Guardian ovšem dokončí.
To že opouští Sony je snad nejhorší zpráva v tomhle roce -
-
Alespon jeste dokonci Guardiana. Ale je skoda, ze se ten tym rozpada. Na druhou stranu, kdysi davno jsem cetl, ze ICO, Shadow of the Colossus a The Last Guardian mela byt jakasi volna trilogie. Takze pokud dokonci posledni "dil" tak asi nema duvod ve studiu dele zustavat.
-