-
Forza Horizon 3 vás ve své další expanzi zavede do SNĚHU!
Ano, je to tak. Forza Horizon 3 vás ve své další expanzi zavede do sněžných zákoutí Austrálie (...?). Teď jsem to teprve slyšel. Někdo říkal, že by to mělo asi vyjít v prosinci. No uvidíme, určitě jsem za tuto zpráv rád. Každopádně moc info nám zatím nedali. -
pokračování
hezká diskuze, mě šlo o to jak se těšíte. Já jsem se během čekání na třetí díl vrátil ke knižní podobě a ta se (mého názoru) nemůže vyrovnat hře. Je pravda, že poslední dva díly jsou pro mě extrémně zamotané a propletené. Jinak díky za diskusi *2* -
V Londýně se začínají objevovat opravdu velké reklamy na Battlefield 3.
:D:D:D:D hmm zajimavy ze v malym mestecku Dundee ve skotsku uz takovahle a jeste vetsi reklama byla tak pred 3 tejdnama :) ... fail -
Fyzické kopie si hry Star Wars Battlefront si (procentuálně) jednotlivé platformy rozdělily následovně: 59% PS4, 39% Xbox One, 2% PC.
Vydelecna Masterrace ... *1* -
-
Ono jde o to že kolečko v obchodě ti maminka koupí, ale číslo své kreditky ti nedá...
-
To víš, na PC nepotřebujeme nějaké bezvýnamné kolečko strkat do mechaniky, to už je pár let minulost :)
-
-
Fyzické kopie si hry Star Wars Battlefront si (procentuálně) jednotlivé platformy rozdělily následovně: 59% PS4, 39% Xbox One, 2% PC.
To nemusime ani my. Takze tva pointa je ? *3* -
-
Pointa je v tom že PC je lépe vzděláno o virtuálním nakupování
-
-
nebo, ze nakupy her na pc neprovadeji v tolika pripadech rodice (u tech je celkem jisty, ze virtualnimu obchodovani holduji min jak jejich nevyvedene ratolesti)
-
-
evidentne musite, nadpis ktory komentujes to jasnou recou hovori *7*
-
-
tak nejak, k cemu ti je placka, kdyz rok 2000 je davno za nami a hra je vicemene ciste online mp?
-
-
-
Sáblíková pořád vyhrává, protože jí jako doplněk stravy speciální druh sněžných borůvek.
-
Spekulace: Sony pracuje na ještě tenčí verzi konzole PS3, která dorazí na trh v příštím roce.
Konzole by mela byt jen jedna a ne ze kazdy rok bude vychazet lepsi verze. -
-
a jo , to je ps3, tak nic
-
-
Level Win
Čo poviete na toto?
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10151719756342196&id=57802867195&set=pb.57802867195.-2207520000.1382532871.&refid=13 -
-
zveleblil a tuček zabili score.... od te doby uz se jen veze
-
Jo, to jsem si tak před třema měsíci koupil SCORE, abych porovnal jak to je s oběma časopisy. Přečetl jsem si tak 10-15 stránek a dal nic, protože tak pitomý články jsem dlouho neviděl . Hlavně, že tam mají Trojanovou, kterou se můžou v každým článku chlubit.
Takže 200 kč v hají a ještě jsem toho přečtl míň, než v LEVELU. -
Že mají ve Score potřebu být stále tak agresivní a kopat kolem sebe jako malá děcka... ale tak asi si to své čtenáře také najde. Je fajn, že LEVEL podobným praktikám neholduje.
-
-
Tak vtipný to docela je, to ne že ne.
-
-
-
Detroller v1.1
Jako dárek ode mě tu tedy máte nový Detroller pro Chrome a Operu:
http://uloz.to/xzCyLLwJ/detroller-7z
Nové funkce:
- Jména blokovaných jsou nyní case-insensitive
- Narychlo spíchnuté UI, ve kterém lze trolly libovolně přidávat/mazat, dostupné po kliknutí na ikonu rozšíření vedle adresního řádku.
Instalace je jednoduchá: Ctrl + Shift + E (otevře panel Rozšíření) > Režim vývojáře > Načíst rozbalené rozšíření > navést na rozbalený adresář -
-
Video: Když se Vám z konzole Xbox One nečekaně zakouří...
Smutné je, že si tuto situaci s troly musí čtenáři řešit sami. -
bude ve Firefoxu stačit, když do greasemonkey vložím ten skript? sice budu bez UI, ale hlavně aby to fungovalo líp, než ten co mám teď
-
-
Hádám, že ne - skript používá nativní metody Chromia pro přístup k localStorage (tam se ukládají jména blokovaných). Mělo by být ale relativně jednoduché upravit to tak, aby to fungovalo i pro FF - vyzkouším a případně uploadnu.
EDIT: Tohle by mělo fungovat: http://uloz.to/x9chuuSA/detroller-ff-user-js
Stačí přetáhnout soubor skriptu do okna FF, povolit a možná restartovat prohlížeč. Seznam blokovaných se pak plní přímo ve skriptu, pokud ho plánuješ upravit pomocí GreaseMonkey - je to hned na začátku.
-
-
Super dárek, díky!
-
-
Skvělý! Už i Rhulad je pryč! Ještě jednou díky.
-
-
Tak tomu říkám turborychlost! :) Není nad praktické dárky. Funguje výborně, znovu děkuju.
-
super darek. diky ti!
- jen teda otazka- i kdyz sem si tam pridal nick@tiscali.cz tak se mi stale zobrazuji. je treba jeste nejaky kouzelny zarikavadlo? refresh nepomohl -
-
Refresh by měl stačit, zkus to přidat bez adresy - jen ve tvaru "Nick".
-
-
jj jak pises
-
-
-
-
Všechny filmečky z Killzone 3 jejichž zhlédnutí vám dohromady zabere hodinku a čtvrt.
Part 6: 2:26 - 2:27 minuta problikne obraz a jde videt jak oba sedí ve vzduchu bez lodi a pak zase hned v ní. Jen tak pro zajímavost.