Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a nvidia zřejmě bude podporovat DX12 na starších kartách už od GTX 480, GTX 580
    • Bude podporovat wddm 2.0. Dost pochybuju, ze to bude nekdy umet dx 12, kdyz je to jeste vliw architektura.
    • nvidia na tych kartach, ktorych spominas, nepodporuje ani DX11.1, tak to tazko bude podporovat DX12 :)
      to ze podporuje novu spravu pamati, neznamena, ze bude moct odomknut cele nove API na tych starych vecickach
    • LV462
      Podporovat může klidně na 8800 GTX, ale že to bez shaderů pojede jako šnek oproti AMD to je jiná věc.
  • Lukass

Zaklinac 3

Vyplatilo se pockat na poradny mody, zapl sem to dneska nainstaloval tento mod a spadla me brada, konecne ma Zaklinac vizual jake si zaslouzi. Lituju lidi co to hraji an konzolivh v puvodnim hnusu.
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/149/?
    • drasta
      No podle tech screenshotu fakt neni moc o co stat :D
    • Hezký, přepálený světla, aby z toho parádně bolely oči.
    • Keyz
      Vypadá to divně. Moc efektů.

Slunce svítí jako někde na Sahaře, do toho rozmazané objekty v dálce a tma..Pak tam prší + slunce jako prase. Dost nevěrohodné. Tohle byl problém i u tech Fx věcí pro GTA IV....

Vždy to někdo naprogramoval tak, že to udělalo něco automaticky a poté některé věci vypadaly lépe ale jiné zase hůře. Nikdy to nebylo na 100% OK. Protože to byl automatický filtr nebo něco na vše. A vše není stejné...Lepší to nechat jak to je a maximálně použít něco co řeší pouze jednu věc apod. Jinak to poté vypadá prostě často divně. Pro GTA IV jsem to nikdy nepoužil krom testu. To samé Skyrim.
      • Chim
        Mám pocit že "Jackismus" je nakažlivý.
    • Takže jestli jsem to pochopil správně ze screenshotů, tak francouzština z toho udělá novou hru?
    • Podle těch screenů to vypadá jako slušnej downgrade...
    • kennyB
      Zaklínač v původním vydání vypadá skvěle ať už na pc, nebo na konzoli. Je skvělá jak vizuálně, tak hlavně obsahově a to je myslím to nejdůležitější. Pochybuji, že tam budeš mít i krásnější questy *15*
  • Nyní však podle Puppy Games jedna hra odpovídá dolaru a při nákupu čtyř her tak jednotlivec přinese čtyři dolary. "Poté, co si svůj podíl vezmou Valve a výběrčí daní, vaše hodnota neodpovídá ani polovičnímu hrnku kafe." V takové situaci je prý jakáko

http://bonusweb.idnes.cz/kritika-obchodniho-modelu-nezavislych-her-fj4-/Novinky.aspx?c=A140819_153946_bw-novinky_anb
    • Nevím na co si stěžují nikdo je přeci nenutí chodit na steam. např. takový minecraft se prodává za ty jejich 3 stovky jen přes vlastní stránky a jak je úspěšný.. Tohle mi opravdu připadá jen jako brečení neúspěšných.. Poslední dobou mi připadá, že si každý myslí, že když vytvoří indie hru tak na tom musí vydělat.
    • ucho
      tak já to říkal už dávno, že ty neustálé akce degradují cenu her a lidi se navíc ty hry naučí nekupovat. proč něco brát za 200,-, když to za nějaký čas bude za 20,-. ale tak cenovou politiku si řeší sami autoři, blizzard je v tomto například nekompromisní. puppy games nedělají žádné herní trháky pro masy, takže se není čemu moc divit, že z nich nejsou milionáři, kteří si na nic nestěžují...
  • Joshua

Dark Heritage: Guardians of Hope

......................2V94K-56GJJ-3WA47
  • Jack1947

Chtěl smočit no... co jiného...když to nešlo jinak...

Tak využil téhle zoufalé... ehm praktiky... nebo jen šprýmař když se i sám přiznal plehčující okolnosti he?

*12*

http://bonusweb.idnes.cz/swatting-kanada-lizard-squad-zakonceni-pripadu-fr5-/Novinky.aspx?c=A150717_154227_bw-novinky_anb
    • Keyz
      Divný, že to tak trvalo než toho šílence dostali. Jestli poslat policii několikrát blbě, tak museli ihned zjistit z jakého čísla a místa volal, natož pak když psal z IP ty kecy...
      • A co kdyz volal anonymne s predplacenou SIM kartou a pouzival VPN?
        • Keyz
          že by byl tak chytrý? To bych se divil. I tak se to zdá zjistit, zejména v USA.
          Kdyby požíval Tor a i ten mobil jak píšeš z různých míst, tak by to trvalo o dost déle než ho vystopují.
          • No podle toho clanku ho vystopovali az po tech udanich..
  • Radkaa

Assassins Creed

Ahojte, jsem zpět. *1*
    Koupila jsem si ve slevě na Steamu Assassins Creed 2 ač jsem nikdy předtím žádný jiný díl nehrála a podle recenzí byl právě tento díl ten úplně nejlepší. Po první hodině nudy se v tom začínám ztrácet. Příběh je absolutně nesmyslný, nevím před kým se ten Desmod schovává, kdo a proč mu pomáhá, jak se dostal do těla toho Itala a proč tomu Italovi zabili rodinu ? Samotnou hratelnost nemá cenu ani rozebírat, boj a to poskakování probíhá pomocí držení jednoho tlačítka a ovládá se automaticky. *7*
    Tohle je hra, která dostávala 9 a vyšší hodnocení ? To jste hodně klesli z nároků... *8*
    • Měl jsem to stejně, taky mě dvojka zklamala i když to všichni chválí.
    • To se stává, když přeskočíš první díl.
    • Dej tomu na Metacritics nejnižší uživatelské hodnocení. Uleví se ti a svět bude zase v rovnováze.
  • montatatana

Koncem nastávajícího týdne se dočkáme nového patche do Assassin's Creed III.

About f*cking time!
    • pamatuju na doby, kdy hra vyšla a nevyšel pro ni už žádnej patch, protože prostě nebyl potřeba... v těch dobách byl patch známkou, že je se hrou něco v nepořádku, ne že jsou vývojáři hrozně hodní a starají se o svůj produkt a zákazníky...
      • Ja pamatuju doby kdy lidi na internetu nepsali takovy blbosti.
      • Pokud se budeme bavit o konzolovkách ... byly ještě nedávno doby , kdy produkt prostě nevyšel pokud nebyl schválen po všech stránkách . Ne že by potom záplaty nebyly potřeba , ale nebylo je už kam dát ;) ...
        Ty časy měly něco do sebe a jak vidno mnozí již zapoměli .
        • montatatana
          Ono tady se clovek docela diví, ze AC3 vubec schvalenim prosel, protoze ta zabugovanost je naprosto otresna. Zvlast kdyz jde casto o naprosto skolacke problemy, ktery musely byt videt okamzite.
      • Viktor_H
        Tak tuhle dobu fakt nepamatuju... A jsem si docela dobře jist, že taková doba nikdy nebyla.
        • Mám pocit, že třeba takovej Super Mario nikdy opatchovanej nebyl. Just sayin, ale to co vymyslel Kubas je blbost. V takovymhle případě nejde srovnávat 8 bitovou 2d lineární skákačku s takhle komplexní hrou s obrovskym otevřenym světem. To prostě nejde uhlídat.
          • Viktor_H
            Bavíme se o době, nikoliv o konkrétní hře. Vyvrácen bych tudíž byl v případě, kdyby v době, v níž vyšel Mario, neexistovala zabugovaná hra...

Jinak máš samozřejmě pravdu.
      • ucho
        a tehdy byla i tráva zelenější...
  • Nová hra od Respawn Entertainment.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=578141

Respawn Entertainment jsou tvůrci CoD: MW se kterým Activision vyj*bal a tak si založili vlastní studio. Hra vypadá dobře.
  • Odulin

Zítra vyjde nový (2GB) patch pro Battlefield 3. Podívejte se, co od něho můžete očekávat.

IRNV a baterky upraveny...výborně.
  • sberatelske edice Assassin´s Creed 4

Na facebooku uz jsou zverejnene.
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151428377348145.1073741829.147071723144&type=3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit