-
Total War: WARHAMMER - Call of the Beastmen Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=Ds1ZsQAISeM#t=18 -
-
tak za 16E si to můžou strčit za klobouk...
-
-
Patch pro PS3 verzi Battlefield 3 vyjde zítra, pro PC a X360 ještě není pipraven.
Jestli to spíš není exkluzivitou PS3. Ale co, jen ať ladí, jestli to zas nebude fungovat, asi je ukamenujeme *1* -
BATTLEFIELD 1 REAL LIFE MODE - 4K 60FPS
https://www.youtube.com/watch?v=eKGqtZc-xsQ -
-
Hrozně mi to připomíná alternativní války z anime.
-
Graficky něco úžasného *14*
Co se týče reality, tak snad se dočkáme nějakého "realism" modu, kde budou jednoduše upraveny statistiky. Ale pochybuju. O tom BF nikdy nebyl. Red Orchestru bych z toho nedělal. -
Je to pekny ale ty samopaly, poloautomaticky pusky a rychly tanky me proste mrzi :(
-
-
Na druhou stranu je to vesměs arzenál autentický a poplatný době; a já to chápu tak, že Battlefield jej akorát tradičně seskupuje a dává k dispozici pro virtuální bitvu (v Bf1942 se kupříkladu objevovaly dokonce i prototypy zbraní, které do skutečných bojů ani moc nezasáhly - například jedna za všechny, japonská poloautomatická puška typ 4/5, se kterou hráči blbnou dokonce už u Midway). Nevyhne se to určitě otázce jejich pro hru momentálně zvolených modifikací nebo jejich skutečnému rozšíření na bojištích, ale je to taky pořád o té stejné a otřepané Battlefield-filosofii, která primárně staví na arkádové hratelnosti a zábavě masy lidí s možnostmi než striktnímu realismu výzbroje a chování techniky, což přece jen funguje už od prvních dílů a je to jistá výhoda série. Hráči zde mají přece jen výběr dle své chuti s čím na bojiště přijít, což je taky fajn. A soudě dle zatím nepřístupných nastavení pro zbraně se zdá, že by mohlo jít i volit, co si na ně montovat, takže věřím, že pokud se někdo rozhodne pro čistou pušku bez puškohledů a podobných serepetiček, tak bude moci (v některém z videí jsem dokonce zahlédl, že si jde i zvolit, zda mířit přes mířidla nebo přes zaměřovač, pokud je nainstalovaný). I co se týká té použité rychlosti tanků. Ta není dle mého tak tryskově kakastrofální jak se zdá, naopak je pro hru přiměřená a že není nutné, aby byli hráči vyloženě nuceni brázdit terén 10 km/h, třebaže se tak opravdu dělo.
Mám za to, že samotná změna zasazení je už sama o sobě hodně lákavá. Potvrzuje se, že tahle historická bojiště, bez ohledu na to, jak reálně jsou tedy provedena, Battlefieldům přece jen sluší nejvíce a samotná atmosféra bojů pro fakt jejich zvolené tématiky je u nich jiná a k lepšímu. Na téhle ukazované mapě Saint Quentinu tvůrci přece jen taky potvrzují smysl pro detail a zajímavé nápady, které pomáhají hratelnosti a feelingu bojiště té války, třebaže jistými prvky (zeppelin na frontové linii či volnější a rychlejší chování v akci) může působit snad ahistoricky a soudobě netakticky. Stejně tak ale se z toho nejen po grafické stránce opravdu umí stávat velmi epická věc, což v posledních dílech citelně scházelo. A jak dokazují právě Jackfrags na svém kanálu, Battlefield 1 má hodně slibný potenciál. Možná z toho nebude realistická a autentická první světová, které se nebude nedát vytknout cokoliv, a to od zbraní po jakési náhodné generování barev kůže vojáků nebo designu bojišť, ale z těch videí to vypadá přesto na zábavnou řežbu zasazenou do tohoto období, což v režii Battlefield série opět nezní špatně. -
-
Ja s tebou plne souhlasim ale i presto me ten tezkej a zoufale pomalej nemeckej tank skakajici pres pres prekazky jak kamzik prijde fakt zvlastni :D
-
-
-
-
CoD MW3 nefunguje prosím pomoc!
Zdravím všechny a žádám vás tímto o pomoc :) ... zakoupil jsem dnes Call of Duty Modern Warfare 3 a po instalaci mi prostě nejde spustit :( pustím a naběhně jakoby obrázek chlapíka s bouchačkou a logo MW3 a pak jakoby se to načítalo a nespustí, nevíte prosím někdo co stím? není potřeba ještě něco doinstalovat nebo podobně? Prosím moc o radu ... můj počítač je AMD Ahlon X2 2.3 GHz, 3GB RAM, nVidia GeForce 9500GS 512 MB, Windows Vista 32-bit ... prosím poraďte někdo pls :) -
-
aktualizuj ovladače grafiky a taky nezapomeň ze složky redist (kde je nainstalovaná hra) nainstalovat vc redist a directX... Nevím jestly ti to pomůže ale za zkoušku nic nedáš...
-
-
ovladače a všechno jsem nainstaloval ... nyní mi to hází chybu o directX tak už nevim :(
-
Toto určitě udělej.
A jen pro jistotu... máš to nainstalovaný správně? Se Steamem a vším?
Tvoje PC sice není zázrak, co si budeme povídat, ale MW3 by jet mělo... -
-
-
není a vím to :D ale utáhnou by to podle všeho mělo, jakž takž :) přeinstalovávám hru a zkousim to pak aktualizovat apod. ;)
-
-
-
-
Epic Games ukázalo obchodnímu zástupci firmy Nvidia novou technickou vychytávku, kterou označil za "nejlepší...
A to ešte nevidel nahatú ženskú.... *15* -
-
ak to pojde len na Nvidiach, tak ta vychytavka skonci ako gpu-physx (dovod na masturbaciu pre par majitelov kariet)
-
-
stejne jako vlasy na ati
-
-
-
Resident Evil 6 oficiálně oznámeno, hra by měla vyjít 20. listopadu na X360/PS3 a později se...
To by me zajimalo jak dlouho budou pouzivat ten starej low poly engine ta grafika je uz vazne tragicky zastarala ale jinak to vypada na kvalitku pribeh -
Nazzdar, nemáte někdo tip na nějákou hru s epickým příběhem a zvraty? Například Zaklínáč, DA jednička a tak podobně? Jedno zda rpg, fps či sandbox akce
-
-
The Walking Dead sezóna 1 a 2.
-
Star Wars Knights of the Old Republic,Bioshock, SpecOps the Line, Assassin's Creed 2, Silent Hill 2..
Jinak já mám hodně rád FF IX, ale styl nemusí sednout každému. -
Consortium (i když je pekelně krátký), Enslaved Odyssey to the west, Fahrenheit, Rise of Argonauts, Banner Saga, Metal Gear
-
-
Zapomněl jsem na Alpha Protocol.
-
-
Mass Effect? *4* Metal Gear Solid 4 pokud mas psko, epickej mi prijde i Dead Space 3, bohuzel uz to neni moc horor... A pak hry jako Uncharted no, vic epic to asi nejde *2*
-
ňáký Final Fantasy, budeš brečet jak nemluvně :)
jinak je super To The Moon
-
-
Spárování VITA+PS4
Pokud by někoho zajímalo, jak to bude fungovat.
http://cz.playstation.com/psn/news/articles/detail/item654921/Remote-Play-%28Vzd%C3%A1len%C3%A9-hran%C3%AD%29-na-syst%C3%A9mech-PS4-a-PS-Vita/ -
Cody Kretsinger, hacker skupiny LulzSec, se u soudu přiznal k vykradení informací ze serveru firmy...
Evidentně se nedržel českého přísloví "zatloukat, zatloukat, zatloukat" :-) -
Jack Thompson obvinil Gabe Newella, že jeho hra (Half-Life) posloužil jako trenažer pro školní...
Hledam nejake slusne slovo jak tohoto pana nazvat, bohuzel me nic nenapada *1* -
-
Jack Thompson obvinil Gabe Newella, že jeho hra (Half-Life) posloužil jako trenažer pro školní...
chtěl bych znát myšlenkové pochody takových lidí. Jak na to přišel .. -
-
bud se hoodne nudi a nebo je to nefalsovanej trotl,jinak si to vysvetlit neumim *3*
-
-