Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naughty Dog chtělo nesexuální ženskou protagonistku Ellie v The Last of Us změnit průmysl skrze.

čo je toto zase za vetu omg....
  • Mart9

Sony: PS4 Neo nezkrátí životní cyklus původní konzole PS4.

Můžou si snad dovolit říct něco jiného???
    • Jack1947
      Vzhledem k tomu že už dopředu tak nějak věděli že nebude stíhat, ( nebo vědět měli) tak ano? *4*
  • Tilwaen

EA, SW: Battlefront 2 a Reddit podruhé

Slovní kouzelníci z EA čarují dál:

"Jestliže už jsme vzali vaše peníze, musíte si zavolat na podporu, abychom vám je vrátili."

Edit: Tak už to jejich "If we have taken your money" přeformulovali. Jaké štěstí, že to předtím někdo náhodou uložil.
  • Lukass
    Nakoupeno Trine 1 a Trine 2 Complete Edition a nemuzu si to vynachvalit, plosinovky sem se ba ale tohle je parada, kdo nema at koupi skvela zabava.
    • Draken69CZ
      Skvělé hry, člověk by si řekl že v době ultra moderních AAA her tohle nemá možnost na úspěch, ale hratelnost to dohání a překonává ty AAA hry stejně jako v případě LIMBO, jinak i Trine 3 stojí za to.
      • PreidaQ
        U Limba to v žádném případě nedohání ani nepřekonává hratelnost, ale atmosféra.
  • Jen pro info proc se sem porad dava Britsky zebricek prodejnosti ?
    • Protože bleskař nic jinýho neumí najít a byla by to práce.
      • Jack1947
        Nebo tu není žádný nebo se nevede žádný žebříček prodejnosti v čr? *7* "dovedu si tebe představitjako bleskaře HW, HW NVIDIA -INTEl - a hry ? ugh ty si snad vygooglí každý sám mám pravdu vid?" *7* *3*

Třeba se pletu a byl bys lepším bleskařem hmm...
        • meh

Lepší než Braveman, který beze slova opustil komunitu hodnoceni-her a šel za vůní peněz? No dovol, lepší než akutální bleskař být nikdo nemůže.:D
          • Opustil?

https://www.linkedin.com/in/cestr

BTW má už každý z redakce pojištění?
          • Jack1947
            B*tch pls *7*
    • A proč ne?
      • Protoze treba ja ziju v česku jako asi vetsina lidi tady ? :)
        • ringmancz
          tak řekni až takovej žebříček bude i u nás
      • homeles8
        ono to někoho zajímá?
  • keigi

Empire Earth: Gold Edition

Na GOGu (vedle 50% slev) je příštích 48 hodin zadarmo Empire Earth: Gold Edition ... takže kdo chcete, naběhněte a přihoďte do knihovničky. *14*
    • MrSanta
      Chudák GOG je z toho nějakej zahlcenej.
      • ani nie, prave som to checkol, keby osm nebol v praci tak objednavam *3*
        • MrSanta
          Já když jsem se zkoušel přihlásit, tak mi najel ten jejich "overwhelmed" obrázek. Teď jsem to prubnul znova, už jsem se přihlásil, ale po kliknutí na "koupení" Empire Earth je tam zase. Chudák medvídek, drží celou zeměkouli. Ha, tak už to prošlo, ale evidentně je velký nápor.
          • Irisis
            já si chtěl koupit hromadu blbostí za ty tři dolary, ale na checkoutu se mi to zaseklo a nechce se mi to vyplňovat znova, abych pak nemusel řešit dvojitou objednávku nebo něco takovýho.
    • kostejnesmrtelny
      Chceme :)
      +1
  • Cosi
    Nebylo tu nikde uvedeno, že před měsícem 22,5 byla vydána Botanicula na stáncích, že ne? Kdybych tu takovou zásadní informaci viděl, hned bych si jí běžel koupit. To je kritika na celou redakci games, ne jen na bleskaře.
  • Kozy

Fallout 4 launch party

https://twitter.com/whenindoubtdo/status/663277913509404672

https://www.youtube.com/watch?v=d9O6sApVH3o

*1* *1* *1*
    • so svojou schopnostou vyhnut sa vsetkym konzoliam a pocitacom v Amerike by mozno mohla byt dobry stealth charakter vo Falloute...
    • no a? proste nehraje hry a ma i realny život a chtela se jit zabavit na party... tohle lidi obvykle delaji
      • Kozy
        Ale jo, já proti ní vůbec nic nemám, jenom je celej ten rozhovor legrační, hodnota nulová. Kecy o reálnym životě si můžeš nechat.
        • Jack1947
          Přesně, neduh dnešní doby ví o hře atp tak h00vno ale hlavní je na sebe upozornit at negativně/pozitivně. max je trollík lol a má z vás dobrej den každým dnem, to je zas holý fakt.

Jen tak mimochodem, před cenzurou ( banování) vymyslel někdo chytrý cenzuru nevhodných slov. Takže tu mají 2 (minimálně) lidi a beztak to funguje přesně opačně. Kdy jeden člověk schopný by dokázal víc.

Ještě že nečtu, Twitter protože tohle je klasický k zblití a nablití. *7* *11* *12*
    • Ok, jakkoliv to komentovat, i schovaný do spoileru, by bylo ruinování zážitku. To se prostě musí vidět, teda hlavně slyšet. *1*

Super, dík.
  • Nový patch pro Battlefield 3 momentálně prochází certifikací u firem Microsoft a Sony, datum vydání...

omg na PC zadnou certifikaci nepotrebujou, at uz to vydaj...
    • rancor1223
      T sice ne, ale PS3 má týdenní exklusivitu takže se čeká na PS3
      • Exkluzivitu na patch? Čeho já se ještě nedožiju *1*
  • CartmanXxX

Valve a E3

https://twitter.com/ValveTime/status/322180749375705088
    • frag.ment
      Takže HL3 nebo nějaké AAA nové značky se od Valve asi už nikdy nedočkáme. Trapáci.
      • Chlapče,už to není vtipné,ale trapné.
      • 1)Před dvěma lety dodělali Portal 2.
        2)K němu a k jiným hrám přidávají stažitelný obsah ZADARMO!
        3)Vylepšují steam o služby jako je workshop, greenlight a tržiště.
        4)Dělají na hře DOTA 2.
        5)Dělají na source 2 enginu.
        Takže označení "trapák" si zasloužíš spíš ty, když jim nadáváš, za to, že ještě neudělali HL3.
        • Pokračování Catherine se neplánuje. Pokud by na vývoj přece jen došlo, šlo by o prequel nebo duchovního...

Přečti si to ještě jednou "nějaké nové AAA značky"... z toho co jsi vyjmenoval jsou všechno pokračovaní a updaty. Takže klídek.. HL3 sem tam dal jen tak mimochodem :-)
          • To co si řekl(napsal) by bylo v pořádku, kdybys nedopsal to "trapáci".
            Proto jsem ti vyjmenoval, to co udělali před nedávnem a co ještě dělají.
            P.S. Vzpoměl jsem si ještě na 6. věc co dělají:Steam box.
          • Jo a ještě jsem zapomněl dodat, že já sem psal o HRÁCH a ne o službách na steamu, který mě absolutně nezajímají.
            • GlaDOS
              Služby tě nezajímají, ale to neznamená, že neexistují a že se Valve fláká, když vylepšuje to, co ty ignoruješ.
        • Z poslední doby ještě CS:GO... Valve je firma, která toho dělá a vydává strašně hodně, ale na lidi působí, že nic nedělají - asi kvůli HL3 a aktivní podpoře starších her jako TF2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit