Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EA Origin nabízí až 70% slevu na vybrané tituly. V akci naleznete např. Dragon Age Inquisition (20$), Battlefield Hardline (20$), Crysis Trilogy (25$) či Mass Effect Trilogy (15$).

Cenovky jsou v eurech. Ne v dolarech jako zde uvádíte.
    • detail.. *7*
      • Jack1947
        Docela dost podstatný hehe.
        • Tobe to muze byt jedno, ty si stejne nic nekoupis :D
  • Lukyz

Enderal – Very Low vs. Ultra Graphics Comparison

Dnes vyšla kompletní modifikace pro Skyrim - Enderal zatím jen v německé lokalizaci.
    YT kanál Candyland vydal video, kde srovnávají grafické nastavení. Po grafické stránce to na zadek asi nikoho neposadí, ale atmosféra z toho přímo sálá, obzvlášť v té zimní lokaci *4*

Dle stránek vývojářů bude anglická lokalizace k dispozici "pár" týdnů po vydání.
  • Datum vydání The Sims 4 se posouvá na říjen 2014.

Nešlo by to posunout až za rok 2257?
    • vtedy postavia Babylon 5 :)
  • Shadowrun Returns

Musím poděkovat těm, co mě nedávno utvrdili v koupi Shadowruna Returns - dobrá hra na marodění. Dobrý příběh, postavy, dialogy. Minimálně iluze možnosti volby...

Zarazila mě ale náročnost. Nečekal bych, že budu muset vypínat vyhlazování, abych se dostal k 30 fps. (FullHD + 8x MSAA = 10-15 fps). Vím, že můj notebook není nejsilnější, ale když ve hře jsou 3D jen postavičky - pozadí je předrenderovaný obrázek - a navíc to jede i na tabletech, je to na pováženou.

PS: Máte někdo zkušenost s verzí pro Android (teď spíš následující díly), jeví se to jako dobrá hra na cestování místo knížky.
    • moc nerozumim tomu, k cemu ti je aa u takhle kresleny grafiky...
    • PC verze jsou lepší. Zcela jinde. Returns, dragonfall, honk kong. Aa je narocne
  • MickeyMutant
    Jenom drobné upozornění pro diskutující: Ty trojúhelníčky, které se vám zobrazují před vašimi reakcemi v diskuzi, neznamenají šarži jako na vojně. Třeba pět trojúhelníčků ve skutečnosti není něco jako výložka pětihvězdičkového generála. To znamená, když vytvoříte vlákno, které má délku ca 2 kilometry, a v něm 150krát zareagujete, nezískáváte zároveň s těmi značkami před jménem žádná vyznamenání ani medaile.

To jen pro pořádek. Napadlo mě, že ten systém třeba někdo špatně pochopil, tak aby si pak nedělal plané naděje na povýšení.
    • kennyB
      *15*
    • Tak ty trojúhelníčky jsou docela na dvě věci, když reakce jsou už v odsazeném rámečku *2*
      • jakubc
        Nejsou, protože když chceš najít další reakci na konkrétní stejné úrovni, tak často musíš sjet tak nízko, že se můžeš orientovat už jen podle počtu trojúhelníků. :-)
        • Jack1947
          Hlavní je že reagovat častokrát ani nemůžeš to dost, limituje tvé možnosti. *4*
    • Jack1947
      *15* Jako na vojně kdo má víc frčků ten je lepší *2* Spíš degradaci, při tolika mínusech nebo ne? Ale jo pobavils.

Nenápadně si upozornil na flood ( endless reakcemi).
  • Lukass

Prave sem dojel kampan Titanfallu 2 a musim rict ze je to nejlepsi singl fps co sem za posledni dobu hral,  ty napady ve hre sou skvely. Zapadlej klenot.   Lituju ze ta kampan nema aspon 20 hodin jako v Doomu. 

• Hanzales

Stejný pocity, koupil jsem jak vyšel a SP si dal několikrát.

Jsem dád, že dělají natom novém SW:Jedi, ten rukopis tam už teď jde cítit a gameplay bude podle mně boží.

• Mart9

Na PS4?

• Lukass

Jj

• Mart9

Tak to rád čtu. Měl jsem na Titanfall chuť, když stál ve slevičce 136 Kč v době, kdy byl všude Apex, ale odolal jsem, protože bych to nestíhal hrát. Ale rozhodně to mam v plánu.

• Lukass

Jo bez do toho,  su z kampane nadsenej,  hodne povedeny.  Jede to v 60 fps,  i ten pribeh ujde,  akorat skoda ze je to tak kratky. 

Ale hned vcera sem to rozehral znova na vyssi obtiznost

• To jako nemužu smazat komentář? Choré :)
  • braveman
    Čeká mne teď pěkných pár dní dovolená bez aktivního připojení k netu, na bleskovky tak pravděpodobně nezbyde prostor.
    Kluci z redakce však jistě ty nejpodstatnější zprávy zachytí a zaznamenaji.

Mějte se.
    • Lukyz
      Málem jsem zapomněl, jak tady dokážou být někteří lidi jedovatý. Hezkou dovolenou *4*
    • kennyB
      Užij si ji a načerpej novou sílu *3*
    • Jack1947
      Kdo to tady bude řídit, když budeš pryč? jk"

Tak si to tam někde užíj, vrat se... s čistou hlavou atp... *4*
    • Ja bych se nerad Lukyze dotknul navic vsichni vime ze bleskar obcas ma svoje dny ale je velikej rozdil sem parkrat za tyden dat nejakou novinku a sypat to tam celej tejden kazdej den.
      • Lukyz
        Neboj, naprosto s tebou souhlasím *4*
    • tak preji načerpani novych sil
    • PreidaQ
      Nemusíš se ani vracet, Lukyz to tady v diskuzi přece zvládne i bez tebe.
  • Spekulace: Příští Grand Theft Auto bude zasazeno do Liberty City.

Jaké to překvapení. Liberty City VŮŮŮŮBEC mne neotravuje a neni stereotypní

I když je to spekulace a doufám že ne pravdivá, jelikož Rockstár sám řekl,že Liberty City je již u konce. Dokonce na to udělali i video.

Kdyby radši už řekli něco o GTA V na PC, ale ne. Kašlu na GTA a na Rockstar. Nikdy se mi nelíbilo jejich vztah co se týče PC platformě.
    • Ohlásí datum vydání a postříkáš celou zeď, takže si ty kecy nech.
  • CO třeba nahlédnout do diskuzí a rozdat nějaké ty bany no? tohle už fakt není možné.Co se tady kurv- děje. *16* *10* *6* řádá si to nějaké tvrdší a účinnější řešení nebo to necháváte ladem... po novém roce to spravíte. Co mi nedá se schovávat anonym co mění nicky častěji jak ponožky... takže máme zatnout zuby a horko těžko to přetrpět??? to tedy ne!!!!

Hlavně že to tu máte cenzurované v komentech jak ze žurnálu, ale sviní se tu stále... tak co jak tedy no já čekám.
  • Zavzpomínejte na staré dobré Age of Empires v kouzelném hraném videu.

Chybí mi tam wololo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit