-
DLC pro Metro: Last Light musí být na XBL za pěníze, rozhodlo Microsoft.
Rozhodlo že za pěníze místo peněz jo? *1* *3* -
Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...
Taky tenhle "směr" moc neposlouchám, ale zalíbilo moc, překvapilo... Já nevím, ten člověk v tom svetru Freddyho Crugera je fakt šikula! A poslouchám nejen na videorecenze :) -
Humble?
Overlord
VJF95-QTB06-K74RF
OF Dragon Rising
4DLLJ-RFR84-R75NY
OF Red River
YJVFA-QBPRP-YDN40 -
-
Overlord Rising Hell
M7KFI-CW0E7-GJZQM
Rise of Argonauts
DWEV3-MPL02-G0VEV -
Hospital Tycoon
9L2A8-RKPDB-TRHRQ
Colin
L9DTV-GVW6E-T5BAW
Overlord 2
0AP20-TDCTC-GAF0G
-
-
Dárečky na steam
Kdo má zájem, berte:
Numen: Contest of Heroes: AAXYK-A595V-KGEK2
Gumboy Tournament: ZHKIQ-A76I0-QGQ89 -
-
Mockrát děkuji za Numena *3* .
-
-
EA: PC verze FIFA 14 nepoběží na novém (Ignite) engine, protože by pak hru většina hráčů nerozeběhla.
Na konci by měla být závorka (Kec).
Jako kdyby minimum lidí mělo PC které se minimálně vyrovná nové konzoli. Cena takové PC byla tuším max 13K.
A to tedy fakt nikdo nemá *15*
Dobře to vystihl komentář na PC gameru:
"In translation, "we, as good professionals that we are, made this engine so that it only runs on one particular configuration. Now, lets invent some excuse and put the blame somewhere else while we patch the damn thing"."
- Vlastně jsem si vzpomněl, jak jsem u kámoše hrál Fifu 13 a běželo mu to nějak 250 FPS. A to měl normální GTX 660 a staré 4 jádro. -
-
Nechápu co tě překvapuje, s minulým přechodem na nový engine to bylo to samé, je to už takový provařený marketingový kec:)
-
-
Mně to nepřekvapuje, jen je potřeba napsat jak to je. Někteří lidí by EA pak mohli uvěřit :)
-
-
-
EA: Battlefield 4 je mimořádně úspěšný produkt.
Taková zabugovaná shitovina? Bubblefield 3.5... -
-
Velké společnosti neřeší úspěch podle spokojenosti zákazníků, ale podle $$$
-
-
Asi tak a zacina se to docela fest rozjizdet. Co sem slysel, tak i posledni Batman je dost zabugovanej.
-
-
To můžu potvrdit. Kousek od konce se mi totálně roz*ebalo AI u nepřátel, tak začali chodit do zdi a zasekávali se v místech, kam sem se ani nemoh dostat. Stávalo se to i po několika restartech levelu, takže fail.
-
-
Musim říct že patřim k menší částí hráčů kteří s tim nic neměli.... A musim říct že jsem si to užil ještě víc než Arkham City.... Ikdyž mě hodně zamrzelo,
že Black Mask tam vlastně vubec neni...
-
-
-
-
-
Dnes vyšla dlouho očekávaná FPS Call of Duty: Modern Warfare 3, v našem shopu ji seženete za super...
O 10 'deset' korun levnější ?! A jen přes poštu ?! No, tak to je klasa!!! To si to musím hned objednat!!! -
Vypnutí Nvidia 381.65 telemetrie
Vzhledem k tomu, že tu podle reakcí věnoval málokdo pozornost skavenovu upozornění na problém, který může být pro někoho důležitý, chci jen připojit praktickou radu pro případné zájemce. Pokud si stáhnete nové Nvidia 381.65 ovladače a vadí vám nevyžádaná telemetrie (posílání informací o vašem počítači), která je v nich defaultně zapnutá, jděte do Ovládacích panelů (Control Panel) → Nvidia Control Panel → záložka Help, kde zrušíte zaškrtnutí políčka s názvem "Allow Experience Improvement Program". To by snad mělo odesílání raportů zablokovat. -
-
rychle to smazte a kupte AMD, nebo vam nvidia ukradne email a bankovni ucet *1* *1*
-
-
Witcher 3 - 2013 vs 2015
Porovnání vody ve Witcherovi, 2013 gameplay trailer vs 2015 retail .. hehehe https://www.youtube.com/watch?v=V962NMUXp6A -
-
Je ta voda v traileru z roku 2013 jiná, než v traileru již vydané hry??? Možná že voda není v téhle hře nejhezčí, ale porovnávat trailer s klasicky "herní vodou" je zbytečnost. Buď si hru užiješ, nebo budeš hledat i ten nejmenší rozdíl oproti tomu, co ukazovali poslední roky...
-
tvl to je asi nejhorší voda jakou jsem kdy videl, vypada spíš jako želé
-
Je fakt, že aféru okolo nekonečně omílaného downgradu nijak neprožívám, W3 je pro mě zatím úžasná hra, ale ta voda je opravdu hnusná *1*
-
To bude jen tvým HW :DDDDD
-
-
Ehm.. to je z oficiálních stránek Nvidie s Titan X SLI ...
-
-
-
Na PS4 budete mít možnost plné instalace hry na disk (disk bude v mechanice jen pro ověření) a zapojení...
Krásně zformulovaná věta.
Takhle to zní pro n00by jako kdybychom instalovali hry na "cédéčka" a ne na pevný disky. -
-
Mimoto, bez disku to ani v next genu nepujde trochu zklamani.
-