Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny

Neoficiálně: PC verze Dragon Age: Inquisition bude obrněna DRM ochranou Denuvo, kterou již využilo Lords of the Fallen či FIFA 15.

Jelikož je to na torrentech již čtyři dny, a tuto ochranu to má, bral bych to docela oficiálně. Ani Skidrow na to ještě neudělal krek, dokonce porad ani na Lords of the fallen
    • C-BEAM
      Začínajú sa mi tie ochrany páčiť, jedna vec je totiž ochrana ktorá zas*rie a zabetónuje celú hru ale cracknú ju za mesiac a druhá vec je sofistikovaná ochrana ktorá odolá mesiace ak nie rok či viac a reálne pomôže zvýšiť predaje. Účinná ochrana je dobrá správa pre herný priemysel a pre PC platformu.
      • no podle me ma ted nejlepsi ochranu ubisoft, ty jejich hry sou pri vydani tak dopraseny a rozbity ze si je clovek stejne koupi az ve sleve rok po vydani *1*
        • Johnny
          Tak nějak to je no :D
  • Bethesda a Mojang se spolu již zase kamarádí - Scrolls zůstane Scrollsem, autorské právo na značku...

beru to jako prohru protoze scrolls bethsede nepatri, pouze "the elder scrolls".. je to na hlavu postaveny
  • ucho
    Steam spustil halloweenský prodej
    • Ringwraith
      Jo a taky se už od včera předobjednává Trine 2 za lidových 12,99€. Ti, kteří si hru předobjednají dostanou okamžitý přístup do BETY, která obsahuje singleplayer i multiplayer a to včetně toho online. Osobně jsem neváhal...
      • Ta beta běží už teď?
        • Ringwraith
          Jo.
          http://i44.tinypic.com/97ys.jpg
  • Lukyz

Two Point Hospital

Ex-vývojáři ze studií Bullfrog a Lionhead právě oznámili vydání duchovního nástupce Theme Hospital! *14*
    Dle Steamu hra vyjde na podzim 2018. *8*
  • EA se dostalo do semifinále hlasování o nejhorší společnost roku 2012 v Americe dle spotřebitelů...

dobre kde sa mozem zucastnit hlasovania? chcem pridat svoj hlas
  • VaZqeZ_EU

Trolling is now illegal in New Zealand

Za troling na Novém Zélandu můžete jít na 2 roky do vězení!
    Už to začíná... *10*
    https://www.youtube.com/watch?v=rWH5JDf1RUY
    • Jack1947
      To by pro mne a ostatní wanabe trolly přešel smysl života *7* ještě že nejsme na novém zélu... *7* kam ten svět spěje... to nevím.
      • Jestli je plácání nesmyslů v diskusích, kterým v půlce případech ani nikdo nerozumí, tvůj smysl života, tak je to s tebou vážnější než jsem si myslel. *1*
      • smysl života *15*
    • Magister_Peditum
      Sice internetových trolling rád nemám, ale tohle je absurdní.
      • Jo napriklad ako dokazu ci je niekto len blby, alebo naozaj troluje?
    • Lukyz
      Tohle je sice trochu moc, ale když většině nestačí zdravý rozum, tak by se něco co lidi donutí chovat se aspoň trochu slušně celkem hodilo. *3*
    • Proboha, co je to za mluvící bublinu u toho videa? *15*
      • VaZqeZ_EU
        Skrytá identita (někdy je nutná víš). Je smutné, že tě zaujalo zrovna tohle... A jestli si myslíš, že se to, co říká u nás stát nemůže, tak...
        • Ty si smutný, že řešíš nějaký podělaný Zeland. Každý ví, že u Austrálie se to takovýma blbostma jen hemží. Např. zákaz prodeje GTA SA.
  • Draken69CZ

Escape from Tarkov - Inventory & Looting Sneak Peek

https://www.youtube.com/watch?v=gZiP5kjUii8
  • Far Cry Primal

Co říkáte na nový FC Primal? Přijde mi to jako zajímavá změna, docela se těším, co z toho nakonec bude.

Viz: http://far-cry.ubisoft.com/primal/en-GB/home/
    • Chim
      My, staří harcovníci, už se nenecháme opít rohlíkem a víme své. Bude to jen další ubisoftí přeskinovaná srágora.

Jinak pravěk je časově zajímavé zasazení, ale museli by to uchopit nějak smysluplně. A to u ubisoftu nehrozí.
      • nejlepší by bylo kdyby to uchopili jako tabulkovej simulator že ano
        • Chim
          To mi přijde jako hodně originální. Jak to myslíš? Zkus svou myšlenku rozvést.
          • no minule jsi psal že hraješ jen futbal manager co je tabulkovej simulátor, takže kdyby udelali far cry primal jako tabulky tak by sis to asi zahrál ty pyčo
            • Chim
              Pořád nerozumím tomu jak to myslíš. Jak jako tabulkový simulátor? Jakože simulátor tvorby tabulek? To by asi nebylo moc zábavné, na to je vhodný třeba excel. Jinak v FMku moc tabulek nenajdeš. No a za to tvé poslední slovo samozřejmě musím dodat tvé oblíbené: Nahlášeno *1* .
    • Jo me se to taky libi. A hodne. Serii Far Cry a celkove Ubisoftu nejak neholduju, ale tohle vypada fakt skvele. Celkove hry z prostredi prehistorickych zvirat mi chybi.
      • co na tom vypada skvele prosimte? grafika podprumer, farby presaturovany, zbytek z far cry 4. dokonce ani mamuty nemusí delat protože stači použít slony a fat jim kly... vsadim boty že i hrat se to bude stejne jako čtyrka
        • Libi se mi to prostredi. Samozrejme si pockam az na recenze, porad je to Ubi. Nicmene tu nebudu nekolik mesicu pred vydanim hodnotit hru podle traileru. Takovy blb fakt nejsem :-)
    • Horší Skyrim bez magie?
    • Keyz
      Jiné prostředí a asi stejná hra....

Jako změnu neberu pouze jinou kulisu a aby to bylo zajímavé, tak by měli změnit i herní prvky apod. Takto mění pouze kulisu. Jestli tam běhá mamut nebo slon je jedno. Jako AC styl.
      • Lukass
        Teda nevim jak poznals s minutovyho traileru herni prvky , ale tleskam.
        • Ty už tu chytáš místní moresy nebo co (stačí napsat útočnou kravinu a pluska lítají :D) , já bych řekl, že jednoduše vychází z předpokladu, nic víc :)
  • GTA V Cestina

Kidi co si nainstalovali cestinu od tech vydriduchu tedka nemuzou spustit Online... profici se poznaji *1* *1*
    • a zdroj ? pokud vím tak tam je manager který to právě ošetřuje, online nejde hrát proto aby si nedostal ban za mody *13*
  • Keyz

Witcher 2 savy

http://forums.cdprojektred.com/threads/30709-(SPOILERS)

Slušná kolekce. Vhodné pro lidi kteří krom importu, chtějí osobně dohrát určitou část hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit