-
Assassin's Creed 3 Vás rychle vtáhne do akce, k první popravě prý dojde do 30 sekund od zasunutí...
se budem muset asi probojovat loading screenem *3* -
Volume - 4XWHH-QAXNK-5PX25
TIS-100 8FDNR-2V46E-HK9C9
Infinifactory - 64GI2-DFAGG-ZLPMW
The Secret World - 6KNEQ-43CCY-Q29ML
Dungeons 2 - 628YI-674CE-R6V8W -
-
Vzal jsem Volume, díky :)
-
-
Codemasters má prý dostatek nápadů, které by vystačily na dalších dvacet dílů herní série...
ehm, proč je teda nepoužijou hned? to by asi vlastně pak neměli dalších 20 let do prodávat, což? :) -
Unikl trailer na Assasins creed 4
Tady je trailer na toho novýho AC co bude https://cdn.anonfiles.com/1362245692264.mp4 *4* -
-
:/ Muselo se tohle zaštiťovat právě Hašašínem ? Sckra bukanýry mám rád i bez kapucářů ....
-
https://www.youtube.com/watch?v=iW1rapFNwqQ
Prozatím i na YouTube. Třeba to za chvíli zmizí... -
-
trojka šla mimo mě už od ohlášení, ale tohle mě zatím zajímá
Ubi by si měli udělat pořádek ve firmě, tolik úniků jsem už dlouho neviděl -
-
Nejlepší únik je ten centrálně řízený ;)
-
Ezio 2.0 na scénu! *5*
-
-
jj vypadá podobně, a nemusel by to být takovej přizdisráč jako connor, tak uvidíme jak se to podaří *3*
-
-
-
-
-
Zabudnute a nepotrebne
Par klucov snad este funkcnych (pokial nie tak sa ospravedlnujem)
Origin:
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key: 3VN6-HB4W-659B-UJ8S-5PV2
BF3: 3A2A-CJEW-VZMD-7P5R-9ZRZ
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key: 46NW-RGML-Y467-PNUD-6B4C
Medal of Honor Origin Key: 9EXP-5WTH-BTVH-XMMQ-H2XU
Dead Space Origin Key: 5PSS-GPQU-L9E2-TPUV-BQN4 -
Dejte vědět Sony, které PS2 tituly byste si rádi zahráli na PS4.
Dejte vědět, za týden je hotový remake a pak už si připravte jen pouhé 2 tisíce *15* -
Modifikaci GTA Vice City RAGE jsem viděl z mnoha pohledů, ale s ENBčkem ještě ne. Pak jsem našel náhodou tohle video a spadla mi huba. Hlavně z prvotní části u pláže. https://www.youtube.com/watch?v=m1T1IL08ISE
-
-
To vypadá fakticky skvěle *14* Okořenit to ještě nějakýma modama a bude to vypadat skoro jako WatchDogs *1* Tohle musím ve volnym čase vyzkoušet. Díky za tip!
-
-
Můžu ti dát i víc tipů. Sám natáčím GTA videa s mody a ještě mody sám dělám. Tedy vlastně nedělám, možná pár textur nebo map z traineru jsem udělal, takže nic čím by se dalo jakkoli chlubit, ale v poslední době jsem dělal fakt na něčem smysluplnějším pro GTA IV, mám to z 50% hotové, ale řekněme, že se něco prostě pokazilo a já nemám čas vymýšlet kompromisy, abych to spravil. Jde to, ale... Možná se k tomu ještě někdy vrátím. Každopádně chtěl jsem říct, že o modech pro GTA mám přehled a vím, že je ještě spoustu modů, které stojí za řeč. Alespoň si to myslím.
Ono jde si i dobře zahrát s ENB a přitom si to hrát i s normálními FPS. Už snad roky doporučuji ENB SERIES L3EVO 8-7. Toto ENB používám už přes rok. Vyzkoušel jsem hodně ENB, ale k tomuhle jsem se vždycky nakonec vrátil. Dokonce jsem četl někde, že by to ENB na dnešních průměrných PC mělo brát jen 5 snímků za sekundu, což je dobrý. Já osobně mám zkušenost, že mi hra jede furt na stálých 55 fps (mám vertikální synchronizaci).
Video zde i s III RAGE: https://www.youtube.com/watch?v=vsu5oEA26kQ
Shodou okolností je to moje video. Za svůj kanál se spíše stydím. První videa byla uploadnuta v době, kdy jsem ještě neuměl ani v Camtasia Studiu zeslabit zvuk a podle toho taky vypadají. Hlavně intro je hrozný a chtěl jsem ho odstranit, ale YT mi to prostě nedovolí... Ale to je úplně fuk.
K Vice City Rage bych ještě nainstaloval pár aut z osmdesátek. Já stahuji modely aut hlavně na www.gtaall.com, dokonce jsem tam našel i starou Škodu Rapid (Alpha version), ale myslím, že už ji smazali. Pak bych přidal ještě pár skinů a to je asi všechno. Modifikace VC RAGE je už tak o sobě dost zajímavá. Pro mě je už delší dobu zajímavá modifikace Criminal Russia RAGE. Že existuje, o tom spoustu lidí bezesporu ví, ale možná neví, že se plánuje v nové verzi přidat úplně novou mapu. http://vk.com/urm_criminal_russia?z=photo-1052134_335768480%2Fwall-1052134_45860 http://vk.com/doc2146504_309519566?hash=377d4a6762e64dddfb&dl=91a7b6e8ca7825a972 Pravděpodobně i s tramvají: http://vk.com/urm_criminal_russia?z=photo-1052134_329860252%2Fwall-1052134_45356 http://vk.com/urm_criminal_russia?z=photo-1052134_335768478%2Fwall-1052134_45860 Pak jsou ještě útržky z mapy GTA V do GTA IV. První vyšla myslím v lednu, natočil jsem na to takové malé stupidní video. Co se tyče map do GTA IV, je ještě spousta závodních tratí. Taky jsem narazil na mapu z GTA 2 do GTA IV. Prvně jsem ji ani nepoznal. Je spousta dobrých modifikací do GTA IV. Klidně bych mohl pokračovat, ale už tak je toto dost dlouhé a nezáživné a pro někoho zbytečné, tak radši abych skončil... -
-
Tak než se na to o víkendu vrhnu - už je nějak lépe vymyšlený instalování módů nebo stále musím vždy otevřít *.IMG soubor, dohledat 2 soubory (model+textury) a nahradit je a znovu zkompilovat archiv? Tahle metoda mě strašně žrala, navíc jsem musel dělat jeden mod, vyzkoušet jestli hra nepadá, protože zpětně jsem už nikdy nebyl schopnej dohledat co všechno jsem vlastně měnil... Díky za info *3*
-
-
Myslím, že konkrétně Vice City RAGE má svůj vlastní installer. Pokud chceš instalovat auta do GTA IV, jde to jednoduše přes jeden program. Jmenuje se GTA IV Vehicle Mod Installer. Ten používám i já. Program jednoduše nahradí WTD a WFT soubory a přepíše řádky v corcols.dat, handling.dat a vehicle.ide, tedy kompletní instalace modelů do GTA IV. Bohužel někdy tento program má problém přepsat handling.dat, takže člověk musí nakonec modely instalovat manuálně, ale i tak jsem přes tento program nainstaloval rychle a jednoduše spoustu modelů. Jinak, abych nezapomněl, modely stažené přes www.gtaall.com mají vlastní installer, ale ten nefunguje. Je zastaralý a podporuje starší verze GTA IV, takže zaškrtni manuální instalaci a importuj soubory do složky.
-
-
-
-
-
BF4
BF4 beta už jede. Zatím velmi stručně - je to bezva! Jdu hrát rychle dál, než mě to vykopne :D
EDIT:
Vizuál - lepší než BF3, opravdu, ale ne revoluční
Framerate - cca nastejno, možná o fous lepší při hezčí grafice
Gunplay - pořád bezvadnej, v arkádovejch střílečkách bych řekl dost bezkonkurenční.
A hlavně - každá ze tříd se má jak bránit. Kulky už nelítaj kam chtěj, když jste potlačený, jen se vám víc hejbou mířidla. Konečně se dá hrát za recona. Tak nějak to vypadá, že opravdu každá třída je velmi boje schopná, assault už není ultimate badass. Jdu hrát dál. Jo a FOV nekončí na 90 stupních, ale dá se nastavit snad až 120. Takže problém nebude mít nikdo...
Bohužel, dmg model se snížil. Zabít někoho útočnou puškou je občas o nervy. Nablízko to vypadá na 4 - 5 kulek, na dálku to většinou nemá ani cenu zkoušet, pokud to není zrovna camper a neleží... Rychlost střel z RPG je taky mnohonásobně vyšší, než v BF3, kde se doslova vlekly. Je to fajn. -
-
Jediné co mi na BF3 vadilo, byl netcode. Tak doufám, že jej v BF4 znatelně zlepší.
-
A co ta jejich slibovaná destrukce prostředí, je aspoň na úrovní Bad Company 2, nebo je stejně jentak pro okrasu, jako v BF3??
-
-
Těžko soudit. Shanghai není zrovna celá z dřevěno-rákosovejch budek :) Jako zničit toho jde spousta, betonový bloky, tenčí zdi, a pak je tam ve vchodu do metra naskriptovaná destrukce stropu, jak ukazovali v E3 traileru. Všechno zničit nejde, s mosty přes řeku nic neuděláš, že by museli všichni plavat, alespoň to tak zatím vypadá. Řekl bych, že je dostačující.
Co mě trochu trápí je právě výběr mapy pro betu. Městský mapy bejvaj na HW zpravidla o dost míň náročný, než ty zalesněný. Takže uvidíme, uvidíme... -
-
To nezní tak špatně. Kdyby se ti nááááhodou chtělo něco natočit, tak by to tu jistě někoho potěšilo *1* . Ale ono jich bude asi po jůtubu dost. Tak dík za dojmy :)
-
-
Natočit asi ne. Problém je v tom, že mám 30mbit internet od UPC. Copak, download je ok a ping je z českejch poskytovatelů asi bezkonkurenční, čili mně vyhovuje. Ale upload je pořád 128 kB/s. Takže se nezlob, ale video v rozumný kvalitě a dýlce bych uploadoval týden. Ono toho na netu bude dost, neboj ;)
-
-
Ještě bych dodal, že servrů je opravdu dost. Takže zatím alespoň mezi premium hráči není tlačenice, ale dá se pohodlně připojit do hry. Až za 3 dny udělaj betu pro všechny, těžko říct, jak to bude vypadat pak.
-
:o
Takovou asymetrii jsem ještě neviděl, moc pěkné *15*
-
-
-
-
-
Co se týče bugů, je to dobrý. Teď mi teda propadla lékárna podlahou jednoho baráku, ale v betě se to dá pochopit.
Netcode je určitě lepší. Na to, co všechno se počítá na serveru a na to, že se jedná o první pořádnej nápor na servery je to dobrý. Ještě to není tip top, ale to bych přičítal spíš tomu počátečnímu náporu. Konec konců si to párkrát během kola zalaguje. Obzvlášť, když padá ten mrakodrap, což je mimochodem pěkně trapná animace, ale abych byl upřímnej, nezkoušel jsem, jak to bude vypadat, když se zapne grafika na ultra.
Další pěkná věc je, že má každá budova vejtah. Takže když kempí sniper na střeše, můžete si pro něj dojít. Skutečně na libovolnou střechu. Vejtah udělá to typický "ding", takže pokud není hluchej, tak si vás všimne, ale dojdete si pro něj. Co jsem viděl, tak kvůli tomu ani moc na střechy lidi nelezli a snažili se zůstat víc mobilní, což je dobrá věc.
No a teď mi přišla sms, že moje Roccat kone XTD je k vyzvednutí, takže mě omluvte :D
-
-
10-12% ze všech prodaných kusů Watch Dogs patří PC verzi. Verzí pro nové konzole se prodalo 2x více než pro konzole předchozí generace.
tzn při 8 mil. prodejích za pár měsíců něco kolem milionu prodáno na PC což je na to jak je ten port totálně zprasenej až moc! A s takovymhle hypem jakej ta hra měla se divim že neutržila víc a že se prodalo tolik verzí na oldgen - docela by mě i zajímalo srovnání mezi jednotlivými oldgen a nextgen platformami, protože z těch 28-30% oldgen procent klidně mohla být jedna konzole an úrovni PC -
-
já jsem to viděl rozepsaný někde na twitteru, ale už si nepamatuju kde. PC mělo zhruba stejně jako X360 i PS3 (okolo 12 %), potom X1 a PS4 nejvíc
tak jsem to našel: 36% PS4, 17% XONE, 17% PS3, 14% X360 a 14% PC -
-
no lepší jak bleskovka "dopočítej si sám" :)
-
-
No na nových konzolích skoro po roce není co hrát, tak se nedivím :) Je vidět jak PC táhne, byť se hned od začátku vědělo a všude řešilo, že je to zprasené docela (já teda žádný problém neměl). Teď už jen doufat, aby se UBI polepšili (:D) a 2ka bude o level dál.
-
-
Prodavač tabletů :)
http://www.youtube.com/watch?v=XVU9kGoPbww -
-
Taky caprfíld..
-
Až, ale opravdu až, tohle budou tablety umět, tak je přestanu považovat za jed a začnu je respektovat jako plnohodnotnou platformu. Jinak chlap je borec, chtěl bych umět.
-