Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DLC from ashes

a je to vskutku tak, dlc pro mass effect 3 přidá do hry možnost hrát za Sheparda.
    • ME3

Ano a bude tam romance s Harbingerem a v týmu bude Conrad Verner,Blasto,biotický bůh a turianský radní
      • MrSanta
        Ale teď vážně, jsem zvědavý jakou roli bude mít Conrad. Doufám, že bude u Cerberusu a budu mu moct dát po čuni *15*
        • anubys.us

DLC From Ashes přinese postavám ve hře Mass Effect 3 alternativní výstroj.

Zeptej se piratu ti patchanti uz ME3 tahaj z netu a maj crack *16* *10*
          • Bohužel, tak trochu si za to můžou sami. Alespoň se ukáže jak moc naštvali hráče....
  • frag.ment

Pevný disk Xbox One hlásí plné využití kapacity po nainstalování 362GB dat, PS4 po 408GB.

Dík za veledůležitou informaci, bez ní bych dneska asi neusnul... ;-)
    • mesic po launchi, to bezely ty jejich vysokootackovy disky celou dobu nonstop? *5*
  • Lenny

Nintendo pod stromeček aneb perfektní vánoční dárek na poslední chvíli

...jáák jako na poslední chvíli? Vždyť je ještě času dost ne? *1*
  • nekromant33

ARMA 2 Steam

https://www.humblebundle.com/gift?key=FFuqtwksqerqCMPZ
    • Dík!, to bylo jediný co jsem z toho balíčku chtěl :)
  • Někteří jedinci berou hry až moc vážně, a pak to dopadá... jako na těchto deseti videích.

Už chápu ty neskutečný čísla prodanejch CoDů, banda vyžranejch faggotů "school is for noobs" nebo co to prase špinavý s pizzou na pupku řvalo. *12*
  • Neoficiálně: V Exo Survivor módu hry Call of Duty: Advanced Warfare narazíme na zombie.

Hohoo, jak originální, to tu ještě nebylo.
  • Jeden z nejlepších Early Access projektů Kerbal Space Program se dneska konečně dostal do release verze, jestli to tady někoho zajímá.
    • simulator ruskych plechovek co vyletí maximalne na orbit a abys to mohl hrát musíš mit minimalne diplom z fyziky? ne to nikoho nezajima *3*
      • No pro tebe to zjevně nebude.
  • MrSanta

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena na GOG

Na GOG vyšla tato skvělá hra, samozřejmě jí mají bez DRM *15* a navíc je teď v akci a stojí mrzkých $ 5,99.
    Někoho bude možná mrzet, že GOG verze nemá multiplayer.
    • Milda8
      Hru jsem hrál asi před dvěma roky a už tehdy nebyl NIKDO v multiplayeru. Škoda.
    • Rebecca Johnson, matka tří dětí, ukradla během jednoho roku v obchodních domech ve státě Queensland...

Ja som to kvoli DRM nekupil na Steame. Kdo si pocka ten se docka. *1*
      • Co je na tý DRM špatnýho? :)
        • ucho
          Je to poměrně dobrá ochrana. Každopádně je tam tuším limit na 3 aktivace (změna HW), potom musíš čekat několik dnů (30?) nebo žádat o navýšení limitu. A jestli se nepletu, tak ochrana Tages zvyšuje HW nároky hry, což už samotný je celkem zásadní mínus...
          Takže z principu je lepší podpořit prodejce, který nabízí hru bez DRM, aby se zvedly statistiky a ukázalo se, že má cenu vydávat hry bez DRM a nemusí se vymýšlet neustálé omezování a stálé připojování k internetu...
          • Tak pokud tadle DRM dělá to, co dělá, tak ano. Ale jinak mi DRM nikdy nevadilo. Jedinej důvod, kdy mi DRM vadí, limit na instalace. Ale u nějakých her se dá hra deaktivovat a tim pádem naistalovat jinde.
        • MrSanta
          Princip.
      • MrSanta
        Tak tak, taky jsem už o tom několikrát uvažoval, ale Tages mě odradil. Ale na GOG to je jiná. Bez DRM, teď ještě navíc se slevou 60 % - to je nabídka, která se nedá odmítnout *1*
  • A je to tu, nejocekavanejsi hra roku Grass Simulator je dostupna na Steamu, pouze 9 eur!!!

http://store.steampowered.com/app/331200/

*1* *1* *1*
    • Ještě se slevou!! OMG!!!
  • Homeworld remastered

Tak ze me teda rozhodne dobry. Zadne technicke problemy se nedostavily a hra je to fakt paradni! Jsem fakt rad ze jsem zapomel jak skvele je udelanej Homeworld 1 a cela ta cesta a pribeh a vsechno.

Grafika sice neni uplne AAA ale na modelech fakt zapracovali, efekty vypadaj hezky a pro fanousky je to rozhodne must have.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit