-
Dark Souls PC ?
Nějak to vyšumělo, jak to tedy dopadlo s tím ''humbukem'' ohledně PC verze Dark Souls ? Bude, nebude ? -
Příští Call of Duty od Sledgehammer bude podle vývojářů hrou s průměrným hodnocením min....
95%??? A proč ne rovnou 120% *1* -
-
Příští Call of Duty od Sledgehammer bude podle vývojářů hrou s průměrným hodnocením min....
Na 95% je potřeba míň kapříků *1* -
jenom 120% na COD to je moc málo *1*
-
-
Legend of Grimrock 2 už za týden.
viz http://store.steampowered.com/app/251730/
Skvělá zpráva! *14* -
-
na steamu v přátelích to borec už hraje. nechápu, když to má být až 15tého
-
-
Autor, betatester, novinář nebo jen kámoš někoho z autorů.
Možností je plno, to není nic neobvyklýho.
-
-
-
Poslední update (v1.03) do hry Watch Dogs konečně přináší možnost hacknout vybraného kamaráda.
On tu blbost ještě někdo hraje ??? -
-
A ten update je pro všechny platformy? Já hru vlastním na PS4 (dostal jsem ji v bundlu), ale ještě sem se k ní nedostal, protože po hatu na internetu na její adresu raději hraju prozatím jiné hry..
-
-
Kdybych měl hrát jen podle diskuzí, tak si zahraju tak dvě hry ročně...
-
-
No já poté, co sem přestal hrát Counter Strike (tak 10ti letá závislost), tak si kupuju tak zhruba 8 her ya rok, možná ani to ne, protože po práci si chvilku zahraju a jedna gameska mi vydrží měsíc. Ale nevěřím, že je Watch dogs tak špatná hra. Na věci kolem už kašlu a uvidím, až zahraju (nic mega jako GTA od toho nečekám, ale tak snad to bude aspoň trochu zábavné.)
-
-
Opravdu to není tak špatný, jak se může z internetovýho hate zdát. Přes všechny mouchy je to zábavná hra.
-
-
To si právě myslím, že je hate vůči této hře dost přehnaný.. uvidím, až zahraju.
-
-
potom hypu si to zaslozi ! *16*
-
-
Ještě že tak, ona to nebyla špatná hra byla jen hrozná ( pod slupkou byla možná hra ale kdo jí chtěl hledat)
-
Jack: Já to nekupoval, dostal jsem to ke grafický kartě. A nijak zvlášť to nehájím, má to svý mouchy, jen mi ten hate přijde ke kvalitám hry nepřiměřenej.
-
Jack to hrál, pokud vím, tak to dohrál jako jeden z prvních tady na Games a i tak to upřímně nenávidí. :-)
-
Vesko laskavě zalez zpátky do práce na stavbu a nelez tam kam nemáš. Dík.
Hejt si hra zaslouží a basta. -
Veko, jednoduchá odpověď. Protože Jack. Nehledej v tom logiku.
-
Nepochopils nevadí, taky nechápu lidi když něco koupí a obhajují to i když je to naprostá s*ačka zuby nety přitom krve by se v nich nedořezal... takže ještě jednou nehejtuju hru kterou jsem nehrál. *4* (i když možná jsou i vyjímky).
-
Jack: No, jestli jsi to nehrál, tak taky nechápu proč se o tom vůbec snažíš bavit.
-
To víš že nehrál a vůbec proč se o tom bavit... hejtuju jen COD protože je to moderní jinak žádnou hru.
-
Jack: Hrál jsi to nebo jen hejtuješ, protože ostatní taky hejtujou?
-
Hejp by měl být lidem u zádele, když ta hra beztak bude vždy zkažená ale na druhou stranu - příslib možného pokračování které možná konečně nabídne i to co chybělo a to hratelnou hru.
Když to selže kravinky za hodně peněz vždycky budou, "You rob me im not gonna fuck with you" -
Za ten hype si hráči můžou sami *3*
-
Nesmíš ten hype tak hltat a pak ti nebude vadit. Já třeba o Watchdogs viděl jen předváděčku z E3.
-
Přesně tak. *3*
-
-
-
-
-
-
Vánoční balíček Square Enix zákazníky moc nepotěšil - ukrýval hry Just Cause 2, Hitman: Blood Money,...
Nepotěšil? Jsou tam 2 AAA hry za cenu 1 indie hry ve slevě... A Just Cause 2 se hodí jako dárek někomu, kdo si ho nestihl koupit ve slevě.
Tuhle bleskovu asi psal dobrý retard, protože to musí být z jeho vlastní hlavy, když tam nedal ani zdroj... -
-
No, na tom odkaze v bleskovke je to jasne vidiet. A nie, nepotesil mnoho ludi - mimo ine preto, ze cakali hry od SQUARE ENIX a nie od EIDOSu. EIDOS nikoho nezaujima (ok, zaujima vela ludi, ale ocividne nie tych co kupovali tento 'darcek' - a mna tiez nie, aj ked ten darcek som nekupoval, pac som o nom nemal ani tusenia).
Co viac, ten 20% voucher je tiez kompletne na nic, pretoze tiez si ho mozes uplatnit len na hry od EIDOSu a nie od SQUARE ENIX. -
-
Já si koupil Deus Ex: Human Revolution DC za 4€
-
bohužel si kupovali hry od vydavetele SE, ne od vývojářů SE... navíc když to bylo od evropskýho SE = Eidos
-
-
Očekávat final fantasy je samozřejmě na místě, ale Eidos už se v mý mysli prostě rovná SE, takže jsem to neřešil a očekával věci právě z portfolia Ediosu - a proto nekoupil, protože už většinu mám. Ale možná to je pro to, že mě JRPG absolutně nezajímaj.
-
-
FF tam mohl čekat jenom blázen, když to na steam dali nedávno. já jsem tušil, že tam bude ten Tomb Raider, ale stejně jsem neměl zájem
-
-
-
-
Tady je [url="http://eu.square-enix.com/en/blog/time-open-square-enix-christmas-surprise-box"]odkaz[/url] a opravdu je hodně lidí zklamaných. Čekali alespoň jeden díl FF.
-
-
steam
steam rozjíždí podzimní akci, například portal 2 za 7,64 eur... (6,8 kdyz si koupite dve kopie) -
-
Dosti epic sleva, zatím jsem koupil Orcs Must Die! uvidíme, co bude zítra.
-
A Renegade Ops za podobnou cenu! :)
-
-
tam doporučuji zbystřit nad fourpackem, 4 kopie za 12,49, tedy 3,12 eur za kus...
-
-
Dávám +1. Byl jsem pomalejší :)
-
-
Na GamesCom 2012 Vám přes 370 vystavovatelů předvede více než 300 nových produktů a her.
Vím, že to jsou kulatá čísla, ale nejde nenapsat, že cca 70 vystavovatelů předvede kulový :D -
HUmble Amanita
https://www.humblebundle.com/weekly -
Command & Conquer: Red Alert
Úplně mi uniklo, že už je to 20 let co vyšel C&C: Red Alert *8*
A přesto je soundtrack pořád neuvěřitelnej nářez *14* -
-
Snipeři nebudou mít v Battlefield 3 (tak jako dříve) k dispozici klasického hejkala.
Předpokládám, že se "hejkal" za týden po vydání hry ukáže v DLC. *11* -
-
Za 10$ *11*
-