-
Nová verze Oculus Rift s označením Crescent Bay přináší vyšší rozlišení displeje a lepší design. Finální verze nabídne rovněž integrovaný mikrofon i sluchátka. (+ fotky)
integrované sluchátka - prvá veľká chyba. Chcel by som vedieť koho to bol nápad pridať k Oculusu tieto malé shiťácké sluchátká ktoré ani nedokážu odblokovať zvuky okolia a vzhľadom na nízkú cenu celého riešenia musia mať zákonite slabé parametre. Toto až hraničí s amaterizmom. -
-
Nová verze Oculus Rift s označením Crescent Bay přináší vyšší rozlišení displeje a lepší design. Finální verze nabídne rovněž integrovaný mikrofon i sluchátka. (+ fotky)
Kdybys vedel detaily nemusel bys ze sebe delat idiota;) Sluchatka pujdou odmontovat, na keynote jasne rekli ze jsou '"optional" . Hlavni je softwarova podpora 3d audio, 360 st tracking, temer neexistujici screendoor effect. Nekdo kdo to zkousel psal, ze pokud DK 2 ma screendoor 10 tak Gear VR 4 a tohle 1. Vyssi rozliseni. Dema se odehravala ve stoje.. Snad sem daji detaily . -
-
ak sa bude predávať aj bez sluchátok tak to je fajn, nerád by som totiž priplácal za hlúposti.
-
-
Souhlas - pokud si někdo koupí počítač, co tohle dovede krmit při 120fps, k tomu špičkový volant nebo HOTAS, tak se mu asi nebude chtít pouštět zvuk do sluchátek za stovku...
Mít v Riftu vestavěnou zvukovou kartu je dobrý nápad (alespoň se člověk nezamotá do kabelů), ale chtělo by to, aby šlo dodávaná sluchátka dát pryč a do konektoru na Riftu si zapojit vlastní. -
??? Vždyť je to úplně super, ještě bych prosil přidat mikrofon a pak už musí zapracovat jen na softwaru, takovej 3D chat facebook, kde každýho opravdu vidím a můžu si s ním pokecat, to je sen. Pak jen otevřu dveře a tam moje farmička ve Farmville, kterou se můžu společně s FB kamarádama procházet.
-
-
*1* Hlavně všude v rozšířené realitě veeeliká 3D reklama na Facebook ;)
-
-
-
Steam - Sleeping Dogs
Sleeping Dogs na Stemu se slevou 90% na 4,5 EUR, chyba nebo super akce? Hned jsem si je koupil. -
-
Díky! *15* Zase bych to jinak minul *14*
-
-
už to opravili, ale stihl jsem to:-)
-
-
Hm, taky jsem koukal, taže se pravděpodobně jednalo o chybu a jednoznačně nejlepší deal letožní slevové nabídy. *4*
-
-
-
-
Mohammed Agbad vytvořil povedený fanart k Max Payne 3.
Mno tak alespoň že nám pan Mohammed nevytvořil žádnou IED... -
Prohlížečová verze Super Mario Bros. již není dostupná, Nintendo se postaralo o její odstranění.
Zúfalci *7* -
Gearbox by se rádo pustilo do nového dílu Duke Nukem. Datum vydání zatím není známo.
"Gearbox by se rado pustilo do noveho dilu DN.", "Datum vydani neni znamo." Jsem jediny, kdo si mysli, ze to nedava prilis smysl? Pokud se do noveho dilu jeste nepustili, tak jak by mohli vedet datum vydani?
Jinak si na 100% myslim, ze si dalsi sanci DN zaslouzi. Ted kdyz ho bude mit v rukou od zacatku Gearbox by to mohlo dopadnou skvele. I Forever predvedl nekolik dobrych napadu, coz je podle me pristup, se kterym se na DN znacku musi. Je to proste takove hriste pro vyvojare, kde projde i to, co by jinak neproslo. -
Chystané sci-fi RPG Cyberpunk 2077 od CD Projektu půjde hrát z pohledu první i třetí osoby.
Yes! -
super meat boy
Vyzera to tak, ze si autori SMB urobili trochu hanbu. Clovek to zisti, ked sa pokusi urobit jeden z dnesnych objectives zo Steamoveho Great Gift Pile. SMB sa totiz nedokaze pripojit na databazu uzivatelskych levelov a dostava SQL error. Po chvilke googlenia sa da najst toto:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2327133
a hlavne toto http://img820.imageshack.us/img820/1641/itsfinetrustme.png a http://forums.somethingawful.com/showthread.php?noseen=0&threadid=2803713&pagenumber=258#post398884189 - ocividne uz boli davno upozornovani ze ten system nie je secure, ale ich odpoved bola v zmysle "Ver mi, ze viem co robim. Vsak to robim uz dlho!" -
The Force can't stop Luke Skywalker getting pubstomped into paste
http://www.pcgamer.com/the-force-cant-stop-luke-skywalker-getting-pubstomped-into-paste/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=pcgfb -
the sims 3 nude mod - kde jsou penisove?
nevite jaka je aktualni verze nude modu do the sims 3? mam tam zensky s genitaliema ale chlkapy tam jsou bez penisu *7* -
-
To naštve, viď Jindro!
-
-
V příštích týdnech můžeme očekávat novinky týkající se Mass Effect 4.
Tyto tweety se netýkají Mass Effect 4 ale týkají se video deníčků k Dragon Age Inquisition.