Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • triptich

mne to proste nedá... prosím vás, milá redakcia - odkžte tomu retardéru, ktorý rozhoduje o reklamách na vašich stránkach, že by sa mal vrátiť späť do školy, alebo ideálne robiť niečo, čo vie, ak vôbec niečo vie. ktorý psychicky zdravý manažér dovolí tak agresívnu reklamu, akú nasadili u vás? vydržal som to na games roky, ale posledné dva mesiace vďaka tejto reklame objavujem krásy vašej konkurencie. chodiť sem je viac trest, ako radosť.

p.S.: je mi jasné, že sa to zmaže, ale aspoň máte spätnú väzbu. a nie, nedá sa reagovať slušne. človeka proste hnevá, keď vidí úpadok rokov práce šikovných ľudí, lebo nejaký kindermanažér vyštudoval "za klobásky"

• Jack1947

Kéž by reklama byl jediný problém...

• Mart9

Větší ostuda tohoto webu je, že bleskovky už 11 dní stojí. U té reklamy si jen refreshneš.

• triptich

no ostuda... vnímam to podobne, ako svojej doby úpadok hrej pod... burdou? kvalita v redakcii bola,ale postupne sa strácala vôľa, chuť a invencia, až nakoniec vortex, ktorý je aktuálne asi bezkonkurenčný (i keď mne osobne viac sedí indian, ale to je len osobnými preferenciami k redakcii). snáď to ale vidím príliš čierne a gamesáci sa z toho kŕču vyhrabú.

• Cvicme_v_rytme

Přesně tak. Tesat do kamene. Už jsem na PS Store skoupil snad všechny hry z PS Hits a ta reklama je tady pořád!!! Už nevím, co s tím dál.

• triptich

najväčšia sranda je, že tá reklama je tu nekonečne dlho, ale ja vlastne ani neviem, na čo je, čo reklamuje. vždy ju len odkliknem. a aj keby som vedel, už len skrz jej agresivitu budem daný produkt bojkotovať. a bude nás asi viac. to keby vedeli u zadávateľa, tak sa reklamné v tiscali asi aj opotí :D

alebo je to len mizerný pokus napodobiť alzáka. ten tiež všetkých štve a alze predaje stúpajú. ale to by som tiež pýtal vrátiť peniaze od reklamky. nepodarilo sa.

• Mart9

Ta reklama je tady tak dlouho, že se tam reklamovalo Grand Turismo Sport za 499 Kč v době, kdy stálo ve slevách v PS Storu 279 Kč

• Veskoslav

Video: Grafické porovnání první prezentace Mafia 3 s hotovou PS4 verzí, která šla do obchodů.

Zdá se, že 80% NPC vymřelo na záhadnou nemoc.
    • Still
      Klasickej downgrade... Dneska se hry prodávaj už jen na E3 *1* Pak co vydaj, už to má shodný jen název, ale všechno je překopaný a pomazané..
      • Draken69CZ
        Tak 100 metrů uběhneš taky raz dva, ale když máš běžet 1500 metrů už to trochu vázne ;)
      • Veskoslav
        No jako u většiny her, ale aby ti vymřelo až tolik NPC? To nemělo ani Watch Dogs takovou redukci *1*
  • Portal 2 sklízí na herních serverech jeden úspěch za druhým, uživatelské hodnocení na Metacritic však už tak parádně nevypadá.

To bude tím že je tam plno chytráků co dávaj hře bezdůvodně 0, kterou si rozohodně nezaslouží ať už je zklamala/naštvala čímkoliv :)
    • Cosi
      Dávaj tomu nula protože to na warezu bylo tři dny před vydáním a oni to nemohli spustit.
      • Portal 2 sklízí na herních serverech jeden úspěch za druhým, uživatelské hodnocení na Metacritic však už tak parádně nevypadá.

většinou tam ti šulínci hodnotí DLCčko, které si podle nich zaslouží 0. Ale hra si nezaslouží méně než 8čku, včera jsem se při coopu královsky bavil. A pak ještě nadávají že utratili !TOLIK! peněz za 5hodin délky. Hlavně že u COD jim to nevadilo
  • Oznámena nominace na Spike Video Game Awards 2012. Stane se hrou roku Assassins Creed 3, Dishonored,...

To je opravdu jediným kritériem pro nominaci na hru roku velikost rozpočtu?
    • Malleth
      To by tam asi nechybělo Black Ops
      • To vyslo az po nominacich...neni to kalendarni rok 1.leden az posledni prosinec...
        • Malleth
          V jiných kategoriích ale je
          • Aha...interesting
  • AMD ve vtipné nové reklamě označuje své grafické karty za to nejlepší pro PC a konzolové hraní.

Radeon forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Seznam her, které byly nominovány na ceny VGA 2011

DA2 v kategorii nejlepší RPG je a Zaklínač 2 ne? Pche....
    • posila
      Me trochu prekvapilo, ze Batman: Arkham City je jak v kategorii Best Adapted Video Game a Best Original Game. Bych rekl, ze by ty kategorie mely mit prazdny prunik.

Pak mi chybi v nejlepsim traileru a nejocekavanejsi hre GTA V ... ale co uz.
      • Ona i absence nového Battlefielda v kategorii nejlepší grafiky je myslím docela nečekaná...
        • MishKonn
          Ale oprávněně, nemyslíš?
      • S tim Batmanam mas pravdu,je to podivne.
        Ale trailer na GTA V nema imho v kategorii nejlepsi trailer co delat.Ten trailer byl strasne nudnej.V kategorii nejocekavanejsich her by gta byt ale mohlo.
      • Best Original Game: Bastion. Ani jedna z ostatnich her neni originalni. Jedna se vesmes o pokracovani uspesnych serii.
        Best Graphics: Uncharted 3
        Best Performance By a Human Male: tady je to tezke. osobne bych to videl na duel mezi Stephenem Merchantem (Wheatley – Portal 2) a Markem Hamillem (Joker)
        Best Downloadable Game: Bastion
        Best DLC: S nejvetsi pravdepodobnosti to bude Fallout: New Vegas – Old World Blues. V tehle kategorii ale ZASADNE chybi Festival of Blood pro iF2.
        GameTrailers.com Trailer of the Year: Assassin’s Creed: Revelations – E3 2011 Trailer
        Best Song In A Game: “Exile Vilify” by The National – Portal 2
        Best Original Score: Bastion
        Most Anticipated Game: Diablo III
        GOTY: The Legend of Zelda: Skyward Sword
        • Best Female Performance ...

Zapomnel jsem na Best Performance by a Human Female a to bude take vyrovnana partile. Myslilm ale, ze nakonec zvitezi Ellen McLain (GLaDOS)
          • Seznam her, které byly nominovány na ceny VGA 2011. O osudu můžete rozhodnout i Vy!

V naprosté většině věcí s tebou souhlasím...

Moje obecné postřehy:
            Škoda, že Xenoblade Chronicles není ve Wii nominacích... mělo to vyjít i v USA no. Ale Zelda by vyhrála i tak. Jo a Lost on Shadow jsem ještě nehrál, ale chystám se.

Best Downloadable Game - dal bych Infamous: Festival of Blood. Ale to tam být nemůže... Bastion mi prostě nesedl, spousta lidí to chválí, ale mně se to nelíbí.

Best RPG - tam nemá DA2 co dělat ani omylem... má tam být Zaklínač 2, kterej je 100x lepší. Kategorii vyhraje Skyrim, ale přál bych to Dark Souls.

Best X360 game - to, že tam jsou dvě non-exkluzive hry jen dokazuje, jak je platforma slabá v exkluzivkách. Mohli tam hodit radši něco exkuzivného z XBLA.
            • Jazz: No ano, věřím, že vyhraje Skyrim.

Ale jak ti mělo dojít, tak pro mě je GOTY Skyward Sword.

Portal 2 taky u mě není GOTY materiál... sorry. Hrál jsem ho, bavil mě atd. ale nechytl mě tak moc.

No a GOTY dostane Skyrim protože je v paměti čerstvější než Portal 2.
            • Jazz
              Podle něho Skyrim.

Zelda mi nikdy nepřišla pod ruku, takže nemůžu hodnotit a Portal 2 je narozdíl od Skyrimu bomba.
            • Jazz: a podle tebe jsou TLoZ, Skyrim a Portal 2 kokotiny? No ... ale podle tveho profiloveho obrazku bych se nedivil. Tak nam tedy rekni, kdo by to mel vyhrat!
            • Jazz
              Takže podle tebe GOTY vyhraje naprostá kokotina ?
              Tak to jo...
            • Best Fighting Game - Vyhraje Mortal Kombat. Můžeme polemizvat jestli je skutečně nejlepší, ale je nejrozšířenější... i takoví ti čeští PC blázni brečeli, že není na PC.
              Best Motion Game - Zelda, ostatní tituly v kategorii oproti ní působí jako vtip.

Best FPS - Vyhraje MW3. V Česku je oblíbenější BF3, ale ve světě ne.

Best PC game - Dal bych Zaklínače. Asi vyhraje Minecraft, pokud ne BF3.

Best Studio - Vyhraje Bethesda, protože Skyrim je čerstvě na očích.

Jo a celková GOTY pro mě? No to je snad každýmu jasný, ne? Ale vyhraje buď Skyrim nebo Portal 2. Spíš Skyrim.
      • Best Shooter: Tu jsem trochu jak ryba bez vody, protze strilecky nehraju. Ale recenzi a videi na internetu to vidim na Battlefield 3.
        Best Action Adventure Game: Dalsi tezka kategorie. Bude se rozhodovat mezi Zeldou a Batmanem. Ja bych to dal Zelde, ale Batman je asi pravdepodobnejsi.
        Best RPG: Tady to vidim na rozhodovani mezi Deus Ex a Skyrim. Pravdepodobne to ale bude Skyrim.
        Best Multiplayer: Tradicne se rozhodne mezi BF3 a MW3, zvitezi BF3. Skoda ze to nevyhraje Portal. Tam byl ten multiplayer vymazleny. AC:R by si take zaslouzilo alespon nominaci.
        Best Individual Sports Game: Top Spin 4 ... Best Team Sports Game: FIFA 2012
        Best Driving Game: Forza 4
        Best Fighting Game: MvC3 tezce propadl. WWE je brak. KoF jeste oficialne nevysel, takze muze poradim zamichat, ale vidim to na Mortal Kombat
        Best Motion Game: The Legend of Zelda: Skyward Sword, bez debaty.
        Best Independent Game: Minecraft
        Best Adapted Video Game: Batman
      • Taky je docela sranda, ze v kategorii Best X360 Game jsou hned 2 hry multiplatformni (Batman a Portal 2, pricemz Portal vypadal o poznani lepe na PS3), zatimco PS3 ma 4 puvodni tituly ... no ono kde nic neni, ani cert nebere. Taky mi docela chybi Ubisoft mezi nejlepsimi studii. Co se tyce predpovedi, zahraju si trochu na vedmu:
        Studio of The Year: protoze vetsina herni verejnosti nema pamet vetsi nez pul roku dozadu, rekl bych ze to bude BETHESDA o chlup pred VALVE.
        Best X360 Game: Forza 4 (pokud by slo jen o ciste exkluzivni titul) ... ale protoze nejde, bude to Batman
        Best PS3 Game: Tady je to tezke, ale videl bych to na Uncharted 3 (i kdyz inFamous 2 si to zaslouzi vic)
        Best Wii Game: Jednoduche ... The Legend of Zelda: Skyward Sword
        Best PC Game: Minecraft, i kdyz Zaklinac by si to take zaslouzil
        Best Handheld/Mobile Game Super Mario 3D Land
        • Zaklinac by si to teda nezaslouzil.
          • a muzes mi rict proc? jedno z mala dospelych RPG. Velke mnozstvi rozhodnuti, zajimave postavy, vypravny pribeh, skvele prostredi ... Minecraft je ale takovy fenomen, ze vyhraje.
            • Asi 5 druhu monster, souboje jsou prubehem hry jen lehci a lehci (tak od pulky hry uz se nekona zadna vyzva) aby nakonec clovek mohl bojovat s drakem na ktereho nefunguje vubec nic jen ho obcas seknout kdyz je zrovna chvile. V dobe kdy jsem hru hral to byl neprijmeny bugfest. Pribeh mne osobne prijde dost preceneny. To ani nemluvim o priserne implementovanych dorazecich animacich po tom co se nabil adrenalin nebo co to bylo.

Grafika ale byla hezka o tom zadna.

Ja nerikam ze to byla spatna hra ale na cenu bych to proste nevidel.
  • Odulin

Vývojář hry Minecraft by Duke Nukem Forever nedoporučil.

Dobře každej má svůj názor a samozřejmě ani Notchovi ho neberu, ALEEEEE

"If Notch himself, one of the greatest game developers of all time, finds this game unworthy then it only leads you to believe that Duke Nukem Forever might not be the game for you..." --> co je k čertu tohle za krutě nejapnej fór??
    • Zřejmě názor tamního autora článku *3*
      • Odulin
        Já vim, dobře mi tak :) Ale některý názory i přesto, že bych je rád toleroval a nikomu nebral, mě prostě dokážou pěkně nas*at *3*
  • Mart9

Britský žebříček prodejnosti 51. týdne roku 2016: 1. Call of Duty: Infinite Warfare, 2. FIFA 17, 3. Battlefield 1.

Proč mají Britové žebříček a Češi ne? Mě by zajímal ten český *11*
    • Veškerou hojnost do nového roku 2017 i Vám přeje Brumla

1. Polda 6
      2. Bagr simulátor
      3. Popeláři
      ....
      ;) .... Ale Battlefield 1914 , FiFA a další pokračování COD si u nás taky pár lidí koupí .....
  • John Carmack (id Software): „Nevidíme PC jako hlavní platformu pro hry.“

ze ho huba neboli debila zubateho, na E3 velice kecal jak pred 6 lety udelal chybu kdyz jsi myslel ze konzole jsou vykonejsi nez PC a bral je jako primarni platformu a ze kdyz by se mohl vratit do doby pred 6 lety tak by RAGE zacal vyvijet primarne na PC, jenom same vymluvy
    jestli DICE zvoraj BF3 tak je s PC amen :(((
    • Asi je uraženej protože hráči mu rage zkritizovali. :D
      • Stejně jako u Cryteku mě určitě lidi opět ukamenují, ale řeknu, že IdTech neumí dělat hry, ale tech dema.

Nebudu popírat kvality jejich stařičkých her a jejich dopad na celý průmysl, ale jejich moderní hry z 21.století už bohužel dost ztrácí po hratelnostní stránce... Jedno maji většinou společné a to repetetivnost.

Jinak je zajímavý, že tohle tvrdí. Každej si řiká to, co se mu zrovna hodí.
  • jesusek
    Insanely Twisted Shadow Planet (Steam)
    https://www.humblebundle.com/gift?key=uHkDeppxBnEsN2tF

3x Risk of Rain (Steam)
    https://humblebundle.com/s?gift=rkyKkE6GMvWvyVFq
    https://humblebundle.com/s?gift=MKxtrrZ5CA4FcnyP
    https://humblebundle.com/s?gift=6D3r7F8aNpYb6B6F
    • Draken69CZ
      Dík
    • SalemCZ
      Děkuji za hru, kdy bys chtěla tak ti za to můžu dát něco z tohole Anachronox, Daikatana a Summoner
      • Inquisitor
        Díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit