-
Jestli někdo chce tady je klíč na Homefront -KZC9H-??FCT-AF07A - (otazníky jsou inicialy jedné postavy ze serie Wolfenstein ).Přeji příjemné hraní.
-
-
Chtěli byste si zahrát Titanfall zadarmo? Na PC teď díky speciální akci na Originu po omezenou dobu můžete.
Blow job? -
-
EA doufá, že s titulem Battlefield Hardline přiláká hráče GTA.
My, co sme na Origne, to vieme az prilis dobre... A dla moznosti to radsej ani zbytocne nepripominaj, lebo sice som mozno sam, no ked pocujem slovne spojene ELECTRONIC ARTS a TITANFALL == podvedome nabijanie Deser Eagle, kaliber .50. Takze, pls, keby daco, tak som od teba nic nepocul, ok?
Du blejt, velebnosti *11*.
-
-
Dík. *4*
-
-
Videosrovnání smyslu pro detaily GTA 4 a Watch Dogs
http://www.eurogamer.cz/articles/2014-05-26-videosrovnani-gta-4-a-watch-dogs
Docela FAIL pro Watch Dogy.. -
-
Tak we WD zase jsou jiný věci, NPC postavy jsou jiná kategorie a pak takové detaily typu zamíříš pistoli na borca v autě a ten zvedne ruce, při bouračce se okolí chová jako při bouračce a tak.
-
-
Řidiči zvedali ruce i v GTA4, věřil bych že i dříve... V GTA 5 se okoli pri bouracce chova jako soucasne okoli... vsichni vytahnou mobili a fotěj *1*
-
-
Jojo dokonce některý zvedli ruce, některý vystoupili a auto ti okamžitě odevzdali a některý začali hystericky ujíždět couváním přičemž většinou do něčeho narazili.. A ten následnej efekt, kdy si rozstřílel windshield brokovnicí, ten prasknul a vystříkla na něj krev a začalo se ozývat jenom nepřerušovaný troubení, jak řidič zalehl volant, byl k nezaplacení. Upřímně jsem tim strávil v GTA IV nejvíc času a čim víc lidí v autě, tim líp. *15*
-
-
-
tak euphoria je dobrá, o tom žádná, ale že by z herního hlediska působily watch dogs špatně, to si nemyslím. jsem celkem zvědav na recenze.
-
-
Mě by spíš zajímalo, jakto, že když vrazím do člověka, tak neztratí balanc. Vždyť tohle snad bylo i v prvním Assassin's Creed. *7*
-
Ale ten týpek to napsal dobře - nextgen? Opravdu je lepší si hru vyšperkovat než ji mám vydat. Ten vodotrysk přes auto je směšný, celkově maličkosti utvářejí atmosféru příjemného hraní
-
-
no protože rockstar reší v hrach takové ptákoviny (jako fyzikalni model, dynamicke stiny a pod), tak nový gta ani nemohlo vyjít na pc protože by to neutáhlo (i predešlý díl byl jen tak tak). stejne si to vetšina lidí ani nevšimne, ale ubíra to výkon. za to watch dogs si zahráš v pohode i na pruimernem pc
-
Já se na Watch Dogs tesil ikdyz mi bylo jasny ze to nebdue tak ruzovy jako to vypada, ale cim vic o tom posledni tyden ctu tim vic me to stve a tim vic jsem radši že mam GTA 5... Fakt škoda
Z těhle videí je ta hra tak na úrovni Sleeping Dogs, doufam ze "dulezity" veci jsou vymakaný -
-
To sme dva.. Přemýšlím, jestli to vůbec koupím.
-
-
Já předevčírem rušil předobjednávku.
-
-
-
GTA IV není tak barevné a nemá některé efekty. Ale je tam podle videa více vozidel, lepší fyzika i dohled.
Navíc jestli použiješ ten ENB nebo jak se to jmenuje pro GTA IV, tak vypadá o mnoho lépe *15*
-
-
Pro fanoušky Dark Souls se připravuje nějaké oznámení.
A teď už jenom jestli to bude ta PC verze. *4* -
FTL: Advanced Edition!!!
Vyjde FTL na iPad!!! http://www.ftlgame.com/?p=598
EDIT: Samozřejmě také bezplatný update pro stávající majitele na PC/OSX :) -
-
Taková jednoduchá hra a tak krásnej trailer. *slint*
-
-
No jednoduchá...stálo mě to nervy to dohrát :D
-
-
Abych pravdu přiznal, já tu závěrečnou loď ještě nikdy neporazil *1*
-
-
Je na ní dost specifická taktika, proto mě její porážení moc nezajímá.
-
-
Tak Big Picture funguje. Delší odpověď je v mém původním vláknu. Díkes.
-
-
-
-
BATTLETECH nakonec vybral $2,785,537.
To je slušný. Hlavně nepřidávali další nesmyslné cíle jakmile přesáhli 2,5M -
CliffyB z Epic Games se rozčiluje, že všichni haní EA, zatímco žehnají Valve, když ve výsledku jednají...
Tak buď nejedu na stejných drogách jako Bleszinski nebo mi něco za posledních pár let uniklo. -
-
CliffyBmu už hráblo z programování UE4 :D
-
-
Ubisoft - technická podpora
Tak technická podpora Ubisoftu stojí za houby. Zkusil jsem s nimi řešit problém se hrou Rayman Raving Rabbids, kdy mi nejdou dohrát některé minihry kvůli špatnému počítání bodů (například dohodím králíka 110 metrů a v poslední milisekundě mi tam skočí 90 metrů a to nestačí k úspěšnému zakončení, nebo střílím na branku góly, které se bodují, nastřílím dohromady skóre v hodnotě 2100 bodů a blikne mi tam 1700 bodů). Skoro to vypadá, jako by šlo o nějakou ochranu proti kopírování, která je aktivní na originálce. Jinak po technické stránce ok.
No nejdřív po mně chtěli komp oskenovat nějakým softem, aby měli přehled, co mám všechno kde za jaké drivery...
A teď mi radí, abych zakázal aplikace, které běží na pozadí, abych smazal temp a abych přeinstaloval ovladače ke grafice a základní desce...
Tak hádám, že nemá cenu se s nimi dál vybavovat... (přitom kdyby se to dostalo k autorům hry, problém musí být jasný, náhoda to nebude) -
-
Po Thief Gold z minulého týdne je na GoG.com k dispozici za 10 babek i vynikající Thief II: Metal...
Podpory?největší grázlové planety -
Upřímně, jediná dobrá zkušenost se supportem byla u EA ještě před Originizací. Třeba na Steam Supportu mě zrovna nedávno neskutečně vytočili.
"Is the Mobile Steam client going to be released for Symbian and Windows Mobile as well and are there going to be some mobile games sales?"
"Hello,
Thank you for contacting Steam Support.
Steam Support is unable to grant access to the Steam Mobile Beta.
Users who log in to the application from their mobile device will receive access as spots become available.
Thank you for your interest, and if you have any further questions, please let us know - we will be happy to assist you." -
Se divím, že ti neporadili koupit nové PC *7*
-
-
Video: První gameplay trailer z AQP City, hry připomínající klon GTA a Red Dead Redemption.
No...Fakt jen připomínající. Zdálky, možná...Když se zamlží obrazovka. Vypadá to spíš jako nějaký podvod na backery. -
Funny stuff
http://www.youtube.com/watch?v=0rJDn0jRnUQ&feature=youtu.be
Zase: jestli to tu už někde je, tak sorry. *3*
Každopádně ač nejsem žádnej fanatickej odpůrce Sony, Playstation a vlastně ani ničeho jinýho, tak tohle je jedno z nejvtipnějších videí, který jsem za poslední dobu viděl. *15* -
-
Asi jsem se pocural :D
-
OMG ITS NEWS FROM BLIZZA .......,,,it was Diablo
-
Backstreet Boys byla fakt ostuda
-
Trefné shrnutí konference (games by se mohlo příště taky poučit ) .... a nemusel jsem se cukat o půlnoci . Tři minuty a víme vše podstatné :DDDD
-
-
Trefný to je dost no *4* "Well maybe the cops are actually bad guys and maybe this world is actually a bad place to live and maybe the security monitoring system is a badness... well, we made a game about superheroes."
-
-
-
Zaklínač 3 (The Witcher 3) vyjde nejen na PC a X360, ale i PS3!
HOLY COCK! Takže opravdu vyjde? Prodleva by mohla být menší, ježto engine už mají. Akorát by to chtělo lépe optimalizovat.
EDIT: BALLS! *9* -
-
A co druhej díl, na ps3????!!!! Ten jako nic???
-