-
VGX
Docela mě překvapily nominace letošní Video Game Awards: Battlefield 4, Gone Home, Stanley Parable a Papers, please *1* -
-
Doufam, ze Papers please neco vyhraje. Nadherna hra. Jinak jsem stastnej, ze si konecne vsimli, ze existuje i indie (nemam ten termin rad, podle mne uz desne zprofanovanej) sceny.
-
taky nechapu, co tam dela ten baf *6*
-
Co se PC týče sem chtěl napsat
-
-
Jakou ligu by chtěli hráči FIFA 17? Izraelskou, tureckou PTT a třetí německou.
Tak to spíš vidím na internetovou bitvu mezi Izraelcema a Turkama (rozhodně by nebyla první), do který se nechali pro vyšší princip strhnout i nehráči. Jako že by v osmimilionový zemi hrálo víc než 433 000 lidí FIFu je trochu dost přes čáru - a kdo jinej by měl zájem hlasovat pro vcelku neznámou a nudnou ligu, kde se vítěz dvacet let rekrutuje ze čtyř možností. *1* -
Při příležitosti amerického díkuvzdání (22. listopadu) bude na STEAMu za akční cenu Torchlight...
doufam ze aspon 75% *2* -
-
kolik by to mělo stát podle tebe? :o) bez slev je to za 20 dolarů (čtyři kila) a to mi přijde ultralevný už tak... když to porovnáš s cenou D3 :)
-
-
to sice jo ale tyhle slevy jsou tu celkem bezny a cekam vzdy jen na ne *5*
-
-
-
Arma 3 soutěž o 500 000 eur
We're throwing half a million euro at modders. There has never been a better time to #MakeArma! - http://makearmanotwar.com/ -
War Thunder
Po zběžném otestování a prolítání pár kol v Arkádě musím říct, že tohle je teda těžká blbost. Starý dvacetirankový systém byl mnohem lepší a přehlednější. Systém zkoumání je zbytečně složitý, vůbec celý RP body sou k ničemu.
Taky se pomaleji, o hodně pomaleji expí letadla - co je mi po tom, že nějaká vysněná letadla dostanu rychleji, já chci zkoumat postupně. Díky tomu musím lítat i s plečkama, který nesnášim.
Další věcí, zdá se mi, že letadla jsou neohrabanější, a některá o dost. Krom toho když manévruju, tak se zadek letadla hrozně přibližuje kameře, a tak mám přes celej monitor jenom ocas a vidim kulový.
Asi tak jediná pozitivní změna je navýšení FPS. Co se týče DX11 - hraju to úplně naplno, a nevidím žádný rozdíl - krom Bluru, kterej je mi úplně ukradenej. Tohle nebyl nejlepší tah. -
sw battlefront
Hra me fakt bavi oproti betam nfs a r6, ale ty spawny? V modu se zimni mapou jsem se takhle kvuli spawnum jeste nenavztekal - pulka smrti jenom kvuli spawnkillum...a prijde mi to dost nevyvazeny. Za tech 15 her cca jsem nezazil ani jenu vyhru rebelu. Wtf -
-
Sice to tak ze zacatku vypada (a opravdu je to pro public hru tezsi), ale da se to dat celkem vpohode. Proste musis hned rushnout uplink a vedle nej vzit x-wing. V tom se daji znicit vsechna at-st driv nez dojdou vubec ke spoluhracum, sbombis s tim pekne hloucky imperialu a jak priletej y-wingy tak zhruba pulku jednoho at-at znicis v tom sam. Krom toho jsem videl nekoho sundat cely at-at se speederem (omotat mu nohy), ale to se mi zatim teda nepovedlo.
-
Strašně nevyvážený bych neřekl, zrovna teď jsme Imperiály porazili. Doufám že to nebudou nějak balancovat ve prospěch rebelů. AT-AT by prostě měli zůstat jako skoro nezničitelný bestie. Hlavně je to beta, nejsou tam zdaleka všechny zbraně a taky to hraje spoustu svátečních hráčů. Ve finále to bude o něčem jinym.
-
-
Presne! Zatim me beta prekvapila spis prijemne. Nejvic asi tim jak je ta hra stabilni a grafika i zvuky fungujou jak maj coz rozhodne treba u BF pravidlem nebylo... Jak uz jsem psat bych osobne nektery veci asi radsi videl resene jinak ale zatim jsem spokojenej. Dokonce jsem zacal zvazovat ze si to nakonec koupim (coz jsem puvodne nechtel).
-
-
Takže kupuješ? vlastně už máš preordnuto ne? *3*
Nepochopils nevadí. *4* -
-
Jj jestli do ty hry pujdu tak si ji urcite budu kupovat. Nastesti nemusim krast...
-
-
-
-
Ja jsem za rebely zvitezil asi 3x a o to bylo kazdy vitezstvi sladsi protoze to je fakt tezky. Co se respawnu tyce tak to nejak beru ale strasne me stve umisteni vozidel (resp. vozidlovych power upu) a ovladani a mireni ve vozidlech ktere je skoro nefunkcni (hlavne u walkeru) a k tomu dementni system kdy nemuzu obcas namirit na zem kdyz litam ve stihackach.
-
Taky jsem ještě nezažil aby rebelové vyhráli. Ale očividně na to recept je
https://www.youtube.com/watch?v=G9lHWfjiEY8
-
-
Oblíbená hra Martina Bacha dostane DLC
zadarmo!
http://www.pcgamer.com/free-rambo-the-videogame-dlc-will-be-out-tomorrow/ -
-
To si musím zapařit a hle hned námět na četnářskou recenzi ! *5*
-
Zadarmo drahé
-
-
Stahujte mód plný realismu pro Far Cry 3. (+ návod jak ho do hry dostat)
Nefunguje
Edit:díky trololo *3* -
-
z linku si odmaz games.tiscali.cz/
-
-
U bleskařů asi byla perná noc. Slyšel sem něco o absintu a šňupání modrý skalice...
-
-
Bohoušku, nesmíš věřit všemu, co říkají v televizi! *3*
-
-
-
-
Chcete WiiU verzi Dark Souls II? Dejte o tom vývojářům vědět podepsáním petice!
Jasně, chci WiiU vezi, android verzi, iOS verzi, PS2 verzi, nintendo verzi, chci aby to bylo krasne duhove a jednoduche, více cutscen, hromadu DLC a tisic edic s ponozkama Gravelorda. -
https://a2larm.cz/2019/05/pretahovana-epic-storu-a-steamu-hraci-jako-rukojmi/