-
DVD verze Fallout 4 neobsahuje celou hru, část bude nutné stáhnout ze STEAMu.
To je pravděpodobně jen špatně pochopeno a na redditu apod. už lidi šílí, že to dopadne jako s MGSV TPP. Pokud vím, tak snad žádná hra vyžadující Steam aktivaci neobsahuje všechny soubory na DVD. Vždy je potřeba stáhnout alespoň EXE a nějaké další soubory pro spuštění. Kvůli pirátství. Ostatně on potom odpověděl, že důvodem skutečně je pirátství. -
-
Duvodem je piratstvi. Proto delaji veci co omezujou poctivy lidi a piratu se vubec netykaji.
-
Tak ono se ta hra tak mesic pred vydanim vubec posle na ty DVD lisovat a tak vetsinou za ten mesic pak vznikne jeste day 1 patch, ale jinak mas samozrejme pravdu.
-
Jestli tam nebudou 4 malé spouštěcí soubory, tak to asi tolik nevadí. Jestli tam bude prd, tak to bude vtipné.
-
-
BF4
Přidám taky pár postřehů, protože jsme se na kolejích nedostali do GTA Online, tak zkoušíme Bf4 a tady je pár postřehů.
1. Jede to i na slabších strojích. Na obyčejném notebooku DualCore, 4 GB RAM a HD3000 to jede na normal naprosto plynule. Na ultra (jiná sestava i5 3,2 Ghz, HD7850 2GB) to jede se vším i s vyhlazováním plynule při 45-60 fps.
2. Graficky jde vidět posun, obzvlášť u vody. Jinak zase nic extra nečekejte. Vypadá to lépe jako Bf3, to rozhodně, ale obrovský grafický skok se nekoná.
3. Zničení naskriptovaného baráku vypadá fakt pěkně i když jsem si myslel opak. Destrukce je větší jak v Bf3, většina zdí jde zničit či si vytvořit nové "ramby", když odstřelíte část například skleněné výplně nad Vaší hlavou. Tudíž destrukce se přiblížila téměř na BF2BC
4. Potěší jistě ty, kteří nadávali, že Rusové mluví anglicky. Číňané mluví skutečně čínsky. Sice mi to znělo humorně, když jsem pokládal lékárnu, ale potěšilo to.
5. Na první level už nedostanete zcela očesanou zbraň, ale konečně tvůrci pochopili, že alespoň hledí by se hodilo. Potěšilo i zlepšení tříd a jejich vybavenost. Klasický "medik" tak má již v základu jak granátomet, tak i klasickou lékarnu (Čína).
6. Team leader je skutečně teď důležitý a jsem rád, že se ten mód vrátil. A troufám si tvrdit, že tohle bude hlavní důvod vítězství nebo prohry, nikoliv schopnosti jednotlivých hráčů.
7. Změnil se systém oživování+oživení z mrtvých, kdy v defaultním nastavení není mezerník jako oživení, ale levé tlačítko myši a pravé Vás vrací na výběr pozice.
Pakliže to shrnu podle toho, co jsem viděl a hrál, tak jestli i zbytek map bude tak propracovaný, tak za mě má Bf4 ano. Nekoupím si ho ale hned, ale počkám opět na Premium verzi hry, jestli ji vydají. Jsem docela mile překvapen, že to není jenom další BF3.1, ale podle mě to bude regulérní díl. Jo a sniper dostal docela slušnou sviňárnu do výbavy:) -
-
Zrovna jsem odemknul Scar-H. Má pouze iron sights, žádná kobra jako u AK. Tak bůh ví, jak to bude, ale 10 killů k odemčení cobry je pohodička.
-
O jaké sviňárně mluvíš ?
-
-
Nech se překvapit. Ale tímto docela pomohli bojeschopnosti odstřelovačů.
-
-
To si mi toho teda řekl *15*
-
-
Jestli myslím to co on, tak to není až tak sviňárna, jako spíš rebalanc. V každým BF se zamíchají pomůcky. Jednou se páruje munice s LMG, podruhý zas s útočnejma puškama atd. No a reconi teď dostali C4. To zas takovej spoiler není, že se to musím bát vyzradit :)
-
-
Tak jestli jde o tu C4 tak to je fajn a o tom se vědělo, že se vrátí ještě by nebyl špatnej mortar *3*
-
-
-
-
-
Čím jsi prosím tě měřil fps. Mně to Afterburner nebere, nechce mi to ukázat statistiky...
-
-
Kámoš to jel Frapsem, já jsem to chtěl doma vyzkoušet s Afterburnerem:-D
-
-
Takže instalovat přihlouplej fraps, hm... Ale asi mi nic jinýho nezbyde, dík.
-
-
Není za co. Je to sice vopruz, ale co se týče počítání FPS ve hrách, tak mě tenhle zmetek nikdy ještě nezklamal.
-
-
core i5 2500k @ 3,8ghz, pracuje na 100 %
MSI 560TI HAWK, pracuje na 100 %
pak Kingston 1600 mhz DD3, 8GB RAM
a HDD Seagate barracuda 1TB
Jedu 50 fps pohodu s detaily v průměru na high. Třeba blur mám úplně vyplej, postproces na low, ale naopak filtrování na ultra a tak různě. A čekám ,že s ofiko ovladači se to ještě zlepší. Otázka je, co to udělá na zalesněný mapě. -
luke: i5 3,4 Ghz, SAPPHIRE HD 7950 VAPOR-X OC BOOST 3GB, 16 GB RAM, Win 8 Pro 64 bit. Ale jak říkám, pěkně to vypadá i na normal na obyčejném notebooku.
-
No já jsem musel, protože jsem měl 25 fps maximálně a navíc se mi hra i cukala. Sice hra nevyžaduje úplně nejnovější, ale měl jsem 1.3.1 a chtělo to po mě 1.3.4 (mám 1.3.6).
-
jaké máte stroje?
-
Hm, tak to fakt jde. Ale zatím je škoda si s tím hrát. Prakticky na jakýkoliv nastavení to vypadá skoro stejně, a to samý platí i o frameratu. Hotl je v Shanghai málo detailů, samý velký plochy. Uvidíme, jak v plný, ale hra vypadá hezky i na nižší nastavení.
Ale nad 50 fps se nedostanu, když jsem v otevřenějším prostranstvím. Asi ještě půjdu mrknout na ovladače...
EDIT: Tak poslední ovladače a okamžitě + 10 fps. A to ještě nejsou ty konečný, takže dobrý.
-
-
-
-
-
-
EA mělo v prvním čtvrtletí fiskálního roku 2014 z PC prodejů větší tržby (298 milionů dolarů), než z...
Pro mě žádné překvapení. Konzole PC nikdy v prodejích nedrtily, prostě se jen vždycky zazdily digitální prodeje z PC, protože se to hodně lidem hodí do krámu. Ale realita byla vždycky někde trochu jinde. -
-
90% trzeb z PC je diky socialnim hram (fejsbuk a podobne ptakoviny). Pokud by se pocitaly pouze AAA hry, na konzolich se toho proda nekolikrat vic. Kazdopadne o realite myslim nemuzeme nikdo s jistotou mluvit, protoze nepracujeme ve financnim oddeleni EA nebo jakekoli jine podobne firmy. Vse jsou to jen spekulace. Ackoli v cisel na torrentovych stranek si clovek muze minimalne udelat obrazek, jak velky problem je pro PC (a v mensim meritku i pro konzole) piratstvi. Plus jsou tu stale sdileci sluzby, pres ktere se toho take hodne stahne.
-
-
"Kazdopadne o realite myslim nemuzeme nikdo s jistotou mluvit".
Tak proč o tom mluvíš s takovou jistotou? -
-
Vsak to je znamka dobreho obchodnika - presvedcit ostatni o sve pravde.
-
-
A jaké sociální hry že to EA v letos v březnu až červnu provozovala?
-
-
Tak jednak jsem se spletl a ten fiskál je samozřejmě duben až červen a druhak jsem udělal "research" a EA by měla na facebooku provozovat celkem 7 her.
http://www.ea.com/facebook
Nejvýdělečnější budou asi PvZ, ale i jejich tvůrce EA celkem razantně seškrtala a navíc dřív těch her provozovala určitě mnohem víc a skoro všechny ukončila, takže si dovolím s celkem velkou jistotou tvrdit, že facebook a casual hry nejsou ani zdaleka takové terno za jaké jsou považovány a jde jim na vrub jenom zanedbatelná část z PC tržeb. -
-
Jsem rad, ze to tvrdis s takovou jistotou. Ja si ale myslim, ze nejde o zanedbatelnou cast, spis o "vetsi polovinu". Ale budiz.
-
-
http://files.shareholder.com/downloads/ERTS/2600147218x0x678582/877d9ad8-9c52-43e4-a57b-0998e237a611/Q1FY14_EarningsSlides_FINAL.pdf
Řekni mi, jestli na té stránce 13 není něco špatně, jestli sociální hry tvoří víc než 50% zisku z PC? Proč se až do konce tohohle fiskálu neplánuje žádná nová sociální hra, když za 3 měsíce udělají podle tvého názoru příjem minimálně 150 000 000 USD?
-
-
-
-
-
-
Podle EA DICE přehlíží ostatní vývojáři důležitost audio složky ve hrách. To Battlefield...
Betu jsem asi tka 2-3 hodiny hrál, mé opravdu staré PC to zvládá na low-medium (vypada to ale lepe nez Crysis 2 na medium-high), ale co je HUMUS, radeji to napisu jeste jednou, HUMUS PRDELNÍ!! je server browser v internetovém prohlížeči. Musíte se např v Mozille najít server a pokusit se připojit, pote se vám začne pouštět hra, moc to netrva ale pc se vám zakucká (běžící battlefield 3 v liště už mé pc nezvláda) a než se to vše nastartuje- Server is full....kdyz uz se pripojim, sice nejsou lagy, ale kdyz si chci zmenit graficke nastaveni (hra se neda pustit a jen byt v menu, musite pres tento HUMUS najit server, lognout se, a zacit hrat a az pote mate moznost jit do menu ??????), kdyz zmenite napr rozliseni, hra se musi restartovat, tim ztratite pripojeni k serveru, cela hra se vypne a vy hledate hodinu server znova...ale hale...zmeny v nastaveni se neulozily...repete? NE! DELETE! -
-
Az to vyjde melo by to byt lepsi. Hlavne pevne doufam bude vic serveru a bude fungovat filtr. Spis me vadi ze si clovek nemuze vybrat squad apod. taky nemoznost cokoliv nastavit dokud nezapnes hru a nespawnes se ale webove rozhrani jako takove je rychle a beha celkem bez problemu alespon u me. Chce to vic serveru.
-
Podle EA DICE přehlíží ostatní vývojáři důležitost audio složky ve hrách. To Battlefield...
Tak někdo docela narazí jelikož XP má ještě dost lidí.. k čemu mi teda je klíč do Bety.. :-( -
-
Klidně mi ho můžeš poslat :-D maximal@email.cz
-
-
Sorry, ale co to meleš ?
Máš nějaký 2 minuty na připojení (zarezervujou ti slot) a server najdeš do 10-i sekund *7*
Jinak souhlasim, že je to na houvno. -
-
Nevymyslim si to...pokud mam mit 2 minuty na rezervaci tak nevim proc me to neustale odpojovalo pri sebemensim zasprcnuti...vetsinou mi to nedalo ani pul minuty...A nechapu proc to porad hlásí Server is full a pise to 28/32... *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
No to nevim, ale otestuju to víc až se mi vrátí PC ze servisu, tady jsem byl rád, že jsem to vůbec zapnul.
-
-
-
Opravdu nechápu, co se lidi rozčilují (až teď). Bylo to známo už dávno předem, když jsem na to v minulosti poukazoval, hned jsem si cucal z prstu, pak to zase fanoušci bránili, že to tak nakonec nebude a hle, konečně to maji černé na bílém a teď až všichni nadávají. Trochu pozdě, no ale stejně stim nic nenaděláte. Obecně mi to přijde taky jako naprosto dementní řešení, ale jsem si jistej, že to docela udělá vrásky na čele pirátům...
-
-
MP necracknou, SP samozřejmě ano.
-
-
-
Diablo 3
Nerozehrál by si tady se mnou někdo novou postavu v D3? Že by jsme hráli ty postavy jen spolu :-) Jen tak, v klidu.,, Jsem na to psychicky špatně a potřebuju online kamaráda. -
Anonymous prý chystají po nahození PSN nové útoky.
toviž....ještě vy to dotáhněte, aby se už vůbec dál hrát nemohlo. Stačí že už takhle s tim jsou neustálé problémy. Tuhle ,,dvoudenní údržbu,, bych ještě v klidu přetrpěl, ale když je každou chvilku s přihlášením problém, tak už mi to docela leze na nervy!!! *10* -
-
v tomhle máš pravdu. Pěkně mě to sere! vždy když se du hlásit na PSN, tak se modlit ať s tim nejsou problémy.
-
-
Uplakánci
Nepřídje Vám poslední dobou, že tu každou chvíli někdo brečí, že tohle je moc barevný, že tohle má zas málo barev, tohle málo pixelů a tohle už je zas moc kulatý a tohle je moc brutální, tohle zas pro děti a to podstatný ZÁBAVA už je všem fuk? -
-
Slovo "hra" nikdy nemůže automaticky znamenat zábavu. Skoro bych řekl, že zábavné hry je takový specifický "herní žánr".
-
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Hra
-
-
To si přečti
-
-
-
Brblalo se vždycky. Když za mých mladých let vymysleli káču, našli se takoví, kteří nadávali na to, že si vždycky vystačili s blátem na klacku a volají po návratu ke klasice.
-
To není poslední dobou, pozoruju to již delší dobu. Ještě k tomu přidej brečení o DLC; brečení o pokračováních; brečení o čemkoliv od Ubisoftu, EA... (doplň libovolného mainstream vydavatele), brečení o Early Acess; potoky slz, protože se o nějaký hře moc píše; a nezapomenutelné "vy musíte být podplacení".
-
Zrovna včera jsem řikal, že by nám mělo spis tehle lidi byt lito... Ono se jim porad neco nelibi, neco je spatny, na vsem najdou chybu, takze si nic nezahrajou a zadna hra se jim nebude libit... Jejich blbost
-
Frustrace a snaha upoutat pozornost. Stačilo by je prostě ignorovat, ale sám vím že to není vždy jednoduché *1*
-
Taky si říkám. Na trhu mají hromadu her obzvlášť PC hráči. Všichni věčně nespokojený. Já si dřív musel vystačit s demíčkama a k tomu tak max tři hry ročně. Je pravda, že herní dobou to bylo úplně jinde, ale ty ceny byly taky úplně někde jinde.
-
-
To je klasické chování jako všude. Když máš značně omezený výběr, který byl v minulosti v ČR, tak pak hraješ i to co by jsi jinak nehrál, protože se chceš bavit a nemáš svojí ideální volbu. Stejně jako lidé poslouchali domácí hudbu ve velké míře za komunismu. Nebyl výběr a nebyla možnost tolik srovnávat.
Když máš dnes hodně her, tak si můžeš vybrat co chceš a víš, že firmy mají možnosti to udělal nějak anebo něco přidat co je jinde. No a to pak lidem vadí. Někde vidí nějaký skvělí prvek a jinde není i když by mohl být, tak nadávají. Nelíbí se jím pixelová grafika tak nadávají, nelíbí se jím realistická grafika tak nadávají. To je pořád dokola bude to pořád dokola, když máš výběr a informace k porovnávání.
Nic nového. To je u všech produktů.
Navíc těch "uplakánků" bude minimu. Sice ten výraz vypadá lákavě ale to by vyloženě někdo musel být až bezmocný z toho, že nějaká hra je jinak než by chtěl a proto si jí nemůže zahrát. Protože tu změnu prostě nepřekousne ale zahrát si to chce strašně moc.
Spíše lidi napíšou, že se jím to takto nelibí a hotovo. Navíc opět ten špatný argument aby se zajímali o hru a ne o grafiku. Grafika je součástí hry a někdo tomu dává více váhy ale někdo skoro žádnou. Není co řešit. Není to kniha, kde si to sám představuješ. A vytvořit nějaký svět, který bude vypadat opravdu věrohodně není žádná sranda. Tolik jen k popichování o realistické grafice.
Navíc firmy se chytají trendů a jestli více cpou pixelovou grafiku anebo kreslenou anebo snad nedejbože realistickou, tak to ovlivňuje hlavně kalkulace.
-
-
-
Příběh Mass Effect: Andromeda je moc lidský na to, abyste jím mohli projít za protagonistu nelidské rasy. (+ nové koncept arty)
Dyk, rasizmus! *15* -
V JRC je PS4 za necelých 8000 Kč, to si myslim, že je úžasná cena.
-
-
hezká cena, já koupil před půl rokem s Mall slevou s Bloodborne asi za 9 a půl, takže teď se to dorovnalo bez té Mall slevy..
Ale já bych stejně koupil v současnosti tu Metal Gear edici za 11K...
-
-
Elita národa volí Games.cz! Přidáte se na poslední chvíli i vy? :)
Možná už je na mě pozdě... A dost možná už jsem toho vypil dost na to, aby to lehce rozmnělnilo mojí všímavost... Ale jakej jeřáb ksakru? -
-
To jste neviděli toho Jeřába co tam prolétl za oknem?! Jakej jeřáb asi nebo si myslíte že tu kameru tam drží obr? :)
-
Osobně tipuji, že myslí jeřáb s kamerou, ten který na ně z výšky sjíždí na začátku videa *3*
-
Já jsem střízlivá, viděla jsem to už před pár hoďkama a stejně nevim.
-