Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Na STEAMu začal podzimní výprodej, ve kterém ušetříte až 80%. Akce je naplánována až do 3. prosince.

bleskaři, některé hry mají i 90% slevu... ach jo. a když budu hnidopich, je tam i hra s 91% slevou.
    • Nemáš link na těch 90% ?
      • ucho
        namátkou:
        http://store.steampowered.com/app/38700/
    • Ty ho nemas moc rad, ze? :D
      • ucho
        no po tom, co předvádí, už moc ne. je to děsnej amatérismus. není dne, kdy by do bleskovky nenapsal něco špatně. přitom někdy by stačilo, aby si to po sobě před zveřejněním přečetl.
        • Pilgrim66

VGX (7.12) nabídne první gameplay pohled na exkluzivní Xbox One titul Quantum Break.

Ano, dnes opět - (7.12)

V prní třídě se učí, že za tečkou se píše mezera a za daty tečka. Jednou to beru, ale už to tu píše podruhé...

Fakt mám pocit, že místní bleskař je úplnej hotentot nebe fakt úplně mimo.
          • ucho
            tak on by tam měl mít i mezeru před procentem, ale v tom krátkém textu mezeru zřejme z estetických důvodů vynechává. místem šetří i u datumu. to bych mu tolik nevyčítal, to spíš tu chybějící tečku, kterou stejně nedokáže ani opravit...
            • ucho
              Kaktus: tak vzhledem ke kvalitě příspěvků nečekám, že je placen, maximálně symbolicky...
            • No ale ono žádné "estetické důvody". Mezi 80 % a 80% je docela rozdíl.

Ale jinak vážně. Když už něco někdo publikuje (online, neonline) a dostává za to zaplaceno (asi), tak... eh... wtf?
            • Pilgrim66
              Mezeru bych taky nerešil, ale já jsem fakt přemýšlel, když to napsal poprvé, co to je za program nebo co, než mi po pár vteřinách došlo, že to má být datum starého VGA. Tak jednou se snad stane, ale zas to zkopírovat ctrl c + v nebo ja nevim jak to dělá...
          • kovar.jakub
            Dle pravidel českého pravopisu je u dat možné mezeru vynechat
            • Pilgrim66
              >viz Warriorsparky

Vedle tohoto základního způsobu zápisu 1. 2. 2007, 8. 10. 2008, 21. 6. 2009 či 31. 12. 2012 (tj. s mezerou po tečce bez ohledu na počet cifer v kalendářním dni či měsíci, jak uvádějí PČP) lze podle ČSN 01 6910 v obchodní a úřední korespondenci také zvolit tzv. dvoumístný způsob zápisu např. 01.02.2007, 08.10.2008, 21.06.2009 či 31.12.2012 (v tom případě doplňujeme před jednociferné kalendářní dny a měsíce nulu, aby byly dvoumístné, a vypouštíme mezery mezi dny, měsíci a roky; nikoli tedy např. *1.2.2007, *8.10.2008, *21.6.2009, ani *01. 02. 2007, *08. 10. 2008, *21. 06. 2009).
            • Warriosparky
              Jen když je datum napsáno dvoumístným způsobem zápisu (01.02.2013). *2*
  • Johnny

Obrazem: Fanoušek TES V: Skyrim ukázal, jak by mohlo vypadat prostředí hry v Unreal Engine 4.

Takže skoro stejně jak Skyrim nyní :)
    • To sice ano, ale aspon by to netrpelo standardy z roku 98, kdy ten stavajici engine vznikl.
    • homeles8
      spíš skoro stejně jak Skyrim 2011, nyní může vypdat Skyrim líp než vešekrý jiný hry.
  • Kr.Pa

Osmnáctiletý Tchajwanec zkolaboval a zemřel poté, co bez přestávky 40 hodin pařil Diablo III.

chybí na obalu nápis: Hraní může způsobit smrt.
    Kolikátá že je to obět diabla ?
    • Amylee.Anderson
      Je to oběť debility, ne Diabla.
      • V tom bude příčinná souvislost ;) Aneb kdybys nebyl medvědem ......
    • MickeyMutant
      His victims are countless cos he's the Lord of Terror himself.
    • Připadá mi, že v Asii jsou v tomhle směru hráči mnohem labilnější na závislost na hrách, když snad všechny zprávy o tom, jak se někdo "upařil" k smrti, přicházejí odtamtud. Asi jako když se indiáni rychleji uchlastali, protože jim chyběl jeden enzym. *1*
      • MickeyMutant
        Na Taiwanu mají o šest hodin víc než my a to je logicky nutí hrát mnohem dýl.
  • Spekulace: Do herní série Battlefield se chystají zombíci.

Ou, jak originalni, to sme tady jeste nemeli. Serie bf zacina preslapovat na miste jako jeho kolega CoD ocividne.
    A cemu se vlastne divim, ty 2 serie si jsou cim dal tim podobnejsi.
    • Inquisitor
      To se mi nechce věřit, že zombíci ještě tak táhnou, aby to tam nasr...
      • Zombici

Zombici jsou politicky a rasově korektni nepřátele.Nikoho jimi neurazíte tedy pokud zachováte jejich rasou a genderou vyváženost.
    • Draken69CZ
      Ne, BF zapadá až po krk do bahna zatím co CoD tím bahnem krásně pluje a tím vyhrává.
  • Zmínka o Assassin's Creed 4 se objevila ve třech životopisech zaměstnanců studia UbiSoft. Hra pravděpodobně...

K Assassins Creed mi to vubec nepasuje, ale namorni valceni bylo to nejlepsi z AC3, takze jsem zvedav
  • ringmancz

po 9 letech vývoje vyjde plošinovka Owlboy

https://www.youtube.com/watch?v=p9VwGaycmCQ

s úžasným pixelartem. vydání někdy na podzim
    • Mart9
      Důkaz, že existuje i pěkný pixelart. Ale chce to prostě něco umět.
    • Meow
      Vypadá to aji pěkně, pokud to bude tak za 5 euro, tak beru
  • Malleth

Albert Penello (Microsoft): Na konkurenčních platformách nevidíme nic lepšího, než co přináší Forza...

Pan Penello by si měl dojít na vyšetření k očnímu. I na PS3 letos vycházej zajímavější hry než na Xbone
    • Veskoslav
      Ale on nebere všechny hry, ale pouze Forzu a na ostatní platformy opravdu nic závratného nevychází. GT 6 pouze na PS3 a to už GT5 vymlátila z PS3 maximum, tak nevím, co bude lepšího na GT6.
      • Miserius
        Už na demu byl znat realnejsi jizdni model (pneumatiky, aerodynamika)...a o nic jinyho v tyhle hre nejde...
    • Drive Club JE bohužel Forza pro PS4 :( .... Nadšení chladne , zůstávám u GT ....
  • BF Hardline

Nevím jestli o tom víte, ale Battlefield Hardline už má otevřenou betu pro všechny. Stačí se zaregistrovat. http://www.battlefield.com/hardline/beta

Já asi s radostí vynechám. *4*
    • Mě na Originu hlavně se*e jejich neschopnost odebrat betaverze z knihovny. Kdybych býval věděl, že mi tam do konce času bude strašit zašedlá beta Titanfallu, nikdy bych se do ní nehlásil. I kdybych si chtěl Hardline zahrát, rozhodně mi to za další nepoužitelné políčko v knihovně nestojí.
      • Majitelé Xbox One s Kinectem o 10% výkonu GPU nepřijdou, ubezpečuje Microsoft.

a co takhle kliknout pravym mysitkem a dat skryt ? ..
    • Pilgrim66
      Neni to otevřená beta ale closed beta
      • Teď je otevřená. Po registraci se nemusí čekat na klíč, místo toho se hra přidá hned do knihovny.
        • Jack1947
          Aha, tak díky za info. *4* Zkusím...
    • Přesně tak, tohle je škoda i stahovat ;)
    • Jack1947
      Jo víme o CBT, si pozadu. *3*
      • CBT je uzavřená beta, tahle je otevřená.
        • Jack1947
          Já ji nevidím můžeš mi ji ukázat? *7*
  • MickeyMutant

Hráči využívající chyb v multiplayerové části hry Friday the 13th budou bez milosti permanentně zabanováni.

"Threats of Violence/Rape/Sexual Assault... to a degree unsuitable for social standards will result in a ban."

Přece si to naše drcení hlav, sekání údů a trhání čelistí nenecháme rozvracet lidmi, kteří neumí vraždit slušně a podle pravidel.
    • skaven
      ako sa niekto v online moze citit ohrozeny nasilim/znasilnenim/sexualnym utokom(maximalne tak chjovou gramatikou)? ludom uz jbe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit