-
V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.
Já nevím jak vy, ale mě učili skloňovat na základní škole. I cizí jména. Takže tyhle chyby jsou docela trapné. -
-
V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.
Nic noveho, pisou sem negramoti. Mile deti, nehrajte hry vice, nez 2-3 hodiny denne, jinak z vas budou zakrneli loseri. A hlavne je nepovazujte za smysl zivota, coz podle me mistni pisalci propaguji. -
To je na uhlu pohledu, nekdo treba ani plno tehle jmen nezna. Takze pro nej je uplne zbytecne nejake to sklonovani. Nechtel si spise zareagovat. A netrefil ses stane se no. *3*
-
-
Daily reminder: #freejack1947 #JACKFORPRESIDENT
-
-
Nechapu co tim stale sledujes... *7*
-
-
Chápat nemusíš... musíme začít vymejšlet, jak zafinancujem tvou prezidentskou předvolební kampaň. To je teď nejdůležitější.
-
-
#volim_jacka1947
-
Já myslím, že společnými silami bychom tě tam dokázali dostat, jen to chce více šířit hashtagy, ty jsou jedním z klíčových dílů kampaně.
-
To je nulove, vidis uz jen kvuli tomu clovek jako ja byt prezidentem nemuze i kdyby chtel.
Budeme na mrtvem bode... tomu ver. *4*
-
-
-
-
-
-
Zda se mi to, nebo skutecne zmizela cast diskuze o jakemsi gaymercastu a ja se nedozvim, co ten clovek delal v cryteku? Proc?
-
-
Ty vole fakt ? *15* To někomu hnulo žilou jo... tak to je moc tohleto.
-
-
Asi to nebylo tak špatné když to tu někoho nakrklo a smazal to *1* možná v tom někdo z FC viděl blížící konkurenci *15* Tak či tak bych to chtěl vidět, protože jsem to včera nestihl a zajimalo by mě koho co tak naštvalo že to smazal.
-
-
Ani ne tak co ale o čem jsme se bavily, to se možná nelíbilo... nebo nevím nebo fakt má hrozně nízkou míru tolerance, myslím že to má tady na starosti Bleskař a ten jak víme je roztodivný chlapík.
Neni fakt doporučené si s ním moc zahrávat. *3* -
-
Njn asi byla chyba zpochybňovat um té slečny :D
-
-
Když to nesmazal editor A, tak to smazal zřejmě editor B ...
-
-
Kdepak, tentokrát v tom má prsty někdo jiný *3*
-
-
-
-
Zdá se ti to. Nic takového jako g...cast neexistuje, protože je to tak pro lidstvo lepší.
-
-
Dishonored
http://www.metacritic.com/game/pc/dishonored Tak to zatím vypadá dobře s Dishonored. -
-
Však bych teď taky předobjednávku zrušil akorát tak kdyby mi obě ruce přejel bagr tam a zpátky. Ale asi i tak bych to hrál nohama (naučit se dá vše) :)
-
-
Přesně tak!! :-)
-
-
-
Všechny postavy, se kterými se kdy Zelda setkal na jednom screenu.
Není Zelda náhodou ta princezna a tím pádem se skloňuje jako žena? -
-
Všechny postavy, se kterými se kdy Zelda setkal na jednom screenu.
to zaprvé a zadruhé to spíš budou postavy se kterými se setkal Link :-)
-
-
Do galerie Battlefield 4 přibyl jeden nový screenshot.
Může být konečně zveřejněn nějaký jiný Screenshot než z mise Fishing in Baku ? Chci tak strašně moc ?! Viděl jsem z té mise 17 minut záběrů a 12 obrázků panebože. Je to sice opravdu pecka, ale ne furt to samé dokola akorát z jiného úhlu. Co by to té EA udělalo, kdyby ukázali konečně jiný... -
-
...nikdo by si to nekoupil, protože BF4 už bude tak zkrácený, že bude obsahovat pouze tuto misy *3* *2* *1* -
-
100 bych za tu misi ještě dal *1* ... Abych si otestoval co vydrží mé PC. *15* -
*misi *12* *12*
-
-
klesly by jim prodeje, karma a životní úroveň...
-
-
Neee to si nemyslím *3* . Podle mě bude Battlefield 4 boží střílečka. Myslím si, že i konečně porazí Call of Duty ! Po grafické stránce určitě o tom není pochyb už teď *15* . Battlefield si to zaslouží, protože COD je na trůnu už hodně dlouho. Jenomže nejde jenom o grafiku no.. Nevím ! Mě příjde COD taková kopíračka MoH a BF... Bohužel se ji to daří. -
-
Square Enix počítá, i přes nesplněná prodejní očekávání, se značkami Tomb Raider, Hitman a Sleeping...
Porazit CoD je to nejhorší, co se může sérii BF stát. CoD byly celkem dobré hry do té doby, než se staly monopolem na poli válečných stříleček. Pak šlo všechno do háje, vydávání jedné extrémně lineární hry za druhou s nulovou inovací.
BF4 už má do podobných vod slušně nakročeno. Každý přívější díl nějakým způsobem posunoval možnosti hry (BF2, Bad Company 2), nebo nabídl zajímavou změnu prostředí (Vietnam, 2142). BF4 vypadá jak BF3 s mírným faceliftem, AI retardovaná, mise naskriptovaná od začátku do konce. Kvůli SP si Battlefield rozhodně kupovat nebudu a je jasné, že rok po BF3 a všech DLC, které jej rozšiřují, nemá šanci nabídnout moc nového ani v MP. Měli to zasadit do 2. světové a využít Frostbite na rozbombardovaný Berlín nebo Stalingrad.
-
-
-
-
Dirt 3
Nevím už odkud, ale mám tu kód na Dirt 3. 7XCHN-QGCCM-M6QYQ Přeji hodně zábavy *4* -
QC2016
Tak ve finále QuakeCon 2016 se opět setkali nejlepší fps hráči světa - Rapha a Evil. Po fantastickém loňském finále jsem byl přesvědčen, že lepší souboj už neuvidím avšak to co letos předvedli podle mě překonalo vše za posledních 17 let QuakeConu s Q3... https://www.youtube.com/watch?v=8--FybgMgto&feature=youtu.be&t=440 -
-
žaloba the War Z
petice, která má iniciovat podání hromadné žaloby na podvodníky z Hammerpointu, tvůrců paskvilu jménem the War Z ... kdo můžete, podpořte!
http://www.thepetitionsite.com/531/555/583/petition-for-a-class-action-lawsuit-against-hammerpoint-interactive-creators-of-the-warz/ -
Nejúspěšnějším vydavatelem her (dle počtu prodaných kusů her) se za minulý rok na anglickém trhu stala...
No ono to je tezky aby to byl nekdo jinej kdyz EA vlastni nebo distribuuje 75% trhu *1*. (cislo je smysleny jen jsem chtel proste vyjadrit ..... jakoze hodne *1* ) -
EA chce, aby přestalo být nenáviděno.
Přestanou se chovat arogantně začnou spolupracovat s komunitami a přestanou kecat vývojářům do her?