Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades

Sledujte kamerou zachycené záběry z chystaného fantasy RPG Might & Magic X: Legacy.

A kde ho máme sledovat?
    • Malleth
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K4IxhUtZlgY

Škoda že je to fakt krokovací rpg po vzoru starších dílů *13*
      • no, osobně bych to taky měl ve stylu M&M 6 kterýho ted hraju a porad je to lepsi nez kdejaky dnesni RPG
        • Sledujte kamerou zachycené záběry z chystaného fantasy RPG Might & Magic X: Legacy.

Nj, zachmuchali uspech grimrocku, tak delaj krokovacku. Ono je to mozna i pro ne levnejsi na vyvoj, rozpocet evidentne nebude moc velkej, viz skoro uplne prevzaty modely potvor z HOMAM VI. Starsi dily MaM sice byly krokovaci, ale hadam, ze vetsina lidi zna spise novejsi dily, bylo by podle mne lepsi navazat na ne. Mozna skoda, ale stejne si to asi zahraju :).
          • Spades
            Aspon to bude tahovka. MnM 6 sem hral jen na tahy, protoze real-time je to brutalni sebevrazda.
            Bohuzel i na tahy to melo freeform pohyb, kdezo tady bude tvercovej...

BTW grimrock me nebavil prave proto, ze to byl krokovaci realtime, coz nedava moc smysl... jenom em klickoval od monster abych se vyhl DMG...
  • Lukyz

Witcher 3 - DLC

V průběhu týdne vyjde další DLC pro třetího zaklínače

1) Nilfgaardská zbroj
    2) elitní sada kuší

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11329852_10153021874879331_4438717742004999124_n.png?oh=0f409e3ee8025df3bfc5d800da61339b&oe=560AE950
    • ucho
      hm, a já četl elfí sada uší...
  • „Roztáhli teď plakát Assassin's Creed Unity - zřejmě bude hra mít tři hrdiny. Nemohl bys to hodit do bleskovek?,“ píše Aleš z Los Angeles. Jistěže mohl, tady máte inkriminovanou fotku.

4....úplně nalevo je ještě jeden s kuší ;)
    • Mně to připadá, že ta kuše je místo skryté čepele, tedy upoutána na zápěstí...
    • MrSanta
      Má pravdu, předsedo.
      http://gematsu.com/wp-content/uploads/2014/06/ACU-E3-Banner_06-07-14.jpg
      • Že by Aleš neuměl do pěti napočítat? :)
      • A bude to indie a herně se sveze na úspěchu Trine...;)
  • Dishonored

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/254529_432482840167650_889349781_n.jpg Tak co nasere se Peta nebo ne?
  • Redakce, vy si z náš snad děláte pr*el ne? Jen kvůli tomu že jste líni promazat tenhle spam, se máme my čtenáři brodit touhle sračkou? Když už tak ať to dělá bleskař ne? Kdyby to byli aspoň trollové ale oni nejsou, jsou to jen kidi co se o prázdninách nudí, nebo nějáci zkrachovalci co nebyli schopni dodělat střední a teď si tu léči komplexy. I ten Jack má někdy smysluplnější komenty a to ho pokládám za trola. Jejdásek, Bieber a i ten šašek Doctor mě bavil víc než neustále žvatlání co je lepší, zda PC nebo konzole, nebo kdo je warezák či kdo je Veskoslav. Ale nejvíc mě štve, jak REDAKCE ser-e na diskuze. Ozvou se jen když je někdo osočí ze špatné recenze.
    • Jack1947
      Děkuji za uznání... ano no... děcka maj pré. *7* *2*
    • Inquisitor
      Redakce sem radši ani nekouká.
      • Tilwaen
        Třeba aplikují podobnou strategii jako ekoteroristé u kůrovce na Šumavě - nějakou chvíli tu bude bugr a pak to samo všechno vychcípá.
  • Petici za vydání GTA V na PC podepsalo již přes 71 tisíc lidí.

Hezké ale zbytečné, už od GTA 3 oznamuje R* PC verzi s průměrně půlročním zpožděním, např. GTA4 - vydáno duben 08 - pc verze oznámena srpen 08. V tom je R* konzistentní, takže by to lidi už mohli konečně pochopit.
  • HB - kdyby jeste nekoho zajimaly klice

Medal of Honor Origin Key
    45MM-268Q-J2EZ-QZLG-2RE2
    Mirror's Edge Origin Key
    86T3-8CP9-KVM2-WJQY-3YPG
    Dead Space Origin Key
    6FK3-7S9U-EZZ2-K99E-MF5P
    Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
    FXQG-RNDZ-236X-J963-ZPE3
    Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
    89QG-5PA2-GL8Q-PL6X-S9TY
    • Medala už nehledejte, muslimy už jdu střílet já. Díky. ;)
      • peterka
        A já jdu jezdit..díky za burnouta *3*
  • Lukyz

Witcher 3 - DLC

Právě vyšli další dvě DLC

1) quest - Bláznovo zlato
    2) sada neutrálních karet pro Gwent - hrdinové z balad

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11403343_10153038886119331_2523077932504869303_n.png?oh=d83f79fd568427406a2ac810ae46e316&oe=55FE9785
  • Gratuluji games! Sem když člověk zabloudí tak narazí na opravdu exluzivní obsah! *3*
  • ringmancz

nahota ve Watch Dogs 2

grafici si vyhráli s modelováním, ale když nasdílíte obrázek ze hry na PS4, tak dostanete týdenní ban

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1314516
    kompromitující materiál
    hippie party
    tohle je zjevně v SF normální
    • Vogon
      Pokud správně chápu, tak dělali a sdíleli ty screenshoty pomocí "share" funkce na PS4 a pokud vím, tak Sony píše v pravidlech používání, že sdílení sexuálního obsahu bude trestáno. Nechápu, proč to lidé zkouší, vždyť Sony vždy jde proti naprosto jakékoliv nahotě ve hrách. Je to japonská firma, takže vážně netuším co lidi čekali. A slyšel jsem, že ve hře je nudistická kolonie, takže chci vidět jak ji Ubi "opraví".

A prý je to v SF docela normální. V Quick Looku od Giant Bombu si Jeff Gerstmann pochvaloval ,jak dobře je to město udělané, jelikož se dokázali navigovat bez mapy, ale litoval, že nikde nevidí nikoho vykonávat potřebu. Jsem rád že Ubi nevynechal ani tuhle složku kulturního života v SF.
    • ringmancz
      Ubisoft hlásí, že to "opraví" = odstraní. a chudák se screenshotem dostal měsíční ban, kterej ale následně zrušili kompletně. to je komedie

"While Watch Dogs 2 is a mature-rated game, we apologize and will update this NPC model to make it more consistent with other NPC models in the game in a patch to be released this week."
      • Podle mě jde o promyšlený marketing od UBI.
        • Jack1947
          Nebo Sony ? už takhle blokli Jihád ( protože to je jméno spojené s terorismem *7* )
    • Hacknul jim hadry no, to se děje v SF běžně. *2*
      • Jack1947
        Blokli mu účet na PS4 i když to sdílel na Twittru a jinejch forech co nemaj se sony nic společného viva la demokracion *5*
        • co se divíš, "konzole", tady taky blokují každého za názor proti konzolím, ale protože mám dneska dobrou náladu, tak můžou konozlisti své nahoty z konzolí posílat na můj mail pcmasterrace@seznam.cz a já to klidně zveřejním na svém twitteru. Mě žádný účet bloknout nemůžou *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit