-
První recenze na Assassins Creed Unity
Tak tady posílám přehled všech dosavadních známek na nového Assassina. Když to zprůměrujeme, tak to vychází na +-7,5/10 (75%).
Eurogamer UK - 7/10, Eurogamer IT - 7/10, Eurogamer PT - 8/10, GameSpot - 7/10, IGN - 78%,
Polygon - 65%, Joystiq - 50%, VideoGamer - 8/10, Kotaku - nedoporučuje, GameInformer - 8/10, GamesRadar - 8/10, Destructoid - 7/10, CVG - 8/10, DigitalSpy - 8/10, PC Gamer - nehodnoceno
Shacknews - 7/10, TIME - 6/10, TotalXbox - 8/10, USGamer - 7/10, Game Informer - 8/10, Softpedia - 75%, VentureBeat - 91%, GodisaGeek - 8/10, Pure Xbox - 6/10, Games.it - 9/10, Trusted Reviews - 9/10, PlayStation LifeStyle - 10/10
Je to maličko nepřehledné, ale musel jsem to udělat takhle protože to píše, že to má moc odstavců. Takže aspoň, tak abyste věděli jak na tom ta hra je. -
-
No, když tomu IGN dalo 78 %, tak to asi bude hodně špatné. U nich stupnice pro AAA hry začíná snad až osmičkou *1*
-
-
Taky mě to hned trklo do oka :-D
10/10: It's ok. -- IGN
-
-
Průměr těhle hodnoceni je 75... Upřímně neverim ani desítkam ani pětkám... Jak má web v názvu Playstation tak nemá ani smysl to číst, to je jasný že tomu plácnou 10 stejne jako kazdy PS4 AAA hře... A 5tky to se zase nekdo snazi zviditelnit nebo tam je malo cernochu ci feministek
-
Playstation LifeStyle je jeden z nejhorších braků, co se na netu vyskytuje a Trusted je poslední dva roky v rukou nějakých šílených dvojčat, co známkují podle sluneční erupce.
-
No teď komu věřit.
-
-
Komu věřit ?
Opravdu netuším... Když se podíváš na MetaCritic, tak každý píše něco jiného. Jedni říkají, že to má přenádhernou grafiku a hratelnost. Druhý ti řekne, že je to strašný a práskne tomu 0 nebo 4/10. Ale většinou převládá u vlastníků hry kladné hodnocení. Tedy 8 až 10. Tak uvidíme jak to dopadne, ale 100 lidí = 100 chutí. Osobně se více, ale těším na ROGUE než na UNITY. Čistě věc názoru. -
-
Já to zahraničí nesleduji, ale čekal bych že Polygon - 65%, Joystiq - 50% nebudou nějak zaujatý nebo se mílím?
-
Ono je nejlepší si rozkliknout ty, co dávají 0/10 a 10/10. Většinou mají jenom jedno hodnocení. A myslím, že přenádhernou grafiku to mělo na prezentacích, stejně tak WD.
-
-
-
Takže suma-sumrům horší než BF.
-
-
k tomu textu k blokaci reklam tam máte asi chybu, "Prosíme, neblokujte reklamu na Games.cz, jde o jediný zdroj našich příjmů. Nechcete-li reklamu zobrazovat, zjistěte si více o našem předplatitelském programu." Tak v tom případě to předplatný neni zdroj peněz o kterým v té větě taky píšete?
-
-
reklama te donuti zaplatit = taky prijem z reklamy *5*
-
-
Pro anonymy
Jen bych chtěl podotknout, pro wannabe troly: Anonymy nikdo nebere vážně, založte si účet, do tý doby vás nikdo neřeší, jen ostatní anonymové který si mění nicky stejně jako trenky -
-
větší blbost jsem už dlouho nečetl, jack se nepočítá
-
super bájo :) já jsem anonym teda, tudíž moje myšlenky nemají žádnou hodnotu, ale vždycky si rád přečtu úžasný erudovaný názory zaregistrovaných myslitelů, jako jsou Veskoslav nebo Jack :D
-
-
Miserius má pravdu, je tu dost normálních anonymů, ale je tu také hodně těch, co napíšou jeden komentář a pak se pod jiným nickem poplácají po zádech, jak ten první chytře napsali *1*
-
Nemyslim normalni nazory, ty si prece prectes od kazdyho, ale nadavky a ty nesmysly co se řeší dole
-
-
mno jo, já četl jen to nahoře a tu žumpu dole jsem přehlídnul ;)
-
-
-
-
Dojemné video z prostředí Battlefield 3.
Autor mel zrejme sentimentalni chvilku, protoze to video je neuveritelne nudny a krom hudby na nem nic neni:)
Doporucuji toto : http://www.youtube.com/watch?v=GTZptVelSSs&feature=channel -
-
souhlasim furt cekam co tam bude dojemnyho a krom hudby tam vlastne nic neni a u BF3 dojemnost ? heh *15* *15* -
-
Až jsem se málem rozplakal. Zratil sem zbytečně 3 minuty života timhle.... -
-
*6* Hezky si přeložil top koment u toho videa, originál v angličtině ale postačí.
-
-
-
-
Dan Greenawalt (šéf Turn10): Sérii Forza vidíme jako vítěze ve všem, co nabízí jakýkoliv herní simulátor aut.
"We see Forza as being the master of everything offered by any simulation car game available anywhere, whether on a console or PC."
No neviem, pan ma trochu velke reci. Uz samotnu simulaciu ma lepsiu hned niekolko heir v tomto zanri.
Nehovoriac o tom, ze v serii Forza dodnes chyba zmena pocasia a dennej doby (a zrejme bude chybat aj v 5. dieli).
Chapem, ze nebude na svoju hru kydat hnoj, ale mal by sa mozno trochu drzat pri zemi :-)
Inak to moze vyzniet dost arogantne... -
-
Prohlášení tohoto typu lidma, který jsou přímo zainteresovaný v herním byznysu, v tomhle případě dokonce šéfem developing studia Forzy, nelze brát ani se špetkou vážnosti. Dá se chápat, že bude svůj projekt vynášet do nebe nad ostatníma, ale vážně se to fakt brát nedá.
-
Dan Greenawalt (šéf Turn10): Sérii Forza vidíme jako vítěze ve všem, co nabízí jakýkoliv herní simulátor...
Ne zřejmě, ale určitě. Bylo potvrzeno, že změna počasí a ani dne a noci ve hře nebude. Dostaneš jen předchozí Forzu s větším počtem textůr a to je vše. Z videí mám i pocit, že ty auta spíše plavou. GT6 je technologocky mnohem dál než tento next gen. Nejen, že přes trať budou proletovat lístky ze stromů, ale bude obsahovat i zmiňované počasí nebo změnu dne a noci. Ale to už mělo i GT5.
Arogantně? To snad ne? Vždyť spolupracují s Microsoftem. :D
-
-
Shinji Mikami (tvůrce Resident Evil): PS4 a Xbox One jsou téměř identické.
tak urcite, kdyz to jsou jenom exkluzivne omezeny pc *5* -
PS4 verze Kingdom Under Fire II bude mít mnohem lepší grafiku než PC verze.
Že bude grafika taková a maková mají všude plnou hubu keců... ale o tom, že si tu hru v evropě a jinde málo kdo zahraje už raději mlčí....
Q : Will this game be accessible to every country, IP blocked or just MY/SG?
A : We are licensed to publish in Malaysia and Singapore. Out of these 2 regions may not be able to access to the game.
Tady to máte všechno v jejich FAQ rubrice.. https://www.facebook.com/mmogasiakuf2?fref=ts -
-
Cože?!
Wow to je docela důležitá informace
-
-
EA předpokládá, že tento rok vydělá miliardu dolarů na přídavném obsahu.
*11* udělejme s tím něco! -
-
Za jaký obsah jste ochotni platit a co už je dojení a zbytečné vytahování obsahu z plné hry?
-
-
DLC kupuju jedině v případě, že k původní hře, která stojí za to, vyjde po čase něco většího co se dá označit jako klasickej datadisk. Kupříkladu Wrath of the Lamb pro Binding of Issac.nebo Gold upgrade pro Jets 'n' Guns. Bohužel takových vychází drtivá menšina. :/
Pokud hned od začátku výrobce chrlí co pár týdnů nějaký nesmyslný DLC s minimem obsahu tak na to prdím, nekupuju ani základní hru a radši si počkám na GOTY verzi až bude někdy ve slevě. -
Zaplatil bych za to, čemu se před deseti a více lety říkalo datadisk. Nezaplatil bych za něco, co před deseti a více lety bylo běžně již součástí her případně se vydávalo zadarmo (např. mapy do multiplayeru fpsek).
-
Třeba za obsah, co byl přidán do TLoU. Myslím jen tu single playerovou část. Bylo slíbeno jen jedno singl dlc a to dodrželi. A bylo fakt skvělé *3*
-
za nic a vsechno *5*
-
-
Ani když ti to přidá několik hodin hraní?
-
-
Dishonored, Bioshock: Infinite, Dark Souls 1/2, teď ten InFamous: First Light, GTA IV, Borderlands (ty velký), Fallout 3/NV, Read Dead Redemption, Dragon Age 1, Far Cry 3: Blood Dragon a určitě nějaký Mass Effectí DLC. Tohle jsou pro mě ty, co jsem si nejvíc zapamatoval a nelitoval jejich koupě.
Btw jde vám login přes mojeid? -
-
Ne, nejde a byl bych rád, aby se na to někdo podíval.
-
-
u toho me dycky napada, a opravdu to muselo vyjit zvlast? a kolikrat je cena tech dlc nehorazna i vuci delce obsahu, pokud uz pripustime, ze to neni podraz od zacatku
-
-
Pokud připustíme tak to podraz jistě je. You know marketing, thats how it running. *3*
-
-
Takových DLC je minimum. Dark Souls a Dark Souls 2 mě napadá.
-
-
Dishonored mělo příběh?
-
Dishonored treba melo super pribehovy DLC.
-
-
-
-
-
Divím se, že v USA kde je zvykem řešit rozpory zbraní. Tam nějaký naštvaný fanoušek nehodil granát anebo něco podobného.
-
-
Watch Dogs - Srandovní videa
http://www.youtube.com/watch?v=T3Kd2nP5rC8
http://www.youtube.com/watch?v=jJ2Mc-6qYKI
http://www.youtube.com/watch?v=whiDIV5qH9c
http://www.youtube.com/watch?v=GV4EZnXP5vI -
Super, tak za bránění spotřebitelských práv už se tady vesele banuje. Držet hubu a krok, sledovat reklamu a hlavně kupovat předražené rozbité hry jako o život. A nejlíp s předobjednávkou. Paráda, ne? Kéž by se aspoň jeden redaktor zamyslel nad tím, jakým způsobem a komu takhle vydělává peníze.
-
-
Peníze vydělávají sobě, což není zavrženíhodný přístup, ale jinak je to nezajímá. Na ambicióznější vyblbnutí mají třeba Level, tady to outsourcujou, jak to jde a sekaj jako Baťa cvičky. Úroveň těch překládaných textů je občas naprosto děsivá a každému je to šumák, jen když se splní penzum x článků za den. Zkušenější bardi na to totálně kašlou a noví autoři, čest výjimkám, píšou přinejlepším průměrně. Je smutné sledovat, jak se v podcastech třeba smějí tomu tragédovi džejdýmu, ale vůbec jim nedojde, že články na "jejich" stránkách se s jeho výrony často můžou směle měřit.
Když jsem pře dvěma dny kritizoval naprosto strašidelný report Honzy Konfršta o datadisku Cities Skyline (tady se můžete pokochat, abyste viděli, jak se nemá psát), tak se to prostě smázne, protože pruzení se nehodí a nespokojená reakce nikoho nezajímá. Jo, takhle se "buduje návštěvnost". -
Můžu se zeptat o co jde, prosím?
Jenom ze zvědavosti. Poukázal jsi na nějakou nekalou praktiku a za to jsi tady dostal ban? -
A zamyslel jsi se ty sám nad sebou???
-