Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Call of Duty: Black Ops III jsou na PC těžkej průšvih. Další nedodělaná hra nabízená za plnou cenu. A teď otázka za sto bodů: Spočítají jim to herní recenzenti, aby vydavatelé dostali negativní zpětnou vazbu a příště lépe optimalizovali, nebo budou přizdis-- pokorně čekat, až to "kluci" spraví a teprve potom budou recenzovat?

Ta byla řečnická.
    • Jack1947
      Ne-e.

Protože jsou tady fanoušci COD. Pod 7 se nepůjde. Optimilizace se tohlední ale to jen aby se neřeklo.
    • Já to začal stahovat, ale nakonec jsem to stopnul, tahání 50gb mi nestojí za to, abych zjistil, že to je nefunkční blbost. Spíš mě udivuje v čem je problém, to jsou vážně tak neschopní, vždyť to musí ti vývojáři vidět, že to je rozbité a nejede to, ne ?
      • Myslel jsem, že LV426 hry zásadně kupuje, aby podpořil upadající herní scénu a vývojáři se mohli soustředit na maximálním využití dnešní technologie, ale asi jsem si jen spletl dalšího anonyma...
        • Vyvojari maji plny ruce prace aby jejich skvosty jely aspon na 20 fps na konzolich s shitovym hw.
    • Proč by měli brát ohled na PC verzi, když se primárně recenzuje PS4 verze? Jinak jak to jde s osvětou pro důchodce? Máš nějaký progres?
  • Něco pro Lukáše Grygara

http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/09/01/Lying-Greedy-Promiscuous-Feminist-Bullies-are-Tearing-the-Video-Game-Industry-Apart
    • "There are now two, bitterly opposed factions in the industry. Journalists and activists, who care more about gender politics than the video games they are supposed to be reporting on, and gamers, mocked, derided and bullied... but unbowed."

Zapomel na tu treti kterou tahle kauza vubec nezajima :D
      • Ta je právě největší a herní média v podstatě nečte/nesleduje
      • Miserius
        No ale ty 2 vystihnul přesně
    • janchor
      Četl jsem, text zoufalej už nadpisem. Trefně to vyjádřil Kieron Gillen: 'Always fascinated by people who use the word "promiscuous" as a slur aren't aware they're giving their prejudices away.'
  • World War II Online je FREE TO PLAY

Jeden z nejstarších a nejrozsáhlejších MMO simulátorů z WWII - World War II Online aneb Battleground Europe je nyní možno hrát zcela zdarma. K prémiovým placeným účtům přibyl FREE TO PLAY účet jež umožňuje hrát za všechny armádní složky - pěchotu, tanky, letectvo i námořnictvo. FREE TO PLAY účty sice mají nemají přístup k nejlepším jednotkám, ale i tak je to výborná příležitost jak na vlastní kůži vyzkoušet toto největší virtuální bojiště kde současně může bojovat několik stovek hráčů na jedné mapě. Více o WWIIOL zde: http://www.onlinesimulatory.cz/prehled-online-simulatoru/wwiiol-battleground-europe/
    Pro zájemce o velké multiplayer bojové akce se připravuje masivní kombinovaná operace s pěchotou, tanky i letadly. Čtěte a přihlašujte se zde: http://www.onlinesimulatory.cz/news/parasutisticka-specialka-ve-world-war-ii-online/
    Pojďte si vyzkoušet válečnou vřavu na vlastní kůži a pořádně němčourům vyprášit kožich ;-)
  • ucho

slevový kupon

jestli někdo uvažuje o koupi PS4, třeba s Bloodborne, na Mallu stojí 10890,-. mohu poskytnout slevový kupon na 1000,-, tedy by to mělo vyjít na 9890,-
    • To je porad o 9890 korun vic nez ma ten kram hodnotu. *3*
  • Joshua

PF 2017 Steam

Stalingrad....................3N5GD-KYYY8-J96W3
    Cuban Missile Crisis.....3PF2H-XZ7VZ-MCNZJ
    Cuban Missile Crisis: Ice Crusade..............3VQCN-KAH7N-C4570
    7.62 High Calibre.....................0HQIT-RY5RA-PF2Q6
    NecroVision...................0J4AK-0MLVH-08GKC
    NecroVisioN: Lost Company.........0IWBN-7CNWP-W8XKB
    NecroVisioN: Lost Company.........06CJC-Y4RLH-VRNFX
    Parkan 2....................06KEI-EKCIV-HXMMZ

Naval Warfare........... 8H7DP-V0392-C5R4T
    • Veskoslav
      Lidi, když už je někdo tak laskavý, že Vám dá ten kód, tak ku*va aspoň napište děkuji a co jste si do p*dele vzali!
    • Lukyz
      Díky, vzal jsem si Stalingrad.
      Zrovna si jedu na WW2 vlně, takže přijde vhod. *3*
  • Lukyz

BIG METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN NEWS IS COMING

Ve středu v 15h má na IGN dojít k velkému odhalení týkající se MGS5 Phantom Pain - že by konečně datum vydání? *3*

Snad mám ten čas správně, je tam uvedeno March 4 at 6am PT

http://www.ign.com/articles/2015/03/02/big-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-news-is-coming
  • Humble bundle

Tentokrat bych rekl ze dobrej humble bundle

https://www.humblebundle.com/?utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_campaign=97cfcf9413-Humble_Jumbo_Bundle_5&utm_medium=email&utm_term=0_990b1b6399-97cfcf9413-92830437&mc_cid=97cfcf9413&mc_eid=e051856c77
    • Lukyz
      Bundle slušnej,
      zrovna jsem strávil 35min snahou naložit jeřábem kládu na náklaďák - bez úspěchu.
      Nějak nevím co si o tý hře a trávení svýho volnýho času tímhle způsobem vlastně myslet *1*
      • Ja jerabem nikdy nenakladal. Radsi jsem si zajel k pile a nechal je to nalozit :D

Jerab je dobrej kdyz potrebujes prenest vahu na druhou stranu ve chvili kdy se prevracis ale ja s nim nejezdil protoze zase zvysuje teziste :D
  • Unikla X360 verze hitu Batman: Arkham City. Hru si kupte a vypněte internet dříve, než bude plný...

Zatraceni PC pirati, pockat...
  • Xbox One prý ze standby režimu zvládne nabootovat rychleji než se spustí vaše televize.

Co som cital tak to v stand by to zere "len" 14W? Tak to sa fakt oplati *1*
  • rancor1223

JeremyJahns o Firefly

JeremyJahns měl ve svém 500. videu (recenze Firefly) naprosto úžasný návrh na vytvoření Firefly pokračování. Herci jsou starší a sehnat je dohromady do další série by i s dostatečnými financemi bylo téměř nemožné, ale co kdyby pokračování udělalo Telltale? Ve stylu Walking Dead? S dabingem původních herců? Tohle by se mělo tesat do kamene!
    Tady je to video http://youtu.be/KtXIQu5G2Xg, komentář a pokračování je až na 14:45

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit