-
A.I.M.2 Clan Wars
........................08D84-GEILG-IE9FQ -
Taro Yoko (producent Drakensang 3) by rád vytvořil Drakensang 4 na PS4, ale na vývoj mu nezbývá dostatek...
DrakenGARD! a ne že mu nezbývá, ale nemá prachy, trojka teď vyjde na PS3 -
-
A já už se těšil na nový Drakensang.
-
-
V obřím městě hry Watch Dogs budou jezdit auta rychlostí až 290 kilometrů za hodinu.
aby tam byl ale nejakej poct jizdy. Snad t nedopadne jako nfs - auto se sotva hybe a na tachometru je uz 100km v hodine *7* *10* *11* -
Windows 10 používá již třetina uživatelů STEAMu.
No za mna dobra volba prejst ci z win7 alebo 8.1 na win10. Pracuje sa s nim o nieco lepsie ako s win8 a ide aj lepsie a hladsie. Ale to moj nazor. -
-
Co do práce možná, jako hráč však považuji Win7 za maximum momentálně. 8 vypadají s těma svýma "vymoženostma" celkově vyblitě a abych si na 10 nemohl údajně pořádně zahrát ani commandos, tak to ať si políbí prd*l. Ale to je taky jen můj pohled.
-
-
Zatiaľ som spustil na win10 všetko... Ale je fakt ze tie staršie hry nejak nehrám :-) Ale tak každý podľa svojho.
-
Teď přes svátky jsem dohrál všechny čtyři díly a to mám W10.
-
-
Tak asi to tak horký nebude. Nemluvím z vlastní zkušenosti, jen vím, že když nahodím hned první BEL na Steamu, tak tam ze srpna zprávička o tom, jak to na Win 10 jde na h*vno, respektive vůbec. Já jakožto sedmičkový uživatel jsem... klepu.... v pohodě. No a co se tak dočítám občas z fóra Steamu tak je to kolem těch her na 10 i docela držkovaná kolem dalších jednotlivých her.
Ale žádný problém. Mě osobně 10 nelákají obecně, považuji je za výblitek a pro mě zbytečnost. Pokud má však někdo dobré zkušenosti i co do her, tak jen ať funguje. -
-
Já vím, že nemluvíš, já myslel lidi, co hejtujou Win kvůli nekompatibilitě.
-
-
Jo no, problém není ve Win 10, ale je mezi klávesnicí a židlí, protože mně všechny hry na Windows 10 fungují, jak nové, tak staré včetně GTA 3, Max Payne 1 - 2 či první Mafie. Dokonce na tom funguje i původní Tomb Raider. *2*
-
-
-
Já jedu furt W7 a jsem naprosto spokojen na W10 ani nemyslím.
-
-
Tak aspoň nainstaluj 8.1. Potom, co jsem na ně upgradnul bych se zpátky rozhodně nevracel.
-
-
Než objevíš užitečné zkratky jako Win+X, tak jsou osmičky po přechodu ze sedmiček celkem peklo - zvlášť, když v systému potřebuješ něco najít. Třeba něco tak esenciálního jako jsou Ovládací panely. Je totiž celkem fail, když i oficiální nápověda na stránkách Microsoftu radí, že se k nim konvenčně neproklikáš, ale máš je hledat přes vyhledávací řádek ze startovní obrazovky "Metra".
Počáteční útrapy stranou, teď už bych z 8.1 zpět na sedmičky nešla. Rychlé, elegantní, odladěné... jak si na ně člověk zvykne, tak jsou skvělé.
-
-
-
-
Ubisoft zjišťuje v online dotazníku, kdo by měl hrát Aidena Pearce ve filmové verzi Watch Dogs.
Tak ja urcite Liam Neeson, ikdyž vubec nevypadá jako ve hře, ale toho jsem si v těhle rolích oblíbil *1* -
-
Neeson je borec, ale působí, že má jinak problém poslat smsku.
-
-
..ale aj ked nevie poslat smssku, tak si ta najde a zabije ta (hoci ta nepozna)
*1*
-
-
-
Aktualizace Steam Store
Asi jedna z nejdůležitějších změn je, že budou muset být na stránce produktu pouze reálný screenshoty ze hry.
"We ask that any images you upload to the ‘screenshot’ section of your store page should be screenshots that show your game. This means avoiding using concept art, pre-rendered cinematic stills, or images that contain awards, marketing copy, or written product descriptions. Please show customers what your game is actually like to play."
https://facepunch.com/showthread.php?t=1540060&p=51292627#post51292627
*5* -
-
Souhlas. Ty obrázky, co tam často jsou, jsou většinou jedny z těch prvně uveřejněných. Ale pořád tam budou moci být vyšperkováné screenshoty, které taky často nereflektují vizuální kvalitu hry.
-
-
Za chybou nečekaného update Half Life 2, který změnil dabing z anglické verze na korejskou, mnozí vidí...
Ne, že bych se netěšil na třetího Halfa, ale už mi to příjde jako ti pomatenci, co vidí ilumináty za každým rohem. Nebo jako Rimmer s ufounama. -
-
Ale vzdyt oni mu chodi na toaletak.
-
-
To je fakt, jak by mohli 2 lidi spotřebovat celou roli tak rychle?
-
-
-
DLC balíček From Ashes pro Mass Effect 3 vznikal nezávisle na samotné hře? Tak proč se potom na...
No, po získání této postavy v průběhu hry, po pár konverzacích a cutscénách s ní musím říct (nebojte, spoiler-free), že kdo tuhle postavu nemá, přichází o OBROVSKOU část příběhu. Postava zcela jistě je vyříznutá z hotové hry, a jakožto majitel Collector's Edition upřímně lituji lidí, co brali obyčejnou edici, a docela začínám nesnášet politiku EA, i když mé osoby se v tomto případě přímo nedotýká. -
-
Jeste k tomu pridam doporuceni - pokud mate save z ME2, pouzijte jej! Take mnohem lepsi zazitek, spousta veci navic - alespon podle toho, co jsem videl u lidi, co save nemeli.
-
-
Sales Steam
http://9gag.com/gag/aKg89v6 -
-
já mám nejraději tohle ;)
https://www.youtube.com/watch?v=tRxcSNaVCPA
-
-
Dneska pracuje jen Smutný ne ? :D