-
GIANTS: CITIZEN KABUTO
gog..........................14339-D1EE4-79E66-665D9 -
-
díky
-
-
Nové NFS asi na obzoru
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1047916
podle všeho Undeground 3 -
-
Tak snad po Dirt Rally další nečekaná pecka.
-
já bych si nedělal velký naděje
-
To by uvítalo spoustu lidí... návrat do minulosti. *4*
-
-
Proč za všechno můžou hry?
Proč pokaždé když někomu "rupne v hlavě" a postřílí lidi, musí media zmínit, že onen vrah hrál násilnou počítačovou hru. Breivik hrál COD a Lanzy z USA hrál:
"Hartford Courant napsal, že Lanza na počítači „hrával videohru plnou násilí a bitev“. List nespecifikoval, o jakou hru se jedná, ale podle některých jde o on-line hru Dynasty Warriors."
Opravdu nechápu proč pokaždé do toho media zatáhnou hry. -
-
Jenže oni lidi většinou hry kritizují, ale pak když kupují svému dítěti hru, tak spolužáci hrajou GTA kde se dá běhat s motorovkou a to je přece super. Na to rodič konstatuje, že je mu to jedno hlavně ať je od děcka pokoj.. Hrát to děcka nechají ale budou prskat, že je v tom mraky násilí. Po mě v Německu při koupi hry Driver chtěli občanku, co je na hře Driver násilného nechápu ale zarazilo mě to, protože u nás si každej může koupit co chce. Pokud ten člověk má předpoklady, že by mu mohlo takto přeskočit, tak si myslím, že prášky jsou celkem málo. Nedávno jsem četl kauzu, že zavraždil rodinu ale protože byl ve stavu šílenství, půjde na léčení s tím, že ho za cca 10let můžou pustit. Za 10 let změnit psychiku a celkově člověka, tak, aby znovu k ničemu nedošlo?
-
Protože v usa za to opravdu můžou video hry a to, že si tam každej může koupit zbraň s více jak pěti náboji v zásobníku *7*
Vůbec za to nemůže to, že vrah je totální mešuge od narození a bere na předpis psychiatra silné drogy, které mají nějak "opravit" jeho mysl... -
-
To se říká, v Americe je totiž vlastnit zbraně tradice, ale třeba ve Finsku může i patnáctilettej kluk mít loveckou pušku. Což myslím obecně v severských zemích je velká tradice v lovu, takže dostupnost je tam ještě lehčí a nikdo se ve školách nestřílí. Ono je to hlavně tím, že v Americe je lehčí koupit si tu zbraň než třeba antidepresiva. Měli by víc pomáhat lidem na palici než zakazovat zbraně, ostatně jak to teď bylo v jednom článku.
-
-
Protoze antidepresiva jsou taky slusny svinstvo. Ja jsem ten clanek cetl ale moc jsem s nim teda souhlasit nemohl.
-
-
Sviňstvo? To říkáš jako nezainterestovaná osoba, pro mě je lepší, když někdo žere ten fluoxetin nebo nějaký antipsychotikum, než když mu to v hlavě potom rupne a dopadne to špatně. Psychický nemoci jsou nemoci jako každý jiný, musí se léčit, ne to vyřešit tím, že léky na hlavu jsou sviňstvo kámo. Sviňstvou jsou všechny léky, co si budem povídat, ale jsou podávány za určitým účelem. Nikdo mu to nechce dávat aby měl průjmy, bolesti hlavy a podobný nežádoucí účinky, ale aby dokázal být jako normální člověk nebo alespoň utlumenej a tím pádem by nebyl nebezpečnej ani pro sebe ani pro ostatní.
-
-
Antidepresiva jsou nutnost v případě, když máš problém biologického rázu (např. nedostatek serotoninu), což nemusí být dáno pouze geneticky, ale např. i dlouhodobým stresem apod. Každej máme hranici únosnosti jinde, ale vědci se shodují, že každej nějakou má. Trpí-li někdo např. klinickými depresemi, sociální fóbií atd., musí brát antidepresiva. Ty ale samy o sobě nestačej, pořádnej psychiatr ti zpravidla "naordinuje" i psychoterapii. Je to proto, že vědci se v současnosti kloní k názoru, že poruchy osobnosti/poruchy nálady jsou kombinací vrozených předpokladů + sociálních vlivů.
-
Mne se hrozne libi jak vysel jeden clanek na internetu a najednou je diskuze plna odborniku na americkou psychiatrickou peci :D
-
Tvoje pocity mě moc nezajímají, promiň. Pokud ti příjde lepší, že sehnat bouchačku je tam prostě lehčí, než si zajistit kvalitní péči psychiatra. Akorát to potom stojí život a řešit se to bude, až to bude stát ještě mnohem víc životů. Prostě nemůže fungovat, když se to většinou vyřeší tak, že to rozešlou po pěti ambulantních střediscích a to ti má pomoct. Potřebují kontinuální péči od jednoho terapeuta, ne přehazování jako horkou bramboru a pak fik mezi lidi. A víš jak to nazvou? Že se tak transformuje péče blíže k pacientům. Potom tam magoři běhaj mezi lidma protože si buďto myslí, že jejich magořina je uplně normální a nebo kašlou na to docházet k ambulantnímu léčení. A když nedocházej tak co? A kor když nemá zaplacený zdravotní pojištění, to potom snad nebude mít ani na bouchačku.
-
No podle tveho popisu z puvodniho prispevku mam pocit ze by se antidepresiva meli prodavat na vahu hned vedle rohliku.
-
nezainteresovaná, sakra to je tak dlouhý slovo, proč jsem to nemohl napsat česky
-
-
-
-
-
Je to jednodussi nez poukazovat na celkovej pokles moralnich zasad a lidskosti...
Ale v pocitaci kazdeho kluka v jeho letech se najde nejaka hra a nikdo z nich nevrazdi. To je jako kdyby u nej nasli ponožky od vietnamcu a najednou tvrdili ze kdo si je koupi zacne vrazdit, protoze je mel jednou jackie chan v jedny z jeho mlaticek -
On to vetsinou tvrdi ten co nikdy nic nehral. To ze jednomu rupne v hlave, za to nemuze jen hra. *4*
-
-
HD textury pro fandy resident evil 4 jako vanocni darek!
odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=Gq2rjSYX8gY *14* *14* *14* *14* -
-
A co ta ofiko HD předělávka ta se nepovedla?
-
Moc pěkná práce.
-
-
The Bridge................2KZKZ-9V2Y2-4R40P
Darkout.................... 2LKZP-JNHVT-645VY
Showtime!.................2XXJ2-G2N5J-PVGX6
Heroes of Hellas 3: Athens...........2I7FI-42EXN-0BNIX -
Bakalarska prace
Dobrý den, dovolím si takový menší spam, snad mi to nesmažou :-), ale nenašel jsem tady lepší forum kam to postnout. Jde o offtopic.
Píši bakalářskou práci na téma měření spokojenosti zákazníků na trhu elektronických her v čr a součástí práce je i dotazník. Pokud máte rádi hry a najdete si pár minut vašeho času na vyplnění tohoto dotazníku který bude sloužit pro účely mé bakalářská práce, hodně mi pomůžete. Děkuji :-):
http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/elektronicke-hry-mereni-spok/
(A ještě jednou případně sorry ale nenašel jsem tu lepší místo kam to dát) -
-
mám odpovídat na první otázku, když nejsem žena?
a ty otázky jsou imho složené dost blbě. na víc jak polovinu odpovídám s velkou nejistotou, zda vůbec ve své situaci odpovídám dobře. -
-
jj
Jj vím že u prvního mám garamatickou chybu, už do toho nechci vrtat když tam mám nějaké respondenty aby se mi to nepokazilo.
Blbý sled otázek to myslíte jak? já se to snažil dělat podle stávajících bakalárek co jsem měl možnost vidět (dotazník), kde přesně vidiíte chybu?
Chybí mi tam třeba filtrační otázky ale to nepovažuji za chybu, nebylo moc co filtrovat.
-
-
Já to dělat nemohu, neb nakupuji na Steamu nebo na gog.com.
-
-
vzhledem k povaze dotazníku je to jedno. řeší pouze dvě věci: kamenný obchod vs eshop, tedy steam by se dal považovat logicky za eshop...
-
-
To jo, ale řeší to otázku těchto věcí v Čechách.
-
-
-
vyplneno...
-
Tak jsem ti pomohl, akorát web nic moc, moc reklam a chvíli jsem tam ten dotazník hledal. Pomohl jsem ti, protože taky budu jednou dělat bakalářku *1*
-
-
Vývojáři z UbiSoft prý PC verzi Ghost Recon: Future Soldier nikdy neodpískali.
Zato já je odpískal hned po shlédnutí druhého gameplaye. Ne díky! -
PS4 verze Battlefield 4 bude srovnatelná s PC verzí na střední nastavení.
LOL...takže konzolový nextgen se vyrovná středním detailům na PC :-)) Well -
Zajímavá věc
Zajděte si na http://www.battlefield.com/cz/battlefield-4, zobrazte si zdroják a vyhledejte si "IGN". Najdete tam zmínku o ještě neexistujícím promu ve kterém IGN předpovídá Battlefield 4 jako hru roku. Nepůsobí to dobře pro novinářskou integritu IGN. Ne, že by IGN nějakou mělo.
http://i49.tinypic.com/5nncc8.jpg
Z toho, že je tato větička označena v tagu pod názvem "promo" a z toho, že to na oficiálních stránkách Battlefieldu najdeme předtím, než IGN nějaký takový článek vůbec vydalo, můžeme usuzovat, že se jedná o reklamu zadanou od EA. Ano, tak se drží při životě spousta herních stránek - reklamou od herních vydavatelů. To už samo o sobě logicky podrývá jejich důvěryhodnost. Avšak tahle věc jaksi naznačuje, že EA si u IGN mohlo jako "promo" zadat i pozitivní hodnocení v podobě "IGN předpovídá Battlefield 4 jako hru roku".
Velmi zajímavé. -
-
Hmm, zajímavé znovu. Zdá se, že na toto jako první upozornil na Twitteru Scott Lowe, Executive Editor právě v IGN.
Tak že by to byl nějakej publicity stunt?
-
-
Halo 3: ODST pro Xbox One je venku
Majitelé Halo: The Master Chief Collection, kteří hru spustili mezi 11/11/14 - 19/12/14 to mají zdarma (kód dostanou ve zprávě na svůj Xbox Live profil). Pro ostatní majitele Halo: MCC by to mělo být ke koupi na Xbox Store za 5 doláčů. Je to přídavek pro Master Chief Collection, takže bez ní si to nezahrajete.
EDIT: To by mě vážně zajímalo proč mám na herním webu ve zprávě o vydání nové hry mínusko *1* -
-
Někdo to asi nespustil v daném časovém rozmezí. *1*
-
-
*1* .
To dává smysl. I když já být pouze posel. A navíc pět dolarů, co to dneska je.
Jsem docela překvapenej jak nízkou cenu Microsoft nahodil.V podstatě to je minimálně samostatně nespustitelný datadisk a kde to dneska pořídíš za takovou cenu. -
-
Jo ta cena mě taky hodně překvapila. Je to sice v podstatě tatáž hra pouze portnutá na novej xbox a navíc s podporou fullHD a 60 fps, ale i tak jsem čekal tak 20 babek.
Ono vůbec celá MC kolekce měla hodně slušnou cenu na to co vše to obsahovalo podle mě.
-
-
-