Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson

Vyšel první teaser trailer na hororovou hru Amnesia: A Machine for Pigs.

To vypadá hodně dobře!
    • Trol.internetovy
      Souhlas, ale.... proč mám takový pocit, že to monstrum kvičelo jako prase? D:
      • To si ani nepamatuješ co si daboval? *12* *11*
      • GlaDOS
        Možná ti napoví samotný název hry *1*
  • Změna programu! Dnešní gamesplay Dying Light se z technických důvodů přesouvá na jindy. Zítřejší hraní klasického dungeonu Ultima Underworld ale platí!

Před chvíli jsem tam viděl Gothic. Tak co tedy bude na programu? *4*
  • fizola

Bethesda vám předhazuje třetí kryptické teaser video z chystané hry, kterou (zřejmě skrze IGN) oznámí...

Prepracovane RPG v hlavnej ulohe so zahradnikom, ktoremu zapalili ruže a slnečnice a tak sa vydava na pomstu s lopatkou v ruke...
  • Lukyz

Arma 3 - Eden Update Trailer

Dnes vychází Eden Update, který do hry konečně přidává real-time 3D editor, což je něco po čem hráči touží od dob prvního OFP, kdo se někdy pokusil ve stávajícím editoru umístit např. předmět na stůl, tak určitě chápe *1*

Update přináší i změny ve zpracovaní zvuku, grafiky, vylepšený launcher atd.
    Celý changelog najdete zde
  • jesusek

V plné verzi Battlefield 3 se poté, co Vás někdo odkrouhne, půjde dostat do menu hry.

Jaká to (r)evoluce žánru... *1*
    • Jazz
      Počkej, to v betě není ?
      Neměl jsem to možnost zkusit, protože můj PC je stále v tom zajebaném servisu, kde to ty jelita nejsou schopní spravit.
      • jesusek
        V betě to není no. Celá ta beta mi přišla hrozně nedotažená na to, že to tenhle měsíc vychází.
  • MickeyMutant

Videa na Games.cz

Tady brečím v servisní sekci, že mi nejdou videa tak, jak bych si představoval. V posledním podcastu padlo, že je to těžké řešit, pokud není možné bug replikovat. Jestli vám to běhá stejně problematicky jako mně, tak se tam k tomu můžete dle uvážení připojit nebo vyjádřit, aby to nevypadalo, že jsem s tím sám jako kůl v plotě.

Omluva za off-topic, ale do servisní sekce asi normálně zavítá jen pár lidí, tak to popularizuju i tady.
  • Free to play

Dokument Free to Play od Valve který byl oznámen před nějakou dobu konečně vyšel, a rozhodně stojí za shlédnutí.

steam download:
    http://store.steampowered.com/app/245550/

imdb profil:
    http://www.imdb.com/title/tt3203290/

Q&A s tvůrci a hráči po včerejší premiéře v San Franciscu:
    http://www.twitch.tv/twitch/c/3916261?t=1h16m
  • Lukyz

Game Time na Originu

V rámci akce Game Time si můžete na Originu zahrát "plné" hry po omezenou dobu. Momentálně jsou v nabídce:

Battlefield 4 - 148h
    Titanfall - 48h
    Kingdoms of Amalur: Reckoning - 48h

Za mně jde o celkem pěknou variaci na klasické demoverze a vůbec bych se nezlobil, kdyby se toho konceptu ujalo víc studií nebo např. Steam. A pro hnidopichy: samozřejmě chápu, že u her které mají herní dobu pár hodin je to nepoužitelný, ale např. u RPG a MP her je to skvělý nápad.
    • To je novinka? Mám dojem, že už ta možnost je několik měsíců a možná i na ty samé hry. Ale moc to nesleduju, protože tam nebyly hry, které bych chtěl zkoušet, tak si nejsem jistý.
    • Veskoslav
      Tak Steam už to má dávno v rámci Sale Weekend a jiných podobných akcí.
      • Lukyz
        Máš pravdu, až po přečtení třetího FAQu jsem přišel na to, že jde o časově omezenou akci právě jako Sales Weekend. Původně jsem myslel, že to bude u některých her už napořád a omezení bude právě jen v počtu odehraných hodin na account. Sry
      • To už si velkej kluk
  • Disney se rozhodlo neobnovit ochrannou známku Star Wars 1313.

R.I.P.
    • Jack1947
      Lego je lepsi, SW RPG ala MASS EFFECT odzvonilo. *9*
  • Draken69CZ

Nový update pro Battlefield 4 opět způsobuje mnoho problémů, a to včetně těch, které již byly vyřešeny.

DICE se snaží :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit