-
Ani více než tři miliony prodaných kusů obou dílů Crysis neznamenají pro Crytek pokrytí nákladů...
A kdo za to může? *7* -
-
Na druhém instalačním disku Call of Duty: Black Ops 2 z oficiální distribuce nalezlo několik hráčů...
pirati. -
-
Konzole *7*
-
-
Reptiliani
-
-
-
-
Uniklé sceeny z pre-Alfa verze The Divison
Nevypadá to úplně špatně, ale určitě se to kvalitou neodpovídá video ukázce z E3.
Prý jde sice o pre-Alfa verzi, ale taky tady jde o Ubisoft, takže to může být totální kec - zdravím Watch Dogs *7*
http://www.vg247.com/2015/03/04/the-division-pre-alpha-footage-leak/ -
-
"The leaker also said that gameplay is much faster and “arcade” like than he anticipated from promotional materials seen so far, but again, this may not be representative of the final product."
Tohle osobne vidim jako nejvetsi problem :( -
Zrovna úroveň grafiky byla úplně ta poslední věc, která mi na Watch Dogs vadila.
-
-
Seznam pěkné řádky změn, které přinese první patch (v1.01) do Assassin's Creed Unity.
Spatnej odkaz, oba dva vedou jen na games.cz na prehled hry :(. Opravit please, chci se podivat na ten seznam zavratnych zmen, jako treba plizeni se nebo novou animaci skakani do sena! *1* -
-
Díky za info, upraveno.
-
-
Neřekl bych. Zaprvé je to německy a za druhé ten seznam změn nikde nevidím.
-
-
-
Možná trochu přehnaná reklama na herní konzoli OUYA.
je zvláštní se dívat na takovou reklamu pár minut poté, co si člověk koupí call of duty :D každopádně reklama hloupá, nevkusná, laciná. jestli je to oficiální, tak neumí udělat ani pořádný marketing... skoro jako by podělali vše, co mohli... -
-
No pokud to má být nějaký jako že oficiální spot, tak to hovoří jasně o vyzrálosti tvůrců této "konzole"
-
-
Witcher 3 - Obrázky z PS4 verze
Varování: Je to hnus *11* *15*
http://i.imgur.com/CDaOZPo.jpg
http://i.imgur.com/4HnTUEc.jpg -
-
Ten druhy screen celkem odpovida gameplay videim z ps4. To ze ten prvni vypada hur je jen dany lokalitou. Proste je to slaby HW a vypada to jako w2 na low detaily. Behem hrani to bude vypada asi lepe, ale zadnou slavu bych necekal.
-
Obrazem: Grafické porovnání finální verze Zaklínače 3 s trailery na hru z předchozích let.
Hele, tos tipal z nejaky aspon 15let stary gamesky? ... -
Kecy z pleci na dvě věci... nevím, kde jsi tohle vytáhl, ale meleš nesmysl. Podívej se na youtube...
-
Tohle je taky z PS4 -
http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--M5pmugFr--/1248743196262716846.gif -
Teda nevidím hnus, ale stále pěknou grafiku ať to běží na čem chce. Když se řekne hnus, tak pamatuju tohle http://bit.ly/1K4rA7Z Možná to není extra třída pro dnešní rozmlsaný miminka, ale zlatá dnes doba jak hry vypadají, zlatá.
-
-
Oproti těm ukázkám to je sarka rozdíl.... Zubaté stromy, rozmáznuté pozadí atd.. Vůbec stíny. Vypadá to ošklivě.
-
-
To se mi nějak nezdá...Venku jsou už desítky gameplayů z PS4 a takhle to fakt nevypadá.
-
-
tak si projeď tohle http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=10464&STR=5 Jako nic proti, kdybych to srovnal s jedničkou, tak trojka nebude na tom o moc lépe a rozhodně to nesvádějme všechno na PS4, viděl jsem na PS4 Dragon Age :I a vypadá skoro totožně jako na PC, viděl jsem Infamous a vypadá graficky aktuálně na rok 2015, i když vyšel loni na jaře. Neříkám, že je PS4 trhač výkonu, ale určitě to má více výkonu než PS3 a ty screeny jsou jak z PS3...
-
-
LV, maj gule a pouzivaj jeden nick
-
-
ale má recht, vypadá to na úrovni Dragon´s Dogma. Ten první screen je na úrovni PS3...
-
-
bodejt, nextgen bublina splaskla uz v den vydani ps4
-
-
No nevím... The Order 1886 je graficky úplně někde jinde. Nemluvím ani o Uncharted 4. Ta konzole má prostě výkon, ale mám takový pocit, že je chyba někde jinde. Spíše si myslím, že se to někomu nechce dělat aby to vypadalo všude stejně. Je zajímavé, že Playstation exkluzivity jsou vždy graficky uplně super a bez námitek. Viz. The Last of Us. Z té PS3 se na tu hru vymáčklo maximum a vypadalo to naprosto perfektně a téměř bez záseku.
-
-
Ta konzole ma vykon podprumernyho PC, ale na tom nesejde, hra muze vypadat slusne na libovolnym HW - samo v nejakych mezich. Z toho co se tu vsude kolem postuje je naprosto jasny, ze pani vyvojari se na to proste vykaslali, marketaci odprezentovali renedery, a mozna doslo i ktomu, ze pres (kolik 3, 4?) odklady se ve finale z hruzou zjistilo, ze to stejne na zadnym normalnim (= bez 4x SLI) HW nefunguje.
A ja se ted neskutecne rechtam, protoze nekdy pred 1/2 rokem sem postul k infu o odkladu, ze to bude jeden megapruser. A voiala, je to tu.
Ale samo, ovecky becely, ze to neni pravda, ze se hra musi jen doladit a optimalizovat a ze si radsi pockaj. -
2Jan: Na pozadi se v zadny hre nic nedeje, a je uplne jedno jestli je to tunel, nebo openworld. Zjisti si jak se to dela. Vzdy funguje jen to, co vidis, nebo je ve tvym dosahu. Vsechno ostatni ma tak maximalne nejakej ulozenej stav.
Podotykam, ze me osobne na vzhledu vubec nesejde, a hraju klidne vizualne daleko horsi vytvory, pokud me zaujmou herne, ale tenhle vizual propagovat jako AAA hru, to si nekdo dela hodne velkou p.del. Mno ale co, hraci koupej, $$$ budou, tak co. -
Srovnáš jiné hry. The Order 1886 je FPS koridor The Last of Us to samé. Koridor.
Tam nemáš tak velký svět, kde se děje hodně věci na pozadí atd... Ten výkon tam prostě na tohle není. Když ty koridor hry jedou 30FPS a někdy jen 900P....
Navíc SONY a MS platí těm kdo dělají pouze pro ně podporu aby to vypadalo co nejlépe. Prostě jím hodně pomáhají....Takovou pomoc CD Projekt nedostane ani nikdo jiný. Ne zdarma.... -
PS3 stálo 18K, PS4 stojí půlku .)
https://www.google.cz/search?q=infamous+second+son+graphics+beautiful&biw=1536&bih=758&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=wi9SVcihCorSU5GwgNAG&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ
jinak učtítě to jde, když se chce, to mi nikdo nevymluví... Ale tak aspoň vím, že v klidu můžu ignorovat PS4 verzi u Zaklínače a zaměřím se na PC verzi. -
nechci se zastávat konzolí protože jejich výkon je mizerný a nechci vědět co bude o 2-3 roky ale za místy skutečně mizernou grafiku Witchera3 je plně zodpovědný především CD Projekt RED (který nemá bohatou historii s portováním na konzole) a až následně slabší hw. V případě The Order je jasné, že šlo o maximálně vyladěný engine ušitý na míru PS4 s úzkou podporou Sony. Takový engine není žádná legrace a jen málo firem dokážou svůj engine takto odladit.
-
Jenže PS3 byla úplně jiná liga. Ten vizuální rozdíl mezi hrami ze začatku a na konci životního cyklu PS3 byl velmi značný díky cell architektuře, která nebyla moc snadná na zvládnutí, ale skýtala velké výkonnostní rezervy. Nemluvě o tom, že když X360 a PS3 přišli na trh, tak to byly velmi výkonné kusy HW na které se steží chytaly ty nejvýkonější PC.
Situace s PS4 a X1 je ale uplně jiná a konzolím dochází dech už od začátku. Exkluzivka Order sice vypadá lépe než multiplatform W3,ale stejně se o žádný zázrak nejedná. To co nakonec vydali je minimálně o třídu horší, než to co původně prezentovali.
Nemluvě o tom, že Order je koridor a ještě k tomu exkluzivka. Bylo by to celkem smutné, kdyby to vypadalo hůř.
-
-
-
-
-
-
Ne-ne-nekonečné labůžůžo
tentokráté s místní bandou legrandou..
https://youtu.be/m2c7fwqw95k -
-
Omiklone díky, koukám mít něco v odběrech nestačí.
Bleskaři šup, já si to povídání teda docela užil ;o) -
-
Hehe, problém s Červem je právě to, že má video jednou za uherskej rok. Pak si tý jedničky vedle "Nekonečný labůžo" ani nevšimneš. Taky jsem to nezaregistroval, a to odebírám jen čtyři kanály. Na nový Labůžo by měl YouToube přehrát Píseň práce a vyvěsit transparenty. *1*
Jinak fakt mimořádně povedenej díl. Nejen na severním pólu není hanbou, když muž uroní kroupu nostalgie. -
-
nemáš nastavení posílání mailů?
-
-
Co já vim, možná. Na ten mail založenej kvůli službám Google a podobnejm ptákovinám nekoukám, zas tak tím nežiju. *1*
-
-
Tak jasný no, já třeba Games se orinetuji podle GAMES pořadníku který mne vypekl jen jednou. Myslím... abych chodil jen tak Jewtůb mi přijde taky zbytečný.
-
Tak bych to zaregistroval o dva, tři dny později, kdyby to tady omiklon nenapsal. Svět by se nezbořil. Ale dík za starost. *1*
-
Ok, no ale pak se nemůžeš divit že ti něcio unikne navíc nastavit notifikaci je trivialita to s nějakým tím rozvrtáním pc atp... se vůbec nekamárádí, jen stačí zajít na jewtube tvůj oblíbenej kanál a nastavit si upozornění zase na Jewtube aby ti dišlo když výjde nové video.
-
Se mnou je to těžký, Jacku. Já si musim rozvrtat operační systém do posledního možnýho šroubku, abych byl spokojenej s jeho fungováním, úchylně se budu patlat s optimalizací kódu, dokud nebudu přesvědčenej, že líp už to nejde, ale nastavovat si notifikace na Jůtubu, to je na mě děsně uživatelský, tudíž strašně nezajímavý. *1*
-
Je tam snad notifikace ne, to stačí *3*
-
-
Maily jsou hrozně obstarožní *7*
-
-
-
-
-
Dungeons of Aledorn
Team 21 to dal a je zabackupovano. Dobra prace :) -
-
Teda, jen taktak. Už jsem nedoufal.
-
-
Skoro 2400 MS-DOS her hratelných v prohlížeči
Některé sice padají a jiné mají stále DRM, ale jinak je to super věc.
Archiv MS-DOS her -
-
Mají tam dokonce i Vlak *4*
-
Není to tak trochu nelegální?
-
tak to si zahrajou i konzolisti a dokonce za to nemusi nic platit ani jednou natoz nekolikrat jak jsou zvykli, pani *5*
-
-
The Last of Us bude mít nejdelší kampaň, jakou kdy Naughty Dog vytvořilo.
Tak to je super, když si ji bude polovina hráčů zahrát jen na youtube... -
-
to jsem si taky dřív říkal u jiných her, než jsem si loni koupil PS3. lepší než furt brečet na diskuzích je vydělat si a koupit si to
-
-
Kor kdyz dnes si i student bůra vydělá na brigádách jak nic, jen ta lenost *7*
-
-
Tak mi zožeň brigádu. Vo veľkom meste to problém nie je, ale v menších je to dosť ťažke!
Btw na PS3 som si zarobil na brigáde, no dostať ju nebolo ľahké a robil som za almužnu 2€/hod pričom som furt behal a mal neskutočne blbého šéfa. -
-
já taky bydlím v celkem malé pr*eli, ale minimálně na léto se vždycky něco najde
-
Tak pracuj na tom internétu nebo jak se tomu říká... já třeba teď taky "pracuju".
-
A na vesnici naprosto nemožné. Nejbližší město má 10 tisíc obyvatel a nabídka brigád na celý okres na nejmenovaných webech se dá spočítat na prstech jedné ruky člověka pracujícího u cirkulárky.
-
-
-
-
-
Dnešní akční nabídka na STEAMu - The Elder Scrolls V: Skyrim za polovic (25€) ! Akce končí...
je super, že je zľava, no nie je super, že sa na slovensku a v česku skyrim cez steam nepredáva... -
-
Dnešní akční nabídka na STEAMu - The Elder Scrolls V: Skyrim za polovic (25€) ! Akce končí...
A kdyz to clovek obejde pres proxy tak mu hrozi ban na steamu, neni to krasne? :D
-