Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dragon Age Inquisition má nabídnout více než 100 hodin zábavy (40-50 hodin zabere hlavní příběhová linka) a v tuto chvíli obsahuje 20 draků.

A dostanu za jejich hlavy půl království a princeznu ( v případě Bioware i prince) za ženu? *15*
    • Keyz
      20 draků. Tvl *15*

To je opravdu předrakováno.
      • A co na to Vávra?
  • Lukyz

Batman Arkham Knight - PC update vyjde "někdy" v srpnu.

viz oficiální zpráva
  • Viceprezident EA Sports Andrew Wilson označil hry bez multiplayeru za "mrtvé médium".

EA jsou mistři na zabíjení studií a her, stejně tak inovace jim nevoní. K budoucnosti žánrů a her obecně by se raději neměli vůbec vyjadřovat.
    • Mrtve medium vytvareji spise oni,tim ze zabijeji kreativitu hernich vyvojaru a prasi jednu herni znacku za druhou.
      Nemluve o tom,ze tenhle vyrok je snuska nesmyslu.
  • Pokud občas zajdete na Facebook, pak se v Battlelog (který naleznete v Battlefield 3) budete cítit...

Hnus fialovej.
  • vlastik.plaminek

Adrian Chmielarz (zakladatel People Can Fly): Pokud chceme ve hře vytvořit nezapomenutelné zážitky...

Ať si zahraje první tři Residenty, Silent Hill, Amnesiu nebo první AvP a pak něco mele. Padající mrakodrapy nejsou nezapomenutelný zážitek.
  • ucho

Obrazem: Bývalý grafik z Ubisoft vytvořil fanouškovský obrázek, který by slušel hlanímu menu The Last of Us: Part II.

bleskař je pořád stejnej a začal víc chlastat, nebo jste na to najali nějakého Tatara?

"grafik z Ubisoft", "hlanímu"
  • Drakens

Nvidia oznámila spolupráci s Valve na SteamOS.

Kdo by to jen čekal? ATI -Xbox One a PS4 tak Nvidia musela jinam :) Jsem zvědav jak to dopadne .
    • Já! .. Btw Valve bude mít i AMD mašinu a bude s něma taky spolupracovat, to jen Valve - Intel skřípe.
    • AMD, ne ATI, ta značka už není. Ale Nvidia se vyjádřila ve smyslu jako "My jsme variantu svého HW v nových konzolích zkoumali taky, ale nepřijde nám to výhodné". Samozřejmě ale mohli dělat drsné, že vlastně vůbec nejsou poražení.
      • Drakens

omluva

Máš samozřejmě pravdu (AMD) starých zvyků se těžko zbavuje.
        • Tak já třeba ještě v PC mám ATI (5870) a nedám na tu kartu dopustit :D
    • ma napadlo, kolko uzivatelov pc - hracov si vlastne zacne trhat vlasy, ked bude chciet-musiet prejst na steamos-tj linux?
      podla mna cca 80%
      • Tilwaen
        Proč by měli?
  • Erien
    Jen kdyby někdo chtěl vědět, jak to dopadlo s Battlefield Hardline, co byl na PS store za 129 korun. Tak nám objednávku zrušili.
  • Randy Pitchford otevřeně poděkoval fanouškům, kteří si užili Aliens: Colonial Marines.

no bodejď by nadával. Muže být rád že si to vubec někdo koupil
  • Steam sales

Nepříjde vám dívné, že na Steamu každý den vyhrál jiný tým (který před tím nevyhrál) a navíc s obrovským náskokem, navíc když lidé jsou do týmu rozdělování náhodně?
    • Peněženky nejsou nafukovací, takže těžko bude jeden tým všechny dny utrácet jak divej. Každý si prostě šetří svoje body za odznaky až do chvíle, kdy má jeho tým šanci vyhrát. Mám takhle připraveny kartičky na dva odznaky. V případě, že můj tým se už do vedení nedostane, tak kartičky urychleně před koncem prodám, dokud ještě budou mít nějakou cenu. Určitě nebudu sám, kdo taktizuje.
    • Tady máš odpověď
      http://www.reddit.com/r/SteamTeamGreen/comments/28rq49/operation_everyone_work_as_a_team_green_saturday/
    • Obrovský náskok je víc než jasný, každý rozumný člověk po krátkém čase vidí, jestli má smysl tvořit odznaky nebo ne, v případě, že ne, tak chytrý člověk si to nechá na moment, kdy jeho tým má šanci na výhru :) Navíc existuje na netu x témat, kde se lidí domlouvají na nejakém společném boomu a ostatní to pak po hodině vzdají :)
    • ucho
      ne
      • *1* A to si ještě za 13 € můžeš koupit token , který poníží bodový zisk libovolného teamu . Spíš než na systematičnost to vidím na pěknou blafuňařinu od Valve : /
      • Krajně podezřelé je to už je z důvodu, že když zaplatíš 10$ a tvůj tým vyhraje, tak můžeš vyhrát hru zdarma. Myslím si, že pro Steam je tím pádem výhodné, aby každý tým aspoň jednou vyhrál. Když jsou soutěžící rozdělení náhodně do týmu a k tomu slevy v daný den nejsou nijak tématické je pozoruhodné, aby každý den vyhrál jiný tým s tak obrovským náskokem a navíc když ostatní týmy mají body vyrovnané.
        • Podívej se na první 2 dny :) V době, kdy lidi neměli taktiku, tak to bylo vyrovnané, teď už je to víc sestematický boj a modří, kteří teď vedou, budou příští kolo zase poslední ;)
          • Dobře, ale řekni mi jak velké procento, lidí z celkového počtu opravdu kupuje hry systematicky?
            • Netuším. Stejně jako netuším proč pořád mluvíš o nějakém nakupování her. Aby ses zúčastnil, není třeba kupovat hry za 10 USD, ale získávat body pro tým, což jde udělat klidně za půl éčka ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit