Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skoro by se zdálo, že games.cz ignorují zprávy o Kingdom Come. Na úkor toho, aby si lidi koupili level? Doufám, že se mi tahle domněnka nepotvrdí a dnes po šesté odpolední tu bude smršť infa o hře.
    • Sony San Diego připravuje minimálně jeden free-to-play titul.

simvas, oskenujte nekdo ten novej level co tam je o kingdom come, bo ty mantaci tu stranku snad nezapnou ani za tyden
    • Jack1947
      Kdyz uz jsme u Levelu, tak ten prisel s mensim spozdenim. ( ovsem zato odhaleni Kingdom come.Zato to stalo).
      • Psali to na FB, v trafikách je až zítra. Bohužel.
        • Jack1947
          FB... hmm ja uz myslel ze nak pozapomeli nebo ... /(nechci domyslet) proste me t znepokojilo... nejen kvuli tomu ze uz sem nemel co cist. Jinak ja plne chapu, (stezovat si nato muze clovek az na poslednim miste).
    • Sorry, ale radši budu mít informace originální a dobře napsané, než rychlé. A na informace o nějaké hře plné záchodů, která má vyjít někdy bůhvíkdy, na to si opravdu klidně počkám měsíc. Fakt tuhle mentalitu "nejčerstvějších" informací nechápu.

(ale to říkám spíš obecně, se to tady zase sbíhá neskutečným stylem)
    • http://kingdomcomerpg.com/

tady je odpocet do pate hodiny? ne do seste
      • ringmancz
        píšou, že nestíhají, takže ani v šest
      • ucho
        hodiny snad ještě umím, ale já tam mám odpočet do 18:00...
        • ja uz ho mam zkoncenej?
          • ucho
            nejsem si jistej, jestli chápeš správný význam otazníku, který dáváš na konec věty. je možné, že to počítadlo něco ovlivňuje na tvém počítači... teď běží poslední hodina. odpočet končí v 18:00.
            edit: tak teď tam mám samý nuly taky. no zjevně mají zabugovaný počítadlo. a teď navíc k tomu přetížený stránky.
            • Keyz
              Mě jejich web ani nejede. Asi technický problém.
            • ucho
              myslím, že jsi nepochopil ani mou narážku s hodinami. na základě toho, že nedokážeš vstřebat český text, pak píšeš útočně... zcela zbytečně.
            • tak hlavne, ze aspon ty hodiny umis

a cestina to je fajn, to se urcite hodi, treba na nejakym ceskym urade
            • ucho
              promiň, lekce českého jazyka ti dávat nebudu... a urážky si nech pro strýčka příhodu.
            • hm, tak co tam ten otaznik asi dela? zkusime premyslet spolu. Zatimco ty tady argumentujes necim takovym, ze jako znas hodiny a tudis vis presne kdy ten odpocet skonci, ja tam vidim neco jinyho. To znamena ze bud kazdemu z nas se zobrazuje neco jinyho, nebo jeden z nas lze. Ten otaznk symbolizuje otazku ktera zastupuje tyto dve moznosti, ano mozna neslo vytusit co asi znamena, anebo ze by byl problem jinde? ze by to vysvetlovalo intelektulani urovne prispevku ve zdejsich diskuzich? jsi blbec?
          • ale zadny novy info tam nevidim to je fakt jen odpocet 00:00:00:00
    • ucho
      spíš bych řekl, že mají připravený obsáhlejší článek, který se zveřejní v těch 18:00. a když ne, tak až potom bych řešil tyto konspirační teorie...
      • Tak tu máme další pravdivou konspirační teorii...a prej, ze vydávání levelu neovlivní kvalitu games :-D
        • Co to kecáš? To odhalení snad už proběhlo? Ne, protože jim spadnul server.
      • proto jsem ten příspěvek koncipoval jako domněnku a čekám, co se odehraje v následujících hodinách *4*
      • Cosi
        Koukněte na diskuzi pod Fight Clubem
        • ucho
          jo, to mi přijde logický. nevidím důvod vydávat článek, když ještě není ani spuštěnej ten kickstarter... tu počáteční vlnu to chce podchytit, aby lidi hned mrkli i na ten kickstarter, prvních 24 hodin bude nejdůležitějších. pokud jim tam neporostou rychle peníze, bude to průšvih.
  • Valve dnes nemá tiskovou konferenci, za zmatek mohl nepřesný článek BBC a fakt, že ve 3 hodiny místního času má na GDC přednášku jeden z pracovníků Valve. Tak zase žádný Half-Life 3.

Že mě to nepřekvapuje. *1*
    • Valve dnes nemá tiskovou konferenci, za zmatek mohl nepřesný článek BBC a fakt, že ve 3 hodiny místního času má na GDC přednášku jeden z pracovníků Valve. Tak zase žádný Half-Life 3.

A já se už lekl , že jsem to propásl ....
  • Draken69CZ

Obrazem: Na internet unikla mapa světa Far Cry 4.

Prej unikla :D Tohle vždycky pobaví.
  • Jade Raymond (Ubisoft Toronto): „Naše publikum vyžaduje dokonalost, což vede k omezení inovací“.

Co to je za blábol? *8*
    • DangerousDave
      tiež som to chcel napísať, vôbec ma neprekvapuje že také kktiny vychádzajú od niekoho z ubisoftu. Práve vysoké nároky klientov sú motorom inovácií a takých klientov ubisoft rozhodne nemá.
    • tím myslí, že inovace jsou z podstaty experimentem, kterej ve většině případů dokonalej bejt nemůže, blábole :)
      • A jejich "osvědčené" x-kolikáté díly těch samých her jako jsou dokonalé? Vždyť ta ženská si ani nevidí do pusy, vis. Cahirův komentář. *15*
  • Arxan Technologies: V minulém roce se upirátili hry za 74 miliard dolarů.

Ach ten češtin. Korektora tam nemáte?
    • Radkaa
      Asi dostal lepru.
  • ucho
    ten deus ex v akci teď za zmínku určitě stojí...
    • jindra.veliky
      tohle je snad nejakej slevomat???
  • MishKonn

Bohemia Interactive zveřejnili nové kratičké video z Army 3 s nádherně pochodujícím vojákem...

Hmm, a všichni pochodují na CHLUP stejně...když ten voják chodí normálně, tak okej, ale tady jsou 4 macho idioti...sakra, udělejte už něco pořádně.
    • Hairy_Ass
      Jj, jak takhle jdou, tak to vážně nevypadá moc dobře. Animace sama o sobě je zlepšením, ale až se tam takhle začne producírovat družstvo stejných panáků, tak si budu říkat, jestli to není nějaký nový typ slavnostního pochodu. *15*
  • Dark Souls lvl 1 run

Můj pokus o SL 1 Run...první část
    https://www.youtube.com/watch?v=IzfT1It1cjc
    • hrát rpg bez levelovani charakteru? whats the point
    • Miserius
      Ja to dohral na lvlu 10 a to bylo naprosto vpohodě *1* Celkem me stve ze jsem si zprvu tech par levelu dal, netusil jsem ze to budu chtit projit takle
      Aha, ja mluvim o jednicce, ty mas nadpis bez dvojky a video je dvojka :D
      • Hehe omluva za mistifikaci :)
    • kennyB
      Asi už máš dost hodin nahráno, protože si vedeš dost dobře. Jen jsem se chtěl zeptat, projdeš to i s dlcčkem???
      • Bude i DLC :)
        • https://www.youtube.com/watch?v=KBgTdRMb3xY

Další díl zde.
  • NVIDIA stahuje své prohlášení o GTA V, prý netuší, jestli a kdy PC verze hry bude, příspěvek jen vyjadřoval...

Asi dostal někdo po papuli ;-)
  • Steam

Na Steamu jsou dobré recenze od lidí na MGS V. Většina: A Hideo Kojima Game *15*
    • Jack1947
      Vždyt ono to není vůbec zlé jen to má blbou ochranu no... optimilizace skvěla, grafika všechno takže to se všechno dá... jen ta ochrana. Tomu kazí trochu hodně imidž.
      • Jacku a jak tomu ta ochrana u platicích hráčů kazí image?
        • Jack1947
          Prosímtě nijak... tehdy Starforce jak kazil hry ? hodně... ( tohle si taky instaluje po restartu ovladače, ne to už je zavádído registrů při instalaci..)

Já už jsem s tebou skončil, Steam a DRMalwayson. Víc opravdu od tebe vědět nepotřebuji tak já ti to neberu no. Více ochran více bezpečí pro zákazníky. Když už vymýšlet ochranu tak něco sofistikovanějšího a ne jen protože marketing. ( moc drahé, beztak se to jednou +- prolomí) nikomu to nepomáhá, ano na Konzoli ta ochrana aspon není vidět... teda konzolová verze je lepší.

Porty bych zrušil úplně nadává se na ně, když výjdou tak mají nakonec Denuvo opět se bude nadávat.
          • Veskoslav
            No tak prostě si to už ku*va kup. Stejně neustále meleš o tom, jak všechno hraješ. Jsi pouze zmetek, co všechno stáhne. Nic víc. Očekával bych to u děcka, co mu je 14-15 a jeho finanční podpora se jmenuje rodič, ale ne u člověka, co mlel něco o tom, že mu je přes 25. Jednou za život zvední trolí prdel, rozbij kladívkem prasátko a řekni ošetřující sestřičce, ať ti skočí koupit nějakou hru.
            • To ze máš Jacku papíry na hlavu je myslim evidentní.

Nejenže se to netýkalo Denuva ono to nedávalo ani smysl.
            • Jack1947
              Tobě je přes 25, to jsem nikdy neřekl... ty už máš nakoupíno a přesto smrdíš tady na diskuzi a poučuješ ostatní co. Prostě Mr. Pleskoslav... správce všho druhu a rozumu ( *7* ) ne díky...

Já počkám, holt každý není jak ty humblebundle ( hry co nikdy hrát nebudu ale sou zdarma tak proč ne že?) potom 5-10 AAA her ročně (no co mám plat a ještě k tomu invalidní důchod takže na tom mám hehe) co ještě no aby mi to nebylo líto tak přihodím nějakej ten indieál, pravidelně podporuji DOTU (Lol ne fuj to je humus) ...

Ty si tady trolil ještě několik let předtím než sem sem přišel, takže o trollí prdely radši pomlč.

Navíc se zase s tebou nikdo nebaví, je nuda, školu si už dochodil tak si doma chápu ale musíš vždy reagovat svá moudra...
              *7*

Bavil/dobavil jsem se s Qwerem takže tak... Qwer no to je jen příklad samo sobě to nesouvisí... ale myslím že jsme zde skončily... není dál o čem mluvit. Klidně ti přenechám poslední slovo.
          • Ronox
            Ty jseš fakt jelito *1*
          • PS: Zatím tady nadáváš jen ty "pirát" a na Steamu je jen jedna pochybná negativní recenze na Denuvo.
            • Jak to souvisí s Denuvem?
            • Jack1947
              Prosímtě dej už pokoj, hlavně žes koupil možná tě ještě omlouvá tak trochu nevědomost... di hrát a už nepiš. Ted si přředstav kdyby ta hra měla pokaženou, optimilizaci jak např Batman.. ( což já sem trochu pocítil). To by se omluvilo patchem ne protože Kojima má pcckáře rád... ( i když je třeba zas tolik nemusí).
          • Mlčeti zlato... nedělej ze sebe většího hlupáka, než jsi.
            • To ještě vůbec de? U něj už snad ani ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit