Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Elite: Dangerous

https://www.youtube.com/watch?v=TGf9OPot8Sc

S každým videem to vypadá lépe a lépe. Už se nemůžu dočkat.
    • nějak pořád nemůžu přijít na chuť těm lodím, ve vesmíru přece aerodynamiku nikdo nepotřebuje, tak proč jsou tak strašně vyhlazené?
      • victor
        Protože budou časem přistávat i na planetách ... bez toho by to nebyl Frontier ;)
  • -

No to je super bleskovka o Skyrimu na steamu, joo kupte to dokud to jde ... hlavne ze u nas v ČR jde na steamu koupit...
  • MrSanta

Crytek je posmutnělé z toho, jakým směrem se vydalo jejich dítko, herní série Far Cry, v rukou...

No hlavně, že nejsou posmutnělé z toho, jakým směrem se vydalo jejich dítko v podobě Crysis a Crysis 2. Far Cry od Ubi si aspoň zachovává otevřený svět, což se zrovna o Crysis 2 říct nedá...
    • Puvodni Crysis byla podle me proste skoro dokonala hra otevreny svet neotevreny svet. Mimochodem svet ve Far Cry 1 rozhodne nebyla otevrena zalezitost jako Far Cry 2 a bohuzel zrovna pro FC2 byl otevrenej svet kamen urazu (pro ukol jsi musel snad uplne pokazde pres celou mapu, respawn nepratel).

FC1 byl spis hodne siroky koridor coz Crysis dodrzel a v ramci mestske zastavby se to relativne darilo i ve dvojce i kdyz to uz takova slava nebyla (na muj vkus moc malo vehiklu).
      • MrSanta
        Máš pravdu, napsal jsem to velmi nešikovně. Otevřený svět to nebyl, ale byl to sakra hodně široký tunel. A ten je v Crysis 2 výrazně užší.
        • Ale porad velice solidni, ne? Je to asi takovej "tunel", jako kdyby se vedle sebe paralelne namackaly vsechny dily CoD : )

Vzhledem ke zmene prostredi tyhle vytky na druhy Crysis fakt nechapu.
          Kdyz uz, tak nadavejte rovnou na ten presun do mesta. Mozna je to vycpely (ale co ve hrach neni...), ale podle me snad i lepsi, nez ta sama dzungle. Uz Warhead pusobil jako nastavovana kase.

Ale tak to holt je - kdyz se nic nezmeni, je to spatne. Kdyz se neco zmeni, je to taky spatne. : )

(To je jen obecnej povzdech - primo do tebe tim sekat nechci ;)
          • MrSanta
            Tož proti CoD je pecka všechno *1*.
            Já si taky jenom trochu povzdechnul. Proti Crysis 2 nic nemám.
            Akorát jsem cítil potřebu zareagovat na tu bleskovku. Crytek si povzdechnul bla bla, ale taky by si mohli zamést před vlastním prahem.
  • Keyz

Zajímavý rozhovor s D. Vávrou. (v textu je odkaz na anglický originál)

http://combobreaker.ch/?panorama=warhorses-konigreich-komme

Zajímavá informace o lovu na čarodějnice :)

KC spustilo fórum.
  • Kozy
    https://www.reddit.com/r/Steam/comments/39gzqb/developers_who_raised_their_price_then_slapped/
    • Xcom tam nepatří - nic se s ním nedělalo
      War Thunder - tam je to horší ale fakticky pouze srovnali ceny které mají na jejich vlastním online shopu
      GTA V - Samostatná hra stojí pořád 60 euro (není na ní sleva) ale vydali nějaký balíček díky čemuž to vypadá podezřele
    • Keyz
      Dík. Je dobré vidět která firma jak čachruje a podvádí. Něco jako ty mega výprodeje v ČR na Alze a i jinde *15*

O tom by měl být článek na Games. Jakmile tam dodají většinu anebo všechna data. A ne jen slepě hodit info o tom "je zde výprodej 80%! Kupujte!" *7*
      • Kozy
        Přesně, pěkná sviňárna. Tohle by mělo Valve zarazit.
        • Keyz
          Valve s tím souhlasí. Ten hon za slevami podporuje jejich prodeje...
          Navíc jejich programy určitě automaticky dopočítají, zda sleva je OK anebo tam byl podvod. Cenu znají i z cenu po slevě i případnou změnu. To je lehké zjistit...Když jsou platforma pro prodej.

O Valve nemám žádně ideály. Klasická velká firma. Snad někdo půjde proti nim a bude lepší a morálnější. Také snad zákazníci půjdou proti. Nevím jak je obtížné domáhat se nápravy když máš důkaz o těch podvodech.
          • Kozy
            To máš pravdu, teď jsem četl že tenhle krok je ve spoustě zemí nelegální tak jsem zvědavej co se bude dít.
  • STASTNY A VESELY VANOCE

Preju vsem!
    I tem na ktery jsem byl tenhle rok zlej...
  • Díky nepopiratelnému všehoznalství místních odborníků se odvážím napsat svoji skromnou žádost zde: i stalo se, že jsem se cestami osudu dostal do křížku s Humble Bundlem, jehož součástí je i slovutný Crysis 2. I pamětliv prvního dílu vím, že se dalo mluvení toho vpravdě módního obleku vhodného do každé příležitosti vypnout, neboť nejsem zrovna příznivcem, když mi kus šatníku oznamuje každé uprdnutí, co ve hře udělám. Nuže k jádru pudla - jak kurvafix vypnu ten debilní kus nanohadru, aby mi tam furt nemlel...
    • MidnighT91
      Tenhle tvůj koment je perfektní, rozesmál jsi mě na zbytek dne...
    • Tilwaen
      Celkem mě Tvůj příspěvek zaujal, tak jsem trochu hledala a máš pravdu - ono to tam ve své podstatě nikde vypnout nejde. Jediný způsob, jak to udělat, je vypnout dialogy - což ovšem (jak si lze odvodit) vypne veškeré herní dialogy, nejen zvuk nanosuitu. Teoreticky by na to mohl existovat nějaký mod, protože podle reakcí na různých fórech nejsi ani zdaleka jediný, koho to štve (zejména u nanovize, jejíž hláška je hlasitější).

Já osobně s tím tedy problém neměla, občas jsem i cestou jen tak protočila stealth a armor, protože jak psal už HAF výše, ten hlas je super *15*

Edit: Našla jsem link na toto: http://www.forum-3dcenter.org/vbulletin/showpost.php?p=8671123&postcount=662 Měl by to být mod, který vypne zvuk nanosuitu. Nezkoušela jsem a nic nemohu zaručit, jak jistě pochopíš.

Edit č. 2: Mod je podle všeho spolehlivý a jediné, co neodstraní, je paradoxně ta nanovize, protože to je prý nějaký bug. Více zde: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1809539&page=2
      • Má úcta, spanilá dámo! Vyzkouším, a děkuji.
        • Tilwaen
          Není za co, nechť slouží! *4*
    • musíš ve win do ovladacích panelů -> odinstalovat program -> crysis 2 (R)
    • Dyť je to cool, to sem právě dycky hrozně žral. Jak to tim megahlubokym hlasem zahlásí Maximum Armor.
      • Přebal Thiefa vypadá stylově, Garrett chce vaši duši a nebo alespoň peněženku.

Ale jo, zpočátku. Ale když na mě ten overal furt řve "CLOAK ENGAGED", "MAXIMUM ARMOR", "YOUR TARGET IS HERE" a blablabla, tak mě to vzhledem k tomu, že se rád courám, a používám třeba zneviditelňování dost často, jednoduše sejří.
  • Jakej negramot zase psal tu novinku o CD Project konferenci? Hodiny neumíme?!?
    • braveman
      Nj, ve škole jsem chyběl na převody časových pásem... *15*
      Omlouvám se, pokud někdo vztekle refreshoval již od šesti *11*
    • Taky koukám.. *7*
  • montatatana

SingStar se přemění v XMB free-to-play titul, ve kterém si budete kupovat jednotlivé songy. Zazpívat...

To je sice strasne pekny, ale pekne me sere, ze je to NAPEVNO polozka mezi hrama a NEJDE to smazat >_<
  • of topic

Jen se s váma chci podělit o takový menší herní zážitek. Po dlouhé době jsem znova nainstaloval Xcom Enemy Unknown a rozehrál na obtížnosti Classic Ironman. Pak jsem dostal "very hard " misi se záchranou civilistu. Poslal jsem riskantně svého nejlepšího vojáka moc dopředu na střechu a skončil uprostřed dvou těch létajících emzáku (tuším se jmenují floateři) a jednoho takového pavouka. Zbytek týmu byl dole pod ním. V příštím kole samozřejmě insta kill a všichni tihle emzáci skočili dolu na zbytek mého týmu. Jeden z mých vojáku spanikařil a střelil svýmu kolegovi brokovnicí přímo do ksichtu critical hit.
    End of story a end of game. Imo je to dost těžké, jeden blbý krok a hra vás takto trestá.
    • Inquisitor
      To je dobře, aspoň si každý krok musíš pořádně promyslet. Žádný hurá akce :)
      • Veskoslav
        Těžší mi to přijde ještě více u nového "Space Hulk", tam je to teprve výzva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit