Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/298090-nejpopularnejsi-stare-hry-opet-oziji-s-novou-retro-konzoli.html
    • ringmancz
      zajímavý, sice je lepší mít jednu krabici místo pěti, která navíc přehrává všechny regiony. otázka ale je kolik to bude stát a jestli na tom pojedou úplně všechny hry tak jak mají. i tak se moje Mega Drive nemusí bát konkurence :)

tak novinky tam cenu mají napsanou, ale nevím kde si to vycucali, protože na oficiálním webu píšou že cenu ještě nemají...
  • vlastik.plaminek

Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video či kvalitní screeny.

A je tu další důležité info ohledně psa:
    http://www.amk.to/gify/nejnovejsi/detail/44417/
  • Cosi

Warhorse: Gimme your money!

https://imgflip.com/gif/6bso0
    • Khanemis
      Aneb když po vás zarostlý chlap v kšiltovce chce peníze je to:

a) bezdomovec z hlavního nádraží
      b) Dan Vávra (nebo-li také kreativní člověk shánějící finance pro své dílo)
      :)

Pěkně jim ten Kickstarter naskakuje, vypadá to na náběh na novou Kickstarterovou senzaci (a na rozdíl od Tima Schaffera avizují rozdělení hry už naštěstí dopředu). Jsem zvědav, kam to dotáhnou. Můj odhad je tak kolem 800k - 1M, pokud připraví dobré stretch goals.
      • Přál bych jim hodně, ale mám obavy, aby se to rapidně nezpomalilo....
        • Tilwaen
          Už teď mají bezmála 240 000 a 28 dní na zbytek, neměj obavy *3*
          • Já jsem to nemyslel tak, že nedají cílovku, ale myšleno to bylo směrem k horentním sumám ( ;
            • Tilwaen
              @nekromant: Otázkou je, jak moc velké stretch goaly si mohou dovolit nabídnout, když si nechávají na KS "proplatit" jen zlomek celkové sumy, ale tak necháme se překvapit.
            • nekromant33
              Zaplatí se dneska nebo v noci, trochu to zpomalí a na plyn můžou zase dupnout pokud přidají zajímavý stretch goals.
      • Kedaro
        Nečekal jsem, že se to tak rychle zaplatí, gratulace. *3*
      • ucho
        můj odhad je 514k
        • ringmancz
          taky jsem si včera tipoval kolem 500, ale přes noc se to rozjelo, takže teď klidně i víc
  • ucho

Solar 2 Steam Key

tak ještě jeden:
    9FJ00-HX5E2-I93VE
    • Napište tady aspoň někdo "bů", když už si to někdo vezme *9*
      • Hanzales
        Já si to nevzal, Solar2 už mám a když jsem ho tehdy pořídil, napařil jsem v něm hodin že jsem sám nevěřil.
        Tak alespoň poděkuju za ty co to použili. Díky Ucho ;o)
        To je jak s talířem. Opláchnout to po sobě zabere cca 10 vteřin, ale ne, oni to nechají zaschnout a drhne se to pak 10 minut :D
  • Vývojáři The Witcher 3: Optimalizace pro PS4 se nemusíte bát, naši kodéři jsou voodoo šamani.

Tyhle prohlášení většinou smrdí prúserem...
    • Jinými slovy, Witcher 3 půjde i na Voodoo 3 od 3dfx.
      • Krásný vzpomínky na tuhle kartu.. *14*
        • Jak poznamenal kamarád ve Skořepce, když jsme slintali nad první Voodoo: "Lepší grafika už bejt nemůže!"
          Fakt je, že větší pocit HW upgrade jsem už od té doby nezažil.
  • nekromant33

Dirt: Showdown zdarma

Akce k začátku Winter Sale na humbe bundle
    https://www.humblebundle.com/store?hmb_campaign=free_dirt_showdown_2017&hmb_source=bundle_page&hmb_medium=banner
    • ringmancz
      za chvilku to asi zmizí ze steamu, jako Dirt 3 a GRID
      • Jack1947
        Jakože už se to tam fakt pak takovejch akcí neprodává? *8*
  • MickeyMutant

PC verze hororu Agony obdrží patch, jenž odstraní cenzurovaný obsah, který by znemožnil vydání hry na konzole.

Ale kdepak. Patch ten cenzurovaný obsah naopak zpřístupní (odstraní cenzuru). Na konzole patch bohužel nebude, jsou tam mnohem přísnější podmínky. Madmind holt museli všechny verze (PS4, Xbox One i PC) cenzurovat, a je to prý jeden z hlavních důvodů odkladu. Teď tvůrci kvůli těmhle komplikacím dokonce umožní backerům změnit objednávky z konzolových na PC verze.
    • LOL tomu rikam ztratit se v prekladu :D
      • Tomu se rika clovek na spatnem miste.
  • Omerta: City of Gangsters

Na GoGu je teď zdarma Omerta: City of Gangsters.
    • Jack1947
      Škoda že hra je nudná, blbost co akorát pošlapává pověst ve své době vynikajicího Gangsters. *9*
    • Vrook
      Vidim tam pouze slevu 75%.
      EDIT: Tak nic sem slepejš, sleva je na DLC, hra je opravdu za free.
    • ahoj mohl bys dát prosím sem odkaz - jsem snad slepej ale na gog.com to nemůžu nějak najít když to dám to searchu tak vyjede edice za 15 a druhá edice s DLC za 20
      • Hlavna strana, tam si najdi FREE. Jo a doslo mi na mail potvrdenie ze Omerta: City of Gangsters (4 DLCs included) takze asi aj s DLC.
  • Call of Duty: Modern Warfare 3 vydělalo během šestnácti dnů miliardu dolarů.

Proč se zde neustále upozorňuje na to kolik je na světě hlupáků?
  • Notch je forever alone...

http://www.businessinsider.co.id/minecraft-founder-feels-isolated-unhappy-2015-8/#.VeRP5fmqoSV

When we sold the company, the biggest effort went into making sure the employees got taken care of, and they all hate me now.
    — Markus Persson (@notch) August 29, 2015

Found a great girl, but she’s afraid of me and my life style and went with a normal person instead.

I would Musk and try to save the world, but that just exposes me to the same type of assholes that made me sell minecraft again.
    • Jack1947
      Komediant pobavil *3* *1* *2* *15*
      • Tilwaen
        Co bys vůbec dělal Ty, Jacku, kdybys měl tolik peněz co on? *2*
        • Jack1947
          Předně bych nejspíše vypadl z téhle srandárie, to by mohlo pokrýt nějakou tu částku... vlastně bych si mohl koupit pár ostrovů kdoví... fakt nevím já po nějakých velkých penězích netoužil nikdy meloun + 2 -10 -15 ok ale tohle to už je trochu moc, holt to rčení peníze kazí charakter je více než na místě. Sp rachama to nejde ale bez nich je to ještě horší...
          • Lukyz
            Už jsem se bál, že bys začal platit za hry *1*
            • Jack1947
              To je pravda, nějaké ty hry bych si koupit mohl (pár tisíců) vlastně by mi to bylo fuk udělal bych předobjednávku... na několik tisíc her ročně. *4* Že mně to hned nenapadlo... díky za typ.
    • ringmancz
      #firstworldproblems
    • Tilwaen
      "(...) assholes that made me sell minecraft"

On je nesvéprávnej, že ho někdo přinutil Mojang prodat? Za ty prachy, co mu za Minecraft dali, bych byla ráda nesvéprávná taky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit