Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Desetiletý chlapec zachránil tři lidské životy tím, že ve chvíli kdy jeho babička omdlela převzal řízení...

Tohle by měli vidět na Nově...
    • Vrook
      Nevim no, mně to přijde jako úplně stejně stupidní zpráva, jaký na tohle téma vysílaj na Nově, akorát z druhý strany spektra. Házet všechno špatný na hry je kokotismus, ale na druhou stranu všelijaký studie, který snažej lidem nakecat, jak hry posilujou reflexy a že se z tebe hraním stává téměř nadčlověk, jsou úplně stejná snuška keců, stejně tak, jako že díky mario kart nějaký dítě dokáže otáčet volantem nebo že nějakýho tlustoprdskýho nerda zachrání před medvědem feign death, který se naučil ve World of Warcraft. *7*
      Prostě všechno s mírou, hry jsou fajn a v rozumnym množství určitě rozvíjej kdejaký schopnosti, ale na člověku, kterej tráví 8 a víc hodin denně hraním každej den ve svym životě, se to rozhodně podepíše a rozhodně to u něj nebude nic pozitivně rozvíjet.
  • AA

Jak se tady pořád někdo ptá, jestli někdy přijde Andrej do Fight Clubu... tady máte takovou náplast *1*
    http://video.aktualne.cz/dvtv/anastasov-sexcz-vydelava-statisice-mesicne-cesi-se-chteji-se/r~ca8773d0b60811e58dc0002590604f2e/
    • Score je v hajzlu :D
    • residentevilfans
      Andrej ho utrel ,jak maslo na teply chleba. *1*
      • ringmancz
        proč utřel? normální rozhovor, takhle na DVTV šijou do všech. není to sluníčkový a pohodový.
    • Kdo?
      • Andrej
  • Malleth

Malá ochutnávka z Dragon Age 3

http://www.youtube.com/watch?v=dvu_U83PMKo&noredirect=1

Bude tam jízda na koni, takže je jasný že svět bude o dost otevřenější než v předchozích dílech.
    • MrSanta
      To vypadá velmi zajímavě. Jsem zvědav co se z toho vyklube. Otevřenější svět slíbili ještě před oficiálním oznámením, ale nemáme od toho čekat Skyrim.
    • rancor1223
      Zdá se to jenom mě, nebo to fakt hodně vypadá jako Zaklínač?
      • Malleth
        Trochu to tak vypadá, ale uvidíme jak se to vybarví. Docela mě ale zklamalo, že tam neudělali konečně trochu líp vypadající obouruční meče.
    • Viktor_H
      Vůbec jsem neměl tucha, že se chystá nějaké info... No one expects the Dragon Age: Inquisition!
  • Naštvaný čtrnáctiletý japonský mladík bodl nožem svoji matku za to, že mu zabavila videohru,...

Panebože to zase všude rozmáznou v TV :D ještě,že televizi nesleduju,ale určitě se to objeví na novinkách nebo jinejch stránkách.Já hraju hry od 9let a nikdy bych nic takovýho neudělal :D.Jako bavíme se s kámošema občas brutálněji,ale jde jen o zábavu.Hold měl chlapeček trochu vymleto to neřeknou...prostě za to může hra.
    • braveman
      Měls pravdu, novinky už o tom (včera) informovali *3*
      http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/260203-mladik-bodl-matku-do-zad-protoze-mu-zabavila-pocitacovou-hru.html
      Podle jejich zprávy jsme tu o tom dokonce dávali vědět sedm hodin před útokem *1*
    • Naštvaný čtrnáctiletý japonský mladík bodl nožem svoji matku za to, že mu zabavila videohru,...

IMPOSSIBRU!!! *pich*

Japonci sú blázni...
      • Ringwraith
        Tento případ nemá s národností nic společného.
        A podobé věci se staly různě po světe.

A souhlasím se Stillsonem. Když je někdo magor, tak za to hra nemůže.

Súhlasím, ale Japonci sú aj tak blázni...
          • Ringwraith
            まあ、どうでもいいよ。
        • EuroSamurai
          Japonci sou na tom co se kriminality týče velmi dobře, na druhou stranu tam místo vražd excelujou v sebevraždach a umrtí z přepracování (což de asi v ruku ruce=šílený pracovní podmínky) .
  • Pilgrim66

Touží po tomhle remasteru někdo? Na PS4 a Xbox One vyjde Deadpool. Že by za to mohl nový film?

Deadpool je naprosto perfektní a vtipná hra. Rozhodně silně nedoceněná podle mne. Takže bejt majitelem konzole, tak bych po něm i toužil.
    • ringmancz
      film za to může určitě. podle mě ale i to, že hra stála 100 mega a nijak dobře se neprodávala, takže na tom ještě chtějí něco trhnout
      • SalemCZ
        neprodávala se proto že ji Activision musel stáhnout po měsíci (možná půl roce už si to nepamatuji) a tak nebyla ani moc ve slevách, pamatuji jak byla ve slevě asi hodinu a pak to Activision rychle předělal na nějakou jinou hru od nich
        • ringmancz
          problém byl spíš v licenci, jako i u ostatních Marvel her od Activisionu
      • Snad to ale dopomůže k dalšímu dílu. Jinak mě těch 100 mega dolarů vážně překvapilo, protože náklady kvalitě neodpovídaly a třeba RS za skoro podobný prachy udělal boží RDR a Max Payne 3.
        • Jack1947
          Alan Wake? byl levnější...
      • Veskoslav
        Což je škoda, protože autoři té hry evidentně četli komiksy a podle toho udělali tu hru.
  • Lukyz

Watch Dogs 2 reveal

Ubi dnes spustilo webovky, kde 8. června v 18h dojde k odhalení prvních záběrů z Watch Dogs 2.

EDIT: Tak podle leaknutého reklamního banneru, opravdu došlo ke změně protagonisty a hra bude zasazena do San Francisca.
    • Jezis jak to že takovej propadak muže mit 2 dil ?
      • nekromant33
        Mám dojem, že nevíš, co znamená slovo propadák.
        • Jack1947
          Bohužel... propadák.
        • Veskoslav
          Herní propadák to bylo, finanční nebyl, ale Ubisoft přiznal, že očekával větší prodeje.
      • Lukass
        Ovecky.
        Jinak se divim ze se jeste na nejaky takovy video muze vubec nekdo tesit, nebo ho brat nejak vazne.
  • stratego

Lucius - free steam key :)

https://www.indiegala.com/#giveaway
  • Kozy
    Tak první DLC k Dark Souls 2 stojí za to, jestli budou i ostatní takhle dobrý tak se máme na co těšit. Jsem na NG++ a je to výzva, větší interakce s okolním prostředím i nepřátelé jsou docela obtížní, tak jsem zvědavej co tam čeká za bosse, jinak nejlepší je koupit ten season pass na Nuuvem.
    • WhySoSad
      Už jsem se do toho taky pustil, hned v první lokaci jak jich je tam asi 8 na jednom místě jsem umřel 4x, než jsem se vůbec dostal dál *1* Zatím pecka, už to láduju na youtube :)
  • Pilgrim66

Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. U Xbox One a PS4 verze museli vývojáři na některých místech...

Jak překvapivé!
  • Cossacks: European Wars Steam Key: 5DJEC-6886J-APP8T

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit