Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady si někdo fakt myslí, že verze ze Steamu je v něčem jiná, než ta z Warezu ? :D Je to uplně to samé kriste pane, akorát je to hacknuté. Je to normální finální verze, která se tak nějak zatoulala kam neměla cestou do obchodu na pult :) ... prober se, kde žiješ.
    • Keyz
      To není tak úplně pravda. Obecně warez verze PŘED vydáním se liší od té v originální ze steamu v den vydání často tím, že originální obsahuje patch (jestli je v den vydání), DLC (jestliže to si to někdo koupil), a různé jazyky.
      Warez verze v den vydání se pak jak píše krom cracku neliší.

Tady je hlavně komedie, že to Ubisoftu vždy unikne předem. To je problém.
      • No hele nemáš pravdu, třeba Wolfa mám z *** :) a bylo to komplet s patchem, nic jsem neinstaloval, jen rozbalil, zapl a hrál. Vše funguje jak má.
        • Keyz
          Protože ho máš v den vydání. Den vydání je často pro různé země jiný + časové pásma.

AC:IV vyšel snad týden předem.

Ale jinak jo. Podstata je stejná. Je to prostě stejný jako koupená hra jen to má crack.
          • Jack1947
            Pan ucitel cestiny: Ja to myslim tak ze nekdy vyjde Proper... fix Repack je to chyba grupy ne cloveka co si to stahnul. BTW...
          • Jack1947
            Nekdy tam zustane i pulka ochrany a hra pak zere vice procesu *15* ... pak vyjde fix atp... klasika. *3*
            • Je to rukama a (ne)schopnosti stahnout funkcni verzi/crack, nikdy se mi nestalo ze by neco fungovalo jinak nez original, spatny fps, zaseky atd... *7*
  • Kingdom Come

http://www.youtube.com/watch?v=kA8rTyIO0xE Nový a zatim asi nejzajímavější videoupdate
    • No, taková malá evoluce Gothicu. Ale reálné ovce utíkají stádovitě, ne že utíká každá jinam.
      • Tak utíkej ..
        • To by byla pěkná urážka, musela by ale dávat smysl :)
    • Keyz
      Ukázali toho tam nejvíce i toho nejvíce řekli.

Vypadá to technologicky skvěle. A to se na tom bude ještě dlouho makat.
    • ucho
      souhlas
  • Gears of War

Windows 10, DX12, nejlepší je ta cena ve Store *1* 27500,- Kč
    https://www.microsoft.com/cs-cz/store/games/gears-of-war-ultimate-edition-for-windows-10/9nblggh3shm5?tduid=(f809906cae2f3c8659249878a7e2a86d)
  • Mahcake

Pro béčkové hry tu není místo, prohlásil šéf Ubisoft Montreal.

Pravda. Ten jejich Assassin by měl už sakra skončit.
  • s.hih

zdarma SimCity 2000

Kdo rád retro, tak na Originu je zdarma SimCity 2000™ Special Edition
  • Český Dex na kickstarteru!

http://www.kickstarter.com/projects/dreadlocks/dex-cyberpunk-2d-rpg
    • Thorar
      Přidal jsem se.
  • Cities XXL propadak

http://store.steampowered.com/app/313010/
    • Ha ha, já to tušil.
    • Pokud si myslíte, že vás oficiální podpora STEAMu ignoruje, klidně zkuste napsat Gabu Newellovi, zkusí situaci vyřešit.

Já si jen řikám, kdy už lidi přestanou bejt tak hloupý a kupovat to. Tohle je prostě výsměch a jakožto vkastníkovy přechozích her mi to bylo jasný už hned jak to oznámili :/
  • Radioaktivni_surikata

Včera STEAM zaznamenal téměř 765 tisíc aktivních uživatelů.

Tak hlavně že jejich servery jsou v pohoděěěěěěě. L4D je teď za trest. Tuna noobů a ještě se nedá připojit na oficiální server, takže každá druhá hra laguje jak sviňa. Neměli to dávat zadarmo, tohle není dárek ale trest. Přitom to stálo už tolikrát 50 korun...
    • Veskoslav
      Levněji. Za 1,75 euro v době, kdy euro=23 kč:-D
    • Steam ...

Presne tak.Dat L4D2 zdarma byla chyba.Ted to ma kazda socka...
  • Kozy
    Žhavte páčkovače, Dark Souls už je na Steamu bez moru.
  • PC verze Angry Birds dolétne 25. listopadu do kamenných obchodů.

Trochu nechápu proč pár megovou hru dávaj na placky, ale tak jak chcou. *3*
    • Protože se to tam vejde. *16*
    • Protože některý lidi to chtěj mít na poličce. *3*
    • Pretoze k CD mozes pribalit plisaka *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit