-
Warface v EU nekončí
Nedávno tu proběhla zpráva, že Warface v Evropě možná vůbec nevyjde. Naštěstí to je jinak
http://warface.cz/konecne-nova-uzavrena-beta-se-blizi/
*14* -
Nové Call of Duty asi ponese podtitul Ghost - profláklo jej Tesco.
Ach to tesco :D Kým ho nedali do letaku medzi uhorky tak je to ešte celkom v pohode -
Video: Grafické porovnání PS3 a Xbox One verze Dark Souls 3.
https://www.youtube.com/watch?v=iDTBU5CZHgU
Tady je PC vs. PS4
Jinak máte tam chybku, na PS3 to opravdu nevychází... -
-
Docela překvapení, že to na Xbonu vypadá skoro stejně jako na PS4, vzhledem k technické inkompetenci Fromsoftware je to překvapující. 900p a horší stíny je už klasika.
Jinak respekt k DigitalFoundry, že hrajou obě hry na japonských verzích, které už mají day one patch a nehrají Xbone verzi v neopatchované international verzi. Teď jen chci vidět framerate test v určité lokaci, která má podobné, ne¨li horší, dropy jako Blighttown na obou platformách. -
-
Tak tady bylo jasné, že PS4 bude o něco lepší, jelikož engine je z Bloodborne, takže opravdu ten Xbox nedopadl nijak katastrofálně. Teď záleží na ostatních lokacích, jak píšeš, já tedy odolávám a pustil jsem si chviličku jenom toho Nameless king...
-
-
Slyšel jsem zvěsti o bossovi v mlžné lokaci, kde má framerate být průměrně na 10 fps. Jinak zajímavé že konzole nemají zamknuté framerate, a často překračuje 30, což je oproti BB změna.
Největší dropy jsou právě při různých efektetech(mlha, sednutí k bonfiru framerate úplně zabije, padání sněhu, oheň, kouzla), streamování lokace(Jde to vidět před prvním vstupem do world hubu) a transformace bossů.
PC verze by to normálně jistila, jenže ta má občas taky chvilkové framerate dropy a je teď před vydáním šíleně zabugovaná. Když hrajete za jinou classu než rytíře, tak vám hra po deseti sekundách spadne. Homeward bone se dá použít jen když spamujete tlačítko. Některé NPC bezdůvodně mizí. A tak dále.
Každopádně, Namco Bandai slibuje vydat několik patchů ještě před vydáním, takže by tohle mělo být už dávno opraveno a optimalizace konzolových verzí bude snad vylepšena. Přece jen se jim u Bloodborne podařilo framerate a loadingy o dost zlepšit, takže můžeme jen doufat.
DigitalFoundry konzolový framerate framerate test: https://www.youtube.com/watch?v=6LoZEokptns
Edit: Tak prý 29. března bude další patch. -
-
Já mám volbu jasnou, jelikož můj 360 gamepad už u PC dosluhuje a levý analog nereaguje. Jinak doufejme, že to nebudou fixovat dlouho jako Bloodborne, jelikož v Old Yharnam to nebylo zrovna dvakrát slavné pár měsíců...
-
-
-
-
Díky za upozornění.
-
-
RIP
http://kotaku.com/ffxiv-community-holds-massive-vigil-for-a-dying-player-1673823454 -
-
They're not holding a vigil, but waiting for some good loot to drop.
-
No, až budu umírat, taky asi zasednu k nějaké onlinovce, abych udělal trochu té reklamy a mohli mi vzdát úctu spousty naprosto neznámých lidí, s kterými jsem trávil spoustu času, ale s kterými jsem se nikdy nesetkal a vlastně vůbec netuší, kdo jsem / kdo jsem byl...
Nakonec ve výsledku ani nevím, jestli bych se měl zlobit nebo na sebe být pyšný...
BTW bylo mu 29 když umřel, kolik z toho času promrhal u té gamesky? -
-
"promrhal" je dost relativní pojem. zkus hokejovému fanouškovi říct, že sledováním hokeje mrhá svůj život. zkus tohle říct nějakému automobilovému nadšenci k jeho koníčku. někdo prostě nemá potřebu běhat po skalách, po lesích a kochat se světem kolem sebe (to zase vnímá jako to správné užívání si života jiná skupina lidí). vždy jde jen o jedno, že člověk dělá to, co chce...
-
-
A ucho, zkus to naopak říct jeho rodině, že byl prostě super imba mega hráč nějaké hovadinky... zkus to třeba teď před Vánocema...
Jasně, že je to relativní pojem. Jediné podstatné na tomhle všem je, jestli je to produktivní. Hraní her zrovna mezi to "produktivní" nepatří.
Narovinu... bylo mu 29!!! a žije svůj život v nějaké hře... no tvl... -
-
Co je to "produktivní"? To se měl naplno věnovat nějaké profesi a měl tvořit hodnoty a makat od rána do večera? K čemu by mu to ve finále bylo? Nebo že třeba neměl rodinu, potomky, aby po něm něco "zbylo"? To může být líto leda tak jeho rodičům, ale v konečném důsledku šlo o jeho život, o jeho volbu. Samozřejmě je to zjednodušené, pak tam jde i o priority (třeba tuto reakci považuji za promrhaný čas), ale každý má právo se svým životem nakládat tak, jak chce on sám, ne tak, jak si přejí ostatní, aby to odpovídalo tomu, co vnímají jako "normální" oni...
-
Kdo to nedělá, dělá to hodně lidí taky to nechápu a zahodí život. Je rozdíl kdyby to měl jako práci takhle propařil několik tisíc hodin a pak zhebl. Nadělal si spoustu kamarádů... postaví mu možná pomník ale to je tak všechno zůstane navždy v jejich srdcích...
Tjn, až to budu chtít zabalit tak udělám tohle taky abych se dostal víc do podvědomí *15* , prostě MMO a hráči co jsou nemocní a umírají při hraní není nic lepšího. Přece nikdo nechce být opomenut...
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=EehqKcBuDmg
-
-
Tak mě tak napadá co není marnění života?
-
-
-
Sony
Zatim nejlepší Apríl *15* https://www.playstation.com/cs-cz/explore/playstation-flow/ -
Osmnáct her na Originu razantně zlevnilo! Za 5€ (= 125Kč) získáte např. Dragon Age: Origins,...
Nerikal nahodu nekdo z EA, ze jsou tyhle slevy proti samotnym vyvojarum?:-) -
-
Osmnáct her na Originu razantně zlevnilo! Za 5€ (= 125Kč) získáte např. Dragon Age: Origins,...
Zejo :D Ale asi nejsem sam kdo si pocka na Steam radeji *4*
-
-
Sony zvažuje vývoj výkonnější verze konzole PS4 či podporu Ultra HD Blu-ray přehrávače.
hmm, to bylo rychlý, tytam jsou doby kdy vám konzole vydržela X let, pekně ste si nalítli za 10k a místo upgradu budete kupovat rovnou celej novej stroj, tam vám hry pujdou konecne 1080/60 fps, na starym to pude 30 stěží - realita do roka a do dne. -
-
Haha, no to jim tahle generace vydrzela fakt dlouho.
-
Tak stejný jako si koupit komponentu za 10 tisíc.
-
-
Ne není to to samé. Měli jít cestou dražší konzole jako byla PS3, ale byla to špička v té době. Když vyšla PS4 byl to silný průměr, co měl rok zpoždění. U pc zastaralou komponentu vyměníš, u konzole pochybuji, že Sony bude vyměňovat PS4 za novou a výkonnější PS4 za doplacení rozdílu ceny. A to je zásadní prů*er. Ti, co si koupili PS4 a budou chtít lepší PS4, budou si muset koupit za plnou cenu. Ano, namítneš, že můžeš prodat starší PS4. Ale i tak budeš mít na tom minimálně 2-4 000 ztrátu, pokud by jsi PS4 prodával teď a kupoval jsi ji, jak byla u nás představena.
-
skoro stejny, jen uzivatele ostatnich pc bez pochybnych operacnich systemu jsou zvykli si sami vybirat komponenty, pripadne aplikace, co si do nej pusti
-
-
Však to dělají majitelé konzolí také. Konzoli mají navíc k PC, autu, bicyklu, bytu atd. Nic se vzájemně nevylučuje.
-
-
Nevidím jediný důvod proč si k počítači kupovat konzoli. Možná tak aby měli na čem hrát děti.
-
-
Někdo důvod nevidí, někdo vidí. Někdo vaří, někdo ne. Někdo vraždí, někdo ne. Svět je rozmanitý :-)
-
-
-
-
-
-
Hráči pc her
Prosím o vyplnění, zabere to chvilku.
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEdNcjdLWThkdl94QzQ0TDdZa0ppRmc6MQ#gid=0 -
Activision získalo práva na vývoj her na motivy Teenage Mutant Ninja Turtles (Želvy Ninja).
No k tomu zkratka musim neco napsat. Activision-e, NEPOSER TO! -
Zítra (9. července) odpoledne po čtvrté okolo 18:00 nás čeká první video se záběry z hraní Grand Theft...
Tak po čtvrté nebo okolo 18:00? Nějak já nerozumět.. -
-
V 10 ráno východního času, ve 4 odpoledne u nás.
-
-
Zítra (9. července) odpoledne po čtvrté okolo 18:00 nás čeká první video se záběry z hraní Grand Theft...
Doufám, že ukázka bude stát za to, ne nějakých pár sekund s rychlým zmateným střihem na tři hlavní postavy.. Rád bych viděl jízdní model, nějakou ukázku střelby a taky konečně reálnou grafiku, kterou na PS3 uvidíme a ne ty vymazlené screenshoty, které jsou všude po netu (evidentně ze zatím neoznámené PC verze nebo z devkitu a ještě prohnané Photoshopem). -
-
No, ty screenshoty nějak úžasně nevypadají. Kvalita textur na úrovni GTA 4, spousta bluru. Ale jízdní model už taky chci konečně vidět :)
-
-
-