Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Kluci v San Franciscu nelení a natočili speciální audio Fight Club, kde se věnují trendům na GDC 2015.

Za tohle moc díky!
  • Portal 2 bude podporovat pohybové ovládače.

no to sem zvedav kolik lidi u toho skoci z okna :)
  • V jedné z rádiových písní v GTA V je zcenzurováno slovo "Playstation".

Jako fanoušek Kendricka jsem si toho hned všimnul a taky na to hned zapomněl :D Je to ale pravda, cenzurováno jak na Xboxu tak na PS
  • MickeyMutant

Her ze série Dark Souls se prodalo již přes 8 milionů kopií.

...přičemž na PC to kupodivu dělá víc než 3,25 milionu, což je nějakých 40 % z prodejů série vůbec. Tím se Dark Souls stávají vůbec nejprodávanější japonskou hrou na PC. Docela slušný výsledek na to, že tvůrce o portu musela přesvědčit až petice, a na celkový stav portů, v jakém hry původně na počítače dorazily.

http://www.mcvuk.com/news/read/dark-souls-sales-top-8-million-worldwide/0151910

http://www.destructoid.com/dark-souls-franchise-sells-8m-copies-295100.phtml
    • Tak ona se ta hra pohybovala v různých akcích, takže bych věříl, že velké číslo z těch 3 mega ani nevidělo dvakrát you died... Jinak pěkný výsledek. On Pc port jedničky s modama vypadá pořád skvělé a pořád se k němu vracím.
      • Ronox
        Taky hodně wannabe streamerů a youtuberů v tom vidělo možnost se přiživit na trendu.
      • no tak spousta packovatelu si to koupila taky jenom proto, ze na konzole nic jinyho zrovna nebylo k mani a videlo maximalne jednou you died a dali to k ledu
    • Tak doufám že na PC bude i DS3, Damon Souls na PC neni ne?
      • Demon Souls stejně jako Bloodborne je pod záštitou Sony, takže se to na PC nemůže objevit...
        • Díky bohu
          • Tilwaen
            "Diky bohu"
            A komu tím prospějete, co? Druhé straně?
            • MickeyMutant
              ...a PC hráči nebudou mít co žrát.
  • Pete Hines z Bethesdy na Twitteru konečně oznámil data vydání DLC ke Skyrimu na PC a PS3: Dragonborn,...

Hearthfire i Dawnguard na PC již pár měsíců jsou.
  • Miserius

Wolf Among Us

11. rijna
  • Mrkněte na Humble Bundle *3*
    http://www.humblebundle.com/
    • michals
      Chtel jsem vzít Broken Sword a koukám že na Steamu je levnější než ten průměr *1*
      • Miserius
        Ale mas jeste android verzi ne?
        • michals
          j pravda, lepsi vzit celou sadu rovnou samozrejme *5*
  • Petice za vydání PC verze hry Bloodborne nasbírala již 15 tisíc podpisů.

Já jsem taky podepsal. Ano, ponížil jsem se sám před sebou, ale podepsal, tak hra vypadá totiž neskutečně. Musím to mít na PC...
  • Font

Font je super. Jen ta velikost... To máte všichni v redakci +15 dioptrií, že to nevidíte? *1* Jinak úprava celkově parádní.
    • S fontem souhlasim(silena velikost) se zbytkem ne. Divat se na maly obdelnicek s textem zabirajici stezi tretinu obrazovky,ktere zbytek je pokryt reklamami nebo rovnou nicim...nevim jak se tomuhle stylu rika,ale je to des
      • Ta "nudlovitost" jde na vrub mobilním zařízením. Odhaduji. *3*
  • V Battlefield 3 budete mít prý (narozdíl od Modern Warfare 3) dobrý pocit ze hry v mulťáku i ve...

Uz to zacina byt vazne usmevne,jak se EA/DICE porad navazi do CoD a blaboli porad o tom,jak jejich BF3 bude lepsi a pritom se to tomu cod podoba vice a vice.
    Holt klasicky BF se uz asi nevrati.Tak snad ta RO2 se povede.
    • V Battlefield 3 budete mít prý (narozdíl od Modern Warfare 3) dobrý pocit ze hry v mulťáku i ve...

EA se naváží, Dice ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit