Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do Counter Strike: Global Offensive se nechystá žádné DLC.

No, tenhle přístup se mi líbí.
    • Ono taky jaky DLC by mohli zakomponovat do CS?... Leda mapy,ale stejne se tam opet objevi 2 3 zakladni,ktery se budou hrat nejvic...a vzhledem k povaze hry prodavat zbrane jako DLC si dovolit nemuzou.
      • Důvod, proč tohle neni jako DLC je ten, že na CSS si určité množství lidí prostě zvyklo a nechtějí ho moc měnit, ty zůstanou u CSS a ostatní, kdo preferují CS 1.6 (nebo by rádi kombinaci 1.6 a CSS) půjdou na GO, nebo zůstanou u 1.6. Jde o to, že timhle se nikdo nenaštve a za cenu velmi nízkou (předběžný odhad je 300-400 Kč, což je i dnes cena některých DLC a menších datadisků) dostanete vylepšenou hru a pro případ stará zůstane tou starou :D.
  • Humble Indie Bundle 8 *14*
    http://www.humblebundle.com/
    • Paradni balicek!
      • ringmancz
        no to bych si nesměl koupit ten Double Fine a Alana Wakea *1* skoro všechny hry bych si rád zahrál, ale akorát by se mi válely na steamu

Dear Esther taky pryč...
    • ucho
      Dear Esther Steam Key
      D4YVC-2KQGK-V47KD

Capsized Steam Key
      39ZGD-JLPBK-25YLD
      • steam klíče z mýho nákupu:
        Dear Esther: K4Y20-L2M6K-NKAMA
        Capsized: 7CNHF-K2ZHF-9WFRL
        Thomas Was Alone: 89CGN-4TL63-PT9BF
        Little Inferno: HP54I-TN09P-KIGHH
        Awesomenauts: 6R2DE-ILQQG-HLVKX
        Awesomenauts DLC: HDTRD-RTKN7-C8QP0
        Hotline Miami: N9W7H-WFQ8M-RC90Q
        Proteus: 4C7TE-VKH3X-DEN30
        • Všechno pryč. Člověk aby tady vsedával pořád.
          • Vrook
            Jojo, člověk zajde večer na pivko a tady se mezitim rozdá půlka steamu. *15* Ale stejně to cenim.
        • rancor1223
          Díky za Awsomenauts DLC *3*
        • Vzal jsem si Little Inferno díky moc.
        • Diky za Capsized, kdyz ho postnul kolega nad tebou, tak uz to nekdo sbalil,aniz by podekoval, takze dik *3*
        • *8* Dík za Hotline, ja to jen vyzkoušel, jsem si byl jistej že to už bude pryč a pořád to jde... Díky *14*
        • ringmancz
          dík za Esther, zbytek nechám jiným, kteří taky budou tak hodní a poděkují, že?
      • Chtěl jsem Capsized, a už použité a nikdo zase nic nenapsal.
        • Vrook
          Já chtěl Dear Esther a taky nic.. Damn ninjas! *10*
  • Za to, že se na evropském PSN doposud neobjevila třetí epizoda The Walking Dead může Sony, brání...

Samozřejmě žě za to můžou...Lidé okolo EU PSN jsou ta nejlinější a nejneschopnější "crew" co jsem kdy poznal...
  • Deus Ex The Fall

Za necelé dva dny má vyjít PC port mobilní odbočky serie Deus Ex s podtitulem The Fall. Při předobjednávce nabízí zdarma první díl v GOTY edici.
    Pokud někdo má zájem, asi nejlevněji jde hra předobjednat na nuuvem, kde hru mají za v přepočtu nějakých 170 kč (o kilo levněji než na steamu a o 30 kč levněji než na GMG).

Osobně se na hru těším opravdu dost, protože poslední "velký" Deus Ex mně velmi bavil a považuji ho za jednu z nejlepších her minulé generace konzolí. Zároveň jsem opravdu vděčný vývojářům, že se rozhodli tuto hru portnout, protože zařízení od Applu nemám, a můj androidí mobil hru ani nespustil. Z videí se mi hra velmi líbí a jsem rád, že zachovali původní stylizaci, kterou měl HR.
    • nekromant33
      tak na ios je to docela fajn, s klasickým ovládáním může být jenom lepší
  • Warface zátěžový test

Jestli to tu neproběhlo, tak upozorňuji na spuštění Warface, byť zatím jen pro potřeby zátěžového testu: http://warface.cz/pozor-prave-se-muzete-hlasit-do-stress-testu/
    • Jack1947
      Po pul roce (mozna vic) , no aspon neco no.
  • ucho

The Witcher 2 na GOG

Tak tady to je, pokud se to někomu nepodařilo každý den kliknout:
    XA7B0049F4F9C495G
    • titan

Díky moc *14*
    • Mart9
      Seš borec. Někomu to přenechám, zítra klikám naposled *4*
  • Skeldal do koše ! Napoleon Games do průvanu !

Shledává ještě někdo tu neuvěřitelně odfláklou androidí "konverzi" Bran Skeldalu jako hodnou skartovače ? A já už myslel že odfláklé konverze se objevují jen na PC :(
    • ucho
      neviděl jsem. tak se můžeš alespoň rozepsat o tom, co všechno je tam odfláklé a špatně...
      • Jedním slovem - všechno .
        Nebudu se vyjadřovat k obsahu původní hry , který je vlastně stejný , ale to co jsem viděl na tabletu vypadá jako emulovaná verze ze ScummWM .
        Takže původní rozlišení převedené na Android , k tomu částečně funkční původní ikonky a menu (neaktivní filtr pro SB pro v nastavení dává tušit ;) ) . A protože někomu došlo , že takové titěrné blechy nebude většina trefovat kapacitním stylusem , tak okolo hlavní obrazovky (,kterou tím ještě víc zmenšil ) přidělal ikonky s nejdůležitějšími ovládacími prvky a LUPU ! (s kterou však nelze pohybovat a interaktivně se zobrazí jen text který uznali autoři , že by asi bylo třeba zvětšit )

Pokud by to fungovalo neřekl bych ani blecha , ale ti pomocníci okolo nejsou k dispozici vždy a co je horší , tak se nezobrazí pro všechny akce .
        Klukům jsem fandil a doufal , že konverze se jim podaří , ale tohle ? Děkuji pěkně , příště by to chtělo položit se víc do kódu a nesnažit se jen tupě emulovat starou PC verzi .
        • Hlavni obrazovka neni zmensena, pruhy jsou tam v pripade, ze zarizeni nema pomer stran 4:3. Coz vetsina androidu nema.
          Zajima me, u ceho chybi lupa, zatim jsem to nezkousel dal nez par minut a ac je to neohrabane, tak s ovladanim problemy nemam. Ale treba ta lupa bude chybet pozdeji.
          • No třeba u generování postavy ... vidím jen první tlačítka pro rozdělení zkušeností , ale potvrzování - lupu musím deaktivovat protože je statická ! .... Totéž při nahrání party .... jo ty jsi zvolil nahrání a nemáš nic uloženo ? ... Back nefunguje , zkratky nejsou , a ESC na androidu asi běžně nebude ... WTF ?

Ne na tohle nemám nervy , možná to ještě zrevidují , ale zatím škoda slov .
        • Keyz
          Tvl u toho popisu se mi chce smát i brečet. To je opravdu zoufalé jestli to tak je.

Navíc na telefonu, kde lidi čekají, že to prostě zapnout ono se to bude dobře ovládá to je o to větší propadák.
        • ucho
          hm, to nezní jako něco, čemu někdo věnoval moc času a ani to moc neodpovídá těm penězům, které se na to vybíraly...
  • sly_boots
    ta udajna protagonistka Watch Dogs je Clara, Aiden je hlavny hrdina
    • braveman
      Sorry, čtu Aiden a Clara -> myslím Clara, píšu Aiden.
    • Už to tady pozorujeme delší dobu, že bleskař nám asi chytl levisovu nemoc *2*
  • Šéf Square Enix vyvrátil spekulace o zrušení vývoje Final Fantasy XIII.

Autor bleskovky by neměl tolik pít. Final Fantasy XIII vyšla před dvěma lety.
    • braveman
      Oj, pardon, až budu u normálního netu, tak to opravim.
  • Pokud byste měli 1 přání a mohli vylepšit 1 věc na hratelnosti Battlefield 3, co by to bylo? Ptá...

Hitbox, neni nic horsiho kdyz zemrete az pote co zabehnete za roh budovy nebo sebou placnete za pultunovy kamen s vedomim ze mate vyhrano.
    • To štve snad všechny, ale je to jediná věc, kterou DICE neopraví, protože mizerné to bylo i u předchozích Battlefieldů.
      Spíš bych chtěl, aby poté, co má hráč méně než řekněme 10% zdraví, musel najít lékárničku, jinak umře. Horší než ten hitbox je, když čumím na týpka, co mě sundal a mu zůstalo 1% nebo dokonce 0% života o on si dál běhá, jak kdyby nic. *9*
      • God-of-War

Moc nechybělo, a takto mohla vypadat konzole Sony Playstation.

tohle se mi stalo několikrát:D... zajímavé,,, reagoval sem na battlefield a skočilo mi to na ps1 :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit