Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Humble Bundle 8:

Dear Esther:
    RQLXT-5GJJA-NJIEM

Capsized:
    Z3JJE-WLRYH-WCJF0
    • Capsized je už použitý ...
    • diky za Dear Esther
  • ucho

Bastion

http://humblebundle.com/

edit: a za zmínku stojí i to, že zjevně humblebundle rozjíždí nějaké weekly prodeje a patrně teď každý týden bude nějaký titul na prodej.
  • Inquisitor
    Dnes je deset let od vydání Call of Duty 2. Kurňa toto letí :)
    • He7he
      A zpětně jde o pořád vynikající díl. Multiplayer byl oproti původnímu CoD a United offensive sice těžký zklamanání, ale kampaň se ukázala a ukazuje jako jedna z nejpovedenějších. Skvělý momenty, skvělá atmosféra, agresivní nepřátelé a otevřený cíle na mapě, bomba. Takovou bitvu o kótu 400 považuju za jednu z nejlepších misí ze série a u mě překonává i ten vrchol hry viděný ve vylodění na Pointe du hoc.

Vše nejlepší Call of duty.
      • Na druhou stranu, to byl první díl CoD, kde se objevil autoheal, což je pro mě osobně zlo ve všech FPS hrách. Ale jako hra to nebylo špatné, jen si matně vzpomínám, že konec mě něčím naštval ...
        • He7he
          A dobře udělali, ač sám proti systému lékarniček nic moc nemám a taky mám rád řadu fpsek, které tento systém mají. To mě však nenutí, abych si nevšímal negativ, které si s sebou nese. Na autohealu je u této hry nejlepší jeho neutralita. Člověka neomezuje v hraní, hráč sám je pořád na bojišti ohrožován a přitom může hrát zcela podle svého. Je libo se přestřelovat s nepřáteli, skrývát se před palbou za překážkami a hrát takticky? Může. Chce si to někdo hrát jak naspídovanej ocásek a kazit si tak hru protože může vydýchávat limotavné zásahy? Taky může. Naštěstí chvíle, kdy člověk musel opakovat tisíckrát pasáže nebo celou misi jen proto, že se dostal do nějakýho momentu s naprosto minimem hp a přitom se mu hra proměnila v hledání bedniček (call of duty 1) a zbytečnou frustraci, byly pryč. To moc kazilo hratelnost a atmosféru z probíhajícího boje. Tahle umělě vyvolávaná "obtížnost" nemá co dělat s nějakou výzvou. Infinity ward zvolil velmi dobře. Hře to prospělo.
    • kostejnesmrtelny
      Huh. A já bych bejval přísahal, že jsem tu misi s vyloděním v Normandii hrál ještě na střední...
      Memoria fragilis est.
      • Vylodeni bylo i v medalu tak ti to treba spliva
  • Kingdom Come: Deliverance - More to Come

https://www.youtube.com/watch?v=6op3AleIpSQ
  • Khanemis

Deadlight: Director's Cut

Na gog.com je právě volně k přidání do sbírky atmosférická "plošinovka" Deadlight ve verzi Director's Cut. Takže pokud ještě někdo neměl tu čest, tak vcelku doporučuji:)
    • Všichni opravdoví hráči jí už dávno mají… ti co ne, jsou prostí kasuálové!!!
      • Jsem rad ze jsem opravdovej hrac. Dalsi hra co me paradne zklamala.
        • ucho
          directors cut jsem nehrál, jen kdysi tu klasickou verzi, a nepřišlo mi to tragický. taková oddechovka. žádný zázrak, ale takový lepší průměr, hra toho moc nenabídla, ale neurazila. co ti na tý hře vadilo?
          • V dobe kdy jsem to hral ja meli nejaky zmrseny ovladani takze kdyz prisel level kde jsem utikal pred vrtulnikem pres plot tak jsem vylezl na plot, prehoupl se na druhou stranu a at jsem udelal cokoliv, pouzil gamepad nebo KB tak se mi ta postava nahodne vracela zpatky a nestihl jsem utyct. Malem jsem na tom rozbil klavesnici. Nakonec jsem to dohral ale tahle vec me tak strasne nastvala... navic jak pises ta hra byla prumer a ja ocekaval neco vic protoze mi to trochu pripominalo Limbo.
            • ucho
              já to hrál v roce 2013 a žádný chyby si nevybavuju. 4 hodiny hraní, nenáročná hra. jo, limbo je lepší, ale snad ještě kratší.
  • nekromant33
    Kdo má zájem o klíče:
    Botanicula
    Bonus do World of Warplanes (Supermarine Type 224 + 300 goldů)
    napište mail, prvnímu hlásícímu se pošlu
    • Botaniculu bych si vzal, pokud ještě je, děkuju moc! - Jirka.Schilleruj@seznam.cz
      • nekromant33
        měl bys to tam mít, užij si to *3*
        • Děkuju moc!:)
  • SalemCZ

Nedvěd

Pavel Nedvěd byl přidán do PES 2018 jako legenda
    https://www.youtube.com/watch?v=oxnuOryJ9gk

(jsou tu mnohdy i horší bleskovky tak snad neva)
    • Johnny
      nic horšího mě nenapadá xD
  • MickeyMutant

Catalyst15.5 Beta

Vyšly ovladače pro ATI/AMD karty (Catalyst15.5 Beta), které mají zlepšit výkon v novém Witcherovi a hře Project CARS.
    • já osobně musím pochválit tu optimalizaci v Zaklínačoj, od toho patche 1.03 můžu mít vše na ultra kromě vyplejch vlasů a motion bluru (a do tý doby se mi to vcelku trhalo...)

i když je možný, že v tom patchi jen natvrdo vypnuli nejvyšší grafický nastavení a ultra je teď stejný jako medium :D

(PS: mám i5 2550K, 4 GB paměti a ATinu 7950, což mi připadá jako dost old-school stroj, takže fakt smekám)
      • tak blur je obecne sracka, pak si muzes jeste vypnout chromatic aberration (debilita typu simulovani vady starejch objektivu, koho to napadlo ....) a jeste zahod vignette (zcernani rohu obrazovky, to je jak se divat dalekohledem)

sice to nejsou nejaci extra zrouti vykonu, ale kurv*t si tim obraz ...
      • Chim
        Tak teď se ještě naučit psát jako člověk a bude to dokonalé...
        • sue me, jsem z východních Čech :P
  • ELEX

Piranha konečně doplnila o hře na stránky nějaké to povídání. Vypadá to na takovou tu klasiku a rozhodně jsem zvědav, co z toho vyleze.

http://elexgame.com/
    • Jo na to se těším. Piranha má zkušenosti jako nikdo jiný s RPG (série Gothic a Risen), takže rovnou věřím, že půjde o povedený kousek... Navíc období postapo kde vlastně člověk začíná nanovo (dřevěné stavby), ale zároveň jsou tam kousky techniky budoucnosti, takže člověk nemůže vědět na co narazí. Jsem fakt moc moc zvědav a natěšen. *4*
  • Elite: Dangerous - beta 2

Jiz zitra!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit